واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: لاريجاني: سازمان ملي جوانان نيازهاي جوانان را مرتفع كند مباني ديني را در مدلهاي اوقات فراغت القا كنيم بيشتر كارهايي كه براي جوانان ميشود،جنبه تبليغي دارد
خبرگزاري دانشجويان ايران - قم
سرويس: مجلس
رييس مجلس شوراي اسلامي گفت: بايد مختصات و مباني ديني را در مدلهاي اوقات فراغت در نظر گرفته و القاء كنيم.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، علي لاريجاني صبح امروز در جمع جوانان استان قم گفت: ما يك كشور با ثقل سني جوان هستيم و اين با توجه به شرايط كشور در عرصهي داخلي و خارجي، يك حسن محسوب ميشود؛ به شرط آنكه مراعات حال اقتضائات جواني بشود.
وي بر درك درست از اقتضائات جوانان تاكيد كرد وگفت: مجموعهي مختصات ايران در جهان و منطقه نشان ميدهد كه هرم سني كشور يك عنايت الهي است.
وي در تامين نيازهاي اوليهي جوانان با مشاركت خود آنها تاكيد كرد و گفت: اين نيازها بايد طبقهبندي شده و به ترتيب اولويت به آنها پرداخته شود.
نمايندهي قم در مجلس شوراي اسلامي هويت ديني و علمي را نياز اساسي جوان در دنياي امروز دانست و گفت: هويت ديني نقطهي مهم در زندگي يك جوان است، چرا كه حيات آينده آن را تامين ميكند.
وي اشتغال و ازدواج را اولويت بعدي در نيازهاي جوان دانست و گفت: بايد شرايطي را فراهم كرد تا جوانان دغدغهاي در زمينه، اشتغال و يا ازدواج خود نداشته باشند.
وي در ادامه اظهار داشت: بايد فضايي ايجاد شود كه حركت جوانان در عرصهي سياست، فرهنگ و اجتماع با مشاركت خود آنها صورت پذيرد.
وي با بيان اينكه بيشتر كارهايي كه براي جوانان ميشود، نمادين و جنبهي تبليغي دارد، گفت: برخي از امورات كه نوعي هويت بخشي و هويت دادن به جوانان و نيز توليد انگيزه در آنهاست ضروري است، ولي نبايد جنبهي نمادين صرف داشته باشد؛ بلكه بايد آنها را از لحاظ روحي توانمند سازد.
وي همچنين به مسالهي اوقات فراغت جوانان و برنامههايي كه براي آنها در نظر گرفته ميشود، اشاره كرد و گفت: نبايد نگاه ما به اوقات فراغت نگاهي سست و هرز رفته باشد، بلكه بايد اين را در جامعه نهادينه كرد كه برنامهريزي براي اوقات فراغت امري لازم و ضروري است.
وي تاكيد كرد: مختصات، اساس و مباني ديني را بايد در مدلهاي اوقات فراغت در نظر گرفته و به جوانان القا كنيم.
رييس قوه مقننه همچنين پيشنهاد كرد سازمانهاي مردمنهاد طرحي را آماده كنند كه در آن مراكز فرهنگي و هنري در كنار مساجد تشكيل شود. تا هم جوان به سمت مسجد جلب شود و هم بنيهي فرهنگي خود را بالا ببرد.
وي با بيان اينكه هنوز اين مساله در كشور جا نيفتاده است، گفت: مراكز فرهنگي و هنري جذاب در مساجد كشور وجود ندارد و اين تاثير خود را يقينا در فرهنگ جامعه خواهد گذاشت.
لاريجاني در ادامه سخنان خود به طور جدي به بحث اشتغال و ازدواج اشاره كرد و گفت: نبايد در اشتغال و ازدواج جوانان با تعارف فكر و كار كنيم، تمركز اصلي ما بر استان قم بحث پيرامون اشتغال جوانان است و اين با كارهاي سست امكانپذير نيست.
وي با بيان اينكه متدولوژي كه بيان كنندهي اشتغال كشور است كاملا شفاف و روشن است، گفت: بايد رونق اقتصادي در شغلي كه ايجاد ميشود مدنظر گرفته شود، و با توجه به آن سرمايهگذاري متناسبي براي آن صورت پذيرد.
رييس مجلس شوراي اسلامي همچنين اظهار داشت: بايد براي قم سند چشماندازي تهيه شود و برنامههاي مختلف و مهمي كه سبب ارتقاي جايگاه فرهنگي قم ميشود در چارچوب آن ديده شود.
وي با اشاره به كارگروه توسعه و عمران استان قم گفت: بايد از درون اين كارگروه پيشنهاداتي جهت توسعهي استان براي دولت و مجلس بيرون آيد، به گونهاي كه پايههاي اقتصادي و صنعتي و گردشگري را براي قم ايجاد كند.
نماينده قم همچنين با اشاره به واگذاري تيم صبا باتري به قم گفت: واگذاري اين تيم هم كاري نمادين است و هم سبب انگيزهي جوانان شده و به فعاليتهاي آنان سمت و سو ميدهد؛ بايد كارهاي پشتيباني از اين تيم با برنامه صورت پذيرد.
وي در پايان با تاكيد بر اينكه سازمان ملي جوانان نهادي مردمي است، گفت: اين سازمان بايد محل توليد فكر و انديشه باشد و با ارتباطي كه با مراجع حكومتي برقرار ميكند نيازهاي جوانان را مرتقع سازد.
وي تاكيد كرد: دولت و حكومت بايد از اين نهاد مردمي پشتيباني كند.
انتهاي پيام
چهارشنبه 16 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 196]