واضح آرشیو وب فارسی:فارس: استاندار كردستان: كردستان پيشرو و همتراز با مناطق پيشرفته است
خبرگزاري فارس: استاندار كردستان گفت: امروز استان كردستان در بسياري از شاخصهاي توسعه اقتصادي، اجتماعي، سياسي و فرهنگي از جمله استانهاي پيشرو و همتراز با مناطق پيشرفته است.
به گزارش خبرگزاري فارس از سنندج، اسمائيل نجار امروز در چهارمين همايش تبين سياستهاي دولت در توسعه صنعت گردشگري كه در سالن هتل شادي سنندج برگزار شد افزود: مهمترين شاخص توسعه ميزان با سوادي جامعه است كه در قبل از انقلاب علي رغم استعداد فراوان مردم اين استان 3/19 درصد بوده و امروز با برنامه ريزي صحيح و عنايت نظام به 80 درصد ارتقاء يافته است.
وي ادامه داد:كردستان اگر چه قبل از انقلاب و در نتيجه سياست هاي رژيم گذشته زخم ها زيادي از محروميت را بر پيكره خود داشته ولي امروزه با استقرار جمهوري اسلامي و سياستهاي مترقي و عدالت خواه آن، گامهاي بلندي در راستاي توسعه همه جانبه برداشته است.
وي اظهار داشت: با توجه به اينكه يكي ديگر از شاخصهاي توسعه گسترش كمي و كيفي آموزش عالي است هم اكنون بيش از 34 هزار دانشجو در 200 رشته آموزشي تحصيل مي كنند و اين در حالي است كه در زمان انقلاب فقط 360 دانشجو در استان وجود داشت.
وي تصريح كرد: امروز نقش ارتباطات در جامعه بشري را نمي توان ناديده گرفت و در بدو استقرار جمهوري اسلامي تنها سه روستا داراي دفتر مخابراتي بودند ولي امروزه يك هزارو 750 روستا از اين نعمت بهره مند هستند.
نجار خاطر نشان كرد: از ديگر شاخصهاي پيشرفت انرژي اتمي است كه لازمه زندگي بشر و موتور محرك جامعه محسوب مي شود و در ابتداي انقلاب 7 روستا داراي برق بودند و امروزه بيش از يك هزارو 900 روستا از اين نعمت استفاده مي كنند.
وي افزود: هم اكنون 7/91 درصد از جمعيت شهري و 25 درصد از جمعيت روستايي استان كردستان از نعمت گاز طبيعي برخوردار هستند كه در قبل از انقلاب حتي يك خانوار نيز از گاز طبيعي برخوردار نبودند.
وي ادامه داد: كردستان با توجه به تاريخ خواستگاه اولين حكومت ايرانيان آريايي نژاد است و در اين راستا مورخان، دانشمندان و زبان شناسان دانشگاه هاي معتبر جهان را براي شناسايي با فرهنگ خود به سوي اين مرز و بوم كشانده است.
استاندار كردستان گفت: در سايه مراودات انساني و سير در آفاق در سطح آگاهيها و علايق خود بايد نسبت به ساير ملل و اقوام و نژادهاي پراكنده در كره خاكي بيافرينيم.
وي اظهار داشت: دنياي امروز توريسم و گردشگري و سير و سياحت به مثابه صنعتي قدرتمند و جذاب اين فرصت را براي دولت ها و ملت ها محقق ساخته تا بخش عمده اي از درآمده هاي خود را با اتكا به صنعت توريسم به دست آورند.
انتهاي پيام/ص
پنجشنبه 9 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 252]