تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 22 دی 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):حد توکل چیست؟ حضرت فرمودند: اینکه با وجود خدا از هیچ کس نترسی
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1852224283




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مشروح گزارش سفر رئيس قوه قضائيه به استان كردستان؛ نقش علما با پيروزي انقلاب اسلامي زنده شده است


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مشروح گزارش سفر رئيس قوه قضائيه به استان كردستان؛ نقش علما با پيروزي انقلاب اسلامي زنده شده است
خبرگزاري فارس: سيد محمود هاشمي شاهرودي با اشاره به جايگاه عظيم روحانيون در جهان اسلام گفت: نقش علما با پيروزي انقلاب اسلامي زنده شده است.


به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري فارس به استان كردستان سيد محمود هاشمي شاهرودي رئيس قوه قضائيه صبح امروز چهارشنبه در بدو ورود به استان كردستان در جمع خبرنگاران در تشريح دلايل سفر خود به استان كردستان گفت:‌ ما معمولاً سفرهاي استاني را براي سر زدن به دستگاه قضايي، مردم، ديدار علما، و روحانيت معظم انجام مي‌دهيم.
وي ادامه داد: هدف اصلي ما از اين سفر رسيدگي به مشكلات مردم و خدمت‌رساني قضايي است.

* مردم خطه كردستان معتقد به نظام اسلامي هستند

سيد محمود هاشمي شاهرودي رئيس قوه قضائيه صبح امروز چهارشنبه در ديدار عمومي با مردم در مسجد جامع سنندج با اشاره به مقاومت‌هاي رشيدانه و ايستادگي مردم كردستان در مقابل نيروهاي استكبار جهاني و بعث مزدور عراق گفت: اين مقاومت نشان ايمان و رشادت اين خطه در تاريخ است كه با بردباري و مقاومت خود در مقابل هجمه همه جانبه قواي استكبار عليه نظام اسلامي ايستادگي كردند.
هاشمي شاهرودي با تأكيد بر اينكه مردم اين خطه آزمايش بزرگ خود را در مقابل نظام اسلامي با پيروزي چشمگير خود ثبت كرده‌اند، گفت: مردم اين خطه معتقد به نظام اسلامي هستند و با مقاومت، صبر و تحمل، ايثار ،جهاد و جانبازي خود منشأ ‌پيروزي ميهن اسلامي و نابودي دشمنان اسلام و به زباله رفتن رژيم منحوس بعث شده‌اند.
رئيس قوه قضائيه تصريح كرد: امروز منشأ عظمت ميهن اسلامي ما و درخشش نظام اسلامي مقاومت مردم است.
وي ادامه داد؛ استكبار جهاني كه در دوران دفاع مقدس پشتيبان رژيم عراق بود نه تنها به بن‌بست رسيد، بلكه در باتلاق ايجاد شده براي خودش گرفتار و به ذلت و خواري افتاد.
وي گفت: در مقابل زبوني دشمن روز به روز شاهد عظمت نظام اسلامي و مردم ايران در دنيا هستيم كه با درخشش خود امت‌ها و نسل‌هاي ديگر از كشور ما الگو مي‌گيرند.
رئيس قوه قضائيه با بيان اين مطلب كه امروز چگونه ملت‌هاي اسلامي با الگوگيري و آموختن راه صبر، مقاومت و ايمان، نترسيدن از استكبار و آموختن ايده بلند قرآني و اسلامي را به كشورهاي ديگر صادر مي‌كند، گفت: ملت‌هاي اسلامي از الگوي جمهوري اسلامي استفاده مي‌كنند و وعده قرآن در رابطه با حكومت صالحان در زمين تحقق پيدا مي‌كند.
وي افزود: در منطقه و جهان اسلام شاهد عظمت حكومت اسلامي هستيم و اين حكومت شكل‌گرفته با بنيانگذاري امام راحل در سراسر جهان قابل توصيف نيست.
هاشمي شاهرودي با تأكيد بر اينكه نظام اسلامي ايران قوي‌ترين، امن‌ترين نظام در منطقه است گفت: ايران به عنوان نظامي قدرتمند و مقاوم در مقابل استكبار مطرح است.
شاهرودي افزود: نظام اسلامي ايران نظامي متكي بر اسلام ،آميزه‌هاي ديني است و آحاد مردم ايران در پشت اين نظام مبتني بر قرآن و اسلام قرار دارند.
رئيس قوه قضائيه با بيان اين مطلب كه استكبار جهاني در تحليل‌هايي كه عليه نظام اسلامي ارائه مي‌كند اين مسئله را قبول دارد كه مردم در پشت نظام هستند گفت:‌ در سه دهه انقلاب، استكبار از هر ترفندي در مقابل نظام اسلامي بهره برده است وليكن هميشه با شكست روبرو شده است.
هاشمي شاهرودي گفت: اين نظام متكي به مردم، اسلام و قرآن است و مردم هم به بركت اين نظام و مسئولين عالي نظام بيدار هستند.
شاهرودي ادامه داد؛ راه نظام اسلامي راهي است كه انبياي الهي براي بشريت ترسيم كرده‌اند و وعده آن را كه حكومت صالحان است، قرآن داده است.
رئيس قوه قضائيه با تأكيد بر اين كه عظمت نظام اسلامي مرهون دو ركن مهم است، گفت: اخلاص و ايمان مسئولين در پياده كردن اهداف دين و دستورات قرآني است.

*استراتژي نظام اسلامي ايران تكيه بر مردم است

سيد محمود هاشمي شاهرودي رئيس قوه قضائيه امروز چهارشنبه در ديدار عمومي با مردم در مسجد جامع سنندج گفت: نظام اسلامي ايران در جهان مثل خورشيد مي‌درخشد و دل نسل‌هاي مختلف جهان اسلام را خيره و به خود جذب كرده است.
وي افزود: ما امروز مشاهده مي‌كنيم كه سرمداران كفر با سفر به منطقه مي‌خواهند عليه نظام ما توطئه كنند وليكن در اين راه موفق نيستند.
وي با بيان اين مطلب كه نظام استكبار و سلطه جهاني آنقدر متكبر است كه در تاريخ با يك سفير در منطقه به همه مقاصد خود مي‌رسيد، گفت: امروزه كار به جايي رسيده كه سران نظام استكبار به منطقه مي‌آيند كه مشكل لبنان، حزب‌الله و غيره را حل كنند وليكن با عدم موفقيت دست خالي باز مي‌گردند.
هاشمي شاهرودي گفت: منشاء ناكامي‌هاي استكبار، انقلاب اسلامي، ايمان، قدرت و مقاومت مردم است كه خداوند مقدر كرده كه اين عظمت و افتخار به دست شما ايرانيان و مردم صبور در جهان دوباره زنده شود.
رئيس قوه قضائيه با اشاره به اينكه اسلام آنقدر عظمت دارد كه تا رسيدن كامل به آن فاصله داريم، گفت: نظام اسلامي توانسته به دستآوردهاي عظيمي برسد.
هاشمي شاهرودي گفت: استراتژي نظام اسلامي ايران تكيه بر مردم است و ما امروز مفتخريم كه چنين حكومت و نظامي را داريم كه در مقابل فتنه‌گري استكبار مي‌تواند مقاومت كند.
در ابتداي اين ديدار سيد موسي موسوي نماينده ولي فقيه در استان كردستان با تشكر از سفر رئيس قوه قضائيه به اين استان گفت: تأمين عدالت و پاسداري از ارزش‌هاي جامعه دو پايه اساسي انقلاب است.
وي ادامه داد:‌ با درايت امام و عنايت مقام معظم رهبري، قوه قضائيه بهترين افراد در آن حضور دارند.
نماينده ولي فقيه در استان كردستان با تأكيد بر اينكه اگر امروز كردستان منطقه امني است گفت: فضاي آرام و امن كردستان مرهون حضور قدرتمند قوه قضائيه در اين استان است.

*دستاوردهاي دستگاه قضايي در همه ابعاد زياد است

سيد محمود هاشمي شاهرودي رئيس قوه قضائيه در ديدار با قضات و كاركنان دستگاه قضايي و سازمان‌هاي وابسته در استان كردستان با بيان اين مطلب كه ما امروز شاهد شكوفايي دستگاه قضايي در جمهوري اسلامي ايران هستيم، گفت:‌ دستاوردهاي دستگاه قضايي در همه ابعاد زياد بوده است.
وي افزود: بسياري از خدمات ارزنده‌اي كه قضات و كاركنان انجام مي‌دهند، اطلاع رساني نمي‌شود و آن هم به دليل اين است كه دستگاه قضايي سياسي نيست و طبيعت عمل قضا داراي تبليغ و اطلاع رساني نمي‌باشد.
هاشمي شاهرودي با بيان اينكه ترسيم سياست‌هاي درست مخصوصاً سياست‌هايي كه در مجمع تشخيص مصلحت نظام ترسيم و برخي به صورت قانون درآمده است، مسائلي مهم و بنيادين مي‌باشد، گفت: اين قوانين فقه غني اسلام را به دنيا معرفي كرده است و اين مسائل دغدغه‌هاي حقوقي و قضايي محافل علمي دنيا مي‌باشد.
رئيس قوه قضائيه با تأكيد بر اين كه حبس‌زدايي يكي از دغدغه‌هاي مهم دنيا است، گفت: در محافل حقوقي و قضايي سازمان‌هاي بين‌المللي، مسائل جديدي مطرح مي‌شود و در اين خصوص هنوز به راه حل‌هاي مناسبي نرسيده‌اند.
وي گفت: با اصول فقهي خودمان از ابتدا احساس كرديم كه در سياست‌هاي كيفري اسلامي حبس و زندان جايگاهي ندارد و اين از مسلمات قوانين اسلامي مي‌باشد كه در ‌آن حبس خيلي محدود است.
هاشمي شاهرودي ادامه داد: در قوانين اسلامي حبس به عنوان كيفر فقط در مواردي خاص آمده و در مقابل آن كيفرهاي ديگري در نظر گرفته شده كه متأسفانه ما نتوانسته‌ايم بعضي از آنها را درست اجرا كنيم به همين دليل مورد تهاجم قرار گرفته‌ايم.
وي با بيان اينكه كيفرهايي مانند فساد، حدود و تعزيرات، داشت به سمتي مي‌رفت كه كمرنگ شود و زندان جايگزين آن قرار گيرد، گفت: مجازات زندان به عنوان يك پيشگيري بايد خيلي محدود شود.
رئيس قوه قضائيه با تأكيد بر اينكه دنيا به سمت محدود كردن زندان است، ‌گفت: بحث استفاده از نيروي مردمي در حل منازعات خوشبختانه قانونش به صورت آزمايشي براي مدت 5 سال به تصويب مجلس رسيده است.
وي با بيان اين كه سياست قضازدايي يكي از مسائل بسيار مهم است، گفت: قضازدايي به اين معنا است كه سعي كنيم پاي افراد به قضا و قضاوت كمتر كشيده شود.
رئيس قوه‌ي قضائيه ادامه داد كه در جرائم جزايي و چه در مسائل حقوقي و مدني اين درست نيست كه تصور شود هر چه دستگاه قضايي عريض تر باشد، اين به نفع نظام است در حالي كه عكس اين موضوع اصل مي‌باشد.
هاشمي شاهرودي تأكيد كرد: قضازدايي يعني حتي المقدور نبايد همه چيز را قضايي كرد.
رئيس قوه قضائيه در تشريح راهكارهاي قضا زدايي گفت:‌ قضازدايي پيشگيري است و كاري بايد انجام داد كه شرايط و بستر جرم كم شود و در بحث قضازدايي بايد دستگاه‌ها و سيستم‌هاي اداري كشور كه حقوق مردم از آنها سرچشمه مي‌گيرد دقيقتر و روانتر و غير قابل نفوذ باشند كه خود اين مسئله اختلافات و جرائم را كم خواهد كرد.
رئيس قوه قضاييه تصريح كرد: ‌محور سوم در بحث قضازدايي اين است كه هر خلاف و منازعه‌اي كه شكل مي‌گيرد نبايد فكر شود كه بايد براي حل آن به دادگستري مراجعه كرد.
وي اضافه كرد: خيلي از تخلفات حقوقي و مدني در شوراهاي حل اختلاف قابل رفع شدن مي‌باشد و به نظر بنده اين اصل با فقه اسلام منسجم‌تر است و در فقه اسلام هر مسئله‌اي زود به مراجع قضايي ارجاع داده نمي‌شود.
هاشمي شاهرودي محور ديگر قضازدايي را به اين شكل تشبيه كرد كه دادگستري‌ها و دادسراها نبايد تنها وظيفه خود را قضاوت و موچ گيري بدانند آنها بايد هدف اصلي خود را سلامت سازي جامعه بدانند تا در جامعه عدالت به وسيله خود مردم بر پاشود.
وي افزود: دستگاه قضايي بايد در كنار دستگاه اجرايي به دنبال احياي سلامت حقوقي و قضايي باشد.
رئيس قوه قضايي گفت: ‌سالم سازي و بهداشت حقوقي با قضا زدايي احياء مي‌شود.

*قرائت گزارش تحقيق و تفحص بدور از شأن مجلس بود

عليرضا جمشيدي سخنگوي قوه قضائيه بعد از ظهر امروز در نشست مطبوعاتي با خبرنگار رسانه‌ها با اشاره به قرائت گزارش تحقيق و تفحص از قوه قضائيه در جلسه علني امروز مجلس شوراي اسلامي گفت: تحقيق و تفحص از قوه قضائيه قريب به سه يا چهار سال قبل شروع شد و قوه قضائيه در اين رابطه هر نوع همكاري را نسبت به هيئت تحقيق و تفحص مبذول داشت و تعداي از مسئولين قوه قضائيه در مجلس حاضر شدند و به سوالات نمايندگان پاسخ‌هاي مشروح و مفصل دادند.
وي با بيان اين مطلب كه آنچه كه امروز شاهدش بوديم يعني قرائت گزارش تحقيق و تفحص مجلس از قوه قضائيه داراي اشكالات شكلي و ماهوي زيادي بود، اظهار داشت: قرائت اين گزارش مورد اعتراض جمع زيادي از نمايندگان به خصوص رئيس، مخبر، و اعضاي كميسيون قضايي بود كه اين خود نشان از اين دارد كه گزارش در چارچوب قانوني تدوين نشده است.
سخنگوي قوه قضائيه با تاكيد بر اينكه گزارش مذكور در دستور كار مجلس قرار نگرفته بود، گفت: براي قرائت گزارش بايد نيمي از نمايندگان نيز حضور داشتند و در ثاني مهلت قرائت گزارش نيز تمام شده بود كه متاسفانه نمايندگان مجلس به اين اشكالات شكلي توجه نكردند.
جمشيدي افزود: در اين گزارش اطلاعات نادرست و تحقيقات مبتني بر شنيده‌ها، بيشتر آمده است. قرائت اين گزارش در شان مجلس نبود به خصوص اينكه در حيطه پرونده‌ها و ورود ماهوي به پرونده در صلاحيت هيچ كس جز مقام قضائيه نبود و نمايندگان در اين خصوص حق اظهار نظر نداشتند.
وي ادامه داد: در رابطه با عملكرد مسئولين قوه قضائيه جاي تاسف دارد كه هيئت تحقيق و تفحص مجلس اقدامات هشت سال قوه قضائيه و بسياري از نو آوري‌ها و شكوفايي‌ها را ناديده گرفته و با گزارشي كه مشحون از اشتباه متعدد بود عملكرد قوه قضائيه را به نقد كشيده كه هر بخش و سازماني پاسخ آن را خواهيم داد.
سخنگوي قوه قضائيه با بيان اين مطلب كه تاسف ديگر ما از بابت رياست مجلس است كه ايشان خاطره تلخي از حق گرايي در مجلس هفتم از خود به جاي گذاشتند و تاكيد كردند كه قرائت اين گزارش براي اقتدار و منزلت مجلس است، گفت: جاي تاسف دارد كه فرد فرهيخته‌اي چون حداد عادل حقانيت، خدا محوري‌ و رضايت خداوند را در قرائت گزارش بايد تاكيد مي‌كردند و ما قرائت گزارش را بدور از شان مجلس و حداد عادل مي دانيم.
جمشيدي با تاكيد بر اينكه اي كاش مجلس هفتم با ورود به بحث‌هاي اساسي تر از حقي كه به عنوان تحقيق و تفحص بود در جهت تعالي قوه قضائيه استفاده مي‌كرد، گفت: حال معلوم نيست چرا با اين فرصت سه سال تحقيق و تفحص مجلس حداقل وقتي را براي لوايحي كه ما سه سال به مجلس ارائه نموده‌ايم مانند لايحه‌ جرائم رايانه‌اي نگذاشته تا به صورت قانون تصويب شود.
وي تاكيد كرد: ما در جاي خود پاسخ گزارش تحقيق و تفحص مجلس را به صورت كامل خواهيم داد.
سخنگوي قوه قضائيه در بخش ديگري از صحبت‌هاي خود با اشاره به تصويب لايحه اصلاح قانون بيمه اجباري وسائل نقليه زميني در مقابل شخص ثالث گفت: تبصره 2 ماده چهار براي مدت پنج سال به صورت آزمايشي تصويب شد كه بيمه مركزي، ستاد ديه، پليس راهنمايي و رانندگي و كميسيون اقتصادي مجلس در اين خصوص نقش داشتند.
جمشيدي تصريح كرد: يكي از نكاتي كه در اين قانون تصويب شده اينست كه شركت‌هاي بيمه بدون لحاظ مذهب و جنسيت مكلف اند تا سقف تعهدات بيمه نامه خسارت را پرداخت كنند.
سخنگوي قوه قضائيه با بيان اين مطلب كه از اين به بعد در مورد زن و مردم، مسلمان و غير مسلمان، خسارت بدني و فوت به صورت يكسان پرداخت مي‌شود، گفت: جلساتي كه در حضور رئيس قوه قضائيه برگزار شد نظر فقهي ايشان بر اين قرار بود كه مباني پرداخت ديه بر اساس قرار داد است و با توجه به اين موضوع بايد به صورت يكسان پرداخت شود.
وي تاكيد كرد: اين لايحه حمايت كامل از قرباني جرائم غير عمدي را محقق كرده است و طبق آن ظرف حداكثر 15 روز شركت بيمه ديه را بايد به صورت كامل پرداخت كند.
سخنگوي قوه قضائيه اظهار داشت: در مورد صندوق خسارتي بدني نيز كساني كه اتومبيل‌هايشان بيمه نشده از محل صندوق مبالغي را براي آنها در نظر گرفته‌ايم.
وي ادامه داد: از محل 20 درصد تخلفات راهنمايي و رانندگي 20 درصد از هزينه‌هاي دادرسي و 20 درصد از كساني كه اتومبيل خود را بيمه نكرده‌اند بودجه اين صندوق كه بالغ بر 200 ميليارد تومان در سال است تامين خواهد شد.
جمشيدي تصريح كرد: صندوق ماده 10 كه قبلا در اين خصوص اختصاص داشت عملكردش غير شفاف بود كه ما در صندوق جديد بايد تراز نامه‌ خود را براي شفاف سازي در روزنامه رسمي منتشر كنيم.
وي افزود: بر اساس اين قانون تمامي كساني كه اتومبيل‌شان بيمه نبوده و جريمه مي‌شد به مدت چهار ماه همه جريمه‌ها بخشيده و اگر پس از آن بيمه نكنند مشمول جريمه خواهند شد.
سخنگوي قوه قضائيه گفت: در كشور ما حدود سه ميليون اتومبيل و چهار ميليون و 100هزار موتور بيمه نشده داريم.
جمشيدي اظهار داشت: روح حاكم در اين لايحه حمايت از قربانيان جرائم غير عمدي و برخورد با كساني است كه اتومبيل خود را بيمه نكرده‌اند.

*همدلي ميان مردم و مسئولان در كردستان نتيجه برقراري امنيت است

سيدمحمود هاشمي شاهرودي رئيس قوه قضائيه عصر امروز در شوراي تامين استان كردستان اظهار داشت: تلاش‌هاي صورت گرفته براي بهبود وضعيت معيشتي، اقتصادي و توسعه اين استان بسيار مناسب است و مجموعه اين تلاش‌ها قطعا بايد با هدف گسترش خدمت‌رساني به مردم خونگرم كردستان افزايش يابد.
رئيس قوه قضائيه با اشاره به صبر و مقاومت مردم كردستان در مقابل توطئه دشمنان به ويژه در جريان دفاع مقدس گفت: مردم شريف كرد يكي از قوميت‌هاي مهم و اصيل كشور اسلامي ايران و داراي فرهنگ و تاريخ غني و پربار هستند.
وي تلاش براي حل و فصل مشكلات مناطق محروم و مرزي كشور را ضروري برشمرد و اظهار داشت: همكاري مناسب دستگاه‌هاي اجرايي و مسئولان بخش‌هاي مختلف اين استانها و شناخت زمينه‌هاي توسعه و پيشرفت بر اساس شرايط و ويژگي‌هاي هر منطقه مي‌تواند به توسعه مناطق محروم كمك كند.
رئيس قوه قضائيه يكي از مشكلات مناطق مرزي را بحث قاچاق برشمرد و خواستار برنامه‌ريزي و دقت نظر در پيشگيري از وقوع جرم شد.
هاشمي شاهرودي از زحمات مسئولين استان كردستان قدرداني كرد و گفت: وفاق و همدلي مناسبي ميان مردم و مسئولان كردستان حاكم است كه نتيجه آن برقراري امنيت پايدار و اميدواري نسبت به آينده‌اي بسيار روشن است.

*چشم همه دنيا به عملكرد مديريت كشور ما دوخته شده است

سيد محمود هاشمي شاهرودي رئيس قوه قضائيه عصر امروز در شوراي اداري استان كردستان با بيان اين مطلب كه افتخار مسئولان نظام خدمت در نظام اسلامي است، گفت: امروز چالش ميان ديدگاه اسلام و استكبار جهاني زياد است.
رئيس قوه قضائيه تصريح كرد: استكبار جهاني دنبال انگيزه‌هاي شيطاني بوده و اين چالش سياسي ممكن است يك رنگ و آبي داشته باشد، ولي واقعيت اين است كه استكبار جهاني تاب تحمل در مقابل نظام اسلامي را ندارد.
وي با بيان اين مطلب كه رويه‌هاي حكومتي و مديريتي ما به اسم اسلام شكل گرفته است گفت: در اين چالش هرگونه نقص و كاستي كه انجام گيرد ضربه به اسلام مي‌زند.
هاشمي شاهرودي با تاكيد بر اينكه همه مسئولان و مديران با اين نگاه و احساس مسئوليت بايستي خدمتگذاري خود را به اسلام و نظام ايران انجام دهند گفت: قانون اساسي ما يك ميثاق ارزنده‌اي برگرفته از متن اسلام مي‌باشد.
وي ادامه داد: سيره و سلوك امام راحل در مديريت و رهبري كه نشأت گرفته از اسلام است در همه ابعاد مهمترين حجت‌ها و هدايت براي كل بشريت است.
رئيس قوه قضائيه با تاكيد بر اينكه مديريت اسلامي خيلي مسئله مهمي است گفت: بزرگترين افتخار ما خدمت به مردم مي‌باشد و هيچ عبادتي از اين عبادت بهتر نيست.
هاشمي شاهرودي خاطرنشان كرد: با تدبير، حكمت و كارآمدي بايد در جهت تحقق اهداف نظام كه در قانون اساسي، سخنان امام و سياست‌هاي مقام معظم رهبري مشخص شده گام برداريم.
وي با تاكيد بر اينكه چشم همه دنيا به عملكرد مديريت كشور ما دوخته شده است گفت: ما بايد به روش و نگاه مديريت نگاهي داشته باشيم كه نتيجه آن خدمتگذاري به مردم باشد و شعار تكريم ارباب رجوع بايد در عمل ثابت شود.
وي با بيان اين مطلب كه از ديگر شاخصه‌هاي مديريت اسلامي تسهيل در كار مردم است گفت: بايد به دنبال اين باشيم كه از راهي قانوني براي حل مشكل مردم استفاده كنيم.
وي تاكيد كرد: توسعه مديريت اسلامي با توجه به اجراي اين شاخصه‌هاي اسلامي در درجه اهميت بالايي قرار دارد.
رئيس قوه قضائيه اضافه كرد: كوتاه كردن فرآيند مديريت، روان كردن مديريت و برطرف كردن معضلات و مقررات دست و پا گير بايد در اولويت قرار گيرد.
هاشمي شاهرودي تاكيد كرد: مديريت اسلامي بايد آسان و روان باشد و در مديريت بايد تكنيك‌هاي روز استفاده شود.
وي با بيان اين مطلب كه مدير بايستي روح مديريت را مدنظر قرار دهد، گفت: اصلا اينكه اداره به چه علت درست شده است و چه سياست‌هايي را بايد دنبال كند بايد مورد توجه قرار گيرد.
وي افزود: وقتي مي‌گوييم اهداف سند چشم‌انداز بايد در جامعه دنبال شود ضمن مطالعه آن بايد دانست كه اين دست كارها جزو واجبات ما مي‌باشد.
هاشمي شاهرودي با تاكيد بر اينكه بايد از فرصت‌ها استفاده كرد گفت: در كشور ما فرصت‌هاي خيلي طلايي وجود دارد كه بايد به نحو مطلوبي از آنها استفاده شود و براي نمونه مي‌توان صنعت گردشگري در برخي كشورها را مثال زد كه درآمد آنها از گردشگري بيش از 2 يا 3 برابر درآمدهاي نفتي ما مي‌باشد.
هاشمي شاهرودي تصريح كرد: مديران بايد راهكارهاي جديدي ارايه و ضمن پيدا كردن ضعف‌ها در جهت رفع آن گام بردارند.

*نيروهاي مسلح ايران بهترين الگوي جهاد و مقاومت هستند

سيدمحمود هاشمي شاهرودي رئيس قوه قضاييه صبح امروز پنج‌شنبه در صبحگاه مشترك نيروهاي مسلح با گراميداشت ياد و خاطره فتح خرمشهر اظهار داشت: امروز نيروهاي مسلح ايران به عنوان قوه و نيروي الهي سند افتخار نظام اسلامي هستند.
وي با بيان اين مطلب كه نيروهاي مسلح بايد قدر و منزلت خود را بدانند گفت: امروز نيروهاي مسلح ايران اميد جنبش‌هاي آزادي‌بخش اسلامي در جهان هستند.
وي ادامه داد: نيروهاي مسلح با ايثار، جهاد، صبر و مقاومت‌هاي خود به دنيا نشان دادند كه چگونه نيروي ايمان بر همه تكنولوژي‌هاي روز پيروز مي‌شود.
هاشمي شاهرودي با تأكيد براينكه نيروهاي مسلح ايران به عنوان الگويي براي جهان اسلام هستند گفت:‌ تاكتيك‌هاي برگرفته از جهاد اسلامي نيروهاي مسلح ايران به دنياي اسلام مدل‌هاي مقاومت در مقابل ابرقدرتها را آموزش مي‌دهد.
رئيس قوه قضاييه با اشاره به اينكه آنچه جهان شاهد آن است رشادت ملت حزب‌‌الله لبنان مي‌باشد كه مقاومت آنها برگرفته از تاكتيك‌هاي رزمي نيروهاي مسلح ايران بوده است، گفت: مدل مقاومت و ايثار را در مقابل دشمنان اسلام و نهراسيدن و فائق آمدن بر آنها شما به عزيزان به امت‌هاي اسلامي آموخته‌ايد.
وي با تأكيد براينكه هر امتي كه اين الگو را از شما گرفت مشاهده كرديم كه چگونه توانست پيروز شود و در مقابل دشمنان جهان اسلام بايستد گفت: امروز نيروهاي مسلح ايران به عنوان بهترين الگو براي جهاد مقاومت و دفاع از نظام اسلامي و ايستادگي در برابر قدرت‌هاي بزرگ در جهان مطرح است.
رئيس قوه قضاييه تصريح كرد:‌امروز چالش نظامي ميان جهان اسلام خصوصاً ايران و ابرقدرتهاي جهان برعكس شده است و آنها دلهره و ترس از مقابله و چالش رزمي ايران دارند.
هاشمي شاهرودي با بيان اين مطلب كه تبليغات رسانه‌اي آنها برعليه ايران نشان از احساس ترس آنها است گفت: يكي از دلايل ترس آنها به مانند برخي از حيوانات اين است كه وقتي در موضع‌اي قرار مي‌گيرند كه توان مقابله ندارند شروع به غرش مي‌كنند.
رئيس قوه قضاييه با اشاره به اينكه امروز نيروهاي مسلح پشتوانه‌اي از ارتش 20 ميليوني دارد گفت:‌امت 70 ميليوني ما همه بسيجي هستند و آماده دفاع ازكيان نظام اسلامي مي‌باشند.
هاشمي شاهرودي با توصيه به نيروهاي مسلح كه قدر جايگاه خود را در قلوب مؤمنين جهان اسلام بدانند گفت: رمز و سرّ پيروزي و عظمت شما اين است كه به عنوان نيروي مسلح اسلام مطرح هستيد و به جهت ايمانتان استكبار با شما دشمني مي‌كند.
لازم به ذكر است كه در ابتداي اين مراسم الله‌نور نورالهي فرمانده نيروي مقاومت بسيج استان كردستان با عرض خيرمقدم نسبت به حضور رئيس قوه قضاييه در اين استان گفت: امنيت پايدار در منطقه كردستان ايجاد شده است و در بيش از 30 درگيري با تيم‌هاي گروهك‌هاي عليه نظام ضربات مهلكي به آنها وارد آورده‌ايم و امروز كردستان به عنوان مشهد علمداران قوم وفا مطرح است.
فرمانده نيروي مقاومت بسيج استان كردستان ادامه داد: اين استان با بيش از يك ميليون و 500 هزار جمعيت، 284 هزار برادر بسيجي و 143 هزار خواهر بسيجي با 10 ناحيه مقاومت و 54 گردان عاشورا و 17 گردان الزهرا و 300 گروه رزمي دارد.
وي ادامه داد: در آستانه بيست‌وششمين سالگرد فتح خرمشهر و روز مقاومت و ايثار شاهد توانمندي نيروهاي مسلح در سراسر كشور هستيم.

*هاشمي‌ شاهرودي 45 پيشنهاد عفو را بررسي مي‌كند

سيدمحمود هاشمي شاهرودي رئيس قوه قضاييه صبح امروز پنج‌شنبه در ملاقات مردمي در محل دادگستري استان كردستان به 45 پرونده رسيدگي كرد.
بنابراين گزارش، در اين ديدار 45 ملاقات‌كننده حضور داشتند كه همگي پيشنهاد عفو به رئيس قوه قضاييه ارائه كردند.
اين گزارش مي‌افزايد: موضوع تمامي پرونده‌ها كيفري بوده است.

*فلسفه سياست‌هاي اصل 44 نياز به ورود سرمايه‌هاي جديد است

سيدمحمود هاشمي شاهرودي صبح امروز در ديدار با نخبگان استان كردستان با اشاره به اينكه خدمات خوبي در اين استان ارايه شده است گفت:‌پيشنهاد من اين است كه يك هيات مشترك ميان دستگاه قضايي و استانداري ايجاد شود و پيشنهادات نخبگان در آن بررسي شود.
هاشمي شاهرودي با بيان اين مطلب كه ايجاد شعب رسيدگي به مسايل اقتصادي،كشاورزي، صنعتي، لازم است گفت: در قوه قضاييه ما بخشنامه كرده‌ايم كه نوع برخورد با متخلفين اين بخش‌ها با ساير جرايم فرق داشته باشد.
وي افزود:‌در بسياري از كشورها تخلفات بنگاه‌ها و كارگاه‌هاي تجاري را ابتدا دادگاه نمي‌برند و در شوراهاي ملي به آن رسيدگي مي‌كنند.
رئيس قوه قضاييه با تاكيد بر اينكه پس از ابلاغ سياست‌هاي اصل 44 قانون اساسي حركت‌هاي عظيمي در بخش اشتغال در حال شكل‌گيري است گفت: قوه قضاييه واحدهاي مناسب و بخشنامه‌هاي مربوط به قوه قضاييه را تهيه و براي اجرايي شدن اصل 44 قانون اساسي به سراسر كشور ابلاغ كرده است.
وي با بيان اين مطلب كه مشكلات اقتصادي ما داراي نقاط كور متعددي است گفت‌: يكي از عواملي كه بايد مورد توجه قرار گيرد بحث بهره‌وري است كه متاسفانه چه در بخش دولتي چه در بخش خصوصي بهره‌وري بسيار پايين است.
هاشمي شاهرودي با تاكيد بر اينكه با ماشيني‌كردن توليد مي‌توان بهره‌وري را بالا برد گفت:‌كليه بنگاه‌هاي اقتصادي براي افزايش بهره‌وري بايد با استانداردهاي روز دنيا تطبيق پيدا كند.
رئيس قوه قضاييه تصريح كرد: دولت براي محدود كردن يارانه‌ها برنامه‌هاي خوبي دارد و اگر بخش خصوصي به دنبال استفاده از منابع داخي باشد گرفتار بدهكاري‌هاي بانكي به دولت خواهد شد.
هاشمي شاهرودي افزود: بايستي بخش خصوصي به فكر تامين منابع جديد باشد و از طريق جلب منابع خود از بخش خصوصي و يا بانك‌هاي خارج از كشور جذب سرمايه كند.
رئيس قوه قضاييه با تاكيد بر اينكه فلسفه اصلي سياست‌هايي كه اصل 44 قانون اساسي نياز به ورود سرمايه‌هاي جديد است گفت: قيمت تصاعدي املاك بايد اصلاح شود در هيچ جاي دنيا اينگونه نيست كه خريد و فروش املاك قانون نداشته باشد و اين مساله به عنوان بيماري اقتصادي علتش نبود قوانين محكم در اين خصوص است.
هاشمي شاهرودي حمايت‌هاي حقوقي را يكي ديگر از مسايل بسيار مهم دانست و گفت: اگر صاحب سرمايه احساس كند كه سرمايه‌اش از لحاظ حقوقي تضمين ندارد و حق انحصاري اش محفوظ نمي‌باشد دلسرد مي‌شود . ما بايد حرمت سرمايه‌گذار مشروع را حفظ كنيم و حمايت‌هاي حقوقي را در اين راستا افزايش دهيم.
وي با بيان اين مطلب كه فرصت‌هاي زيادي در اختيار كشور ما است كه به آن توجه نشده ،گفت: اگر نمي‌توانيم از موقعيت جغرافيايي و تزانزيتي كشور به نحو مطلوبي استفاده كنيم مي‌توانيم با واگذاري به بخش خصوصي از آن سود ببريم.
هاشمي شاهرودي تاكيد كرد : ما بايد بستري رقابتي در بخش خصوصي را ايجاد كنيم و دولت نيز بايد بخش خصوصي را جذب كند.
رئيس قوه قضاييه با تاكيد بر اينكه با عدم جذب سرمايه به اهداف سند چشم‌انداز نخواهيم رسيد گفت:اينها برخي نقاط كور اقتصاد ما است كه در ارايه سياست‌هاي اصل 44 قانون اساسي مورد توجه مقام معظم رهبري قرار گرفته است كه بايد رفع شود.

*حركت‌هاي سياسي جهان اسلام با رهبري علما صورت مي‌گيرد

سيدمحمود هاشمي شاهرودي رئيس قوه قضاييه در ديدار با علما و روحانيون استان كردستان با اشاره به نقش علما در تاريخ اسلام گفت:‌علما و روحانيون همواره نقش هدايت انسان‌ها و احياي احكام الهي را بر عهده داشته‌اند.
وي با بيان اين مطلب كه علما همواره حافظ احكام الهي در برابر دستبرد شيطان‌ها در طول تاريخ بوده‌اند، گفت: هم از نظر فكر،دانش و معرفت همواره علما در برابر هجمه‌هايي كه به كتاب شريعت انجام مي‌شده خرافه‌زدايي و جهل‌زدايي مي‌كردند و از سوي ديگر شريعت الهي را احيا مي‌كردند.
رئيس قوه قضاييه با تاكيد بر اينكه هر شريعتي كه بعد از شريعت ديگر آمد تكميل‌كننده آن بوده است گفت:‌اين نقش عظيم را آيات قرآن وظيفه علما و انبيا قرار داده است.
هاشمي شاهرودي با تاكيد بر اينكه در فقه شيعه تحت ولايت فقيه كه آمده ، ريشه‌اش در قرآن مي‌باشد گفت: در تاريخ تشيع از ابتدا سعي شده كه علما اين خط را دنبال كنند كه هيچ كس جزء نوكران طاغوت‌ها قرار نگيرد.
وي ادامه داد اين نقش بزرگ يك جلوه‌اش حكومت است و در زمان‌هايي پيامبري به حكومت نرسيده ولي در طول تاريخ هر وقت كه پيامبري اين وظيفه بر عهده‌آش نهاده دست به احياي حكومت زده است.
هاشمي شاهرودي تصريح كرد: امروز به بركت رهبري امام راحل خط نوراني انبيا و روحانيون ادامه يافته است و از روزي كه حكومت اسلامي بنيان شده تعاليم اسلام شكوفا شده است.
وي با بيان اين مطلب كه همگي مطلع هستيم كه قبل از انقلاب بعضي علما چه شيعه و چه سني چقدر محدود و ناچيز بوده‌اند، گفت: امروز همه جهان اسلام مساله احيا‌گري مجدد اسلامي و برگشت به ميراث عظيم اسلام را در دستور كار قرار داده و همه چشم‌ها به علماي اسلام دوخته شده است.
هاشمي شاهرودي تاكيد كرد: همه حركت‌هاي سياسي جهان اسلام تحت رهبري علما صورت مي‌گيرد و امروز اسلام در جهان زنده است.
رئيس قوه قضاييه گفت: نبايد گذاشت با ضربه زدن به اين دستاورد عظيم توسط دشمنان از دست برود و راه آن بيداري عمومي در جهان اسلام است.
هاشمي شاهرودي اظهار داشت: نقش علما با پيروزي انقلاب اسلامي زنده شده و جايگاه آنان داراي عظمت است.
وي گفت: در قرآن كريم آياتي كه در مورد فتنه‌گري علماي يهوديت نازل شده بيشتر از آياتي است كه در مورد كفار آمده است.
هاشمي شاهرودي با اشاره به اينكه جهان اسلام به بركت انقلاب به رشد عظيمي رسيده است گفت: اينكه رهبر معظم انقلاب بحث انسجام اسلامي را مطرح مي‌كند براي اين است كه يكي از ترفندهاي دشمنان اسلام ايجاد تفرقه و شكاف در انسجام مسلمين از طريق علماي اسلام است.
رئيس قوه قضاييه تصريح كرد: با تاسيس مركز بزرگ اسلامي در استان كردستان وحدت ميان علما حفظ شده است و ادامه انسجام و وحدت در ميان علما يك وظيفه براي همه است.
وي با تاكيد بر اينكه اختلافات كلامي را نبايد منشا تفرقه و اختلاف قرار داد گفت: هر جا پاي اسلام است بايد بقيه مسايل كنار برود و اين وظيفه علماي اسلام اعم از شيعه و سني است.
وي با تاكيد بر اينكه دشمنان جايگاهي كه علماي اسلام پيدا كرده‌اند را مي‌خواهند دچار تزلزل كنند گفت :دشمني آنها در بين علماي شيعه و سني يكسان است و فقط آنها در پي گرفتن حكومت و عظمت از علماي اسلامي هستند.

*انسجام بين روحانيت شيعه و سني كم‌نظير است

سيدمحمود هاشمي شاهرودي در پايان سفر خود در نشست مطبوعاتي با خبرنگاران با اشاره به برنامه‌هايي كه طي سفر 2 روزه خود به استان كردستان داشته است گفت: در استان مقاوم كردستان ابتدا ديدار عمومي با مردم شريف اين خطه داشتيم.
وي ادامه داد: ديدار ديگري با قضات و همكاران قضايي در استان كردستان داشتيم كه عملكرد قضايي اين استان را بررسي و بسيار مثبت ديديم.
هاشمي شاهرودي با بيان اين مطلب كه ديداري با مسئولان شوراي اداري و تأمين استان كردستان داشتيم گفت: در اين ديدار مسئولان امنيتي و انتظامي و سياسي استان گزارشي از وضعيت امنيتي ارائه كردند كه نشان از امنيت بسيار بالاي استان كردستان بود.
وي ادامه داد: امنيت پايدار در اين استان به همت مديران سياسي، امنيتي و انتظامي برقرار شده است.
رئيس قوه قضاييه با اشاره به ديدار خود با علما و روحانيون ضمن صميمانه توصيف كردن اين ديدار گفت: مركز بزرگ اسلامي كردستان در ايجاد انسجام و وحدت ميان علماي شيعه و سني در استان كردستان بسيار فعال و موفق است.
هاشمي شاهرودي تصريح كرد: برادران شيعه و سني با كمال همدلي، اعتقاد و ايمان به يكديگر در جهت خدمت به نظام و اسلام و هدايت مردم منطقه گامهاي مثبتي برداشتند.
رئيس قوه قضاييه ضمن تشكر از موسوي نمانيده ولي فقيه در استان كردستان گفت: امروز شاهد انسجام كم‌نظير بين روحانيت سني و شيعه در استان كردستان هستيم و اين يكپارچگي مرهون تلاش‌هاي مركز بزرگ اسلامي اين شهر است كه با نظم خوب در جهت ايجاد وحدت گام مي‌بردارد.
وي ضمن تشكر از زحمات استاندار كردستان افزود:‌ همدلي و همكاري بين بخش‌هاي اداري و قضايي، نمايندگان مجلس و نمايندگان خبرگان رهبري در استان در سطح بالايي است.
هاشمي شاهرودي با اشاره به ديدار خود با نخبگان اين استان گفت: در اين ديدار ضمن شنيدن نقطه‌نظرات نمايندگان اصناف، اتاق بازرگاني و غيره بر لزوم حمايت‌هاي حقوقي لازم كه مربوط به شاخص‌هاي توسعه و اصل 44 قانون اساسي است تأكيد كرديم.
وي با اشاره به مراجعات مردمي، نامه‌ها و تقاضاهاي مردم استان كردستان و 2 استان همجوار، گفت: ما در تهران هفته‌اي يك‌بار ديدارهاي مردمي داريم كه اين هفته ديدارهاي مردمي در استان كردستان برگزار شد.
هاشمي شاهرودي با بيان اين مطلب كه ديدارهاي مردمي اثرات بسيار مثبتي بر حل مشكلات قضايي مردم دارد گفت: اين ديدارها اثرات فوق‌العاده در رضايت‌مندي مردم دارد و از سوي ديگر در مراجعات مردمي ما با بعضي آسيب‌هاي مربوط به دستگاه قضايي و روند كار آشنا مي‌شويم كه سبب مي‌شود در بازنگري قوانين كه به مجلس ارائه مي‌دهيم اين مشكلات و آسيب‌ها را برطرف كنيم.
رئيس قوه قضاييه از دري‌ نجف‌آبادي دادستان كل كشور، رئيسي معاون اول، نيازي رئيس سازمان بازرسي كه به شهرهاي قروه، كامياران و سقز براي شنيدن مشكلات مردم سفر كرده بودند، قدرداني كرد.
وي تأكيد كرد: اميدواريم بتوانيم نقش خدمتگزاري خود را به بهترين نحو ايفا كنيم و موجب رضايت خداوند باشيم.
انتهاي پيام/ي
 شنبه 4 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 682]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن