واضح آرشیو وب فارسی:مهر: اختصاصي مهر /ايجاد كنسرسيوم توليد محتواي دروس مجازي توسط وزارت علوم
مدير كل دفتر گسترش آموزش عالي سياستهاي وزارت علوم، تحقيات و فناوري را در زمينه ايجاد دوره هاي مجازي تشريح كرد و گفت: وزارت علوم، تحقيقات و فناوري در اين زمينه اقدام به ايجاد كنسرسيوم توليد محتواي دروس مجازي براي دانشگاهها خواهد كرد.
دكتر رجبعلي برزويي در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: وزارت علوم هيچ سياستي مبني بر تعطيلي دوره هاي مجازي در دانشگاههاي دولتي ندارد بلكه بيشتر در صدد ساماندهي اين دوره ها است كه براي اين ساماندهي نيز بايد قوانين و آئين نامه هاي مرتبط را نهايي كنيم.
وي ابراز اميدواري كرد: در مهرماه سال جاري با نهايي شدن تمامي آئين نامه ها، ساماندهي و توسعه جديدي را به طور جدي تر در زمينه آموزشهاي مجازي انجام دهيم.
مجوز دوره مجازي به موسسات غيردولتي و غيرانتفاعي و علمي كاربردي داده نمي شود
مدير كل دفتر گسترش آموزش با بيان اينكه در حال حاضر موسسات غيردولتي و غيرانتفاعي و علمي كاربردي در سياست وارد شدن به دوره هاي مجازي قرار ندارند و به اين دانشگاهها مجوز ايجاد دوره هاي مجازي داده نمي شود، گفت: به توسعه دوره هاي مجازي در ساير دانشگاههايي كه بسترهاي لازم را براي ايجاد اين دوره ها فراهم مي كنند، كمك مي كنيم.
وي اظهار داشت: جهت گيري فعلي ما ايجاد دوره هاي مجازي در دانشگاههاي دولتي و به ويژه دانشگاه پيام نور است تا در آينده به دانشگاه مجازي كشور و بزرگترين دانشگاه مجازي جهان اسلام تبديل شود.
برزويي گفت: دانشگاه پيام نور هم اكنون نيز مجري برخي دوره هاي مجازي در مقطع كارشناسي ارشد است و به اين دانشگاه مجوز داده شده است تا در دوره هاي داير و داراي مجوز خود در صورت ايجاد بسترهاي لازم، دوره مجازي ايجاد كند و آموزش خود را به تدريج از نيمه حضوري به مجازي تبديل كند.
ايجاد كنسرسيوم توليد محتواي دروس مجازي براي دانشگاههاي كل كشور
وي با بيان اينكه در حال حاضر دانشگاهها تنها در دوره هاي كارشناسي و كارشناسي ارشد مي توانند اقدام به پذيرش دانشجوي مجازي كنند گفت: دانشگاهها با هماهنگي صدا وسيما و وزارت ارتباطات مي توانند زيرساختهاي اينترنتي را براي راه اندازي دوره هاي مجازي ايجاد كنند و تنها مشكل، توليد محتواي دروس است كه در اين رابطه نيز وزارت علوم اقدام به ايجاد كنسرسيوم توليد محتواي دروس مجازي براي دانشگاههاي كل كشور خواهد كرد.
مدير كل دفتر گسترش آموزش عالي گفت: دانشگاه پيام نور و ساير دانشگاهها مي توانند از طريق اين كنسرسيوم كار توليد محتواي دروس را براي ايجاد دوره هاي مجازي انجام دهند . وزارت ارتباطات نيز موظف است فيبر نوري را در تمامي دانشگاههاي كشور قرار دهد و در مورد پهناي باند نيز كه محدوديتي وجود ندارد.
چهارشنبه 8 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 368]