واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: محمدنبي حبيبي در اولين جلسه فراكسيون غدير مجلس هشتم: تفكر غدير بايد يك فرهنگ شود
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسي
«محمدنبي حبيبي» قائممقام دبير كل بنياد بينالمللي غدير دوشنبهشب در نخستين جلسه فراكسيون غدير مجلس هشتم در سخناني اظهار كرد: از جمله اهداف تاسيس بنياد بينالمللي غدير تلاش در جهت فرهنگ شدن تفكر غدير است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، حبيبي با اشاره به فعاليتهاي بنياد بينالمللي غدير و روند تاسيس آن اظهار كرد: غدير يك روز تاريخي نيست؛ در واقع يك جريان فكري است و به نظر من اگر جريان غدير به درستي بيان شود عامل وحدت ميشود و يكي از مهمترين وظايف بنياد بينالمللي غدير تلاش در راستاي فرهنگ شدن تفكر غدير است.
وي با بيان اين كه دشمنان از وحدت كشورهاي اسلامي و مسلمانان ميترسند و به همين دليل دائم بر اين مساله تاكيد ميكنند كه دين بايد از حكومت جدا باشد و حكومت نبايد ايدئولوژيك باشد، گفت: در حالي كه آنها خود دائم بر اين امر تاكيد ميكنند، اما ميبينيم در مدارس فرانسه يك كودك دبستاني را از داشتن حجاب منع و او را از مدرسه اخراج ميكنند.
حبيبي گفت: در واقع كشورهاي غربي از ايدئولوژي اسلامي و اين كه اين ايدئولوژي در حكومت به كار گرفته شود ميترسند؛ چرا كه ميدانند ايدئولوژي اسلامي داراي ١٤ قرن سابقه است و بيش از ٥ / ١ ميليارد انسان پيرو آن هستند. براي آنها مناسب است كه با ٥ / ١ ميليارد مسلمان بيتفاوت مواجه شوند تا مسلماناني كه به ايدئولوژي اسلامي توجه ويژهاي دارند و اين ايدئولوژي را در حكومتداري نيز مورد توجه قرار ميدهند.
به گزارش ايسنا در ادامه اين جلسه ملك محمدي مديرعامل بنياد بينالمللي غدير نيز به ارائه گزارشي از فعاليتهاي اين بنياد در شهرستانها و استانها پرداخت و گفت: ما در ١٢ وزارتخانه و ٣٧ نهاد دفتر غدير را راهاندازي كردهايم و در ١٧ كشور از جمله لبنان نيز دفتر اين بنياد تاسيس شده است.
وي همچنين به توزيع اقلام فرهنگي از سوي اين بنياد در سراسر كشور اشاره كرد و گفت: اين بنياد در كنار كارهاي فرهنگي در برنامههايي مانند كمك به آزادسازي زندانيان و كمك به تامين جهيزيه خانوادههاي كم درآمد، فعال بوده است.
انتهاي پيام
سه شنبه 7 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 254]