تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):مؤمن را از سيمايش مى شناسيم و منافق را از نشانه هايش.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816781672




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

واكنش عملي به تصويرسازي وارونه از رياست لاريجاني بر مجلس


واضح آرشیو وب فارسی:همشهری: واكنش عملي به تصويرسازي وارونه از رياست لاريجاني بر مجلس
پس از اين ديدار العربيه، رسانه وابسته به دربار سعودي كه پيش از اين، انتخاب لاريجاني به عنوان رئيس مجلس را چالشي براي آينده رياست جمهوري احمدي نژاد خوانده بود، اذعان كرد: لاريجاني در پرونده هسته اي در كنار دولت ايران قرار گرفت.
ديدار 2 ساعته عصر روز دوشنبه دكتر احمدي نژاد و دكتر لاريجاني در محل مجلس شوراي اسلامي واكنش عملي تصويرسازي وارونه رسانه هاي بيگانه و برخي رسانه هاي ضداصولگراي داخلي در مورد پيام هاي انتخاب رئيس مجلس هشتم بود.

به گزارش رجانيوز، پس از اين ديدار كه با استقبال رئيس جمهور از انتخاب لاريجاني و موضع قاطع وي در قبال گزارش البرادعي و ابراز اميدواري براي تقويت تعامل دولت و مجلس همراه بود، العربيه، رسانه وابسته به دربار سعودي كه پيش از اين، انتخاب لاريجاني به عنوان رئيس مجلس را چالشي براي آينده رياست جمهوري احمدي نژاد خوانده بود، اذعان كرد: لاريجاني در پرونده هسته اي در كنار دولت ايران قرار گرفت.

حسن الفحص گزارشگر العربيه ادامه داد: تعيين علي لاريجاني به عنوان رئيس مجلس ايران نشانه آشكاري درباره اين موضوع است كه وي در مسئله هسته اي در كنار دولت قرار خواهد گرفت و بيشترين آگاهي را در اين مسئله دارد.

اين در حاليست كه رسانه هاي بيگانه موج هماهنگ و متراكمي را درخصوص رودرو نماياندن لاريجاني و احمدي نژاد آغاز كرده بودند. الحيات چاپ لندن با ادعاي اينكه رياست لاريجاني بر مجلس، شكست احمدي نژاد است، افزوده بود: آن دسته از ناظران سياسي كه به تباين افكار بين احزاب جريان محافظه كار معتقدند مي گويند انتخاب لاريجاني به عنوان نامزد مورد حمايت محافظه كاران سنتي شكست حزب طرفدار احمدي نژاد رئيس جمهور ايران را رقم مي زند.

خبرگزاري آلمان نيز در گزارش هاي متعددي با اشاره به كناره گيري لاريجاني از دبيري شوراي عالي امنيت ملي به دليل اختلاف با احمدي نژاد، وي را رقيب رياست جمهوري آينده خوانده و اضافه كرده بود: لاريجاني با پيروزي چشمگير در انتخابات مجلس در ماه مارس هدايت جناح جديد محافظه كار را كه اعضاي آن پيشتر از احمدي نژاد حمايت مي كردند و به تدريج از وي فاصله گرفتند بر عهده گرفت و در انتخابات داخلي مجلس سمت رياست اين نهاد را نيز بدست آورد. عليرغم اين كه لاريجاني از نظر آرماني و ايدئولوژيكي به معني وفاداري به اسلام و نظام روحانيت در ايران با احمدي نژاد اشتراك دارد اما وي نمادي از موج سياسي جديد و ميانه رو محسوب مي شود كه غرب دستكم مي تواند با آن وارد مذاكره شود.

بي.بي.سي نيز در تحليلي كاملاً مشابه رياست لاريجاني را شكست احمدي نژاد خوانده و ادعا كرده بود: علي لاريجاني كه قرار است به عنوان رئيس جديد مجلس هشتم ايران انتخاب شود، رقيب سياسي احمدي نژاد است.

خبرگزاري آسوشيتدپرس نيز به قلم گزارشگر ايراني خود در اين زمينه نوشته بود: نمايندگان مجلس ايران روز چهارشنبه به طور قاطع علي لاريجاني را به عنوان رئيس جديد مجلس انتخاب كردند و با تقويت رقيب احتمالي محمود احمدي نژاد رئيس جمهور ايران در انتخابات رياست جمهوري سال اينده، پيامي جدي از نارضايتي را براي وي ارسال كردند. انتخاب لاريجاني براي اين سمت مهم و كليدي موقعيت وي را در استانه انتخابات رياست جمهوري سال دو هزار و نه براي رقابت با احمدي نژاد بالا برد. وي سال گذشته به دليل اختلافات با احمدي نژاد از سمت مذاكره كننده هسته اي ايران استعفا كرد. احتمال مي رود وي از حمايت چشمگير مقامات بلند پايه روحاني برخوردار شود كه خواهان رويكردي كمتر مقابله جويانه با غرب هستند.

روزنامه صهيونيستي جروزالم پست هم انتخاب لاريجاني را مشكل ديگري براي احمدي نژاد خواند و ادعا كرد: اين رويداد دومين مشكل احمدي نژاد در چند ماه و بعد از انتخابات ماه سپتامبر است كه اكبر هاشمي رفسنجاني به رياست مجلس خبرگان برگزيده شد.

ساير رسانه هاي مهم دنيا مانند الجزيره و رويترز نيز تحليل هاي مشابه با نتيجه گيري تشديد تقابل ميان دولت و مجلس با رياست لاريجاني را مخابره كردند. اين موج تصويرسازي وارونه از آينده روابط دولت و مجلس و نحوه تعامل لاريجاني و احمدي نژاد در شرايطي بالا گرفت كه لاريجاني طي 2 هفته اخير بارها بر تعامل با دولت به جاي تقابل تأكيد و حتي از برخي رفتارهاي مجلس هفتم و هيئت رئيسه آن در قبال دولت به صورت تلويحي با عنوان "مچ گيري" انتقاد كرده بود.
 سه شنبه 14 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: همشهری]
[مشاهده در: www.hamshahrionline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 190]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن