واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مبارزات جديد انتخاباتي: بوش در مقابل بوش
رفتار مقلدانه بوش از اوباما در شرايطي است كه محبوبيت وي كاهش يافته است. بوش در بين رؤساي جمهور امريكا از سال 1937 تاكنون كمترين ميزان محبوبيت را دارد و نارضايتي ها از بوش به حدود 69 درصد رسيده است.
هفته نامه بارون از نشرياتي كه به همراه روزنامه معروف اقتصادي وال استريت ژورنال تحت پوشش شركت دوجونز مي باشند، در مقاله اي به سياست هاي بوش در ماههاي پاياني دوره رياست جمهوري اش اشاره كرده و خاطرنشان مي كند بوش و جمهوريخواهان با چرخش در سياست هاي قبلي خود براي اينكه از اوباما در رقابت هاي انتخاباتي عقب نمانند، عقب نشيني هاي پي در پي انجام مي دهند.
به گزارش رجانيوز در اين مقاله كه با عنوان "مبارزات جديد انتخاباتي: بوش در مقابل بوش" منتشر شده آمده است: جان مك كين تنها جمهوريخواهي نيست كه مي خواهد از ميراث به جاي مانده از جورج بوش فاصله بگيرد، حتي بوش هم در حال دور شدن از سياست هاي خود است.در حقيقت بوش خيلي سريع تر در حال دور شدن از خود است تا مك كين از او. بوش كه در سياست هاي خود بسيار پافشار ي مي كرد، امرزه در مورد آنها بسيار با تساهل برخورد مي كند.
بوش خيلي سريع علي رغم سياست هاي قبلي خود اعلام كرده كه حاضر است بر خلاف سخن خود بدون پيش شرط با ايران مذاكره كند كه البته اين يكي از سياست هاي پيشنهادي اوباما بود. همچنين تعيين جدول زماني براي خارج كردن سربازان امريكايي از عراق و افغانستان هم ايده اوباما بود. پيشنهاد و اجراي بسته هاي مشوق اقتصادي هم از ايده هاي اوباما بوده است و اينها همه چرخشي در سياست هاي قبلي اعمال شده توسط بوش است.
رفتار مقلدانه بوش از اوباما در شرايطي است كه محبوبيت وي كاهش يافته است. بوش در بين رؤساي جمهور امريكا از سال 1937 تاكنون كمترين ميزان محبوبيت را دارد و نارضايتي ها از بوش به حدود 69 درصد رسيده است. اين در حالي است كه حتي نارضايتي نسبت به جيمي كارتر كه در تاريخ امريكا به عنوان مصيبت "كاخ سفيد" شناخته مي شود، به حدود 59 درصد رسيده بود. در صد نارضايتي از "ريچارد نيكسون" كه نام و چهره او با كلمه نفرت به هم گره خورده است، به 66 درصد رسيد و درصد نارضايتي مردم از "هري ترومن" كه در جنگ كره نقش داشت و بسيار هم منفوربود، به 67 درصد رسيد. آشكار است كه هيچ كدام تا اين زمان، اين قدر كاهش محبوبيت و نارضايتي مردمي را نداشته اند.
بوش در پايان پست رياست جمهوري خود ميراث هاي ننگين زيادي مانند جنگ عراق، رسوايي قانوني كردن شكنجه، كسري بودجه بي سابقه و... را به جا گذاشته است.
اوباما هم البته مانند بوش لجوج و كله شق است و درست پا در جاي پاي بوش مي گذارد و براي به دست آوردن رأي در حال تساهل است. اگرچه وي خواهان حل مسئله جنگ عراق مي باشد اما نمي توان او را به عنوان شخصي با ايده هاي جديد دانست. او راه سومي را در مقابل مك كين و بوش معرفي نمي كند بلكه بيشتر بر روي سياست انرژي تمركز دارد زيرا طرفداران دفاع از محيط زيست در حزب دموكرات خواهان اين امر هستند.
اوباما بر اين عقيده است كه تهديدها براي گرم شدن كره زمين باعث شده است كه تهديد ضروري تر افراطيون مسلمان را تحت الشعاع خود قرار دهد. اوباما نسبت به مسائل آب و هوايي بيشتر گرايش به الگور دارد و مثلاً آب شدن صخره هاي قطبي را مي توان از اين دست دانست. اوباما در سخنراني هفته گذشته خود بحث "استراتژي جديد براي جهان جديد" را پيشنهاد كرده است و پيش بيني مي كند كه اتكاي ما به نفت و گاز باعث خواهد شد كه تا 50 سال آينده تمامي الگوهاي آب و هوايي مانند طوفان ها و ميزان بارش به شدت تحت تأثير قرار گيرند.
اما آنچه كه در مورد نقشه راه اوباما به عنوان مسئله حل نشده اي مورد اشكال واقع شده، اين است كه وي تداركي براي افزايش منابع گازطبيعي در نظر ندارد و مي دانيم كه منابع بادي ارزش بيشتري از منابع گازي از نظر زيست محيطي دارد. ما در حال حاضر منابع بسيار زيادي از گاز رادر سطح زيرين خليج مكزيكو دارا مي باشيم. به نظر مي رسد كه اوباما مايل به حفر كانال براي خروج گاز نيست و معتقد است چنانچه براي استخراج گاز حفاري كنيد، مي توانيد نفت را نيز استخراج كنيد. نفت دشمن درجه اول دوستداران محيط زيست است و اوباما نمي خواهد كه به اين وسيله پشتيباني اين افراد را از دست بدهد.
سه شنبه 1 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 177]