واضح آرشیو وب فارسی:دنياي اقتصاد: شادابسازي مدارس با بيمهري روبهروست
كارشناس امور بانوان سازمان آموزش و پرورش شهر تهران جزئيات طرح استتار و شاداب سازي مدارس را از ابتداي تدوين طرح تاكنون تشريح كرد.
كارشناس امور بانوان سازمان آموزش و پرورش شهر تهران خاطرنشان كرد: هنگامي كه طرح استتار مطرح شد به دليل اينكه خوب تفهيم نشده بود و اهداف آن مشخص نبود، هر شخصي از آن يك تعبير و تفسير ميكرد، عدهاي بيان ميكردند كه ميخواهند حجاب را از سر دانشآموزان دختر بردارند، تعداد ديگري ميگفتند كه قصد دارند محيط مدرسه را به زندان تبديل كنند پس بهتر اينكه دختران دانشآموز حجاب داشته باشند.
هركسي از ظن خود برداشتي را از اين موضوع داشت و به هر حال در آن مقطع جبههگيريهايي صورت گرفت و مخالفتهايي نيز شد.
وي با بيان اينكه طرح استتار از سوي سازمان آموزش و پرورش شهر تهران عنوان شد، گفت: در اين طرح، ابتدا مدارس دخترانه از ديد ساختمانهاي بلندمرتبه همجوار پوشانده ميشوند و طوري آنها را آماده ميكنيم كه دانشآموزان بتوانند در فضاي آزاد با نورآفتاب كافي به ورزش و تفريح بپردازند.
كارشناس امور بانوان سازمان آموزش و پرورش شهر تهران با اشاره به اينكه طرح استتار مدارس دخترانه هزينه بر است، افزود: پوشاندن محيط كلاسها از مقولههاي اوليه طرح استتار بود، اما به شرطي كه تهويه كلاس و نور آن دچار آسيب نشود، ضمن اينكه ديد دانشآموزان به فضاي بيروني نيز حفظ شود؛ چراكه عدم ارتباط با فضاي خارجي خستگي و كسالت ميآورد. فروزان فر تصريح كرد: از سال 82 طبق مصوبه مركز امور بانوان و خانواده اعتبار 25صدم درصدي از كل بودجه سازمانها در اختيار سازمانها قرار ميدهند تا صرف هزينههاي خود كنند.
وي اظهار كرد: از وقتي اين اعتبار به دفتر امور زنان تعلق گرفت، بودجه آن بيشتر شد به طوري كه يك سال 500ميليون و سال ديگر 400ميليون تومان به اين دفتر تعلق گرفت، تااينكه كمتر شد و در سال گذشته به صفر رسيد.
كارشناس امور بانوان سازمان آموزش و پرورش شهر تهران دو علت ناهماهنگي مسوولان وزارتي در دوره قبل و نبود اعتبار براي اين طرح را از موانع پيشرفت طرح استتار و شادابسازي خواند و گفت: طرح استتار در آن زمان انعكاس زيادي داشت و خيليها در مقابل آن مقاومت كردند و آن زمان طرح را نميپذيرفتند.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا شما پيشنهادي براي ساخت مدارس جديد دخترانه به سازمان نوسازي مدارس نداشتيد؟ اظهار كرد: ما از سازمان نوسازي، توسعه و تجهيز مدارس خواستيم كه مدارس جديد را محيط محور بسازند؛ به اين شكل كه حياط مركزي باشد و ساختمان در اطراف آن كه در ابتدا قبول كردند ولي بعدا گفتند كه ما مدارسمان را جنسيتي نميسازيم؛ چرا كه امكان و اعتبار آن وجود ندارد و خلاصه اينكه اين موضوع را نپذيرفتند.
كارشناس امور بانوان سازمان آموزش و پرورش شهر تهران ادامه داد: حتي در اين خصوص در سالهاي 83-82 با شوراي شهرو شهرداري نيز صحبت كرديم و آنها قول دادند كه در اين زمينه مساعدت كنند، ولي به اندازه يك ريال هم به ما كمك نكردند.
به گزارش خبرگزاري مهر فروزانفر با تاكيد براينكه دفتر امور بانوان شهرداري و آموزش و پرورش موافق با اجراي طرح در قالب شادابسازي هستند، افزود: شهرداري تهران هم اكنون قصد مساعدت و ياري به ما را دارد ضمن اينكه اعتقاد دفتر امور بانوان در وزارت آموزش و پرورش اين است كه اجراي اين طرح ضرورت دارد و لذا به دنبال برقراري ارتباط با شهرداري براي تامين اعتبار هستند.
وي از شاداب سازي 40 مدرسه در تهران توسط شهرداري خبر داد و گفت: البته شهرداري تهران بايد با سازمان نوسازي، توسعه و تجهيز مدارس در اين زمينه به توافق برسند؛ چرا كه هيچ كار عمراني بدون موافقت اين سازمان نميتواند انجام شود.
كارشناس امور بانوان سازمان آموزش و پرورش شهر تهران خاطر نشان كرد: البته سازمان نوسازي مدارس نيز در طرح شادابسازي شركت ميكند به طوري كه در سال گذشته 500ميليون تومان در اين زمينه هزينه كردند.
يکشنبه 30 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: دنياي اقتصاد]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 169]