واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: رييس مركز امور زنان و خانواده : يك ميليون و ۶۵۰هزار زن سرپرست خانوار در كشور وجود دارد
به گزارش رو چهارشنبه خبرنگار ايرنا، دكتر زهره طبيب زاده نوري در نشست خبري ستاد بزرگداشت مقام زن با اعلام اين مطلب افزود : ۸۴۵هزار زن سرپرست خانوار تحت پوشش كميته امداد، ۱۴۷هزار نفر ديگر تحت پوشش بهزيستي قرار دارند و قرار است حدود ۴۵هزار نفر ديگر كه در نوبت دريافت خدمات از بهزيستي هستند با توجه به مصوبه مجلس و دريافت اعتبارات جديد به اين تعداد بپيوندند.
وي اضافه كرد : از مجموع يك ميليون و ۶۵۰هزار نفر ، شماري از افراد نيز داراي تحصيلات هستند و شغل دارند و شمار ديگري نيز از خدمات بيمهاي همسر خود بهره مند ميشوند.
طبيب زاده نوري ايجاد بانك اطلاعات توسط وزارت رفاه را كه از جمله اقداماتي خواند كه در صورت تاسيس باعث ميشود با در دسترستي به اطلاعات صحيح قدمهاي موثرتري در راستاي حمايت از زنان سرپرست خانوار برداشت.
طبيب زاده نوري با بيان اينكه ۲۵درصد از زنان سرپرست خانوار شاغل هستند ، افزود: صاحبان حرفي كه زنان سرپرست خانوار را استخدام كنند از نصف سهم بيمه كارفرما معاف ميشوند.
به گفته وي ، اين موضوع براي كمك به اشتغال زايي زنان سرپرست خانوار در هيئت دولت طراحي و تصويب شد.
مشاور رئيس جمهور در امور زنان و خانواده با اعلام اينكه زنان سرپرست خانوار روستايي نيز تحت پوشش بيمه تامين اجتماعي قرار ميگيرند ، اظهار داشت: اين لايحه امسال در هيئت دولت تصويب شده است.
طبيب زاده افزود: با استفاده از بند ب تبصره ۱۵كه ۳۵۰ميليارد تومان براي خدمات رفاهي در نظر گرفته بود، توانستيم سهم زنان روستايي را براي پرداخت حق بيمه شان بپردازيم كه با سهم دولت ۳۴هزار نفر از آنان كه تحت پوشش بهزيستي بودند از اين خدمات بهره مند شدند.
وي گفت: تسهيلات ويژهاي براي پرستاران در هيئت دولت در نظر گرفته شده كه چون هنوز به تصويب نهايي نرسيده جزئيات آن اعلام نميشود.
مشاور رئيس جمهور در امور زنان و خانواده، ايجاد ميادين ورزشي و پارك بانوان را از اخبار مطلوب و مهم براي زنان در آغاز هفته زن عنوان كرد.
طبيب زاده نوري تبيين نقش زن و منزلت آن در جهان كنوني، رسيدن به جامعه آرماني كه زنان در آن نقشهاي مهمي در عرصه آموزش ، اشتغال، سياسي و اجتماعي را به دور از هر گونه افراط ،دارند را ۴محور اساسي در زمينه مسائل زنان خواند و افزود: بررسي جايگاه زن از لحاظ حقوقي در جامعه كنوني و مقايسه آن با دنياي اسلام و حق زن در دنياي كنوني و نقش آنها در جنگ و صلح از ديگر محورها محسوب ميشود.
مشاور رئيس جمهور در امور زنان و خانواده از برگزاري و اجراي ۲۸هزار و ۳۳۹برنامه توسط دستگاههاي اجرايي و استانهاي كشور خبر داد و افزود:
استان كرمانشاه با ۳هزار و ۵۴۳برنامه و مازندران با ۷۸۵برنامه بيشترين جشنها و همايشها را در بزرگداشت مقام زن اجرا ميكنند.
وي تصريح كرد تقدير از مادران و همسران سرداران جنگ و مسولان بلند پايه نظام كه توسط منافقين به درجه شهادت نائل شدند از جمله برنامههاي هفته ياد شده خواهد بود.
طبيب زاده نوري همچنين از برگزاري كنگره بينالمللي فاطمه شناسي در اراك در روزهاي پنجم و ششم تير خبر داد و گفت : ۷۰مقاله در اين كنگره ارائه خواهد شد كه شمار ۵۰مقاله از كشورهاي ديگر خواهد بود.
طبيب زاده با اشاره به ساده زيستي حضرت فاطمه زهرا (س ) گفت : بايد ببينيم خواست حضرت زهرا(س) چيست و مطابق منش و راه او حركت كنيم.
وي با ذكر اين نكته كه رويكرد غرب ، زن را در تراز انسانيت در موقعيت نامناسبي قرار ميدهد گفت : بايد در اين زمينه با كمك گرفتن از وسائل ارتباط جمعي به برپايي همايشهاي مطلوب بپردازيم.
چهارشنبه 22 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 230]