واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: اطلاع رساني درمورد آثار ميدانهاي الكتريكي و الكترونيكي ضروري است
تهران-خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا): معاون آموزش پژوهش و امور بين المللي وزارت ارتباطات وفناوري اطلاعات گفت بايد در زمينه آثار ميدانهاي الكتريكي و الكترونيكي به مردم اطلاع رساني شود.
دكتر "كمال محامدپور" روز چهارشنبه در مراسم گشايش نخستين همايش بررسي آثار ميدان هاي الكترومغناطيسي بر بافت هاي زنده و تجهيزات الكتريكي و الكترونيكي با اشاره به آلودگي هاي ناشي از امواج الكترومغناطيسي افزود اين آلودگي بر سلامت افراد تاثير مي گذارد و بايد در اين زمينه اطلاع رساني صحيحي صورت پذيرد.
وي خاطرنشان كرد در مورد اين تاثيرات گزارش هاي زيادي وجود ندارد و نمي توان به طور قطع مضر يا بي ضرر بودن اين امواج تجهيزات الكتريكي و الكترونيكي را تاييد كرد.
به گفته اين كارشناس گزارش هايي كه مبتني بر كار كارشناسي محققان، مسوولان و دانشگاهيان نباشد آرامش رواني جامعه را مختل مي كند.
وي به اين مثال بسنده كرد كه مردم در مورد مضرات تلفن همراه و سايت هاي BTS اطلاعات صحيحي ندارند و اغلب در برابر راه اندازي سايت هايBTS از خود مقاومت نشان مي دهند.
به گفته محامد پور اطلاع رساني عمومي و ارائه اصل موضوع از نظر علمي و تحقيقاتي مي تواند به مردم آگاهي هاي لازم را ارائه كند آنها با آگاهي بيشتري در زندگي از اين محصولات استفاده كنند كه اين وظيفه دانشگاهيان مسوولان و رسانه هاست.
معاون آموزش پژوهش و امور بين المللي وزارت ارتباطات وفناوري اطلاعات تاكيد كرد: صنعت ما با آن مسايلي كه بايد در رابطه با وسايل و تجيهيزات الكتريكي و الكترونيكي و مخابراتي رعايت شود خيلي آشنايي ندارند و يا به آن توجه نمي كنند.
به اعتقاد وي دستگاه هاي ذيربط نيز ممكن است در زمينه رعايت استانداردهاي لازم توسط توليد كنندگان تجهيزات الكتريكي و الكترونيكي دقت كافي نداشته باشند.
محامد پور گفت اگر چه در دنيا در زمينه آثار ميدانهاي الكتريكي و الكترونيكي فعاليت هاي تحقيقاتي بسيار صورت گرفته است اما در ايران خيلي به اين قضيه پرداخته نشده است.
بنا بر اظهارات وي بررسي آثار ميدانهاي الكتريكي و الكترونيكي بر بافت هاي زنده يك موضوع بين رشته اي است و محققان عرصه مهندسي و پزشكي بايد با همكاري يكديگر تحقيقاتي را دراين زمينه انجام دهد كه البته جاي اينگونه همكاري ها در كشور ما خالي است.
وي پرداختن به مسايلي جانبي مانند مسايل حقوقي آثار ميدانهاي الكتريكي و الكترونيكي را در كنار مسايل فني و پزشكي اين تجهيزات را نيز داراي اهميت ذكر كرد.
به گفته محامد پور دستگاه هاي اجرايي و صنعت بايد در زمينه سرمايه گذاري در زمينه تحقيقات بررسي آثار ميدانهاي الكتريكي و الكترونيكي اقدام كنند .
چهارشنبه 8 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 252]