تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 17 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):فال بد زدن شرك است و هيچ كس ازما نيست مگر اين كه به نحوى دستخوش فال بد زدن مى شود، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1851455370




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

اعتراض طاهره صفارزاده به مزايده‌ي وسايل عبدالوهاب وصال


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: اعتراض طاهره صفارزاده به مزايده‌ي وسايل عبدالوهاب وصال


خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: فرهنگ و ادب - ادبيات

طاهره صفارزاده مخالفت خود را با مزايده‌ي وسايل همسرش - عبدالوهاب وصال - اعلام كرد و لغو آن را خواستار شد.

غلامعلي فروغي - وكيل طاهره صفارزاده - با بيان اين مطلب در گفت‌وگو با خبرنگار بخش ادب خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، عنوان كرد: روز 30 مردادماه، در شعبه‌ي اول دادگستري ملاصدراي فارس، وسايل عبدالوهاب وصال معروف به نوراني، به‌رغم درخواست همسر او - طاهره صفارزاده - ، به مزايده‌ي گذاشته خواهد شد؛ كه البته درخواست لغو آن را ارائه كرده‌ايم.

او در ادامه يادآور شد: تا امروز، درخواست‌هاي زيادي مبني بر برگزار نشدن اين مزايده شده است؛ اما تاكنون نتيجه‌اي نگرفته‌ايم.

فروغي متذكر شد: طاهره صفارزاده اختيار قانوني سرپرستي اموال نوراني را دارد؛ اما برادران متوفي از طريق رجوع به دادگستري، اين اختيار قانوني را از سال 73 تا كنون سلب كرده‌اند. اگر اموال صاحبي نداشته باشد، دادگستري مي‌تواند آن‌ها را مهر و موم كند؛ ولي وقتي «وصي» اموال وجود دارد، نبايد اين اتفاق بيافتد؛ اما در حال حاضر خانم صفارزاده از حقوق قانوني خود محروم است.

او تصريح كرد: اين اموال تاريخي است و با فروش آن‌ها، ممكن است آثار پراكنده شوند؛ در حالي‌كه ما قصد راه‌اندازي مركزي فرهنگي را داشته‌ايم.

وي همچنين يادآور شد: در تاريخ 19 خرداد 86، بر اساس پي‌گيري‌هاي انجام‌شده، مقرر شد، مهر و موم اموال موجود در خانه‌ي دكتر وصال رفع شود و تحويل اموال نفيس فرهنگي متعلق به خانم صفارزاده شامل قرآن‌ها، كتاب‌هاي خطي، تابلوهاي نقاشي، از جمله تابلو كمال‌الملك، به‌ مرحله‌ي اجرا درآيد؛ اما به وصي اجازه‌ي اقدام داده نشد.

طاهره صفارزاده - شاعر و مترجم - نيز در گفت‌وگويي كوتاه با خبرنگار ايسنا اعلام كرد: من مطمئنا به اين اموال چشم‌داشت شخصي ندارم؛ ولي زورمداري، قلدري و قانون‌گريزي را هم نمي‌توانم تحمل كنم. ضمن آن‌كه شكل فرهنگي، عمومي و ميراث مملكتي اين اموال نيز برايم بسيار اهميت دارد. در هر صورت، من «وصي» مرحوم وصال هستم و اجراي قانون را در اين زمينه انتظار دارم.

وكيل صفارزاده همچنين در نامه‌اي به مراجع قضايي نوشته است: «اخيراً اجراييه‌اي صادر و بدون توجه به مفاد دادنامه‌ي صادره مبني بر تحويل اموال متعلق به خانم صفارزاده، اجازه‌ي اداء ديون متوفي از طريق وصي، اخراج ثلث و سپس ورود به مرحله‌ي تقسيم تركه، ترتيبي داده‌اند تا ابتدا اموال نفيس فرهنگي متعلق به خانم صفارزاده در تاريخ 30/5/1387 به مزايده گذاشته شود.

لازم به يادآوري است كه امكان ممانعت مدعيان محكوم در مقابل قانون و احكام قطعي صادره از سال 1376 تا كنون در رابطه با اجراي دقيق اقارير، اعلامات و وصاياي مرحوم دكتر وصال و مقاومت متصديان اجراي عدالت و قانون در نهاد مقدس دادگستري در مقابل تحقق امر وصايت توسط يك بانوي مسلمان و انقلابي كه جهان او را به عنوان بانوي نمونه‌ي جهان اسلام به رسميت شناخته است، موجب تأثر شديد مشاراليها گشته؛ به‌نحوي كه هجرت از اين اوضاع را در فكر او جاي داده است، كه اين دردي است بزرگ و اميدوارم اين مقاومت‌ها در مقابل حق و قانون شكسته شود.»

وي در اين نامه مواردي را نيز به‌عنوان مسائل مورد تأكيد موكل خود برشمرده است؛ از جمله اين‌كه: «لزوم اداء ديون متوفي به باغبان و خدمه‌ي مستضعف مرحوم وصال كه نزديك به ده سال هزينه‌ي نگه‌داري از ساختمان و اموال مهر و موم‌شده در آن‌را نيز به عهده داشته‌اند، لزوم اجراي وصيت‌نامه‌ها، تحويل اموال متعلق به مشاراليها، تقسيم مانده تركه پس از تحويل اموال شخص ثالث، اداء ديون و اخراج ثلث موضوع وصيت».

از جمله‌ اموال عبدالوهاب وصال كه به مزايده گذاشته خواهد شد، به تابلو مينياتور دوره‌ي قاجار، كتاب‌هاي خطي نفيس از خاندان وصال و ديگر شخصيت‌هاي معروف، تابلوهاي مختلف و نفيس نقاشي و كتاب قرآن طلاكاري كامل و... مي‌توان اشاره كرد.

دكتر عبدالوهاب وصال متخلص به «نوراني» سال 1302 در شيراز به دنيا آمد. پدر در پدر او، شاعر، عارف، خطاط و نقاش بودند. پدرش علي وصال متخلص به «روحاني» فرزند عبدالوهاب متخلص به «يزداني» فرزند محمد شفيع متخلص به «وصال» بود.

نوراني تحصيلات ابتدايي و متوسطه را در شيراز گذرانده و از دانشكده‌ي ادبيات دانشگاه تهران، دكتري ادبيات فارسي گرفته بود.

پس از تأسيس دانشكده‌ي ادبيات شيراز به اين شهر بازگشته و سال‌ها در سمت استادي در اين دانشكده به تدريس پرداخته بود.

نوراني «مصيبت‌نامه»ي عطار را كه تدريس مي‌كرد، تصحيح و منتشر كرده است. از ديگر آثار انتشاريافته‌ي او هستند: تصحيح و تحشيه‌ي «تذكره‌ي هزار مزار» ترجمه‌ي عيسي بن جنيد شيرازي، تصحيح و تحشيه‌ي «فرائد السلوك» با همكاري دكتر افراسيابي، تصحيح و تحشيه‌ي ديوان داوري شيرازي.

نوراني وصال 23 دي‌ماه 1373 درگذشت و در غرب آرامگاه حافظ در جوار مزار دكتر صورتگر رخ در نقاب خاك كشيد.

اما طاهره صفارزاده متولد سال 1315 در سيرجان است. زبان و ادبيات انگليسي را در دانشگاه تهران خوانده و در آمريكا در رشته‌ي نقد تئوري علمي در ادبيات جهان به تحصيل پرداخته است. به‌جز مجموعه‌هاي شعر و ترجمه، چند كتاب هم در زمينه‌ي نقد ترجمه از او به‌چاپ رسيده‌اند.

او همچنين ترجمه‌ي «قرآن حكيم» و «دعاي جوشن كبير» را در كارنامه‌ي خود دارد و به ترجمه‌ي «نهج‌البلاغه» مشغول است.

صفارزاده كه چند سال پيش از پيروزي انقلاب اسلامي، از سوي رژيم حاكم از دانشگاه اخراج شده بود، در سال‌هاي بعد، به‌عنوان يكي از شاعران متعهد و تأثيرگذار بر نسل شاعران انقلاب شناخته شد. همچنين در ماه مارس 2006 هم‌زمان با برپايي جشن روز جهاني زن‌، از سوي سازمان نويسندگان آفريقا و آسيا (Afro – Asian Writers" Organization) به عنوان شاعر مبارز و زن نخبه و دانشمند مسلمان برگزيده شد.

در بخشي از نامه‌ي اين سازمان در زمان اعطاي عنوان، آمده بود: «از آن‌جا كه طاهره صفارزاده ـ شاعر و نويسنده‌ي برجسته‌ي ايراني ـ مبارزي بزرگ و نمونه‌ي والاي يك زن دانشمند و افتخارآفرين مسلمان است، اين سازمان ايشان را به پاس سابقه‌ي طولاني مبارزه و كوشش‌هاي علمي گسترده، به عنوان شخصيت برگزيده‌ي سال انتخاب كرده است».

تاكنون مجموعه‌هاي شعر: «رهگذر مهتاب»، «طنين در دلتا»، «سد و بازوان»، «سفر پنجم»،‌ «حركت و ديروز»، «بيعت با بيداري»، «مردان منحني»، «ديدار صبح»، «در پيشواز صلح»، «هفت ‌سفر»، « روشنگران راه» و «جلوه‌هاي جهاني» از اين شاعر منتشر شده‌اند.

انتهاي پيام
 دوشنبه 21 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 128]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن