واضح آرشیو وب فارسی:فارس: سخنگوي وزارت رفاه و تأمين اجتماعي: بيمهشدگان تأمين اجتماعي تا پايان امسال كارت هوشمند سلامت دريافت ميكنند
خبرگزاري فارس: سخنگوي وزارت رفاه و تأمين اجتماعي از توزيع كارت هوشمند سلامت بين بيمهشدگان تأمين اجتماعي تا پايان سالجاري خبر داد.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از اداره كل روابط عمومي و امور بينالملل سازمان تأمين اجتماعي، محسن احمدي با تأكيد بر اين كه ظهور كارت هوشمند، تحول مهمي در ساختار سيستمهاي ارائه دهنده خدمات ايجاد كرده و متناسب با آن رويكردي جديدي در سازمانهاي ارائه دهنده خدمات به وجود آمده است، تصريح كرد: با اجراي پايلوت موفق اين طرح در برخي استانها تا پايان امسال اين كارت به دست تمامي بيمهشدگان تأمين اجتماعي ميرسد تا در سال آينده با مراجعه به پزشك با استفاده از اين كارت از خدمات درماني بهرهمند شوند و بدين ترتيب مشكل تمديد دفترچههاي درمان بيمهشدگان كه هزينههايي نيز براي سازمان تأمين اجتماعي در بر دارد رفع خواهد شد.
وي با اشاره به ديگر مزاياي ارائه كارت هوشمند سلامت خاطرنشان كرد: با صدور اين كارت ديگر نيازي نيست بيمه شده براي تمديد به شعب تأمين اجتماعي مراجعه كند، بلكه با واريز وجه، اين كارت شارژ ميشود. از سوي ديگر مراكز درماني طرف قرارداد نيز ميتوانند طي يك روز 70 درصد هزينه نسخههاي بيماران را دريافت و بقيه آن طي مدت زمان كوتاهي به آنها پرداخت ميشود.
سخنگوي وزارت رفاه و تأمين اجتماعي تأكيد كرد: كارت هوشمند طراحي شده در سازمان تأمين اجتماعي، اين قابليت را دارد كه به عنوان كارت هويتي بيمه شده تلقي شود و در صورت هماهنگي با ساير سازمانها، ميتوان از كارت هوشمند سلامت به عنوان كارت اعتباري استفاده كرد.
وي افزود: روشهاي مختلفي براي صدور و تحويل كارت هوشمند براي بيمهشدگان در نظر گرفته شده است كه شامل روشهايي چون صدور متمركز از طريق ارسال فرمهاي كاغذي توسط بيمه شده و دريافت پستي كارت، صدور خويشفرما از طريق ثبتنام اينترنتي بيمهشده و دريافت كارت از مراكز مشخص و صدور غيرمتمركز از طريق ثبتنام كارگاهي و دريافت كارت از كارفرماست.
مشاور وزير رفاه و تأمين اجتماعي خاطرنشان كرد: در اين سيستم سختافزار و نرمافزارهايي در نظر گرفته شده است تا با قرار گرفتن در مراكز درماني (مطب، داروخانه و....) توانايي خواندن كارت هوشمند را داشته باشد و آن دسته از پزشكان طرف قرارداد سازمان تأمين اجتماعي كه توان يا تمايل استفاده از نرمافزارهاي رايانهاي را ندارند از اين دستگاه براي تشخيص هويت بيمه شده استفاده ميكنند، چرا كه در اين حالت، دستگاه كاملاًَ خودكار عمل ميكند و تنها نياز به اتصال به برق دارد.
احمدي بيان كرد: ساير پزشكان و مراكز درماني طرف قرارداد تأمين اجتماعي كه تمايل و دانش استفاده از فناوريهاي نوين را دارند ميتوانند با استفاده از اين دستگاه اقدام به صدور الكترونيكي نسخه كرده و از مزاياي متعدد آن از جمله امنيت اطلاعات، اطمينان از صحت و دقت در انجام دستورهاي پزشك، دسترسي به سوابق بيمار، پرداخت مطمئن و سريع حقالزحمه و قابليتهاي متعدد ديگر بهرهمند شوند.
سخنگوي وزارت رفاه و تأمين اجتماعي تصريح كرد: در طراحي نظام اطلاعاتي مربوط به كارت هوشمند سلامت، امكان هماهنگي آن با طرح پزشك خانواده مورد توجه قرار گرفته و پيشبينيهاي لازم در اين زمينه صورت گرفته است و در صورت اجراي كامل طرح پزشك خانواده اين كارتها امكان استفاده در اين طرح را خواهند داشت.
احمدي در پايان تأكيد كرد: كليه عمليات طراحي و اجراي اين طرح توسط يكي از شركتهاي وابسته به سازمان تأمين اجتماعي انجام شده است.
انتهاي پيام/
دوشنبه 21 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 354]