واضح آرشیو وب فارسی:مهر: واكنشها به آزمايش موشكي ايران/جوسازي و فرافكني هاي بي ربط مقامات آمريكايي / ايران تهديد است!
آزمايش موشكي ايران واكنش هاي متفاوتي در محافل آمريكايي داشته و برخي از مقام هاي اين كشور از جمله وزير دفاع و وزير خارجه آن را نشان پيشرفت موشكي ايران دانسته و برخي ديگر درصدد فرافكني هاي بي ربط بر آمده اند.
به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از آسوشيتدپرس، رابرت گيتس درباره آزمايش موشكي دفاعي ايران در سخناني بي ربط و در راستاي توجيه سياستهاي توسعه طلبانه كشورش ادعا كرد: آزمايش موشكي ايران نشان داد كه اين كشور يك تهديد است و تلاش آمريكا براي تهديد نشان دادن ايران را تائيد نمود و همچنين ضرورت تاسيس سامانه موشكي آمريكا در اروپا را ضروري ساخت.
وي در تداوم جوسازي ها عليه ايران افزود: اقدام تهران اين توجيه روسيه را كه ايران 10 تا 20 سال آينده موشكهاي دور برد نخواهد داشت، رد مي كند.
وزير دفاع آمريكا همچنين اعلام كرد كه ايران موشكي را آزمايش كرده كه برد بسيار طولاني دارد و واشنگتن به دقت در حال مطالعه آن است تا دقيقاً متوجه شود كه چه موشكي در ايران آزمايش شده است و اين موضوع تا چه حدي بيانگر توانايي موشكي آن كشور است.
در پي آزمايش همچنين كاخ سفيد از ايران خواست تا از آزمايش بيشتر موشكي خودداري كند.
رايس نيز در پي اقدام ايران درصدد توجيه استقرار سامانه موشكي در اروپا برآمد.
شان مك كورمك سخنگوي وزارت خارجه آمريكا نيز ادعا كرد كه كشورش نه تنها در پي مقابله با تهديدات موشكي ايران بلكه تمامي تهديدات ايران به شيوه هاي گوناگون است.
وي همچنين در خصوص برنامه غني سازي ايران گفت كه واشنگتن در تلاش است تا از طريق روند ديپلماسي و از طريق 1+5 با آن مقابله كند.
اما درعين حال "هاوارد بيرمن" يكي از اعضاي ارشد كنگره در اظهاراتي بي ربط و بدون توجه به ماهيت صلح آميز برنامه هسته اي ايران، توقف تهديد هسته اي تهران را يكي از چالشهاي راهبردي آمريكا دانست و ادعا كرد: هيچكس دقيقاً نمي داند كه تهران چه زماني بمب اتمي توليد خواهد كرد، اما اين مسئله به زودي اتفاق خواهد افتاد.
گوردون جاندرو سخنگوي كاخ سفيد نيز ادعا نمود كه اقدامات موشكي ايران با تعهدات بين المللي ايران مغاير است و افزود: اگر تهران به دنبال جلب اعتماد جامعه جهاني است بايد از آزامايش موشكي بيشتر خود داري كند.
اين اظهارات در حالي است كه نيكلاس برنز معاون وزير خارجه آمريكا مدعي شد كه ايران مي خواهد برنامه هاي هسته اي خود را بسيار پيشرفته نشان دهد، در صورتي كه به سبب تحريم هاي سازمان ملل متحد پيشرفت كمي در برنامه هاي هسته اي خود داشته است.
پنجشنبه 20 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 61]