واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: رييس موسسه آموزش عالي سوره : استخراج انديشههاي امام از وظايف دانشگاهها است
اجتماعي. مراسم. ارتحال امام
رييس موسسه آموزش عالي سوره بر استخراج مباني انديشههاي امام راحل تاكيد كرد و گفت : دانشگاهها وظيفه دارند كه انديشههاي امام خميني (ره )را استخراج كنند و در ميان دانشجويان ترويج دهند .
دكتر محمد روشن روز سه شنبه در گفت وگو با گروه گزارش ايرنا، ياداور شد : دانشگاهيان بايد به صورت جدي روي دو موضوع كاركنند، نخست استخراج مباني انديشههاي حضرت امام راحل و دوم اين كه اين انديشهها به نسل جديد و جوان دانشگاهي انتقال پيدا كند .
وي خاطرنشان كرد: امام خميني (ره ) ، رهبر يك جنبش اجتماعي بود كه اين جنبش پس از سالها تلاش و مجاهدت امام و مردم تبديل به انقلاب اسلامي شد و دربهمن ماه ۱۳۵۷به پيروزي رسيد و توانست بيشترين تاثير را در ايران و پس از آن در منطقه و جهان از خود برجاي گذارد .
اين استاد دانشگاه اظهارداشت : استخراج انديشههاي امام و ترويج ان در ميان قشر جوان موجب ميشود كه پايبندي مردم به ارزشهاي انقلاب اسلامي بيشتر شود و از سوي ديگر عمل صالح مسوولين و نزديكي زندگي انان به سبك وروش زندگي حضرت امام (ره ) نيز در اين امر بسيار موثر است .
وي در مورد ويژگيهاي زندگي حضرت امام گفت : ايشان ضمن حالت پدري نسبت به همه اقشار، گروهها و مردم به هيچ وجه خود از اصول عدول نميكردند تا جايي كه هيچگاه اجازه ندادند اطرافيان و خويشان ايشان از موقعيت ولي فقيه سوءاستفاده كنند و در زندگي روزمره نيز به حداقلهاي معيشتي اكتفا مي كرد .
روشن افزود : من از همشهريان امام و متولد شهرستان خمين هستم و سال ها پدرم با خانواده امام ارتباط نزديك داشت و از اين رو همواره شاهد بودم كه زندگي امام ساده ، بيآلايش ، بدون تظاهرو آكنده از قناعت و با پرهيز از نعمتهايي كه حتي براي ديگران حلال و مباح شمرده ميشود، شكل گرفته است. اما متاسفانه در برخي از ردههاي مسوولين رگههاي تكبر و اشرافگري مشاهده ميشود.
اين استاد دانشگاه ادامه داد : هرچند كه تعداد اين افراد بسيار كم است ولي روش اشتباه انان در زندگي و با توجه به مسووليت انان در ميان مردم تاثير بدي دارد از اين رو اين افراد بايد از صحنه تصدي مسووليتهاي اجتماعي و سياسي كنار گذاشته شوند تا مردم روز به روز بر اميدواريشان افزوده شود.
وي در مورد ديدگاه امام در مورد جوانان و دانشجويان افزود :وقتي از امام سئوال شد كه شما با اتكا به چه كسي حركت عليه شاه را آغاز كرديد ، ايشان فرمودند سربازان من درگهوارهها هستند. نقطه اميد امام و اتكاي ايشان اصولا به جوانان بود و جوانان با درك عميقي كه از پير مراد خود داشتند صادقانه و عاشقانه به دنبال ايشان حركت كردند.
در اين بين طلاب جوان و دانشجويان بيشترين نقش را ايفا كردند زيرا آنان از هر محافظه كاري به دور بودند. چون نه داراي مال و موقعيت اجتماعي و اداري خاصي بودند كه آن را در مخاطره ببينند و نه آنكه دنبال تامين دنيا و رسيدن به مقام بودند .
به گفته وي بيشترين شاگردان امام چه در عرصه فقاهت و چه در عرصههاي مجاهدتهاي اجتماعي را جوانان تشكيل ميدادندو امام بحق براي جوانان جايگاه ويژهاي در نظر ميگرفت وبه نظرات انان اهميت ميداد .
رييس موسسه اموزش عالي سوره در مورد برنامههاي نوزدهمين سالگرد امام در اين مركز دانشگاهي نيز گفت : ستادي با عنوان ستاد ارتحال حضرت امام در اين موسسه اموزشي تشكيل شده كه برنامههاي متنوعي براي بزرگداشت ايشان تدارك ديده است.
به گفته وي برپايي همايش انديشههاي ارتباطي حضرت امام و مسابقه نقاشي براي كودكان در سالروز ارتحال و در محل مرقد مطهر حضرت امام (ره ) ازجمله برنامههاي اين موسسه است .
سه شنبه 7 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 231]