واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: رئيس دانشگاه علوم پزشكي تهران:مركز «قرآن، حديث و طب» در دانشگاه علوم پزشكي تهران راهاندازي ميشود
گروه فعاليتهاي قرآني: رئيس دانشگاه علوم پزشكي دانشگاه تهران از راهاندازي مركز قرآن، حديث و طب در دانشگاه علوم پزشكي تهران خبر داد.
به گزارش خبرگزاري قرآني ايران (ايكنا) «باقر لاريجاني» رئيس دانشگاه علوم پزشكي تهران امروز، ششم خردادماه در همايش فعالان قرآني دانشگاهيان با بيان اين مطلب اظهار كرد: براي راهاندازي مركز قرآن، حديث و طب در دانشگاه علوم پزشكي تهران با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي نامهنگاري و همچنين با آيتالله «ريشهري» رئيس دانشگاه علوم حديث گفتوگو شده است و رايزنيهاي مورد نياز براي راهاندازي اين مركز با مسئولان صورت گرفته است تا بتوان به طور شايسته به معارف قرآني در اين مركز پرداخت.
وي در ادامه افزود: اين مركز براي انجام تحقيقات مناسب در دانشگاه ايجاد ميشود تا در مجموع در دانشگاه يك تحرك جديتر در گسترش فرهنگ به ويژه در زمينه قرآن كريم ايجاد شود و اميدورام اين موضوع با تدبير صحيح سر و سامان بگيرد و واقعيت اين است كه هركس به اندازه تلاش خود در اين جريان سود معنوي ميبرد و در مقابل قرآن و خدا مسئول خواهيم بود.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي تهران يادآور شد: در دنياي امروز تحول انسانها تنها زماني امكانپذير خواهد بود كه مباني و مفاهيم قرآني جايگزين ابزارهاي مادي شود از اين رو فضاي قرآني به عمكلرد و عمليات خاصي نياز دارد.
وي گفت: اميدواريم توجه به قرآن و كليت آن بيش از پيش در دانشگاهها بهويژه دانشگاه علومپزشكي فراهم شود؛ بستر تفسير، فهم درست و فهم حكمي قرآن در دانشگاه توسعه يابد و حتي بعضي از آيات قرآني كه موجب تحول انسانها ميشود به دانشگاهيان عرضه شود.
لاريجاني با اشاره به نگرش الهي و قرآني موجود در شخصيت هر انسان اظهار كرد: اگر خواهان ترويج فرهنگي قرآني در دانشگاهها هستيم بايد با در نظر داشتن سلايق و گروههاي مختلف در محيط دانشگاه آنها را به يك مسير و يك حبلالمتين دعوت كنيم تا با چنگ زدن و تمسك به آن بتوانيم فضاي دانشگاهها را به قرآن عطرآگين كنيم.
وي افزود: واقعيت قرآن بدين گونه است كه براي هر قشر و هر شخصيتي كلام ويژهاي وجود دارد از اين رو اگر شاهد وجود تفاسير مختلفي از مباحث موجود در قرآن هستيم نبايد تعجب كنيم و اگر فكر ميكنيم كه اين سيستمها از لحاظ كيفي و كمي خوبه بوده اما براي دانشگاهيان كم است بنابراين بايد اقدام به فراهم كردن بستر توسعه فعاليتهاي قرآني و پرداختن به مباحث قرآني براي دانشگاهيان در دانشگاه كرد و در اين زمينه بايد از هيچ تلاشي فروگذاري نكرد.
وي با اشاره به اينكه بيمارستانهاي كشور شبيه بيمارستانهاي غربي است، گفت: به جاي تابلوهاي متفرقه در بيمارستانها بهتر است از تابلوهايي كه مزين به آيات قرآن است، استفاده شود چراكه قرآن شفاي قلوب ماست.
سه شنبه 7 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 314]