تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):به زيادى نماز و روزه و حج و احسان و مناجات شبانه مردم نگاه نكنيد، بلكه به راستگويى و...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826623855




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

نيوزويك بررسي كردروابط ايران و آمريكا وقتي كه اوباما رييس جمهور شود


واضح آرشیو وب فارسی:دنياي اقتصاد: نيوزويك بررسي كردروابط ايران و آمريكا وقتي كه اوباما رييس جمهور شود
دنياي اقتصاد- هفته‌نامه نيوزويك در گزارشي نوشت: فرض كنيد كه باراك اوباما به عنوان رييس‌جمهور آمريكا انتخاب شود و به وعده‌اش درباره مذاكره بدون پيش شرط با ايران عمل كند؛ تهران چگونه به اين رويداد واكنش نشان خواهد داد؛ گفت‌وگوهاي اخير با سه مقام ايراني نشان مي‌دهد كه تهران پيش شرط‌هاي خود را خواهد داشت.
بررسي ديدگاه تحليل‌گران ايراني توسط نيوزويك
روابط ايران و آمريكا ، وقتي اوباما رييس‌جمهور شود
هفته‌نامه نيوزويك در گزارشي نوشت: فرض كنيد كه باراك اوباما به عنوان رييس‌جمهور آمريكا انتخاب شود و به وعده‌اش درباره مذاكره بدون پيش شرط با ايران عمل كند؛ تهران چگونه به اين رويداد واكنش نشان خواهد داد؛ گفت‌وگوهاي اخير با سه مقام ايراني نشان مي‌دهد كه تهران پيش شرط‌هاي خود را خواهد داشت.
به گزارش ايسنا، ليگ هريسون، خبرنگار نيوزويك به منظور نگارش گزارش خود با علاالدين بروجردي، رييس كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي و دفاعي مجلس، عليرضا شيخ عطار قائم‌مقام وزير امور خارجه و حسين شريعتمداري مدير مسوول روزنامه كيهان گفت‌وگو كرده است. او در اين گزارش نوشت: ايراني‌هايي كه با آنها صحبت كردم مي‌گويند، آمريكا بايد پيش از نشستن بر سر ميز به «سياست‌هاي خصمانه» در برابر ايران پايان دهد. گام مهمتري كه هر سه نفر بر آن تاكيد كردند، گامي‌است كه در حال حاضر باراك اوباما، كانديداي انتخابات رياست‌جمهوري آمريكا وعده‌اش را داده است؛ يعني تعيين جدول زماني براي خروج كامل نيروهاي آمريكايي از عراق.
بر اساس اين گزارش، بروجردي گفته است: علائمي ‌درباره مذاكرات براي ما پيش از آنكه (اوباما) در كاخ سفيد باشد، ارسال شده است. آنها پيام‌ها را از طريق سفيران كشورهاي دوست ارسال كرده‌اند؛ مبني بر اين كه قصد دارند با ما گفت‌وگو كنند، اما توپ در زمين واشنگتن است. اين آمريكا است كه روابط با ما را تيره كرد و روشي كه براساس آن روابط احيا مي‌شود، بايد اين مساله را منعكس كند.
بروجردي همچنين اظهار كرده است كه براي ايجاد «تغييري واقعي در فضا» اوباما بايد تلاش‌هاي فعلي سازمان سيا را براي سرنگوني جمهوري اسلامي ‌متوقف، سرمايه‌هاي مسدود شده ايران در بانك‌هاي آمريكايي را آزاد كند و نيز به تحريم‌هاي بانكي پايان دهد و فروش هواپيماي غيرنظامي‌ را از سر بگيرد.
بر اساس گزارش نيوزويك، اهميت طرح خروج نيروها از عراق مورد تاكيد شيخ عطار نيز هست. وي گفته است كه جدول زماني براي خروج نيروهاي آمريكايي از عراق «چه سه يا هشت ماهه يا طولاني‌تر باشد»، موضوع مهم اين است كه آمريكا بايد «قصد جدي» براي خروج تدريجي از عراق نشان دهد. وي دور هرگونه اقدام آمريكا براي تبديل عراق به «سكويي براي صدمه زدن به امنيت ايران و ديگر همسايگان» را خط كشيد و بر اين واقعيت تاكيد كرده است كه آمريكا در حال حاضر كنترل حريم هوايي عراق را به عهده دارد و اين امر نوري المالكي، نخست وزير عراق را «نگران» مي‌كند.
وي با بيان اينكه عراقي‌ها بايد يك نيروي هوايي واقعي داشته باشند، افزوده است: چرا آنها بايد از داشتن چيزي بيش از هواپيماي صوري منع شوند؟ آنها فقير نيستند. آنها مي‌توانند مبارزان را دنبال كنند و براي امنيت داخلي و خارجي هواپيماي خودشان را داشته باشند.
بر اساس اين گزارش، حسين شريعتمداري نيز در پاسخ به سوالي درباره اوباما گفته است: هر كسي كه جايگزين بوش شود، يك پيشرفت خواهد بود؛ اين كه اوباما رويكرد جديدي در قبال ايران داشته باشد را منتفي نمي‌دانم، اما بايد ديد كه آيا او صادق است يا تحت كنترل همان نيروهاي صهيونيستي پشت پرده خواهد بود كه بوش را كنترل مي‌كنند؟
به نوشته اين هفته‌نامه آمريكايي، حتي اگر اوباما قصد گفت‌وگو داشته باشد، شريعتمداري اين سوال را مطرح كرد كه بايد ديد «آيا ما مي‌خواهيم با او گفت‌وگو كنيم؟»
بروجردي گفته است كه اگر واشنگتن حق ايران براي تداوم غني‌سازي با اهداف صلح‌آميز را بپذيرد، باقي مساله هسته‌اي قابل مذاكره خواهد بود. ما مي‌فهميم و مي‌پذيريم كه خط قرمز توليد سلاح هسته‌اي باشد.
در پايان اين مطلب آمده است: پايان دادن به سياست دولت بوش براي تغيير رژيم در ايران احتمالا كليد انجام مذاكرات هسته‌اي مثمر ثمر است و بهايي قابل پذيرش بايد برايش پرداخت شود، اما آيا اوباما به عنوان رييس‌جمهور در برابر نيروهاي پنتاگون، سرويس‌هاي اطلاعاتي سيا و متحدين كه مشغول به انجام اقدامات پنهان عليه ايران هستند خواهد ايستاد؟ اين كار ساده نخواهد بود، رييس‌جمهور بعدي آمريكا با دشمناني سرسخت در واشنگتن و تهران روبه‌رو خواهد بود.
تقدير اوباما از بوش
اين تحليل در شرايطي صورت گرفته است كه نامزد دموكرات انتخابات رياست جمهوري آمريكا پس از اتمام سفر خود به خاورميانه و اروپا از تصميم رييس جمهور كشورش براي اعزام نماينده كاخ سفيد به مذاكرات ايران و گروه 1+5 تقدير كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از خبرگزاري رويترز، اوباما گفت: تصميم جورج بوش، رييس‌جمهور آمريكا براي اعزام يك ديپلمات بلندپايه به مذاكرات هسته‌اي با ايران يك اقدام اساسي بوده است و تهران بايد اين اقدام را جدي بگيرد. وي كه پيش از اين سياست گفت‌و‌گوي مستقيم و بدون پيش شرط با ايران را مطرح كرده بود، از تصميم بوش براي اعزام ويليام برنز به مذاكرات ژنو كه با حضور مقامات تهران برگزار شد، استقبال كرد.
اين اظهار نظر اوباما به حضور نماينده كشورش در مذاكرات ژنو در حالي منتشر شد كه اكثر ناظران سياسي اين اقدام آمريكا را گامي مثبت توصيف كرده‌اند و در بهبود روابط تهران-واشنگتن موثر دانستند.
اوباما كه براي روشن كردن مواضع خود در زمينه سياست خارجي به افغانستان، عراق، كويت، اردن، سرزمين‌هاي اشغالي، آلمان، فرانسه و انگليس سفر كرد، گفت: مايلم دولت بوش در همكاري با اروپايي‌ها براي توقف برنامه هسته‌اي ايران موفق باشد.
 دوشنبه 7 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دنياي اقتصاد]
[مشاهده در: www.donya-e-eqtesad.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن