تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم(ص):هیچکس حقیقت ایمان را کامل نمی کند مگر اینکه جدال لفظی را رها کند، هر چند حق با او باش...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827681021




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

/ تشريح روند پيشرفت مصوبات سفر هيات دولت به استان خوزستان/ حجازي در گفت و گو با ايسنا: ويژگي‌ دولت نهم انجام سريع كارها و استفاده از ظرفيت‌هاي نهفته است


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: / تشريح روند پيشرفت مصوبات سفر هيات دولت به استان خوزستان/ حجازي در گفت و گو با ايسنا: ويژگي‌ دولت نهم انجام سريع كارها و استفاده از ظرفيت‌هاي نهفته است


خبرگزاري دانشجويان ايران - اهواز
سرويس: سياسي

استاندار خوزستان يكي از ويژگي دولت نهم را توجه به مناطق محروم و روستاها دانست و گفت: ما ملزم هستيم 40 درصد از اعتبارات استان را براي اين مناطق هزينه كنيم كه باعث آبادتر شدن روستاها و كاهش مهاجرت به شهرها مي‌شود.

سيدجعفر حجازي در گفت و گو با خبرنگار ايسنا و ايرنا در خوزستان مصوبات سفر رئيس جمهور به استان خوزستان را تشريح كرد و ابراز اميدواري كرد با اطلاع رساني خوب رسانه‌ها اقدامات و خدمات ارزشمند دولت نهم و نظام به خوبي براي مردم بازگو شود.

وي با بيان اينكه تعهدات سفر به چند دسته تقسيم مي‌شوند، عنوان كرد: يك دسته تعهداتي بودند كه بنا به تقويت اعتبارات استان و از طريق 2 درصد نفت و ساير منابعي كه اضافه شد، مكلف بوديم كه در استان خوزستان انجام دهيم كه رقم اين تعهدات در سفر رئيس جمهور 380 ميليارد تومان در نظر گرفته شد و تاكنون تقريبا 100 درصد آن‌ها تامين اعتبار و قريب 75 درصد آن‌ها به اجرا رسيده است. بسياري از اين طرح‌ها در سال گذشته و امسال بهره‌برداري شدند و يا اينكه در هفته دولت بهره‌برداري مي‌شوند.

حجازي به پروژه‌ها‌ كه بين استان و كشور مشترك بودند اشاره كرد و ادامه داد: اعتبار اين پروژه‌ها تكميل شده كه تا پايان امسال به اتمام مي‌رسند. در دومين سالگرد سفر دولت، تمام پروژه‌هاي تعهدات استاني‌مان انجام مي‌شوند.

وي گفت: بخشي از تعهدات مربوط به وزارت‌خانه‌ها غير از پالايشگاه بيدبلند گاز كه به نوعي وابسته به يك سري تعهدات خارجي است، حدود 400 ميليارد تومان بود. از اين رقم تا كنون از لحاظ اعتباري حدود 70 درصد تعهد به تامين اعتبار و براي سال 87، تا كنون30 درصد پرداخت شده است.

حجازي افزود: از تعهدات وزارتخانه‌ها در زمينه منابع مالي به طور كلي 70 درصد محقق شده اما از نظر پيشرفت، متفاوت و عمدتا در آغاز كار يعني بين 0 تا 25 درصد هستند. به اين معني كه ما پروژه ملي نداريم كه پيشرفتي بالاي 25 درصد داشته باشد و پيشرفت اين پروژه‌ها از ساير پروژه‌ها كندتر است.

استاندار خوزستان با اشاره به اينكه نيروگاه‌ها، در بخش تعهدات سفر قرار دارند، اما چون سرمايه‌گذارشان بخش خصوصي است؛ هنوز در نيروگاه‌هاي اهواز و اميديه و بهبهان سرمايه‌گذاري نشده است؛ افزود: هنوز 30 درصد اعتبارات پروژه‌هاي وزارتخانه‌ها كه از منابع داخلي‌اند، تامين نشده است.

وي با اشاره به اينكه وزارتخانه‌هاي نفت، بهداشت و درمان منابعاشان تامين شده است؛ گفت: بخشي از اعتبارات سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري عقب افتاده است. از ديگر وزارتخانه‌ها مسكن و شهرسازي است كه در توافق‌نامه‌اي كه اخيرا امضا كرديم، قرار شد كه بخشي از آن را امسال تامين كنند. اين سازمان 98 ميليارد تومان تعهد داشت كه 12 ميليارد تومان (13 درصد از كل) آن را هفته گذشته تقبل به پرداخت كردند.

حجازي با بيان اينكه تعهدات وزارت‌خانه‌هاي رفاه و تامين اجتماعي، ارتباطات و فن‌آوري اطلاعات به طور كامل انجام شده است؛ عنوان كرد: اگر تعهد شهرك خودرو از سوي وزارت صنايع نيز اجرايي شود، 3 تعهد از تعهداتشان را به طور كامل انجام داده‌اند. وزارت نفت نيز مقداري از طرح‌هايش را از لحاظ اجرايي به اتمام رسانده است. حدود 5 طرح از اين وزارت هم در حال اجرا و 4 طرح ديگر اجرا نشده است.

وي با بيان اينكه وزارت مسكن دو طرح داشته‌ است كه يكي از آن‌ها را انجام نداده‌ و 10 درصد از تعهدات طرح ديگر خود را انجام داده‌ است؛ عنوان كرد: بخش ديگر تعهدات وزارتخانه‌ها‌ از محل اعتبارات ملي است كه ازميان آن وزارت بهداشت و درمان از تعهدات مربوط به امسال خود 11 موردش را به اتمام رسانده است. اين تعهدات در زمينه‌هاي تكميل بيمارستان، مطالعات بيمارستان، اجراي بيمارستان‌هاي جديد، خوابگاه دانشگاه، خوابگاه دانشجويي دختران، مجموعه مسكوني پزشكان در محل بيمارستان جديد الحداث و راه‌اندازي دانشكده است.

وي افزود: 5 مورد از تعهدات اين وزارت‌خانه اصلا انجام نشده است؛ اين تعهدات شامل راه‌اندازي دانشكده پزشكي دزفول كه هنوز توسط شوراي گسترش آموزش عالي تصويب نشده است، بيمارستان بهبهان، مراكز آموزشي و احداث خوابگاه 400 نفره است.

استاندار خوزستان عنوان كرد: سازمان تربيت بدني متاسفانه نسبت به سايرين در تعهداتشان عقب هستند. و 4 مورد از طرح‌هايشان شامل پروژه نيمه تمام ورزشي، استاديوم 4 هزار نفري سرپوشيده، نوسازي استاديوم‌هاي ورزشي و سالن ورزشي حجاب را اجرا نكرده‌اند. بقيه تعهداتشان شامل 4 طرح، به لحاظ تامين منابع و اجرا به ترتيب بالاي 80 و 70 درصد عملي شده است.

وي عنوان كرد: مهمترين پروژه سازمان تربيت بدني استاديوم 50 هزار نفري است كه اين پروژه مشتركا در تعهدات سازمان تربيت بدني و وزارت مسكن و شهرسازي قرار دارد. اين پروژه تا هفته دولت سال 88 به بهره‌برداري مي‌رسد و 30 ميليارد تومان اعتبار مورد نيازش تا سال آينده تامين مي‌شود.

حجازي با بيان اينكه تعهدات ملي به دليل اينكه امسال لايحه‌اش تصويب شده است؛ نسبت به ساير تعهدات عقب‌تر است، گفت: حدود 60 درصد تعهدات ملي وزارت‌خانه‌ها، مربوط به وزارت نيرو است و اين تعهدات شامل چند طرح بزرگ از جمله تامين آب شرب شهرها و روستاها براي كوتاه مدت و دراز مدت است كه مطالعاتشان تمام شد و دولت هم تصويب كرد كه به صورت تامين اعتبار داخلي و خارجي توسط بخش خصوصي اجرا شود.

وي ادامه داد: يك خط آن كه شامل خط انتقال كرخه به آبادان خرمشهر است، در مرحله نهايي تامين اعتبار و اجرا از سوي بنياد مستضعفان قرار دارد. 2 خط ديگر هم كه شامل خط كرخه به دشت آزادگان و خط گتوند به اهواز است، به لحاظ مطالعه تمام شده و ‌آماده توافق با سرمايه‌گذارند. براي اين سه خط چيزي حدود 800 ميليارد تومان سرمايه‌گذاري كه جز تعهدات سفر بوده، انجام شده است.

استاندار خوزستان گفت: بالاي 90 درصد از طرح‌هاي كوتاه مدت اين وزارت اجرا شده است كه شامل طر‌ح‌هاي آب شرب همه 14 شهرستاني كه در برنامه قرار داشتند، است.

حجازي ادامه داد: انديمشك، دزفول، باغملك و ايذه از جمله شهرهايي‌ هستند كه طرح‌هاي كوتاه و دراز مدتشان مشترك است. مطالعه اين طرح‌ها به اتمام رسيده و به لحاظ اجرا حدود 30 درصد آن‌ها انجام شده است. از ديگر تعهدات وزارت نيرو در بخش آب روستايي يك مورد بود كه تمام شد.

وي گفت: اين وزارت در بخش تامين برق در 2 قسمت تعهد داشت كه يك بخش آن توزيع و توسعه شبكه برق با رقم حدود 390 ميليارد تومان در سه سال تا سال 89 است؛ 8 درصد اعتبار آن تاكنون تامين و در جمع كل تعهدات سه سال، 5 درصدش تامين شده است.

حجازي تصريح كرد: بحث مربوط به فاضلاب شهرها از تعهدات وزارت نيرو، براي ما بسيار مهم است. در اين زمينه تعهدات 12 شهر اجرايي و 4 شهر مطالعاتي و اجرا؛ جمعا به ارزش 400 ميليارد تومان است كه در عرض 5 سال به ارزش سالي متوسط 80 ميليارد تومان تامين شود.

وي افزود: ساماندهي رودخانه‌هاي استان از ديگر بحث‌هاي مهم در زمينه تعهدات وزارت نيرو است كه مطالعاتش سال گذشته به تاييد معاونت برنامه ريزي رسيد و مجوز لازم گرفته شده است ولي از لحاظ اعتباري 15 درصد تامين اعتبار شده است.

استاندار خوزستان با بيان اينكه اصلاح شبكه آب براي شهرستان‌هاي استان با رقم 350 ميليارد تومان، ديگر مورد تعهدات وزارت نيرو است كه هيچ مقدار آن تاكنون تامين نشده و 12 درصد رقمش از استان تامين شده است؛ ادامه داد: كل آب فاضلاب ورودي استان به رودخانه‌ها به علاوه ديگر رودخانه‌ها، 22 متر مكعب در زمان كم‌آبي است. بيشترين مشكل مربوط به ورود آب‌هاي كشاورزي است كه البته بعضي از آنها كه عمده‌اند، مسدود شدند. بعضي كارخانه‌ها هنوز بخشي از پساب خود را به رودخانه‌ها وارد مي‌كنند كه هفته گذشته به آنها اعلام شد كه بايد آن را منحرف كنند و در جايي نگه‌داري كنند تا از هزينه جلوگيري ‌كند.

وي با بيان اينكه فاضلاب شهرستانهاي شوشتر، دزفول و غرب اهواز ظرف 2 تا 3 هفته آينده از رودخانه خارج خواهند شد؛ افزود: به منطقه شرق اهواز هم كه شامل نيوسايد و خرمكوشك است، مهلت داده‌ايم كه تا 2 يا 3 هفته ديگر اين اقدام را انجام دهد.

حجازي ادامه داد:مطالعات فاز 2 پنج سد در استان خوزستان اتمام شده است كه 3 سد رديف اعتباري پيدا كردند ولي چون منابع آنها محدود بوده در حال شناسايي فاينانس‌هاي خصوصي براي ساخت هستند. ظاهرا 2 مورد هم شامل سد شيرين‌آب دزفول و سد سردشت، با فاينانس‌هاي خصوصي به توافق براي انجام رسيده‌اند.

وي ادامه داد: بحث تعهد توسعه كشاورزي بين وزارت كشاورزي و نيرو، سنگين‌ترين طرح سفر به ارزش 4 هزار و دويست ميليارد تومان بوده است. كه طي 7 سال با سالي 600 ميليارد تومان مي‌بايست تامين شود. از اين رقم، امسال چيزي حدود سيصد و چهل ميليارد تومان و سال گذشته 250 ميليارد تومان تامين شد. اين طرح از برنامه‌ مصوب عقب است و ممكن است طي 10 سال اجرا شود. اما تامين اعتبارش چه در بخش جهاد كشاورزي و چه نيرو خوب بوده است.

وي با بيان اينكه از 4 طرح وزارت جهاد كشاورزي يكي به اتمام رسيده، ولي پيشرفت 3 طرح ديگر خوب نبوده است، ادامه داد: در محيط زيست تقريبا تمام تعهدات تمام شده است.

حجازي افزود: از مهم‌ترين پروژه‌هاي وزارت راه و ترابري جاده كمربندي اهواز است كه 22 ميليارد تومان اعتبار برايش پيش‌بيني كرده‌اند. باند شمالي طرح تا پايان 87 به پايان مي‌رسد ولي باند جنوبي اميدواريم كه طي هفته‌ دولت سال آينده تمام شود. به اين طريق تا پايان امسال تردد از ميدان چهار شير كاهش مي‌يابد.

وي با اشاره به اينكه پروژه عمده ديگر وزارت راه، مطالعه و احداث خط دوم راه آهن اهواز ـ انديمشك و اهواز ـ خرمشهر بود كه مطالعات هر دو خط به اتمام رسيده است؛ گفت: حدود 13 ميليارد اعتبار براي تكميل جاده مسجدسليمان به شهركرد از مسير بازفت لازم است كه وزارت راه در سال جاري 11 ميليارد تومان اختصاص داده و برنامه‌ريزي شده است كه تاپايان آذر ماه آسفالت 20 كيلومتر به اتمام برسد و پيش‌بيني شده كه 5 كيلومتر ديگر تا تيرماه سال آينده كار آسفالت آن نيز تمام شود.

استاندار خوزستان در پاسخ به خبرنگار ايسنا درباره‌ي خارج شدن اداره آموزش و پرورش اهواز به عنوان كلانشهر عنوان كرد: در گذشته مصوبه‌اي بوده است كه از تهران و 6 كلان‌شهر كشور مردم به شهرهاي كوچكتر بروند؛ تا جمعيت آن شهرها كمتر شود و مردم هم براي خدمت‌رساني به آن شهرها بروند، لذا مي‌بايست امتيازاتي حقوقي و زمين و ... در آن قانون باشد.

وي ادامه داد: در جلسه لايحه بودجه سال 87 كه 15 فروردين ماه برگزار شد ما اعتراض كرديم كه اهواز را از اين قانون خارج كنند چون ضريب ماندگاري در خوزستان پايين است، اين قانون براي خوزستان توجيهي ندارند و به استان ضربه مي‌زند. بسياري از وزرا از حرف ما حمايت كردند و مكاتبه‌اي انجام و به كميسيون‌هاي مربوطه ارسال شد و ما منتظر ابلاغ آنها هستيم .

استاندار خوزستان در بخش ديگري از سخنان خود اظهار داشت: قبل از دولت نهم اعتبار استاني ما در بين 30 استان كشور پنجم بود در صورتي كه در دولت نهم اعتبار اول را كسب كرديم چرا كه حدود 360 ميليارد تومان اعتبار استاني در سال 84 داشتيم و در سال 85 به 920 ميليارد تومان رسيد.

وي افزود: اين اعتبارات در سال 86 كمتر شد و در سال 87 دولت رقمي حدود 1500 ميليارد تومان تاكنون به اين استان اختصاص داده است. اعتباراتي هم وزارت نفت مكلف شده است كه براي مناطق نفت خيز هزينه كند كه رقم آن حدود 130 ميليارد تومان است كه جمع آنها حدود 1500 ميليارد تومان مي‌شود و اين غير از پروژه‌هاي ملي است؛ كه نسبت به سال گذشته 80 درصد افزايش داشته‌ايم، اين رقم نشان دهنده شتاب دولت نهم براي جبران عقب‌ماندگي‌هاي استان است.

استاندار خوزستان تصريح كرد: در بخش زير ساخت براي شهرك‌هاي صنعتي، دولت در توزيع اعتبارت اولويت را به مناطق محروم و كمتر توسعه يافته داده است و در اعتبارات اشتغالزايي در قالب بنگاه‌هاي زودبازده، خوزستان با 3400 ميليارد تومان براي سال 85 و 86 بالاترين رقم را در كشور داشته است.تمام اينها نشان از عدالت محوري در تامين و توزيع بودجه در اين دولت است.

وي الزام به دستگاه‌ها در سرعت كار و استفاده از ظرفيت‌هاي نهفته در سازمان‌ها با تزريق كار و پول از ديگر عوامل مثبت دولت نهم دانست.

انتهاي پيام
 دوشنبه 21 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 285]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن