تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 11 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بنگر در چه (لباسى) و بر چه (چيزى) نماز مى گزارى، اگر از راه صحيح و حلالش نباشد، قبول ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836619192




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

ارزيابي كارشناسان از طرح ادغام بانكها - 4 شيركوند: دولت مطالعات كارشناسي ادغام بانكها را منتشر كند


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: ارزيابي كارشناسان از طرح ادغام بانكها - 4 شيركوند: دولت مطالعات كارشناسي ادغام بانكها را منتشر كند
خبرگزاري فارس: سعيد شيركوند از تيم اقتصادي دولت خواست در صورتي كه مطالعات كارشناسي درباره طرح ادغام بانكها انجام داده‌اند و يا نمونه‌اي از اينگونه تحول در نظام بانكي را در كشورهاي ديگري مشاهده كرده‌اند، آن را منتشر كنند تا مورد بررسي بيشتر كارشناسان و مردم قرار گيرد.


سعيد شيركوند در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس با بيان اينكه بانك در همه كشورهاي دنيا به طور كلي نقش واسطه وجوه بين سپرده‌گذاران و متقاضيان تسهيلات را برعهده دارد، اظهار داشت: در برخي نظامهاي بانكي بانك به عنوان يك شركت و بنگاه اقتصادي با يك سود معين وجوه را از سپرده‌گذاران دريافت مي‌كند و آن را با سودي معين به افراد تسهيلات مي‌دهد.
وي با اشاره به وجود سود قطعي در اين نظام بانكداري، افزود: چنين نظامي بدليل اينكه با شبهه ربوي بودن مواجه است و با بانكداري اسلامي تناقض دارد در كشور ما اجرا نمي‌شود.
معاون وزير امور اقتصادي و دارايي در دولت هشتم، كاركرد ديگر بانك را ايفاي نقش به عنوان وكيل سپرده‌گذاران توصيف كرد و گفت: اين امر بدان معناست كه بانك وجوه جمع‌آوري شده را در اختيار متقاضيان تسهيلات قرار مي‌دهد و در قبال انجام اين كار حق‌الزحمه‌اي دريافت مي‌كند.
وي با اشاره به اسلامي بودن اين شيوه و انطباق آن با بانكداري اسلامي، تصريح كرد: البته يكي از شيوه‌هايي كه اين روش مي‌تواند در آن قالب اجرا شود اجراي عقود قرض‌الحسنه است كه در آن هيچگونه سودي وجود ندارد.
شيركوند با اشاره به اصلاحات و نوآوريهايي كه همواره در نظام بانكي دنيا در حال اجرا است، خاطرنشان كرد: بديهي است كه نمي‌توان نظام فعلي بانكداري كشور را بهترين نظام موجود و خط پاياني در اين مسير دانست.
وي در عين حال اظهار داشت: اما چيزي كه در حال حاضر از آن به عنوان طرح ادغام بانكهاي دولتي ياد مي‌شود از لحاظ كارشناسي با اشكالات جدي مواجه است و نمي‌توان تصميم‌گيري براي اجرايي شدن آن را مبتني بر يك كار كارشناسي و علمي و نيز منطبق بر آموزه‌هاي نظام بانكداري و تجربيات بدست آمده در اقتصاد كشور دانست.
وي با اشاره به اقداماتي كه از زمان تدوين برنامه چهارم توسعه به منظور تفكيك مراجع تصميم‌گيري براي اجراي سياستهاي پولي و مالي در كشور انجام شده است، خاطرنشان كرد: براين اساس وزارت امور اقتصادي نمي‌تواند در اجراي سياستهاي پولي و بانكي كشور مداخله كند و اجراي اين سياستها تنها بايد توسط بانك مركزي تدوين شده و به اجرا درآيد.
شيركوند ادامه داد: در حال حاضر وزارت امور اقتصادي و دارايي به صورت سرپرستي اداره مي‌شود و اين در حاليست كه حتي معاونت بانك و بيمه اين وزارتخانه نيز از سمت خود كناره‌گيري كرده است و بنابراين مشخص نيست كه طرح پيش‌نويس ادغام و تبديل 8 بانك دولتي به بانك قرض‌الحسنه براساس چه مطالعات كارشناسانه و نيز مطالعه تجربيات گذشته تدوين شده است.
وي با اشاره به انحلال شوراي پول و اعتبار توسط دولت و عدم رفع اشكالات موجود در اين زمينه، خاطرنشان كرد: كميسيون اقتصادي هيات دولت نيز كه جايگزين اين شورا شده بود هنوز تصميمي در ارتباط با اين جراحي بزرگ اقتصاد كشور اتخاذ نكرده است.
اين استاد دانشگاه با تاكيد بر اينكه اقتصاد كشور در بخش بانكي احتياج به ترميم و اصلاح و يا حتي جراحي دارد، تصريح كرد: چرا چنين جراحي حساسي بايد در يك بيمارستان صحرايي بدون تجهيزات و آزمايشات كافي و نيز بدون متخصصين حاذق انجام شود؟
وي افزود: وجوب اصلاح دليل بر سلاخي نظام بانكي كشور نمي‌شود.
شيركوند در ادامه از جامعه كارشناسي و دانشگاهي كشور خواست كه در قبال تصميمات دولت در بخش اقتصادي حساسيت بيشتري داشته باشند و نظرات خود را در اين ارتباط به گوش مردم و ساير مسئولان كشور برسانند.
وي همچنين از تيم اقتصادي دولت خواست در صورتي كه مطالعات كارشناسي در اين خصوص انجام داده‌اند و يا نمونه‌اي از اينگونه تحول در نظام بانكي را در كشورهاي ديگري مشاهده كرده‌اند، آن را منتشر كنند تا مورد بررسي بيشتر كارشناسان و مردم قرار گيرد.
انتهاي پيام/
 دوشنبه 6 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 240]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن