تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 23 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):دعایی که بیشتر امید اجابت آن می رود و زودتر به اجابت می رسد،‌ دعا ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828758856




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

80 درصد هزينه برخي از كالاها هزينه هاي واسطه اي است


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: 80 درصد هزينه برخي از كالاها هزينه هاي واسطه اي است
مشهد - خبرگزاري مهر: رييس مركز ملي شماره گذاري كالا و خدمات ايران گفت: 80 درصد هزينه برخي از كالاها هزينه هاي واسطه اي است.

احمد غلام زاده ظهر امروز در حاشيه همايش استاني نظام ملي طبقه بندي و كدگذاري كالا و خدمات (ايران كد) در تالار اجتماعات سازمان بازرگاني خراسان رضوي در گفتگو با خبرنگار مهر در مشهد افزود: وزارت بازرگاني طي مصوبه هيئت وزيران در سال 85 به ايجاد و توسعه نظام ملي طبقه بندي و خدمات شناسه كالا كه در اصطلاح "ايران كد" ناميده مي شود موظف شد.

وي اظهار داشت: يكي از اهداف اين مصوبه دست يابي به زبان مشترك در سطح زنجيره تامين ملي كالا يعني رسيدن به يك برداشت و مفهوم مشترك است كه در سه سطح بنگاه، ملي و بين المللي مطرح باشد.

غلام زاده ادامه داد: با استفاده از اين سيستم به دنبال ايجاد يك زبان مشترك در سطح بنگاه و تنظيم رابطه بين بنگاه و محيط هستيم.

رئيس مركز ملي شماره گذاري كالا و خدمات ايران با اشاره به اينكه ما در سطح بنگاه‌ها فاقد چنين امكاناتي هستيم، گفت: اين مصوبه دولت ناظر بر كالاي در گردش بنگاه نيست بلكه ناظر بر محصول است.

غلام زاده با تاكيد بر اين كه در سطح ملي براي اينكه بنگاه‌ها بتوانند با هم كار كنند و تبادل اطلاعات داشته باشند نياز به زبان مشترك دارند تا به سهولت كسب و كار و تجارت نمايند، تصريح كرد: هدف بعدي كه براي اين مصوبه در نظر گرفته شده، ايجاد يك پايگاه داده ملي كالاست كه طبق آن هر كالايي كه در بازار ملي عرضه مي شود بايد اطلاعات آن در يك بانك ملي ثبت شده باشد و در غير اين صورت به عنوان يك كالاي غير رسمي و غير مجاز شناخته مي شود.

وي با اشاره به اينكه اين اطلاعات كه تحت عنوان "اطلاعات پايه كالا" نام برده مي شود، معمولاً ثابت و غير قابل تغيير است، اظهار داشت: يكي از مصوبات جديد رئيس جمهوري اصلاح نظام توزيع است كه در طرح ايران كد به عنوان پايه و اساس در نظر گرفته شده است.

غلام زاده با اشاره به اينكه يكي از ويژگي هاي اين مصوبه، اين است كه همه دستگاه ها موظف به همكاري در اين زمينه هستند، ادامه داد: در اين رابطه كارگروهي مركب از وزارتخانه هاي بازرگاني، اقتصاد و دارايي، جهاد كشاورزي، صنايع و معادن، دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح، تعاون، رييس سازمان مديريت و برنامه ريزي كشور و بانك مركزي جمهوري اسلامي تشكيل مي شود كه به طور مستقيم در اين كار مشاركت دارند.

رئيس مركز ملي شماره گذاري كالا و خدمات ايران اظهار داشت: ايران كد و نمايشگاه مجازي عرضه محصولات، يك بستر ملي است كه عوايد بسياري براي دستگاه هاي دولتي، واحدهاي عرضه كننده كالا و مصرف كنندگان نهايي به همراه دارد و اطلاعات مراجع عرضه كننده، اطلاعات مبناي محصولات، مشخصات فني كالا، تناظرات با كدهاي بين المللي و اطلاعات پايه اقلام در اين بستر ملي قرار مي گيرد.

وي شناسنامه دار كردن محصولات شركت ها، اطلاع رساني با برد وسيع وب براي شركت ها و محصولات، ايجاد كانال ارتباطي توليد و مصرف در سطح ملي، افزايش شانس فروش محصولات به موسسات و سازمانهاي مختلف، قرار گيري در منبع يابي رقابتي شركت ها و موسسات خريدار كالا و امكان مديريت نام هاي تجاري محصولات (برند كالا) در سطح ملي را از مزاياي سيستم ملي طبقه بندي و خدمات شناسه كالا دانست.
 چهارشنبه 8 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 213]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن