تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 18 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دلى كه در آن حكمت نيست، مانند خانه ويران است، پس بياموزيد و تعليم دهيد، بفهميد و ن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1851640258




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

چاي، نوشيدني لوکسي بود که فقط ثروتمندان توانايي خريد آن را داشتند.


واضح آرشیو وب فارسی:سایت رسیک: اوايل قرن بيستم، چاي، نوشيدني لوکسي بود که فقط ثروتمندان توانايي خريد آن را داشتند....


در نيويورک، تجار چاي بي‌صبرانه منتظر محموله‌هاي چاي که از هند و چين مي‌آمد، مي‌‌نشستند و آن را به قيمت گزاف به مشتريان خود مي‌فروختند. قوطي‌هاي فلزي کوچک، اولين نوع بسته‌بندي چاي بود اما از آنجا که قيمت اين قوطي‌ها نسبتا بالا بود، در سال 1903 ميلادي، براي اولين بار از کيسه‌هاي ابريشمي به جاي قوطي‌هاي فلزي استفاده شد. اين نوع بسته‌بندي، اول در سال 1904 ميلادي، به کافه‌رستوران‌هاي نيويورک و بعد از آن، به سراسر جهان راه يافت. برخي مصرف‌کنندگان، کيسه‌ها را به همان صورت درون آب‌جوش انداختند و متوجه شدند چاي در حال رنگ دادن و دم کشيدن است. از اين پس بود که روش‌هاي ساده‌تري براي استفاده از چاي پيدا شد. سوليوان، اولين تاجري بود که چاي را در بسته‌بندي‌هاي کوچک ابريشمي به بازار عرضه کرد. ابداع چاي کيسه‌اي احتمالا بهترين و بدترين اتفاق در صنعت چاي بود! بهترين بود چون سبب افزايش توجه مردم به چاي شد و بدترين بود چون از آن به بعد، درون کيسه‌ها چاي‌هايي با کيفيت پايين در دسترس مردم قرار گرفت. كم‌كم مردم به چاي کيسه‌اي علاقه بيشتري نشان دادند چون ديگر نيازي به استفاده از صافي نبود و از آنجا که برگ کامل چاي درون کيسه قرار مي‌گرفت، رنگ و بوي چاي عالي بود اما به تدريج توليدکنندگان به جاي برگ کامل، چاي پودري شده يا اصطلاحا خاک چاي را جانشين آن کردند تا زمان رنگ دادن به حداقل برسد و در ضمن سود آنها افزايش يابد. گرچه امروز خيلي‌ها دم کردن چاي خشک و عطر و بوي آن را مي‌پسندند اما هنوز هم سرعت رنگ دادن و دم کشيدن چاي کيسه‌اي سبب شده طرفداران خاص خود را داشته باشد؛ به‌طوري كه در انگليس 95 درصد چاي مصرفي مردم را چاي کيسه‌اي تشکيل مي‌دهد.
در سال 1920 ميلادي، چاي کيسه‌اي در آمريکا در دسترس همه بود. چاي کيسه‌اي ابتدا به شکل دايره‌اي شکل (در سال 1922) و بعد به شکل هرمي (در سال 1996) درآمد. در سال 1930 ميلادي، شرکت سالادا براي اولين بار کيسه‌هاي چاي را از جنس فيبر کاغذ و از چوب درختان فيليپيني و کلمبيايي ساخت و به دنباله آن کاغذي آويخت تا روي آن مارک شرکت خود را بزند. امروزه هم هنوز بيشتر انواع چاي کيسه‌اي از کيسه‌هايي با جنس کاغذ و نايلون‌هاي مخصوص مقاوم در برابر گرما (مثل پلي‌پروپيلن) تهيه مي‌شود اما لازم به ذکر است که کيسه‌هاي ابريشمي براي سلامت بهتر‌ند و کيسه‌هاي فيبر کاغذي و نايلوني صرفا براي کاهش هزينه‌هاي شرکت‌ها ابداع شده است.
3 سوال رايج درباره چاي
سالانه 3 بيليون کيلوگرم چاي در سراسر جهان توليد مي‌شود. اين نوشيدني گرم به دليل آرامش‌بخش بودن و رفع خستگي، خيلي پرطرفدار است. اما پرسش هاي زيادي هم درباره آن مطرح است كه به نظر مي‌رسد چهارپرسش زير، همه‌گيرتر است:
آيا نوشيدن چاي يا هر نوشيدني داغ ديگري ضرر دارد؟


بله، البته! چاي را خيلي داغ نبايد نوشيد. برخي مطالعات نشان داده‌اند كه نوشيدن مايعات خيلي داغ ممكن است به مخاط گلو و مري آسيب برساند و به بروز سرطان منجر شود. نتايج بررسي ها حاكي از اين مطلب‌اند، افرادي که چاي خيلي داغ مي‌نوشند، بيش از ديگران مستعد ابتلاي سرطان مري هستند. تا چند سال پيش دانشمندان تصور مي‌كردند شايد چاي موجب سرطان مري مي‌شود ولي بررسي‌هاي جديد نشان داده است كه اين ضرر چاي مربوط به داغ بودن آن است، بنابراين براي حفظ سلامت و استفاده بيشتر از فوايد چاي بهتر است اين نوشيدني را خيلي داغ ميل نكنيد.
چاي محرك است يا آرام بخش؟


بعضي‌ها چاي مي‌نوشند چون معتقدند چاي خاصيت آرام‌بخشي دارد اما بعضي‌ها هم مي‌گويند چاي شادي‌آور و نشاط‌آور است. واقعيت اين است که هر دوي اين صحبت‌ها درست است. چاي تا پيش از دو دقيقه از دم‌كشيدن اثر محرك دارد اما پس از مدتي به تدريج از خاصيت محرك بودن آن كاسته شده و خاصيت آرام‌بخشي آن بيشتر مي‌شود. پس از گذشت پنج دقيقه از دم‌كشيدن چاي تمام کافئين موجود خارج مي‌شود و چاي كاملا آرام‌بخش است. كافئين از محرك‌هاي سيستم اعصاب مركزي است. مقدار اين تركيب در يک فنجان چاي زياد نيست. با اين حال ممکن است مصرف زيادش در بعضي افراد موجب ايجاد حالاتي مانند بي‌قراري و عصبانيت شود، از اين رو، آنها نبايد در مصرف چاي زياده‌روي کنند.
کدام چاي بهتر است: سبز يا سياه؟


در گياه چاي ترکيبات خاصي وجود دارد که داراي خواص مهم زيستي مانند آنتي اکسيدان‏ها است. اين ترکيبات فوايد بسياري دارند. در طي فرآيند تخمير اين مولکول‌ها تغيير مي‌کنند. مثلا برخي از آنها اکسيد شده، برخي مي‌شکنند و يا به مواد جديدي تبديل مي‌شوند. در نتيجه، در چاي سياه که تخمير زيادتري رويش صورت گرفته است، موادي به وجود مي‌آيد که حاصل آن تغييرات هستند، يعني در چاي سياه موادي وجود دارد که در چاي سبز، با تخمير کمتر، وجود ندارد. سردسته اين مواد، کافئين است. وجود کافئين در چاي سياه و آنتي‏اکسيدان کمتر ارزش آن را در مقايسه با چاي سبز که خواص آنتي‌اکسيداني بيشتري دارد، کمتر مي‏کند. به همين دليل اگر افراد ذايقه خود را با چاي سبز تطبيق دهند، از خواص بيشتر گياه چاي بهره‌مند خواهند شد.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت رسیک]
[مشاهده در: www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 146]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن