واضح آرشیو وب فارسی:مهر: تغذيه روح و تقويت معنويت - 2نشر ديني نيازمند پرورش نيروهاي متخصص است
سردبير مجله مبلغان با تأكيد بر ضرورت توجه بيشتر به تأليف و نشر كتابهاي ديني، پرورش نيروهاي متخصص و حمايتهاي مادي و معنوي را از عوامل مهم براي تقويت و ارتقاء اين حوزه عنوان كرد .
حجت الاسلام حسين ملانوري سردبير مجله مبلغان و قائم مقام معاون تبليغ حوزه علميه قم در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اينكه نسبت كتابهاي داستاني ديني به كتابهاي ديني، تفسيري، حديث، اخلاق و اعتقادي بسيار كمتر است، اظهار داشت: تعداد كساني كه به صورت تخصصي در اين حوزه فعاليت كنند بسيار كم هستند. در حوزه علميه قم، كتابهايي در باب دعا و زيارت نگارش شده است، اما در بخش تبليغ نوشتاري چون داستان فعاليت قابل توجهي صورت نگرفته است.
وي با اشاره به اينكه داستانهاي ديني خوب در سطح كشور بسيار محدود هستند، تصريح كرد: متوليان فرهنگي كشور كمتر به اين موضوع بها داده و به مقوله تبليغ در عرصه داستان نويسي نپرداخته اند. عمده كار تبليغ ديني به مقوله منبر به شكل سنتي باز مي گردد كه اگر نگاه متوليان تبليغ دين به اين سو برود كه از همه ابزارها و شيوه هاي تبليغ دين استفاده كنند موجب مي شود فعاليتهايي قابل توجهي در اين عرصه انجام شود.
حجت الاسلام حسين ملانوري با تأكيد بر اينكه مسئولان فرهنگي كشور بايد به داستان نويسي بها دهند، يادآور شد: بها دادن از منظر مادي و معنوي و تشويق نويسندگان اين عرصه عاملي براي از بين رفتن آسيبهاي اين حوزه مي شود كه در شرايط فعلي همت مديران و نگاه آنها در اين زمينه تأثيرگذار خواهد بود.
سردبير مجله مبلغان با بيان اينكه آموزش دادن نيروهاي علاقمند اين عرصه امري مهم به شمار مي رود، افزود: محقق شدن اين امر نيازمند نگاه كلان به عرصه تبليغ است كه كمتر نگاه تخصصي در اين عرصه صورت گرفته، اما آنچه مشخص است اين است كه رسانه ها و صدا و سيما كمتر به اين بعد پرداخته اند.
وي در ادامه گفت: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، دفتر تبليغات قم، معاونت تبليغ حوزه علميه قم، سازمان تبليغات اسلامي و شوراي عالي انقلاب فرهنگي به عنوان متوليان فرهنگي هستند كه بايد در اين خصوص به صورت جدي فعاليت كنند و به پرورش نيروهايي با استعداد در زمينه نوشتن كتب ديني بپردازند.
قائم مقام معاون تبليغ حوزه علميه قم تخصيص بودجه كافي در اين زمينه و ارائه جوايز مادي در كنار حمايتهاي معنوي از نويسندگان اين عرصه را عامل رشد اين حوزه خواند و گفت: اين فعاليتها از نظر رواني تأثير مثبت و سازنده اي خواهند داشت. افرادي كه وارد اين عرصه مي شوند معمولا انگيزه هاي شخصي دارند كه اگر متوليان فرهنگي كشور به آنها بها دهند داستانهاي ديني نيز توسعه چشمگيري پيدا مي كند.
سه شنبه 1 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 141]