واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: سردار رويانيان: خود پليس هم بايد رفتاري مودبانه و قانونگرا داشته باشد ايرانيها هفتبرابر اروپاييها با خودروهاي شخصي سفر ميكنند
خبرگزاري دانشجويان ايران - مشهد
سرويس: شهرستانها
رييس پليس راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي با اشاره به تشكيل كميته تغيير رفتار انساني در نيروي انتظامي، تاكيد كرد: خود پليس هم بايد رفتاري مودبانه و قانونگرا داشته باشد و هوشيار و حرفهاي عمل كند.
به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، منطقه خراسان، سردار سرتيپ دوم پاسدار، محمد رويانيان، در همايش يك روزه "مشهد، ترافيك، آينده،" افزود: در خصوص تخلفات رانندگي ابتدا بايد تغيير رفتار انساني را از مديران آغاز كنيم چرا كه انجام اين عمل در اصلاح سريعتر مردم موثر است.
وي افزود: فردي كه دچار تخلفات متعدد رانندگي ميشود، نميتواند يك وزير و يا مدير دولتي شود. چرا كه با انجام سبقت غيرمجاز، سرعت زياد و ... غفلت ميكند و شمشير را از رو كشيده است. لذا نبايد صلاحيت اجتماعي چنين فردي تاييد شود.
رييس پليس راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي، با بيان اين كه فرهنگ مردم كشور در خصوص ترافيك ايرادي ندارد بلكه ايراد در رفتار انساني مسائل مربوط به ترافيك است، افزود: هم اكنون در آموزش و توجه به رفتار رانندگي در كشور دچار چالش جدي هستيم.
رويانيان با انتقاد از عدم تشكيل يك سازمان مشخص براي تعريف چشمانداز حمل و نقل در كشور، ادامه داد: هميشه در نشستها و همايشها فقط ميگوييم مديريت واحد بايد راهاندازي شود و اين عمل ما مانند پاسباني است كه خود او نيز فرياد ميزند دزد دزد.
وي با اشاره به اين كه وحدت مديريت را ميپسندم چرا كه ميتواند با حفظ همه سازمانها، تعامل مناسبي بين آنها در خصوص كنترل ترافيك پديد آورد، افزود: متاسفانه اين در حالي است كه برخي اعتقاد دارند ايجاد اين مديريت يعني قطعشدن نان سازماني خاص و يا تعطيل شدن دكانهاي آنان؛ و به همين خاطر مقاومت ميكنند.
به گزارش ايسنا، رييس پليس راهور ناجا گفت: شخصا طرح مربوط به مديريت واحد را تهيه كردهام و در انتظار فرصتي براي ديدار با رييسجمهور فعلي يا آينده براي ارائه اين طرح هستم البته اگر تا آن موقع زنده بمانم.
وي افزود: درست است كه به دلايلي فعلا قادر به اجراي كشوري طرح مديريت واحد نيستيم، اما آيا اين طرح نميتواند به منظور رفع چالشها به صورت استاني اجرا شود؟
رويانيان با اشاره به اين كه مردم كشور ما 7 برابر يك كشور اروپايي با خودروهاي خود سفر ميكنند، افزود: بايد بپذيريم امروز استفاده از خودروها مشكل اساسي زندگي اجتماعي و زيست محيطي ماست. چرا كه آلايندگي خودروها مردم را به كام مرگ ميكشاند.
وي با بيان اينكه ابتلا به بيماريهاي قلبي و عروقي و تصادفات، به ترتيب اولين و دومين دليل مرگ در كشور است، گفت: به اعتقاد من بيماريهاي قلبي و عروقي نيز در كلانشهرها ميتواند متاثر از ترافيك و آلايندهها باشد، همچنين رانندگي در خيابان شلوغ و پر سر و صدا به راننده استرس وارد ميكند و بروز سكته در افراد را افزايش ميدهد.
وي در بخش ديگري از سخنانش با اشاره به اينكه ورودي و خروجيهاي مسافرتي گستردهاي در مشهد انجام ميشود كه بايد بسترسازي مناسبي براي آن انجام شود، افزود: بايد قوانين و مقررات اين شهر آنقدر قوي باشد كه سيل عظيم مسافران و رانندگان تابع آن باشند.
به گزارش ايسنا، سردار رويانيان گفت: هركس در كشور خودرويي ميخرد دوست دارد به 2 نقطه كشور حتما سفر كند كه يكي مشهد و زيارت امام رضا(ع) و ديگري جاده چالوس است. از اين رو وضع اين قوانين ممكن است براي مديران خراسان رضوي كار سختي باشد ولي با سرمايهگذاري در بخش پليس و كمكهاي دولت به اين استان، اين امر شدني است.
وي به كمبود ظرفيتهاي معابر مشهد، بافتهاي قديمي، كمبود تقاطعهاي غيرهمسطح و نيز عدم وجود شبكههاي ريلي در مشهد اشاره كرد و خطاب به استاندار خراسان رضوي گفت: بايد فكري اساسي براي اين شهر شود.
فرمانده پليس راهور ناجا در عين حال با تاكيد بر اهميت اختصاص مكاني براي تردد موتورسيكلتها و دوچرخهها در سطح شهر مشهد، بر مديريت صحيح IT تاكيد كرد و گفت: بوميهاي مشهد نيز در پذيرش فرهنگ مشكل دارند و بايد در اين خصوص نيز فعاليت بيشتري صورت گيرد.
انتهاي پيام
چهارشنبه 12 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 998]