واضح آرشیو وب فارسی:فارس: اولين جلسه فراكسيون غدير مجلس هشتم؛ دبيركل موتلفه: صفبندي دشمنان نشان از دشمني جدي آنها با اسلام است
خبرگزاري فارس: دبير بنياد بين المللي غدير گفت: صفبندي دشمنان نشان ميدهد كه دشمني آنها با اسلام و حكومت اسلامي بسيار جدي است.
به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري فارس، محمدنبي حبيبي دبيركل حزب موتلفه اسلامي و دبير بنياد بين المللي غدير كه دوشنبه شب در اولين جلسه فراكسيون غدير مجلس هشتم در سالن پيامبر اعظم وزارت كشور سخن ميگفت، با اشاره به اهداف تاسيس بنياد غدير گفت: از چند سال گذشته به همت آيتالله خزعلي، تعدادي از دوستان به منظور انجام كار غديري موثر و سازنده با رعايت اينكه هيچ تفرقه و تشتتي در بين امت اسلامي ايجاد نشود، اين بنياد را تشكيل دادند تا در ميان نمايندگاه مجلس و امت اسلام وحدت بيشتري ايجاد شود.
وي افزود: منظور از فرهنگ شدن تفكر غديري، حكومت ديني با زوايه غديري است و اين صفبندي جدي تاريخي وجود داشته و دارد و در آينده نيز وجود خواهد داشت.
دبير بنياد غدير با اشاره به وجود صفبنديهاي مختلف در اين عرصه گفت: برخي طرفداران پياده شدن احكام الهي، دين و احكام الهي را يك مقوله شخصي تلقي ميكنند و هيچ جايي براي دين در اداره امور جامعه قائل نيستند كه اين از مهمترين صفبنديهاي تاريخي است.
وي مقابله دشمنان در مقابل اسلام را جدي دانست و افزود: صفبندي دشمنان نشان ميدهد كه دشمني آنها با اسلام و حكومت اسلامي بسيار جدي است، مثلا شوراي روابط خارجي آمريكا پس از پيروي انقلاب عنوان ميكند كه قرن بيست و يكم، قرن تقابل اسلام با تمدن غرب است و يا رئيسجمهور آمريكا بعد از حادثه 11 سپتامبر اعلام ميكند كه ما در آغاز يك جنگ صليبي ديگر هستيم و اخيرا هم در سفري كه به كويت داشت گفت كه با اسلام وارد يك جنگ ايدئولوژيك شدهايم.
حبيبي با بيان اينكه غربيها ميگويند حكومت نبايد ايدئولوژيك باشد، گفت: بايد به آنها بگوييم كه كدام بخش از حكومت شما بر مباني ايدئولوژيك استوار نيست كه از ما درخواست ميكنيد به دنبال حكومت ايدئولوژيك نرويم.
دبيركل حزب موتلفه اسلامي افزود: اسلام ايدئولوژي است و ما به دنبال يك حكومت ايدئولوژيك هستيم.
دبيركل بنياد بينالمللي غدير با اشاره به ترس دشمنان از حكومت ايدئولوژيك گفت: علت ترس دشمنان از تشكيل حكومت ايدئولوژيك در جهان اسلام اين است كه 14 قرن سابقه و جمعيت يك ميليارد و 500 نفري پشتيبان اين تفكر است.
وي افزود: غدير يك روز تاريخي نيست بلكه يك جريان فكري است و وقتي بحث حكومت اسلامي مطرح ميشود، طبيعتا زاويههاي مختلفي مطرح ميشوند و معتقديم اگر اسلام را با زاويه غديري در امر حكومت بيان كنيم ميتواند عامل وحدت در ميان جهان اسلام شود.
حبيبي با اشاره به اينكه برخي معتقدند براي حل مشكلات بين ما و غرب بايد از ديپلماتهاي خندان استفاده كنيم، اين تفكر را اشتباه دانست و افزود: مشكل ما با غرب مشكلي مبنايي است و جز با اتحاد مسلمانان حول محور غدير و پياده كردن احكام الهي چارهاي ديگر نداريم.
انتهاي پيام/ي
سه شنبه 7 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 443]