پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1851493481
مدير تجسمي ارشاد در بازديد از فارس خبر داد پيشنهاد اهداي آثار هنري نفيس بهجاي هداياي نقدي در جشنوارهها
واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مدير تجسمي ارشاد در بازديد از فارس خبر داد پيشنهاد اهداي آثار هنري نفيس بهجاي هداياي نقدي در جشنوارهها
خبرگزاري فارس: محمود شالويي در بازديد از خبرگزاري فارس برنامههاي دفتر امور هنرهاي تجسمي وزارت ارشاد را تشريح كرد و گفت:يكي از برنامههايي كه وزير ارشاد نيز با آن موافقت كرده، جايگزين كردن آثار هنري به جاي هداياي نقدي و سكهاي در جشنها و جشنوارهها است.
به گزارش خبرنگار هنرهاي تجسمي فارس، محمود شالويي مدير دفتر امور هنرهاي تجسمي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در بازديد از خبرگزاري فارس درباره برنامههاي مختلف حوزه هنرهاي تجسمي صحبت كرد.
در سيستم فرهنگي ما مشكل ساختاري وجود دارد
---------------------------------------------------------------
محمود شالويي مدير كل دفتر امور هنرهاي تجسمي وزارت فرهنگ وارشاد اسلامي معتقد است با داشتن يك مهندسي فرهنگي ميتوان از مشكلات تغيير مديران جلوگيري كرد.
وي در اين باره گفت: در سيستم فرهنگي،موضوع آمد و شد مديران نيست بلكه آنچه مهم است فقدان ساختار منظم و يك مهندسي فرهنگي است. چرا كه اگر نظام فرهنگي ما در يك چارچوب مشخص و با هدفمندي كارش را دنبال كند، تغيير مديران هيچ گونه خلل و ضربهاي را به ادامه فعاليتهاي فرهنگي وارد نميكند.
شالويي افزود: نه تنها در بخش فرهنگ و هنر بلكه در هر بخش از كشور وقتي ساختاري حاكميت پيدا ميكند، طبيعتاً مهرهها و افرادي در اين سيستم جابه جا مي شوند. اما مسئله اين است كه در نظام فرهنگي و هنري ما يك مشكل ساختاري وجود دارد كه بايد در جهت التزام بخشيدن به آن تلاش كنيم.
سرپرست موزه هنرهاي معاصر تهران با اشاره به فعاليتهايي كه طي ساليان گذشته در مركز هنرهاي تجسمي صورت گرفته است گفت: طي ساليان متمادي فعاليتهاي جدي و اساسي غير قابل انكاري در مركز هنرهاي تجسمي صورت گرفته است، اما اين فعاليتها متأسفانه داراي شكل ساختاري نبوده و آييننامه منظم و كارآمدي كه راه را براي مدير آينده هموار كند، وجود نداشته است. به طور مثال دوسالانههاي متعددي اجرا شدهاند، اما براي اين دوسالانهها يك آيين نامه منظم نداشتهايم كه چه من باشم و چه مدير ديگري، بتواند اين دوسالانهها را طبق اين آيين نامهها اجرا كند.
شالويي تأكيد كرد: اگر بتوانيم براي فعاليتهاي فرهنگي و هنري خودمان يك ساختار تشكيلاتي منظم و منسجم ايجاد كنيم و بر مبناي آن فعاليتهايمان را سامان دهيم،نبايد نگران آمد و شد مديران باشيم.
وي افزود: تغيير مديران نبايد عاملي براي متوقف شدن يا تغيير مسير فعاليت هاي فرهنگي باشد چرا كه كاري كه مديران ميكنند در تقويت يك موضوع است نه آوردن يك جريان فرهنگي جديد،يعني
مدير با آمدنش اهداف فرهنگي و هنري را تقويت مي كند و يا با كاهش انگيزههايش آن را رها مي كند، اما اين كه بخواهد مبدع و مبتكر مسائل مختلف باشد كمتر اتفاق مي افتد.
شالويي همچنين اعتقاد دارد كه نظام فرهنگي و هنري نبايد سليقهاي اداره شود و بايد بتوانيم قانوني قوي بر ساختار فرهنگي و هنري كشور حاكم كنيم.
مديران، كارشناسان جامعالشرايط نيستند
--------------------------------------------------------
مدير كل دفتر امور هنرهاي تجسمي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي براي اولين بار از حضور چهار مشاور در كنار خود استفاده ميكند كه درباره حضور اين چهار مشاور به فارس گفت:
مركز هنرهاي تجسمي ارشاد متولي هنرهاي متعدد و مختلفي است كه هر مديري كه در راس آن قرار بگيرد نمي تواند جامع همه شرايط لازم براي كارشناسي امور باشد. لذا نيازمند آن است كه در رشتههاي مختلف، از افراد كارشناس و صاحب نظر كه داراي دانش و تجربه لازم هستند استفاده كند.
وي با تأكيد بر اين كه حضور مشاوران متخصص و متعهد كار را براي هر مديري آسان ميكنند افزود:
من از زمان مسئوليتم در اين سمت، به طور دائم در تعامل و ارتباط نزديك با اغلب صاحبنظران و پيشكسوتان رشتههاي مختلف هنرهاي تجسمي بودم و نظرات آنها را با هر سبك و سياق و سليقهاي كه دارند، دريافت كردم.
شالويي با تأكيد بر استفاده از آراء همه هنرمندان در سليقههاي مختلف گفت: براي اعتلاي هنر در بخش هنرهاي تجسمي نياز است كه از همه هنرمندان با هر سليقه و سبك و سياقي بدون در نظر گرفتن نوع ارتباطشان با خودم، دعوت و مشورت كنم. و در برنامه ريزي هاي آتي هم با مشورت آنها، با توجه به سوابق و تحليلي از آينده برنامهريزي مي كنيم.بنابراين حضور اين مشاوران نيز كه هر كدام در رشتههاي خود هنرمندان مطرحي هستند، ميتواند در اعتلاي فعاليت هاي فرهنگي ما نقش به سزايي را ايفا كند.
شالويي همچنين از احتمال افزايش مشاوران خود در آينده نيز خبر داد.
مشكل ما بودجه نيست بلكه برنامهريزيهاي مدون هنري است
-------------------------------------------------------------------------
محمود شالويي درباره بودجه اختصاص يافته به هنرهاي تجسمي هم توضيح داد: در اين كه بودجه اختصاص يافته به فعاليتهاي فرهنگي و هنري كافي و مناسب نيست نبايد شك كرد.
اما مشكل هنرهاي تجسمي، فقط بودجه نيست، بلكه برنامهريزي مدون فرهنگي و هنري و التزام بخشيدن به سيستم اداري و سازماندهي كردن اين فعاليتهاست كه از اهميت بسياري برخوردار است.
وي تصريح كرد:اگر بتوانيم اين كار را انجام دهيم و به يك سازماندهي برسيم، كمبود بودجه را در خيلي از موارد مي توانيم جبران كنيم. اگر چه كمبود بودجه هم امري جدي و محسوس است،اما با همين مقدار بودجه بدون پرداختن به بدهيها، مي توانيم فعاليتهاي تعريف شده را در اين حوزه انجام دهيم.
شالويي يكي از مشكلات كمبود بودجه را اختصاص بخشي از بودجه به پرداخت بدهيهاي دفتر امور هنرهاي تجسمي و موزه هنرهاي معاصر عنوان كرد و افزود: اين بدهيها كه در دوره مديريتهاي قبلي هم با اين مشكل مواجه بودهاند، بخشي از بودجه هنرهاي تجسمي را به خود اختصاص ميدهد كه بايد با اولويتبندي مناسب اين بدهيها را پرداخت كنيم.
وي ادامه داد: براي رسيدن به حد مطلوب در برگزاري برنامههاي حوزه هنرهاي تجسمي بودجه بيشتري مورد نياز است، اما اين دليل نميشود كه از فعاليتهايمان كم كنيم.
جايگزين كردن آثار هنري به جاي جوايز نقدي و سكهاي
------------------------------------------------------------------
شالويي از جايگزيني اهداي آثار هنري به جاي جوايز نقدي و سكهاي به برگزيدگان جشنوارههاي مختلف خبر داد و گفت: يكي از برنامههايي كه وزير ارشاد نيز با آن موافقت كرده و قرار است طرح آن را به هيئت دولت ارائه كنيم، جايگزين كردن آثار هنري نفيس به جاي هداياي نقدي و سكهاي است كه با عملي شدن اين طرح شاهد شكوفايي بيشتر اقتصاد هنر خواهيم بود.
شالويي از طرح اهداي مدال هنري به جاي وجه نقد به برگزيدگان رشتههاي مختلف هنري نيز استقبال كرد و آن را نيازمند بررسي دانست.
احياي بحث نيم درصد درجهت رشد اقتصاد هنر دنبال ميشود
--------------------------------------------------------------------------
مدير كل دفتر امور هنرهاي تجسمي وزارت فرهنگ وارشاد اسلامي از احياء بحث اختصاص نيم درصد از بودجه عمراني وزارتخانهها و سازمانهاي دولتي به خريد آثار هنري خبر داد و گفت: بحث نيم درصد كه قرار بود وزارتخانهها از بودجه عمراني خودشان صرف خريد آثار هنري كنند، عملي نشد و اكنون اين بحث و مصوبه آن متوقف شده است. ما به دنبال آن هستيم كه با جديت اين نيم درصد را احيا كنيم كه با احيا آن شاهد تحول جدي در اقتصاد هنر خواهيم بود.
تعامل دوسويه با مجامع بينالمللي
---------------------------------------------
محمود شالويي يكي از برنامهريزيهاي عمده در حوزه هنرهاي تجسمي را تعامل دوسويه با كشورهايي عنوان كرد كه خواهان برپايي نمايشگاه در كشور ما هستند.
وي با اشاره به برپايي نمايشگاه دو هنرمند آلماني «ارنست بارلاخ» و «كتي كولويتس» گفت:
در نشستي كه با سفير آلمان داشتيم، قرار شد به ازاي برپايي نمايشگاه اين دو هنرمند آلماني، آثار هنرمندان ايراني نيز در آلمان برپا شود كه اين موضوع به امضاي طرفين رسيده است و مقدمات آن هم فراهم شده است.
وي درباره تعامل با ديگر كشورها نيز گفت: با ديگر كشورها هم در ارتباط جدي هستيم، براي برپايي نمايشگاه در ايتاليا مقدمات كار فراهم شده است، از كانادا درخواست جدي از سوي رايزني فرهنگي ايران داريم كه به زودي مورد بررسي قرار خواهد گرفت.
شالويي با اشاره به استقبال سفير فرانسه از برپايي نمايشگاه آثار خوشنويسي هنرمندان ايراني در اين كشور گفت: سفير فرانسه در بازديد از نمايشگاه استادان بزرگ نستعليق، خواستار برپايي نمايشگاهي از اين آثار در فرانسه بود كه اين پيشنهاد نيز در مرحله بررسي است.
ايران در پنجاهوسومين دوسالانه جهاني ونيز قطعاً حضور مييابد
----------------------------------------------------------------------------
سرپرست موزه هنرهاي معاصر تهران اطمينان خاطر داد كه ايران در پنجاهوسومين دوره دوسالانه جهاني ونيز حضور خواهد داشت.
وي افزود: دفتر امور هنرهاي تجسمي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در پنجاه وسومين دوسالانه بينالمللي ونيز حضوري فعال و پررنگ خواهد داشت به گونه كه عدم حضور دوره قبل را، هم از نظر تعداد آثار هنري و هم تعداد هنرمندان بازديدكننده از اين دوسالانه جبران كنيم.
شالويي گفت: از هم اكنون مقدمات كار فراهم شده است و به زودي اسامي هنرمندان شركتكننده را نيز معرفي خواهيم كرد و شايد ظرف يك ماه آينده غرفه ايران را هم در اين دوسالانه اجاره خواهيم كرد.
وي با تأكيد بر اين مهمترين برنامه ما حضور در دوسالانه ونيز است افزود: همه مسئولين در وزارت ارشاد اصرار بر اين موضوع دارند كه در دوسالانه ونيز با جديت شركت كنيم و بودجه لازم براي شركت در اين دوسالانه را هم در اختيار داريم.
جشنواره هنرهاي تجسمي فجر به شكل بينالمللي برگزار ميشود
--------------------------------------------------------------------------------
محمود شالويي درباره اقداماتي كه براي جشنواره هنرهاي تجسمي انجام شده است گفت: دبيرخانهاي را براي اين جشنواره در محل دبيرخانه دائمي دوسالانهها تشكيل دادهايم و غلامعلي طاهري به همراه جمع ديگري از صاحبنظران مأمور تهيه آييننامهاي براي اين جشنواره هستند.
وي افزود: با توجه به تدوين اين آييننامه شايد در همه رشتههاي وابسته به هنرهاي تجسمي نتوانيم آثار را بپذيريم، اما در پنج يا شش رشته از هنرهاي تجسمي برنامهريزي خواهيم كرد.
شالويي درباره امكان بينالمللي برگزاري كردن نخستين دوره اين جشنواره هم گفت: اگر فرصت كافي در اختيار داشته باشيم تعدادي از كشورهاي همسايه را دعوت خواهيم كرد تا شكل بينالمللي به خود بگيرد.و اگر اين امكان فراهم نشد، از سال آينده مطمئناً اين جشنواره به شكل بينالمللي برپا خواهد شد.
نمايش بخشي از گنجينه موزه هنرهاي معاصر به مناسبت دهه فجر
-----------------------------------------------------------------------------------
شالويي همچنين با اشاره به نمايش بخشي از گنجينه موزه هنرهاي معاصر تهران به مناسبت سيامين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي و در كنار جشنواره هنرهاي تجسمي فجر گفت: اين بخش از آثار گنجينه موزه، براي اولين بار به مناسبت دهه فجر به نمايش درمي آيد و مخاطبين فراواني هم خواهد داشت.
وي در ادامه درباره برنامههاي موزه براي نمايش بخشي از آثار غيرقابل نمايش موزه هنرهاي معاصر تهران هم گفت: گنجينه آثار موزه هنرهاي معاصر بسيار غني و ارزشمند است و پشتوانه بسيار مهمي براي نظام هنري ما محسوب ميشود. اين كه تصور كنيم اين گنجينه راكد مانده چندان صحيح نيست بلكه بايد ديد از اين گنجينه چه استفادهاي ميتوان كرد.
شالويي ادامه داد: درصد اندكي از اين آثار مناسب نمايش نيستند اما اغلب آثار به خصوص آثار ايراني قابليت نمايش دارند و نمايش آنها در ايام دهه فجر نيز يك اقدام موثر است كه همگان از نزديك شاهد آن باشند.
وي همچنين تصريح كرد: آثار گنجينه موزه هنرهاي معاصر آن قدر زياد و متنوع است كه اگر بخواهيم در هر دوره بخشهايي از آن را به نمايش بگذاريم تا مدتها كار تكراري نخواهيم ديد.
هيچ برنامهاي براي معاوضه آثار موزه هنرهاي معاصر نداريم
--------------------------------------------------------------------
سرپرست موزه هنرهاي معاصر تهران درباره امكان معاوضه آثار غيرقابل نمايش موزه با آثاري چون ميراث به غارت رفته ايران گفت: هيچ برنامهاي براي معاوضه آثار غير قابل نمايش موزه در دستور كارمان نداريم و من هم شخصاً با اين موضوع اصلاً موافق نيستم چرا كه ارزشگذاري اين آثار و مقايسه كردن آنها با ديگر آثار براي معاوضه كار سادهاي نيست.
اما اين مسئله كه اين آثار را با ميراث به غارت رفته ايران معاوضه كنيم، نيازمند تيم كارشناسي قوي براي تشخيص و همچنين صلاحديد مسئولين ذيربط است كه اگر چنين موضوعي به تصويب برسد ما هم همكاري خواهيم كرد.
خريد آثار خارجي براي گنجينه موزه هنرهاي معاصر در اولويت نيست
-------------------------------------------------------------------------------
محمود شالويي درباره افزودن بر آثار خارجي گنجينه موزه هنرهاي معاصر تهران گفت: اگر بودجه ما به اندازهاي باشد كه بتوانيم فعاليتهاي فرهنگي خودمان را انجام دهيم و در بخش آثار ايراني گنجينه موزه هنرهاي معاصر تهران هم احساس نياز نكنيم ميتوانيم مازاد بودجه را صرف خريد آثار خارجي براي گنجينه موزه كنيم.
وي افزود: خريد آثار ايراني درجهت رشد اقتصاد هنر در كشورمان و حمايت از هنرمندان ايراني در اولويت قرار دارد و بعد از آن كه به اين نتيجه رسيديم گنجينه آثار ايراني ما تكميلي شده و بودجه هم به اندازه كافي داريم، مي توانيم بر گنجينه خارجي موزه هم بيفزاييم.
شالويي ضمن تأكيد بر حمايت از هنرمندان ايراني تصريح كرد: در صورتي كه آثار بسيار نابي را در نمايشگاههاي خارجي ديديم كه مطابق با فرهنگ و هنر كشورمان بود و امكان خريد آن هم وجود داشت خريد آن اشكالي نخواهد داشت.
برگزاري نمايشگاه هنرهاي تجسمي در جهت رشد اقتصاد هنر ايران است
----------------------------------------------------------------------------------------
محمود شالويي درباره ضرورت پرداختن به اقتصاد هنر گفت: ما در مركز هنرهاي تجسمي و شوراي هنر فرهنگستان هنر در زمينه اقتصاد هنر و فروش آثار هنري، بحثهاي جدي را دنبال مي كنيم و راهكارهايي را براي آن پيدا مي كنيم.
وي افزود: براي آن كه عموم هنرمندان ما بتوانند آثارشان را عرضه كنند و از عوايد يك حراج بهرهمند شوند، برنامه مدوني را داريم و قصد داريم نمايشگاه بزرگي از آثار هنرمندان تجسمي را همانند نمايشگاه بينالمللي كتاب تهران، هر ساله در موعد مشخصي برپا كنيم كه اين نمايشگاه براي بازديد و فروش آثار است.
دفتر امور هنرهاي تجسمي تنها متولي برنامهريزي هنري، براي بزرگسالان نيست
-----------------------------------------------------------------------------------------------
محمود شالويي درادامه اين گفت و گو با خبرنگار هنرهاي تجسمي فارس درباره برگزاري جشنواره هنرهاي تجسمي دانشآموزان مسلمان گفت: اين جشنواره از سوي اتحاديه انجمنهاي هنري دانشآموزان با همكاري موزه هنرهاي معاصر تهران برگزار ميشود.
وي با تأكيد بر اين كه جوانان و نوجوانان در برنامههاي مركز هنرهاي تجسمي وزارت ارشاد مورد غفلت قرار گرفتهاند گفت: در انجام هر برنامهاي بايد به دنبال تحكيم بخشيدن به زيرساختها باشيم كه اين زيرساختها در بخش هنرهاي تجسمي جوانان و نوجوانان ما هستند. اما اين قشر آن چنان كه بايد مورد توجه قرار نگرفتهاند.
شالويي ادامه داد: من در دوران مديريتم در مديريت كل آموزشگاههاي هنري بر اين موضوع اصرار داشتم و اعتقاد داشتم اگر بتوانيم زمينه حضور آنها را فراهم كنيم و براي شكوفايي استعدادهايشان برنامهريزي كنيم آينده هنري كشور را تضمين كردهايم.به همين دليل يكي از كارهاي كه به صورت جدي در مركز هنرهاي تجسمي بايد انجام دهيم توجه به همه اقشار اجتماع به خصوص جوانان ونوجوانان و برپايي نمايشگاههايي از آثار آنهاست.
وي تصريح كرد: ما فقط متولي برنامهريزي هنري براي بزرگسالان نيستيم و بايد براي آحاد جامعه برنامه هنري داشته باشيم.
دوسالانههاي تجسمي راهي استانها ميشوند
-----------------------------------------------------------
يكي از برنامههاي مديريت جديد دفتر امور هنرهاي تجسمي تمركز زدايي و فرستادن دوسالانههاي مختلف تجسمي به استانهاي كشور است.
شالويي در اين خصوص گفت: امسال سه دوسالانه و سال آينده هم سه دوسالانه ديگر راهي استانهاي كشور خواهد شد.
وي درباره توافق انجمنها براي اين منظور گفت: در گفت و گويي كه با برخي از اعضاي هيئت مديره انجمنهاي مختلف داشتيم، از اين موضوع بسيار استقبال كردند.
شالويي تصريح كرد: تمام توجه ما نبايد به انجمنهاي تجسمي تهران باشد، بلكه بايد به حوزه هنرهاي تجسمي استانها نيز توجه كنيم. بسياري از اين استانها، ظرفيتها و پتانسيلهاي فراواني دارند كه در صورت توجه به خوبي با مركز هنرهاي تجسمي قابل رقابت خواهند بود.
وي در ادامه گفت:براي برگزاري دوسالانه سفال و سراميك، استانهايي مثل سمنان، همدان، يزد و...كه خاستگاه سفال و سراميك هستند،اعلام آمادگي كردهاند كه هيچ كدام براي برگزاري اين دوسالانه كاستي ندارند و هيچ ضرورتي هم براي برگزاري اين دوسالانه در تهران كه فاقد پيشينه تاريخي در اين زمينه است، وجود ندارد.
شالويي درباره عدم امكانات موجود در استانها به نسبت تهران گفت: تا زماني كه اين برنامهها در استانها برگزار نشود،متوجه كاستي و كمبود امكانات آنها نخواهيم شد.بنابراين برگزاري اين دوسالانهها و برنامههاي هنري در استانها بهانهاي است تا بودجه لازم براي تأمين امكانات لازم به اين استانها سرازير شود،ضمن اين كه برخي از استانهاي ما از نظر فضا و امكانات هيچ مشكلي ندارند. مثلا در اهواز و آبادان ما محلي به نام موزه هنرهاي معاصر اهواز و آبادان داريم كه متأسفانه هيچ استفادهاي از آن نميشود.
شالويي يكي از برنامههاي دفتر امور هنرهاي تجسمي وزارت ارشاد را فعال كردن هنرهاي تجسمي در استانها عنوان كرد و گفت: هنرمندان بسياري در اين استانها متمركزند اما زمينه فعاليت آنها فراهم نشده است.
تشكيل بانك اطلاعاتي هنرمندان حوزه هنرهاي تجسمي
------------------------------------------------------------------
محمود شالويي درباره اين بانك اطلاعاتي و مراحل انجام آن توضيح داد: تشكيل بانك اطلاعاتي كاري پژوهشي است كه با همكاري كتابخانه ملي ايران در حال انجام است و مقدمات شناسايي و جمعآوري آثار و منابع آن هم شروع شده است.
وي انجام اين پروژه را نيازمند مدت زمان طولاني دانست و گفت: اين پروژه بين سه تا پنج سال كار مداوم ميطلبد كه البته اكنون روند انجام كار شتاب بيشتري گرفته و هر ماه نتيجه كار مورد بررسي قرار ميگيرد.
توسعه موزه هنرهاي معاصر تهران در دست بررسي است
--------------------------------------------------------------------
سرپرست موزه هنرهاي معاصر تهران درباره توسعه اين موزه از سمت شمال و افزودن «گذر فرهنگ وهنر» بر اين مجموعه گفت: اين بازارچه در حوزه استحفاظي موزه هنرهاي معاصر تهران و متعلق به وزارت ارشاد است. اين مكان كه براي ارائه و فروش آثار هنري در نظر گرفته شده بود،امروز تغيير كاربري يافته و به بازاري چند موضوعي تبديل شده است.
وي افزود: اين مكان هويت اصلي خود را از دست داده و از حيطه مديريت و نظارت ما هم خارج شده است بنابراين براي سامان بخشيدن به آن و مشخص كردن وضعيت آن كه ميتواند در توسعه و رونق بخشيدن به فعاليتهاي موزه هم موثر واقع شود، اميدواريم كه هر چه زودتر جلسات مشترك ما با نمايندگان وزير كار و امور اجتماعي و شهرداري تهران منتج به نتايج مفيد و سودمندي شود و منافع موزه هنرهاي معاصر هم حاصل شود.
انجمنها با توجه به شرح فعاليت و همكاريهايشان مورد حمايت قرار ميگيرند
--------------------------------------------------------------------------------------------
مدير كل دفتر امور هنرهاي تجسمي وزارت ارشاد درباره تأمين بودجه مورد نياز برخي از انجمنهاي تجسمي گفت: تعدادي از انجمنهاي تجسمي از جمله انجمن مجسمهسازان،نقاشان و طراحان گرافيك، مكاني را كه در اختيار دارند از سوي مركز هنرهاي تجسمي اجاره و رهن شده است و در تلاشيم اگر بتوانيم مكان بزرگي را براي تجميع همه انجمنهاي تجسمي فراهم كنيم. اما اگر اين امكان فراهم نشد،اميدواريم كه بتوانيم انجمنهاي مختلف را برابر با شرح فعاليتي كه دارند، گزارشي كه به ما ميدهند، ارتباط نزديكي كه با ما برقرار ميكنند و سهمي كه در همكاري با فعاليتهاي ما ايفاء ميكنند،مورد حمايت قرار دهيم.
تعداد اعضاي شوراي خريد آثار هنري افزايش مييابد
---------------------------------------------------------------
محمود شالويي درباره انتخاب شوراي خريد آثار هنري توضيح داد: قبلاً خريد آثار هنري از سوي مركز هنرهاي تجسمي، توسط يك يا دو نفر از كارشناسان داخلي متداول بود و اكنون دراين شوراي پنج نفره دو هنرمند و كارشناس ديگر يعني «حميد عجمي در حوزه خوشنويسي و ناصر آراسته در حوزه نقاشي و مجسمهسازي» از خارج مجموعه وزارت ارشاد هم حضور دارند كه كار بررسي و خريد آثار منتخب را انجام ميدهند و آقاي زارع هم در بخش مالي و اداري و همچنين برنامهريزي و مديريت جلسات حضور دارند.
وي ادامه داد: اين شورا تشكيل شده تا مجموعهاي از پيش فاكتورهاي خريد آثار در نمايشگاههاي گذشته را مورد بررسي قرار دهند و اولويتبنديهاي لازم را در خريد آنها انجام دهند.
شالويي توضيح داد: به طور مثال از نمايشگاه بهار ايراني دو اثر از يك هنرمند براي خريد انتخاب شده است. اما اين هنرمند ممكن است سه يا چهار اثر به همان نمايشگاه ارائه كرده باشد و مشخص نيست دقيقاً كدام آثار براي خريد انتخاب شده است كه يكي از وظايف اين شورا تصميمگيري درباره اين امور است.همچنين در برنامهها و نمايشگاههاي بعدي هم ممكن است در سطح محدود خريد آثار داشته باشيم كه انتخاب اين آثار بر عهده اين شورا خواهد بود.
شالويي از احتمال افزايش تعداد اعضاي شوراي خريد آثار هنري خبر داد و گفت: من اميدوارم كه بتوانيم هر چه جلوتر مي رويم تعداد افراد شورا را هم افزايش دهيم و از افراد صاحبنظر بيشتري به اين منظور دعوت كنيم.
وضعيت مجسمه محصص همچنان نامعلوم است
------------------------------------------------------------
سرپرست موزه هنرهاي معاصر درباره سرنوشت مجسمه آسيبديده بهمن محصص گفت: اطلاعات من در اين خصوص جزئي است و مذاكرهاي در اين خصوص با من صورت نگرفته است. اما اين آمادگي را داريم كه در اين زمينه هم مذاكره كنيم و موضوع را دنبال كنيم.
انتهاي پيام/ا
شنبه 5 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
-