واضح آرشیو وب فارسی:دنياي اقتصاد: خط اماميها تنگنظر نيستند
قائممقام دبيركل حزب اعتماد ملي گفت: امام(ره) از تنگنظري و انحصارطلبي به شدت بيزار بودند و با روحيه تماميتخواهي به شدت مقابله ميكردند. كساني كه دم از خط امام(ره) ميزنند نبايد تنگنظر باشند. پيروي از خط امام (ره) و عمل كردن بر مبناي تنگنظري با هم سازش ندارند.
به گزارش ايسنا، رسول منتجبنيا ادامه داد: گاهي به امام (ره) ميگفتند فلاني شما را قبول ندارد. امام (ره) ميفرمود مگر من از اصول عقايد و قرآن هستم؟! چه اشكالي دارد كه خميني را قبول نداشته باشند. اگر انتقادي دارند مطرح ميكنند مسالهاي نيست. آن زمان كه گروهي عكس امام(ره) را پاره ميكردند، امام دستور داده بود كه هيچكس حق دفاع ندارد. بگذاريد هر كاري ميخواهند انجام دهند.
منتجبنيا تاكيد كرد: پيروي خط امام (ره)ايجاب ميكند جامعه را به سوي يكصدايي و حذف يك گروه سوق ندهيم. وي ادامه داد: امام(ره) تاكيد داشتند كه مردم هستند كه تصميمگيري ميكنند و بعد از انقلاب هم از مردم براي نوع حكومت نظرخواهي كرد. به بهانه اينكه مردمسالاري را قبول دارد از مباني ديني و موازين اسلامي غفلت نكرد و همه چيز را در اختيار افرادي قرار نداد كه بعضا توجه و عنايتي به مسايل اسلامي ندارند. هنر امام(ره) اين بود كه مردم را با خدا يكجا و همزمان ميديد و فاصلهاي بين مردم و خداي مردم احساس نميكرد. بنابراين حكومتي هم كه امام(ره) بنيانگذاري كرد حكومتي بود كه هم در آن مردم نقشآفرين بودند و جمهوري بود و هم خدا حرف آخر را ميزد كه نام اسلاميت به خود گرفت و اين بهترين هنري بود كه امام(ره) داشتند و در طول تاريخ بينظير بود. منتجبنيا خاطرنشان كرد: امام(ره) خود از ظرفيت بسيار بالايي برخوردار بود. به لحاظ كمالات روحي هم انتقادپذير بود و هم ميتوانست مخالفت را تحمل كند. اين فعال سياسي با اشاره به اينكه «امام (ره)دو جناح بزرگ و قوي كشور را به موازات هم تقويت ميكردند، اگر در باطن هم به يك جناح بيشتر علاقه و تمايل داشتند؛ اما هر دو جناح را به صورت متوازن و متعادل تقويت و حمايت ميكردند. آزادي فكر و انديشه در جامعه مورد تاكيد امام بود. امام(ره) ميفرمود انتقاد كردن از موهبتهاي الهي و عنايات پروردگار است.
پنجشنبه 9 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: دنياي اقتصاد]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 385]