واضح آرشیو وب فارسی:فارس: در گفت و گو با فارس فرح وشي: علت حضورم در كشتي بيحاشيه بودن و تلاش است
خبرگزاري فارس: مربي تيم ملي كشتي آزاد بزرگسالان گفت: اگر در مقاطع مختلف در خدمت تيم ملي بوده ام، دليل آن بي حاشيه بودن و تلاش است.
محسن فرح وشي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: از سال 57 كه به همراه منصور برزگر كشتي را كنار گذاشتيم به صورت مرتب در باشگاه ها به تدريس كشتي پرداختم و اولين فردي بودم كه به عنوان مربي و مدرس به مسابقات بين المللي كه در چين برگزار مي شد اعزام شدم. از همان سال به صورت مرتب مربيگري تيم هاي نوجوانان، جوانان و بزرگسالان را برعهده داشتم كه نفراتي چون رضايي، دبير، درستكار و جمشيدي نيز در تيم نوجوانان عضويت داشتند.
وي افزود: اگر پرونده مسابقات المپيك مورد بررسي قرار گيرد مشخص مي شود كه من در دو المپيك 1996 و 2000 سيدني در كنار برزگر در همه تمرينات حضور داشتم؛ اما به المپيك اعزام نشدم و شخصيتم اجازه نداد هيچ گاه در اين مورد صحبت كنم چون هدف از حضور در كشتي، خدمت بود و به فكر سفر و اعزام به المپيك نبودم.
در شرايطي كه محمود معزي پور از عدم مشورت با وي براي انتخاب فرح وشي ابراز ناخوشايندي كرده، اين مربي تصريح كرد: فدراسيون تشخيص داده در آستانه المپيك در تيم بزرگسالان شايد موثرتر باشم. نمي خواهم جاي كسي را بگيرم و آن قدر در زندگي غني هستم كه نيازي به اين كار نمي بينم. معزي پور يكي از مربيان كاربلد كشتي است كه من نيز در خدمت او خواهم بود.
قهرمان سابق كشتي آزاد جهان تاكيد كرد: در مسابقات جهاني 99 آنكارا 66 روز مانده به آغاز رقابت ها مسئوليت را پذيرفتم و در نهايت نتيجه بدي حاصل نشد. در سال 2003 نيز شرايط مشابهي در نيويورك داشتيم. امروز هم تيم بعد از مسابقات باكو، كمي از نظر زماني عقب است اگر حتي يك درصد هم بتوانم در نتيجه تيم موثر باشم برايم كافي است به همين دليل از همه ورزشي نويسان تقاضاي كمك و راهنمايي دارم و اعلام مي كنم كه گوش شنوايي در تيم ملي وجود دارد.
فرح وشي در رابطه با جام بين المللي شهدا گفت: هر چه بيشتر به جوانان ميدان داده شود نتيجه بهتري عايد كشتي خواهد شد. آن ها بايد فرصت پيدا كنند تا علاوه بر تمرين، قابليت هاي خود را در مسابقه نشان دهند. در جام شهدا نيز چند چهره جديد شناسايي شدند. اردوي تيم هر چه زودتر تشكيل خواهد شد تا جوانان براي شركت در مسابقات آسيايي و جهاني آماده شوند.
سرمربي سابق تيم ملي جوانان درباره انتخاب جايگزين وي خاطرنشان ساخت: در درجه اول بايد اين فرد توانايي و استعداد معلمي را داشته باشد. دليلي ندارد فردي كه قهرمان دنيا شده حتما مربي خوبي هم باشد. تحصيلات آكادميك و سابقه مربيگري نيز اهميت زيادي دارد. البته همه براي مربيگري روز اولي داشته اند و نمي توان صرف اين كه فردي تجربه مربيگري ندارد او را از كار كنار گذاشت.
وي افزود: مقبوليت اجتماعي تاثير زيادي در موفقيت يك مربي دارد. فدراسيون كشتي بايد فردي را انتخاب كند كه كشتي گيران جوان احساس نكنند بيشتر از مربي خود مي فهمند و از نظر فني خود را بالاتر از او بدانند.
انتهاي پيام/
شنبه 4 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 398]