واضح آرشیو وب فارسی:سایت رسیک: استفاده از هنرمندان بومی اولویت صدا و سیمای خراسان جنوبی است
مدیر کل صدا و سیمای مرکز خراسان جنوبی با اعلام تولید آثار متنوع در حوزه سریال، انیمیشن و مستند تاکید کرد استفاده از توانمندی هنرمندان بومی از اولویتهای صدا و سیمای این مرکز است.
نورالدین جعفری، مدیر کل صدا و سیمای مرکز خراسان جنوبی درباره تولیدات نمایشی این مرکز به خبرنگار مهر گفت: مجموعه نمایشی "پَتُوق" در 50 قسمت 10 دقیقهای با بهره بردن از عناصر بومی و محلی از جمله لوکیشن، زبان و بازیگران استانی تولید میشود. مجموعه نمایشی ویژه نوروز در 15 قسمت 30 دقیقهای با استفاده از ظرفیتهای استانی با نقشآفرینی 30 بازیگر استانی با هدف شناساندن فرهنگ و آداب و سنن استان در این ایام و ایجاد فضای شاد و مفرح برای مخاطبان تهیه میشود.
وی در ادامه افزود: مجموعه مستند "مزارها" هم در 18 قسمت 25 دقیقهای با هدف معرفی امامزادههای استان خراسان جنوبی مراحل تصویربرداری را سپری میکند. مجموعه مستند "یادگارها" به منظور معرفی جاذبههای طبیعی، تاریخی، مذهبی و فرهنگی استان در 23 قسمت 30 دقیقهای مراحل پایانی تدوین را میگذراند. مستند استانی "شهید رحیمی" هم از دیگر تولیدات این مرکز است. مستند "نرگس" هم تصویربرداری میشود.
مدیر کل صدا و سیمای مرکز خراسان جنوبی با اشاره به دیگر تولیدات مستند این مرکز گفت: مستندهای "سرزمینها"، "بازگشت ایرانیان خارج از کشور"، "معجزه کویر"،"آیینهای نوروزی استان"، "آیین گمشده"، "آب امانت است"، "مناطق حفاظت شده" از دیگر تولیدات این مرکز است.
وی درباره تولید انیمیشن در این مرکز توضیح داد: با توجه به نوپایی مرکز تعهد انیمیشن نداشتیم، اما با این وجود حوزه سیما در این باره تلاش کرده و مجموعههایی در حال تولید دارد. انیمیشنهای "کلاغ زبل" در 9 قسمت 11 دقیقهای، "پایداری"، "کفش"، "سربازان کوچک"، "دعای باران"، "اتحاد" و "سامان و مامان قصههای شایان" تهیه میشود.
جعفری در پاسخ به این سئوال که بهره بردن از توانمندی هنرمندان در این مرکز تا چه حد ضرورت دارد، توضیح داد: تجربه این مرکز به ویژه در تولیدات نمایشی گواه بر حضور موفق هنرمندان در عرصه تولیدات تلویزیونی است. استفاده از قابلیتهای هنری و توانمندیهای هنرمندان منطقه در اولویت برنامههای این مرکز قرار دارد. در حال حاضر به ویژه در تولیدات نمایشی تاکید بر حضور هنرمندان و بازیگران استان در تولیدات شبکه استانی داریم.
مدیر کل صدا و سیمای مرکز خراسان جنوبی در پاسخ به این سئوال که چگونه از ظرفیتهای علمی و کارشناسان در برنامهها و اتاقهای فکر در طراحی برنامهها بهرهمند میشوید؟ توضیح داد: پشتوانه فرهنگی تاریخی، برخورداری از علما، نخبگان و مفاخر علمی، وجود حوزههای علمیه و مدارس علمی، وجود مراکز متعدد آموزش عالی توجه خاص مردم به تحصیل و حضور در عرصههای مختلف سیاسی، علم آموزی استان خراسان جنوبی را در جایگاه خاص فرهنگی قرار داده است.
وی ادامه داد: بدون تردید استفاده از این ظرفیتها به ویژه در طراحی، ایده پردازی، مهندسی فرهنگی از فرصتهای پیش روی رسانه در این استان است که با ارتباط مستمر یا اصحاب فرهنگ و هنر و همچنین نخبگان، کارشناسان حوزه و دانشگاه از طریق نشستهای اتاق فکر، شورای علمی و پژوهشی و ارتباط برنامهای نظرات و دیدگاههای آنان در تولیدات رادیویی و تلویزیونی مورد نظر قرار میگیرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سایت رسیک]
[مشاهده در: www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]