واضح آرشیو وب فارسی:همشهری: حوادث - آلارم كنترل سرعت روي خودروها نصب ميشود
حوادث - آلارم كنترل سرعت روي خودروها نصب ميشود
معصومه كريمي: سردار رويانيان رئيسپليس راهنمايي و رانندگي كشور در هفتمين نمايشگاه لوازم و تجهيزات پليسي اعلام كرد: سنسورهاي آلارم كنترل سرعت روي نسل جديد خودروهاي توليد داخل نصب ميشوند. رويانيان در اين خصوص گفت: با همكاري شركتهاي مختلف خودروسازي در آيندهاي نزديك روي تمامي خودروهاي توليد شده داخل كشور سيستم آلارم نصب ميشود. اين نمايشگاه روز چهارشنبه گذشته با حضور سردار احمديمقدم فرمانده نيروي انتظامي كشور و جمعي از سفرا و نمايندگان كشورهاي خارجي با تاخير بيش از دو ساعت افتتاح شد. اين در حالي است كه نمايشگاه لوازم و تجهيزات پليسي تا هشت تيرماه براي بازديد عموم مردم در محل دائمي نمايشگاههاي بينالمللي داير است.
رويانيان با اشاره به كارايي اين سيستم در كنترل سرعت خودروها توضيح داد: با توجه به شرايط محيطي و جادهاي، سيستم آلارم، سرعت مجاز را مشخص ميكند و در صورت تخطي راننده از سرعت مجاز سيستم فعال شده و شروع به هشدار ميكند. رئيسپليس راهنمايي و رانندگي كشور تاكيد كرد: در صورت حركت نكردن با سرعت مجاز به اين سيستم آلارم توسط پليس كنترل و راننده متخلف جريمه ميشود.
با نصب اين دستگاه تخلفات راهنمايي و رانندگي و حوادث جادهاي ناشي از تصادفات به صورت چشمگيري كاهش پيدا خواهد كرد.
رويانيان نصب A.B.S و ايربگ (كيسه هوا) در خودروهاي توليد داخل را گام ديگري در جهت ايمن كردن خودروها دانست و گفت: با شركتهاي توليدكننده خودرو در اين رابطه مذاكراتي صورت گرفته است.
صحبتهاي سردار رويانيان در حالي بود كه سردار احمديمقدم در مراسم افتتاحيه اين نمايشگاه گفت 90 درصد تجهيزات پليسي توليد داخل كشور است و ما به اين موضوع افتخار ميكنيم. احمديمقدم گفت: نيروي انتظامي از تمامي توليدكنندگان داخلي حمايت و از طرحهاي آنها در جهت پيشرفت تجهيزات پليسي استقبال ميكند.
احمديمقدم در اين مراسم گفت: رسيدن به جامعهاي امن و منطقهاي آرام مبتني بر سه عنصر دانش و پژوهش، توسعه سازمان مطالعات و تحقيقات و تكيه بر فناوري است. احمديمقدم نمايشگاه را محلي براي خودنمايي توليدكنندگان لوازم امنيتي اعلام و تصريح كرد: به واسطه اين نمايشگاه رقابت سازنده و حمايت مادي و معنوي از مصرفكنندگان صورت ميگيرد.
احمديمقدم گفت: تا پنج سال پيش از نظر تجهيزات واردكننده محصولات بوديم ولي هماكنون 90 درصد موارد مصرفي را از داخل تامين ميكنيم.
ادعاي احمديمقدم در حالي بود كه گرانبها مديرعامل ناجي پاس با اشاره به نمايشگاه تجهيزات پليسي (ايپاس) گفت: 80 درصد از شركتكنندگان در نمايشگاه از توليدكنندگان داخلي هستند در حالي كه در سالهاي اوليه افتتاح اين نمايشگاه تنها 20 درصد، از شركتكنندگان داخلي بودند.
حضور 32 شركت خارجي در نمايشگاه تجهيزات پليسي
سردار منيري مديرعامل بنياد تعاون ناجا در مراسم افتتاحيه از افزايش 20 درصدي فضاي نمايشگاه لوازم و تجهيزات پليسي در سالجاري خبر داد.
وي افزود: ارائه آخرين دستاوردهاي تكنولوژيكي جهان در ارتباط با تجهيزات پليسي و همچنين تجهيز پليس ايران به آخرين فناوريها از مهمترين اهداف برگزاري نمايشگاه ايپاس است.
منيري با اشاره به هفت هزار متر مربع فضا براي برگزاري اين دوره از نمايشگاه لوازم و تجهيزات پليسي گفت: سه هزار و 740 غرفه در اختيار غرفهداران قرار گرفته كه 89 درصد از اين فضا براي 115 شركت داخلي و 11 درصد باقيمانده فضا نيز سهم 32 نماينده خارجي شركتكننده در نمايشگاه ايپاس است.
مديرعامل بنياد تعاون ناجا از ارائه تجهيزاتي همچون دوربينهاي مداربسته و كنترل سرعت، انواع سلاح و مهمات مورد نياز پليس و همچنين تجهيزات آتشنشانان و امكانات امداد و نجات در هفتمين نمايشگاه بينالمللي ايپاس خبر داد و گفت: ارائه امكانات امنيتي مثل دزدگيرها و آلارمها از ديگر غرفههاي اين نمايشگاه است.
پليس به دستگاه جديد تشخيص مواد مخدر تجهيز ميشود
دستگاه تشخيص نوع مواد مخدر با همكاري دانشگاه اصفهان و معاونت مواد مخدر نيروي انتظامي براي استفاده پليس توليد انبوه ميشود.
به گزارش روابط عمومي ناجي هنر، سردار فودازي جانشين پليس مبارزه با مواد مخدر نيروي انتظامي كشور درباره برپايي هشتمين نمايشگاه ايپاس و نخستين نمايشگاه نسيم خدمت از روز پنجم تيرماه عنوان كرد: برپايي اين نمايشگاه فرصتي مناسب است تا پليس مواد مخدر از نزديك با شركتهاي توليدكننده تجهيزات مورد نياز آشنا شود و بهترين وسايل را از نظر كيفي تهيه كند.
او تصريح كرد: دانشگاه اصفهان با حضور در اين نمايشگاه دستگاهي كه نوع مواد مخدر را تشخيص ميداد به نمايش گذاشت و كارشناسان اين معاونت بعد از بازديد و بررسي فني دستگاه، پيشنهاد دادند تا به توليد انبوه براي استفاده پليس برسد.
سردار فودازي در رابطه با كارآيي اين دستگاه، اظهار كرد: در حال حاضر انواع جديد مواد مخدر، توليد و مدام ارائه ميشود در حالي كه پليس براي تشخيص آن در گذشته احتياج به آزمايشگاه داشت اما با توليد و نصب اين دستگاه در هر مركز مبارزه با مواد مخدر طي كمتر از يك دقيقه نوع مواد كشف شده مشخص ميشود.
جانشين پليس مبارزه با مواد مخدر كشور در رابطه با تامين تجهيزات مورد نياز اين معاونت گفت: در سال جاري يك تيم كارشناسي براي بازديد از نمايشگاه ايپاس تشكيل شده است تا تجهيزات مورد نياز را پس از آزمايش و بررسي خريداري كند.
ترافيك خطرناكترين تهديد در ايران است
نماينده كشور تايوان كه در نمايشگاه بينالمللي لوازم و تجهيزات پليسي ايران شركت كرده معتقد است در ايران بهترين شغل، شغل پليس است، چرا كه پليس ايران تعامل فرهنگي و اجتماعي بسيار خوبي با شهروندان دارد كه در كمتر كشوري ديده ميشود. او در ادامه گفت: خطرناكترين ناامني در ايران ترافيك است و غير از اين مشكل در ايران مسئله نگرانكنندهاي وجود ندارد.
توليد هفت فيلم تلويزيوني با ژانر پليسي
موسسه ناجي هنر طي سال 87 به مناسبتهاي مختلف، آثار سينمايي متعدد از جمله هفت فيلم تلويزيوني براي علاقهمندان به ژانر پليسي توليد و پخش خواهد كرد.
به گزارش ستاد اطلاعرساني نمايشگاه «نسيم خدمت» امسال طي هفته ناجا در مهرماه قرار است هفت فيلم تلويزيوني پليسي با همكاري نيروي انتظامي و شبكههاي مختلف سيما پخش شود.
رضا دادويي مسوول روابط عمومي ناجيهنر در اين زمينه توضيح داد: تا پايان سال تصميم داريم دو يا سه سريال تلويزيوني با مشاركت شبكههاي تلويزيوني توليد كنيم كه طي مناسبتها در طول سال پخش خواهد شد. جداي اين توليدات، موسسه ناجيهنر در حال بررسي طرحها و پيشنهادات نهادها، ارگانهاي دولتي و موسسات خصوصي براي مشاركت در توليد آثار سينمايي و تلويزيوني است.
از جمله آثاري كه اين موسسه با مشاركت شبكههاي تلويزيوني ساخته و در سال گذشته پخش شد، ميتوان سريالهاي تلويزيوني پازل، تاريكي، سرقت، الفبا، بعد از روز آخر، خوابزده و نگاهي ديگر را نام برد كه هر كدام به نوبه خودشان مسائل اجتماعي را به نمايش گذاشتند.
شنبه 8 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: همشهری]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 293]