تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):رمضان ماه خدا و شعبان ماه رسول خدا و رجب ماه من است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827779914




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

تامين كالاهاي اساسي در ماه رمضان


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: تامين كالاهاي اساسي در ماه رمضان
وزير جهاد كشاورزي گفت: در آستانه ماه مبارك رمضان براي تامين كالاهاي اساسي و به ويژه محصولات پروتئيني، تمهيدات لازم پيش بيني شده است و هيچ كمبودي در اين زمينه نداريم.

به گزارش رجانيوز به نقل از واحد مركزي خبر : محمدرضا اسكندري امروز در نشستي خبري گفت: تاكنون 830 هزار راس دام ( گوسفند و بز) در 18 استان خريداري شده كه گوشت بخشي از ان به تدريج وارد بازار و بخش ديگر هم پس از كشتار ، ذخيره سازي شده است.

وي افزود: هم اكنون حدود 200 هزار راس دام رنده در مراكز جمع آوري دام جهاد كشاورزي نگهداري مي شود و قرار است در آستانه ماه مبارك رمضان كشتار و به بازار عرضه شود تا كمبودي در اين خصوص نداشته باشيم.

اسكندري گفت: هم اكنون روزانه 1200 راس دام براي تامين بازار تهران كشتار مي شود و قرار است در آستانه ماه مبارك رمضان علاوه بر اين تعداد ، روزانه يكهزار راس ديگر نيز كشتار و توزيع شود تا پاسخگوي نياز بازار باشيم.

وزير جهاد كشاورزي گفت: براي تامين گوشت مرغ هم مشكلي نداريم و شرايط توليد عادي است و بيش از نياز هم توليد شده كه مازاد آن خريداري و ذخيره سازي شده است.

وي افزود: گوشت مرغ به صورت منجمد و گرم در ايام ماه رمضان به اندازه نياز بازار عرضه مي شود تا مشكلي در تنظيم بازار و قيمت مشكلي پيش نيايد.

توليد برنج به 2 ميليون تن مي رسد

وزير جهادكشاورزي با اشاره به آغاز برداشت برنج گفت : امسال حداقل دو ميليون تن برنج سفيد توليد مي شود.

محمدرضا اسكندري در نشست خبري امروز با اشاره به اينكه پارسال سه ميليون و300 هزار تن برنج شلتوك توليد شد، افزود: براساس محاسبه مصرف سرانه برنج در اين وزارتخانه كه براي هر نفر 36 كيلو برآورد شده است امسال براي تامين نياز داخلي به 800 هزار تن واردات برنج نياز داريم.

وي تاكيد كرد: محققان و پژوهشگران وزارت جهادكشاورزي در مزارع برنج كشور در تلاش هستند تا با بكارگيري فناوري هاي نوين توليد در خشكسالي ، توليد را مشابه سال قبل داشته باشيم.

اسكندري افزود: در استان هاي جنوبي كشور به علت نبود آب توليد برنج متوقف شده است.

13 ميليون تن كاهش توليد داريم

وزير جهاد كشاورزي گفت: امسال با توجه به شرايط خشكسالي ، توليد در بخش هاي زراعت و باغباني 13 ميليون تن كاهش يافته است.

اسكندري با اشاره به اينكه سرما در بخش باغباني و خشكسالي بر بخش زراعت تاثير گذار بوده است افزود: توليد در بخش زراعي 9 ميليون تن شامل گندم ، جو و دانه روغني كلزا و در بخش باغباني نيز 4 ميليون تن كاهش داشته است.

اسكندي گفت: از 4 ميليون هكتار زراعت گندم ديم امسال تقريبا محصولي نداشتيم.

وي گفت: در بخش دام و شيلات نه تنها كاهشي گزارش نشده است بلكه افزايش توليد هم پيش بيني مي شود.

وزير جهاد كشاورزي افزود: با اجراي طرحهاي نوين علمي و انتقال دانش كشاورزي در مزارع در كشت پاييزه و بهاره كه از اواخر شهريور اغاز مي شود آثار افت توليد كاهش خواهد يافت.

اسكندري با اشاره به تصويب لايحه بودجه خشكسالي و سرمازدگي و اختصاص 2100 ميليارد تومان از اين بودجه به بخش كشاورزي گفت: بر اساس تصميم گيري هاي انجام شده در ستاد خشكسالي حدود 800 ميليارد تومان بصورت يارانه براي تامين نهاده هاي مورد نياز كشاورزان اختصاص مي يابد.

وي افزود: 800 ميليارد تومان از اين بودجه به اجراي طرحهاي فني و عمراني در مزارع خسارت ديده و 600 ميليارد تومان نيز به استمهال بازپرداخت سود و كارمزد كشاورزاني كه وام دريافت كرده اند، اختصاص يافته است.

وزير جهاد كشاورزي با بيان اينكه 200 ميليارد تومان از اعتبارات اين لايحه براي توسعه بيمه محصولات كشاورزي اختصاص دارد گفت: به اين ترتيب جمع بودجه بيمه محصولات كشاورزي به 430 ميليارد تومان مي رسد كه مي توان سطح بيشتري از كشاورزي را تحت پوشش بيمه قرار داد.

اسكندري همچنين از اختصاص دويست ميليارد تومان بودجه خشكسالي و سرمازدگي براي پرداخت خسارت به كشاورزاني كه بيمه نبودند خبر داد و افزود: خسارت كشاورزان كه بيمه نيستند بر اساس گزارشهاي كارشناسان ، از محل اين بودجه پرداخت مي شود.

وي با شاره به اينكه ميزان واردات محصولات كشاورزي در سال 1380 كه خشكسالي بود به حدود 12 ميليون تن رسيد ، گفت: امسال با وجودخشكسالي و شرايط مشابه ، فقط 6/6 ميليون تن محصولات كشاورزي وارده شده است.

870 ميليارد تومان يارانه كود هدفمند

وزير جهاد كشاورزي گفت: 870 ميليارد تومان يارانه كود براي پايدار كردن توليد محصولات كشاورزي به ويژه محصولات راهبردي هدفمند مي شود.

اسكندري با اشاره به اينكه در بودجه امسال870 ميليارد توماني براي كودهاي ازته و فسفات اختصاص يافته و اين برنامه از 50 سال پيش معمول بوده است ، افزود: به راحتي مي توان از دستاوردهاي نوين علمي براي مبارزه بيولوژيك با آفات و بيماري ها استفاده كرد و هيچ نيازي نيست كه از كودهاي شيميايي استفاده شود.

وي گفت: هم اكنون 17 عامل بيولوژيك براي مبارزه با آفات به كشاورزان معرفي شده است كه مي تواند جايگزين كود معرفي در مزارع شود.

وزير جهاد كشاورزي افزود: يارانه بخش كود براي توسعه زيرساخت ها مانند اجراي طرحهاي نوين آبياري ، توسعه كشت گلخانه اي ، بازسازي و نوسازي باغات و افزايش بهره وري در بخش دامپروري اختصاص خواهد يافت.

اسكندري تصريح كرد: هم اكنون 90 درصد كودي كه با يارانه در اختيار عاملان توزيع قرار مي گيرد بدست كشاورز نمي رسد و كشاورزان كود مورد نياز را با قيمت آزاد تهيه مي كنند بنابراين با هدفمند كردن يارانه اين نهاده توليد علاوه بر حذف شبكه ناسالم توزيع و كوتاه كردن دست سوء استفاده گران ، اين بودجه قابل توجه را به چرخه توليد باز مي گردانيم.

وي افزود: با اختصاص بخشي از يارانه كود در مدت 4 سال تمام اراضي كشاورزي تحت پوشش ابياري نوين قرار مي گيرد.

وزير جهاد كشاورزي با اشاره به تجربه اين وزارتخانه در زمينه حذف يارانه سم در سال گذشته گفت: 32 ميليارد تومان بودجه اي كه براي يارانه سم اختصاص مي يافت براي توسعه و اجراي طرحهاي علمي و پژوهشي اختصاص يافت و 50 درصد نيز مصرف سم در مزارع كمتر شده است.

اسكندري صرفه جويي 130 ميليون دلاري و اشتغال 4300 نفر از فارغ التحصيلان رشته كشاورزي را از ديگر دستاوردهاي حذف يارانه سم دانست.

وي همچنين از دستگيري عاملان فروش كود يارانه اي با قيمت آزاد خبر داد و گفت: اين افراد دستگير و پرونده آنها در مجامع قضايي در دست بررسي و رسيدگي است.
 سه شنبه 1 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 299]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن