واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: موسوي تبريزي در گفت و گو با ايسكانيوز: مجلس هشتم بايد جايگاه مجلس را احيا كند
تهران - خبرگزاري ايسكانيوز: موسوي تبريزي با بيان اينكه اولويت مجلس هشتم، پيدا كردن جايگاه مجلس است، گفت: مجلس هشتم بايد جايگاه مجلس را احيا كند تا بيش از اين مورد هجمه قرار نگيرد.
موسوي تبريزي رييس مجمع محققين و مدرسين حوزه عمليه قم روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران "ايسكانيوز"، در خصوص اولويت هاي كاري مجلس هشتم با بيان اينكه عمل به قانون بايد در اولويت قرار بگيرد، اظهار داشت: بايد به قوانين گذشته و تصويب شده همچنين برنامه پنج ساله و چشم انداز توجه شود تا به سرعت به اهداف برسيم.
وي گفت: مصرف ذخائر ارزي بدون مجوز و غير قانوني، در مرحله اول توهين به مجلس و در مرحله بعد ضايع كردن حقوق مردم است.
رييس خانه احزاب عنوان كرد: معتقديم نظارت مجلس بر امور ضعيف شده است و بايد نظارت دقيق تر شود.
رييس مجمع مدرسين و محققين حوزه علميه قم با بيان اينكه مجلس بايد با تحقيق و تفحص، سوال و استيضاح، نظارت خود را تقويت كند، گفت: نمايندگان بعد از افتتاح مجلس شرعا و قانونا لازم است، متعهد شوند كه طبق قانون اساسي به وظايفشان عمل كنند.
وي در خصوص ارزيابي خود از نقاط قوت و ضعف مجلس هفتم افزود: مجلس هفتم نتوانست از جايگاه مجلس دفاع كند.
موسوي تبريزي در خصوص ويژگي هاي رييس مجلس با بيان اينكه رييس مجلس بايد مديري قدرتمند باشد تا جايگاه مجلس را احيا كند و عنوان كرد: مقبوليت نيز در هر مديريتي يكي از بهترين ويژگي ها است كه بايد در جمع نمايندگان داشته باشد.
رييس خانه احزاب درخصوص ورود و حضور اندك اصلاح طلب ها در مجلس هشتم بيان كرد: يكي از مهمترين دلايلي كه اصلاح طلب ها اكثريت ندارند، رد صلاحيت ها بود.
رييس مجمع مدرسين و محققين حوزه علميه قم با بيان اينكه قانون انتخابات ضعيف است خاطر نشان كرد: نخست بايد قانون انتخاباتي تدوين شود تا همه وظايف شفاف باشد و بعد هيات هاي اجرايي نيز شفاف تر باشند.
وي ادامه داد: نظارت بر انتخابات بايد از سوي نمايندگان و گروه هاي آزاد و همچنين با نظارت احزاب نيز انجام شود.
موسوي تبريزي گفت: با انتخابات صحيح و آزاد همه بايد بتوانند در مديريت صحيح كشور سهيم باشند و اگر فقط يك عده در مديريت كشور سهيم باشند كار درستي نيست.
رييس خانه احزاب خاطر نشان كرد: موافق يك مرحله اي بودن انتخابات هستيم به شرط اينكه انتخابات با قانوني درست انجام پذيرد.
وي در خصوص حضور اندك زنان در مجلس بيان كرد: حضور اندك زنان به علت شركت اندك آن ها است همچنين حضور كم آن ها به علت شناخته نشدن آن ها است و گرنه احزاب مختلف كانديداهايي از خانم ها را در ليست خود داشتند./06/131/120
سه شنبه 7 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 363]