تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1835903078
/ گزارش مشروح / موانع اصلي حمله رژيمصهيونيستي و آمريكا به ايران
واضح آرشیو وب فارسی:فارس: / گزارش مشروح / موانع اصلي حمله رژيمصهيونيستي و آمريكا به ايران
خبرگزاري فارس: هرچند برخي سران تندرو رژيمصهيونيستي و آمريكا به راحتي از حمله نظامي به ايران سخن بر زبان ميرانند ولي واقعيت چيزي ديگر است كه نميتوان آن را ناديده گرفت و البته كساني كه دم از حمله به ايران ميزنند خود بيش از ديگران به موانع و دشواريهاي آن واقف هستند.
به گزارش فارس، رژيم صهيونيستي در حالي دم از حمله به ايران ميزند كه سران وزارت دفاع آمريكا به دليل ضعف اطلاعاتي خود، در موفقيتآميز بودن حمله اين رژيم به تاسيسات هستهاي ايران كاملا ترديد دارند و اين مهمترين مانع حمله به ايران است.
غناي اطلاعاتي يكي از مهمترين عوامل تعيين كننده در معادلات هر حمله احتمالي آمريكا و اسرائيل به ايران و تاسيسات هستهاي آن است.
بنابراين، حمله آمريكا و اسرائيل به ايران و هدفگيري تاسيسات هستهاي آن، مستلزم شناخت كافي و داشتن اطلاعات كامل از مكان و موقعيت دقيق تاسيسات هستهاي ايران است زيرا در غير اين صورت و در صورت بروز درگيري، منافع آمريكا در منطقه به شدت آسيب خواهد ديد بيآنكه برنامه هستهاي ايران ضربهاي جدي ببيند.
هفتهنامه "سانديتلگراف" در گزارشي با اشاره به ضعف اطلاعاتي آمريكا از مكان و موقعيت تاسيسات هستهاي ايران نوشت: سران پنتاگون از اين ميترسند كه طرحهاي اسرائيل براي حمله به برنامه هستهاي ايران به نابودي تاسيسات هستهاي اين كشور منجر نشود زيرا هم سازمان جاسوسي آمريكا (سيا) و هم سازمان جاسوسي اسرائيل (موساد) از مكان استقرار تمام تاسيسات ايران بياطلاعند.
اين نشريه انگليسي ميافزايد: فرماندهان آمريكايي از اين نگرانند كه اسرائيل احساس كند كه مجبور است در 12 ماه آينده به ايران حمله كند، بيآنكه درباره اينكه آيا آنها ميتوانند كاري جز كاستن سرعت برنامه هستهاي ايران بكنند، تضميني وجود داشته باشد.
اين هفتهنامه انگليسي به نقل از يك مقام نزديك به گفتگوهاي اخير سران ارتش آمريكا و اسرائيل نوشت: اختلاف درباره مكان دقيق و آسيبپذيري تاسيسات هستهاي ايران در گفتگوهاي اخير ميان دريادار "مايكل مولن" رئيس ستاد مشترك نيروهاي مسلح آمريكا و سران ارتش اسرائيل برملا شد.
اين هفتهنامه انگليسي در ادامه مينويسد: ارزيابي اخير در حالي منتشر ميشود كه ايران در واقع به پيشنهادات غرب براي توقف برنامه غنيسازي اورانيوم در ازاي كاهش تحريمهاي اقتصادي بياعتنايي ميورزد.
تهران در پاسخ خود به نامه گروه 1+5 تاكيد كرده است كه آماده است تنها از موضع برابر مذاكره كند.
يكي از سران سابق موساد در گفتگو با سانديتلگراف مدعي شد، اسرائيل بايد تا يك سال آينده براي جلوگيري از دستيابي ايران به تسليحات اتمي، به اين كشور حمله كند.
از سوي ديگر سردار "محمد علي جعفري" فرمانده سپاه پاسداران ايران نيز اعلام كرد كه هر گونه حمله به ايران "به منزله شروع جنگ" تلقي خواهد شد.
اين هفتهنامه انگليسي در ادامه تصريح كرد: افراد نزديك به گفتگوهاي نظامي اسرائيل-آمريكا بر اين باورند كه اسرائيل هنوز مصمم است پيش از دستيابي تهران به اورانيوم با درجه غنيسازي بالا و خريد سامانه دفاع هواي SA-20 از روسيه به ايران حمله كند.
ضعف اطلاعاتي گسترده آنقدر جدي است كه مقامات مذكور تاكيد كردند: سران اسرائيل و آمريكا علاوه بر اين درباره فقدان ديگر اطلاعات لازم براي حمله به ايران نيز به شدت نگرانند.
اهميت غناي اطلاعاتي به حدي بالاست كه آمريكا حاضر است براي به دست آوردن هرگونه اطلاعات درباره ايران، صدها ميليون دلار براي تحقق آن هزينه كند.
سانديتلگراف همچنين با اشاره به مقاله هفته گذشته مجله آمريكايي "نيويوركر" مبني بر تصويب افزايش بودجه عمليات محرمانه آمريكا عليه ايران توسط بوش نوشت: فقدان اطلاعات مناسب ميتواند گزارشهاي مبني بر تصويب رسمي افزايش عملياتهاي مخفي نيروهاي ويژه آمريكا در ايران توسط بوش را توضيح دهد.
نيويوركر به نقل از منابع كنوني و سابق نظامي، اطلاعاتي و مقامات كنگره نوشت: بودجه عملياتهاي محرمانه كه بوش تا 400 ميليون دلار درخواست آن را ارائه داده بود توسط سران كنگره به تصويب رسيد.
* * *
همانطور كه دربالا اشاره شد "نبود غناي اطلاعاتي" يكي از موانع مهم رژيمصهيونيستي و آمريكا براي حمله به تاسيسات هستهاي ايران است.
ضعف اطلاعات درباره جنبههاي گوناگون برنامه هستهاي و نامعلوم بودن موقعيت دقيق تاسيسات هستهاي ايران براي منابع اطلاعاتي آمريكا و رژيمصهيونيستي، به عاملي بازدارنده تبديل شده است.
در زمان كنوني خواست آمريكا براي حمله به ايران به معناي توانستن آن نيست زيرا حمله آمريكا و اسرائيل به ايران و هدفگيري تاسيسات هستهاي آن، مستلزم شناخت كافي و داشتن اطلاعات كامل از مكان و موقعيت دقيق تاسيسات هستهاي ايران است زيرا در غير اين صورت و در صورت بروز درگيري، منافع آمريكا در منطقه به شدت آسيب خواهد ديد بيآنكه برنامه هستهاي ايران ضربهاي جدي ببيند.
در ادامه به طور خلاصه به عواملي ديگر مانند حمايت برخي قدرتها از ايران (به دليل منافع مشترك)، سلاح نفت و بيداري افكار عمومي بويژه افكار مردم آمريكا، اشاره ميشود.
روزنامه اماراتي الخليج با اشاره به فشار كشورهاي غربي و آمريكا بر ايران براي متوقف كردن برنامه هستهاي آن و ارائه بسته پيشنهادي گروه 1+5 نوشت: بيشك آمريكا و متحدان آن به خوبي ميدانند كه ايران پيشنهاد آنان را براي تعليق غنيسازي اورانيوم نميپذيرد وبرنامههاي هستهاي خود را به حال تعليق در نميآورد. همچنين بسيار خوب ميدانند كه هيچ راهي براي تحقق هدف خود ندارند مگر اين كه به نوعي ايران را مجبور به پذيرش آن كنند يا از طريق مجازاتهاي بينالمللي يا هجوم نظامي به هدف خود برسند.
الخليج نوشت: قدرت كشورهاي غربي براي اجراي گزينههاي مذكور چقدر است؟ واقعيت اين است كه اقدامات سياسي بينالمللي درباره بحران ايران نشان ميدهد كه غرب از به دست آوردن حمايت جهان از خود در مقابل ايران عاجز مانده است، زيرا قدرتهايي مانند چين و روسيه در جهان هستند كه با اعمال فشار بر ايران مخالفند و به طور كل با حمله نظامي به آن موافق نيستند.
اين روزنامه اماراتي نوشت: روسيه حس ميكند كه خطر آمريكا همه جا را فرا گرفته است. چه در خصوص ايجاد سپر موشكي در كشورهاي اروپايي و چه در خصوص نفوذ آمريكا به اوكراين، گرجستان و كشورهاي آسياي ميانه مانند تركيه، و تحريك درگيريهاي جداييطلبانه در فدراسيون روسيه، به ويژه در منطقه قفقاز كه همه با هدف تضعيف روسيه صورت ميگيرد.
از سوي ديگر روسيه ناكامي ايران را در مقابل آمريكا، شكست زودهنگام خود ميداند به همين دليل مسولان و مقامات روس هميشه حمايت و پشتيباني خود را از ايران اعلام و حق هستهاي صلحآميز ايران را تاييد كردهاند.
الخليج ادامه داد: همچنين چين از زمان پيروزي انقلاب كمونيستي در سال 1949 از ديگر كشورهاي زخمخورده از سياستهاي خصمانه آمريكاست.
اين روزنامه اماراتي افزود: چين روزهايي كه كشورهاي غربي و آمريكا آن را محاصره كردند و تنها پس از 25 سال مجبور شدند آن را در سال 1975 به رسميت بشناسند، هرگز فراموش نميكند.
چين اين امر را هم فراموش نميكند كه آمريكا دائما از تايوان و كره جنوبي و ژاپن حمايت ميكند و هميشه به وسيله ساكنان جداييطلب "تبت" تلاش كرده است چين را بيثبات كند.
پكن منافع مشترك بسيار گستردهاي با تهران دارد و روز به روز به قدرتي بزرگ تبديل ميشود. ولي درعين حال چين به طور وحشتناكي به انرژي روزافزون نيازمند است.
علاوه بر اين كشور پهناور آسيايي توافقنامههايي به ارزش ميلياردها دلار براي حفر چاه و يافتن حوزههاي نفتي و گاز و استخراج آن با ايران امضا كرده است.
بنا بر اين امر، حفظ منافع چين در گروي "بقاي ايران" به عنوان يك منبع انرژي قابل توجه است كه اقتصاد چين را پيدر پي بهبود ميبخشد.
ولي با وجود اين مسائل، اگر درهاي ديپلماتيك مجازاتهاي بينالمللي بسته شود آيا ممكن است درهاي رويارويي نظامي باز شود؟
الخليج تاكيد ميكند: بيشك ايالات متحده آمريكا قدرت اصلي غرب است و كشورهاي غربي بدون آن، قادر به هيچ كاري در اين زمينه نيستند. واقعيت اين است كه آمريكا اكنون در عراق گرفتار شده و اقتصاد آن در معرض فروپاشي قرار گرفته است. بنا بر اين حتي از انديشيدن به اقدام نظامي عليه ايران عاجز و ناتوان است و جز جنگ لفظي و رواني كاري ديگر از آن ساخته نيست.
الخليج با اشاره به رزمايش اخير رژيم صهيونيستي كه روزنامه آمريكايي "نيويورك تايمز" به نقل از مقامات پنتاگون هدف آن را آمادگي اين رژيم براي حمله به ايران اعلام كرده بودند، تاكيد كرد: اظهارات آمريكا و غرب نيز براي حمله به ايران و رزمايش اسرائيل نيز صرفا از باب جنگ رواني است.
يكي ديگر از مشكلات و موانع رژيم صهيونيستي براي حمله به ايران موضوع سامانه دفاعي و ضدهوايي "اساي20" است كه ايران آن را از روسيه خريداري كرده است.
روزنامه فلسطيني القدس در اين خصوص در گزارشي با عنوان "منابع امنيتي آگاه در تلآويو: اسرائيل اصلا توانايي نظامي كافي براي حمله به تاسيسات هستهاي ايران را ندارد" نوشت: "يوسيكوبيرفاسر "رئيس پيشين شعبه پژوهشها و ارزيابيهاي ارتش اسرائيل به روزنامه "يديعوت آحارونوت" گفت: اگر اسرائيل به ايران حمله كند، انفجاري جهاني به وجود ميآيد كه در آن صورت ميتوان اسرائيل را سرزنش كرد.
القدس نوشت: كوبيرفاسر اذعان ميكند كه سامانه دفاعي ضدهوايي "اساي20" كه ايران آن را از روسيه خريداري كرده است قادر است با حمله هوايي اسرائيل مقابله كند و در اين صورت حمله هوايي اسرائيل به ايران به شدت دشوار ميشود.
فاسر افزود: اين سامانه موشكي ميتواند به شكل ضدموشك و ضدهوايي عمل كند و هر چند ايرانيها سامانه ديگري نيز در اختيار دارند ولي آن را كافي نميدانند و بسيار روشن است كه تقويت توان دفاعي ايران، احتمال موفقيت هر حمله هوايي را كاهش ميدهد.
* از ديگر موانع حمله رژيم صهيونيستي به ايران، ميتوان به وجود دين اسلام و بيداري مردم اشاره كرد.
يكي ديگر از موانع مهم حمله رژيمصهيونيستي و آمريكا به ايران، افكار عمومي جهان و به ويژه آمريكا و مردم آن است كه به شدت مخالف آغاز جنگي ديگر هستند، به ويژه اينكه جديدترين نظرسنجيها نشان ميدهد نگراني اصلي مردم آمريكا، اقتصاد اين كشور و بحران كنوني آن است كه گريبانگير كشورشان شده است.
روزنامه القدس در اين خصوص نوشت: شانس اسرائيل براي حمله به ايران نزديك به صفر است و اين در حالي است كه در محافل مختلف و افكار عمومي آمريكا حمايت بسيار كمي از جنگ جديدي در منطقه به دست آمريكا، وجود دارد.
اين در حالي است كه رسوايي ناشي از دروغهاي "جرج بوش" رئيسجمهور آمريكا براي توجيه آغاز جنگ در عراق كه به از دست رفتن مجلس نمايندگان و سنا براي جمهوريخواهان در انتخابات مياندورهاي نوامبر سال 2006 منجر شد نشان از انزجار افكار عمومي درون آمريكا از سياستهاي جنگطلبانه بوش دارد كه به بهانه از بين بردن تسليحات كشتار جمعي عراق و مبارزه با القاعدهاي كه خود مسبب بوجود آمدن آن در افغانستان بود، ميلياردها دلار از مالياتهاي مردم آمريكا را صرف مسائل نظاميگري در جهان كرد.
كوبير فاسر رئيس سابق شعبه پژوهش و ارزيابيهاي ارتش رژيمصهيونيستي ميافزايد: غرب به خوبي ميداند كه اقدامات ايران، چالش با نظام جهاني است و هدف ايران اين است كه اسلام، جايگاهي متفاوت را به دست بياورد. مردم ديگر بيدار شدهاند ولي پرسش مهم اين است آيا مسولان ايالات متحده آمريكا و اروپا ميزان خطر اين امر را در چنين زماني درك ميكنند؟
وي افزود: اين روزها هر كسي در صدد است مسئوليت را بر عهده ديگري بيندازد، و گمان ميكنند اگر چيزي تغييري نكند، اسرائيل در نهايت ميتواند به نمايندگي از كشورهاي ديگر به ايران حمله كند.
* نفت يكي ديگر از موانع هجوم آمريكا واسرائيل به ايران است.
كوبير فاسر با اشاره به اين مهم تاكيد كرد: ايرانيها خوب ميدانند كه غرب به ثروت و به اموري كه براي آنان دردآور است بسيار حساس است وكشورهاي غربي هرگز دست به كاري نميزنند كه قيمت نفت به شدت افزايش يابد.
وي افزود: هر گاه سخن از حمله نظامي به ايران به ميان ميآيد، فرمانده سپاه (پاسداران انقلاب اسلامي) غرب را از ايجاد آشوب و بلوا بر حذر ميدارد.
فاسر يادآور شد: ايرانيها احتمال حمله نظامي به كشورشان را بسيار كم ارزيابي ميكنند همچنان كه منوچهر متكي وزير امور خارجه ايران با اشاره به روند روزافزون تهديدات نظامي عليه ايران، و موقع آن را بعيد ارزيابي كرد.
القدس نوشت: متكي رزمايش اخير اسرائيل را جنگ رواني خواند كه مدتهاست عليه ايران ادامه دارد و تاكيد كرد ما در اوج تبليغات رسانهاي و جنگ رواني معتقديم اين اقدامات همه رسانهاي است و جنگي رخ نخواهد داد.
* * *
* به خطر افتادن منافع انگليس در منطقه:
بسياري از كارشناسان معتقدند حمله احتمالي رژيمصهيونيستي و آمريكا به ايران تمام منافع آمريكا و اين رژيم را در تمام دنيا به ويژه در منطقه خاورميانه به شدت به خطر مي اندازد.
اين در حالي است كه اكنون كارشناسان نه تنها منافع آمريكا بلكه منافع انگليس را در خطر جدي مي بينند و معتقدند حمله رژيمصهيونيستي منافع دولت انگليس را كه صدها سرباز در عراق و افغانستان دارد به شدت با خطر روبهرو ميكند.
روزنامه "فايننشالتايمز" در شماره امروز خود نوشت: تمام شواهد حاكي از اين است كه حمله اسرائيل به تاسيسات هستهاي ايران به فاجعهاي براي خاورميانه، اقتصاد جهان و امنيت غرب منجر خواهد شد.
اين روزنامه انگليسي در ادامه افزود: حمله به ايران بهعكس با ايجاد روابطي ميان شيعيان و اهل سنت، شانس بقاي طولاني مدت اسرائيل را به خطر خواهد انداخت.
فايننشالتايمز تصريح كرد: اقدام نظامي سودي براي اسرائيل نخواهد داشت، زيرا تلآويو با بازدارندگي اتمي خود محافظت ميشود.
اين نشريه انگليسي همچنين با اشاره به تهديدات اسرائيل در روزهاي اخير و مخالفت آمريكا با اين اقدام نظامي نوشت: سرانجام اظهارت هفته گذشته دريادار "مايكل مولن" رئيس ستاد مشترك ارتش آمريكا حاكي از اين بود كه حمله به ايران شديدا با مخالفت آمريكا روبهروست.
آنها اولين قرباني اقدامات تلافيجويانه ايران هستند زيرا در نظر ايران، آمريكا و اسرائيل به طور مشترك مسئول شناخته ميشوند، و سربازان آمريكايي در عراق و افغانستان در مقايسه با نيروهاي اسرائيلي بيشتر در معرض حملات ايران هستند.
اين روزنامه انگليسي ميافزايد: دولت انگليس ميتواند از اين اقدامات نظامي جلوگيري كند و تنها كاري كه بايد لندن انجام دهد اين است كه به طور خصوصي و اگر لازم شد به صورت علني اعلام كند كه پيامد حمله به ايران خروج كامل نيروهاي انگليس نه تنها از عراق بلكه از افغانستان نيز خواهد بود.
از سوي ديگر ميتوان به خروج نيروهاي انگليسي از شهر بندري بصره عراق در سال گذشته اشاره نمود و با توجه به نارضايتي سربازان انگليسي و خانوادههاي آنان از عملكرد دولت و ارتش اين كشور نتيجه گرفت كه ، لندن سربازان خود را در صورت حمله احتمالي به ايران، از عراق خارج خواهد كرد زيرا نيروهاي آمريكا و همپيمانانش در منطقه در معرض خطر قرار خواهند گرفت.
اسرائيل بايد با رضايت آمريكا اقدام به حمله كند زيرا اين كار به مراتب آسانتر از عراقي است كه تحت كنترل آمريكا قرار دارد. با آغاز خروج بيشتر نيروهاي ناتو از افغانستان، خروج انگليس بار سنگيني بر دوش ارتش آمريكا تحميل ميكند.
بنا بر اين دلايل، حمله اسرائيل به ايران كه با پشتيباني آمريكا صورت خواهد گرفت به معناي شكست قطعي ماجراجويي انگليس در افغانستان است.
فايننشالتايمز ميافزايد: از لحظهاي كه مهمات اسرائيل بر ايران فروريخته شود، تمام اميدها براي بقاي ثبات غرب افغانستان، از دست خواهد رفت و از آن لحظه به بعد هر سرباز انگليسي كه كشته شود، در حقيقت براي هيچ، جان خود را از دست داده است.
از جمله موانع اصلي ديگر براي حمله نظامي را ميتوان آماده نبودن افكار عمومي دانست.
با توجه به دروغهايي كه "جرج بوش" رئيس جمهور آمريكا براي فريب افكار عمومي كشورش به منظور حمله به عراق ارائه داد به نظر نميرسد هنوز افكار عمومي آمريكا و حتي جهان براي ماجراجويي نظامي ديگر سردمداران كاخ سفيد آماده باشد.
"كنث پولاك"، كارشناس خاورميانه موسسه تحقيقاتي "بروكينگز" آمريكا نيز در سميناري در "مركز مطالعات راهبردي و بينالملل" آمريكا به احتمال بسيار پايين حمله اسرائيل به تاسيسات هستهاي ايران اشاره كرد و گفت: من معتقدم كه افكار عمومي آمريكا نيز درباره حمله پيشگيرانه به ايران هنوز آماده نيست.
"الكس وطنكا"، كارشناس امنيتي مركز مطالعات خاورميانه واشنگتن به وجهه مخدوش آمريكا نزد مردم جهان اشاره و تاكيد كرد: دولت آمريكا نه تنها در جهان بلكه در داخل ايالات متحده اعتبار خود را از دست داده است و بسياري از اقدامات و اظهارات مقامات در جنگ عراق و افغانستان به شدت از سوي مردم اين كشور زير سوال برده ميشوند. اين در شرايطي است كه مردم جهان نيز اعتماد خود را به آمريكا از دست دادهاند و اين امر پس از سال 2002 شدت بيشتري به خود گرفته است.
وي همچنين گفت: اتهامات و تهديدات غرب عليه ايران در حالي است كه آنها هيچ سند و مدركي براي اثبات اتهامات خود عليه ايران ندارند. افكار عمومي آمريكا نيز با درس گرفتن از جنگ عراق مخالف حمله نظامي به ايران هستند. آنها معتقدند كه كشورشان به بهانههاي واهي و بي اساس به عراق حمله كرد و نميخواهند چنين اشتباه بزرگي كه هزينههاي هنگفتي را براي ايالات متحده داشت، دوباره تكرار شود. عراق درس بزرگي را به آمريكا داد و آن اينكه ورود و هجوم به خانهاي شايد آسان باشد، اما خروج از آن به سختي امكانپذير خواهد بود.
* * *
* عرصه دروني رژيمصهيونيستي:
عرصه دروني رژيمصهيونيستي خود، يكي ديگر از موانع حمله اين رژيم به تاسيسات هستهاي ايران است كه در ادامه اين گزارش، به اختلافات دروني در لايه نخست قدرت و وحشت نظاميان اين رژيم در جنگ اشاره ميشود.
روزنامه الجزائري الشروق نوشت: اسرائيليها دچار حالتي به نام عقده ترس و وحشت هستند كه اين امر تبديل به فرهنگي به نام فرهنگ امنيت شده است و هرگز قادر نيستند حضور قدرتي اسلامي يا عربي را در كنار خود ببيند.
الشروق با اشاره به تاسيسات هستهاي عراق (اوسيراك) كه رژيم صهيونيستي در سال 1982 آن را بمباران كرد، افزود: دليل اين كه اسرائيل تاسيسات هستهاي عراق را بمباران كرد، ترس اسرائيل از ظهور قدرتي عربي يا اسلامي است.
اين روزنامه الجزائري نوشت: سياستمداران و مقامات امنيتي اسرائيل اين احساس وحشت را موضوع صحبت و مرجعي براي تعيين راهبردهايشان در منطقه قرار دادهاند.
مسئله مهمي كه اين نشريه الجزايري به آن اشاره ميكند موضوع شهادت در دين اسلام است.
الشروق افزود: اسرائيل با قد علم كردن، در مقابل امت اسلام، خدمت بزرگي به اين امت كرد زيرا اين امت، شهادت و بهترين سير و سلوك را در رويارويي خود با اسرائيل و در نتيجه شهادت ميبيند.
اين روزنامه الجزائري افزود: در مقابل و در جبهه اسرائيل، عقده ترس و وحشت نظاميان اسرائيلي، بسياري از اوقات آنان را به خودكشي وادار ميكند و حال آيا اسرائيل (با چنين سربازاني) تاب و توان ورود به جنگ عليه ايران را دارد؟
بنابر اين گزارش، مسئله اقتصادي رژيم صهيونيستي يكي از موانع اسرائيل براي حمله به ايران است.
الشروق تاكيد ميكند: آيا اسرائيل انديشيده است كه در صورت حمله به ايران بر سر اقتصاد از هم پاشيدهاش چه خواهد آمد؟ آيا به وضع اجتماعي و مردم و امنيت شكنندهاش انديشيده است؟
از جمله موانع ديگر حمله رژيمصهيونيستي به ايران شايد بتوان به درگيريها و اختلافات دروني و حزبي اين رژيم اشاره كرد. اين درگيريها بر سر منافع سياسي و شخصي است، كه بار ديگر به عرصه داخلي، سياسي و حزبي اسرائيل بازگشته است.
بنا بر اين گزارش ميتوان اوج اختلافات و درگيريها را ميان حزب حاكم اسرائيل يعني حزب "ليكود" به رياست "ايهوداولمرت" نخستوزير كنوني اين رژيم و حزب مخالف، "ليكود" و حزبهاي راستگرا، ديد.
روزنامه سوري البعث نيز، در اين خصوص نوشت: شايد درگيري و اختلاف عرصه سياسي و حزبي اسرائيل در ظاهر به سود "رژيم اسرائيل" وانمود داده شود ولي پس از گذشت مدتي جنبههاي شخصي اين درگيريها كه كشمكش بر سر مناسب دولتي بود آشكار شد.
البعث افزود: نمونه اين امر را ميتوان در درخواست "زيپي ليوني" وزير امور خارجه اسرائيل ديد كه از اولمرت نخستوزير كشورش خواست تا هر چه سريعتر استعفا كند. ليوني علت درخواست خود را پرونده فساد اولمرت اعلام كرده بود.
بنابر اين گزارش، ليوني درصدد است تا با كنار رفتن اولمرت، خود جاي او را در منصب نخستوزيري بگيرد.
علاوه بر اين، حزب كاديما به رهبري "نتنياهو" نيز در پي پرونده فساد اولمرت از حزب حاكم خواسته بود تا انتخابات زودهنگام برگزار شود تا نخستوزير كشور كه متهم به فساد است جاي خود را به فرد جديدي بدهد.
از اين گذشته حزب متحد با حزب حاكم، يعني حزب "كار" به رياست "ايهود باراك" (وزير دفاع رژيمصهيونيستي) نيز در پي افشاي فساد مالي اولمرت، تهديد كرد اگر نخستوزير، انتخابات زودهنگام برگزار نكند از حزب حاكم بيرون خواهد آمد و اين به معناي فروپاشي حزب ائتلافي حاكم است.
شماري از روزنامههاي اسرائيلي، اين اختلافات را كه ميان سران و روساي احزاب اصلي رژيمصهيونيستي، به وجود آمده است، "بحران رهبري" ناميدند.
البعث افزود: غياب "آريلشارون" نخست وزير سابق از صحنه سياسي اسرائيل، كه نامش مرتبط با حزب كاديما است و ماههاست به دليل سكته مغزي در كما به سر ميبرد، ميدان گستردهاي براي درگيريهاي داخلي اسرائيل به وجود آورد،به ويژه پس از اتفاقاتي مثل شكست محاصره غزه، پذيرفتن اجباري آتشبس [با حماس]، شكست در جنگ 33 روزه، كه نتايج آن در استعفاها و بركناريهاي ژنرالهاي وزارت دفاع نمود پيدا كرد.
البعث نوشت: علاوه بر اين احزاب راستگرا و نژادپرست تندرو نيز هر كدام منتظر فرصت هستند تا حكومت اولمرت را سرنگون كنند و از طريق انتخابات آينده خود را به بالا بكشند.
انتهاي پيام/.
دوشنبه 31 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 249]
-
گوناگون
پربازدیدترینها