تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 13 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس از مرد يا زن مسلمانى غيبت كند، خداوند تا چهل شبانه روز نماز و روزه او را نپذ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803968313




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

بررسي پيش نويس نقشه جامع علمي ايران


واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: بررسي پيش نويس نقشه جامع علمي ايران
صادق واعظ زاده در حاشيه نشست جمعي از پزشكان و استادان ايراني مقيم خارج از كشور با وي در مصاحبه با واحد مركزي خبر با اشاره به اينكه پيش نويس اوليه نقشه جامع علمي كشور پس از هفت ماه تلاش بيش از 300 نفر از پژوهشگران و مديران ارشد حوزه علم و فناوري آماده شده است افزود:

اين پيش نويس پس از بررسي در شوراي تخصصي در اختيار صدها نفر از دانشمنداني كه به صورت مستقيم يا غير مستقيم در تهيه بخش هاي مختلف ان همكاري داشته اند قرار خواهد گرفت.

وي افزود: اين پيش نويس پس از دريافت نظر دانشمندان و پژوهشگران كشور براي نظر خواهي عمومي در سطح مراكز علمي و فني كشور توزيع خواهد شد و اميدواريم در نهايت به تصويب شوراي عالي انقلاب فرهنگي برسد.

معاون علمي و فناوري رئيس جمهور با بيان اينكه در اين نقشه بخش هاي متعددي با روشهاي علمي تدوين شده است گفت: اين نقشه از مباني نظري و ارزشي آغاز مي شود و همه اصول، راهبردها ، روشها و عمليات تحت تاثير اين مباني و اصول ارزشي قرار دارد.

واعظ زاده اضافه كرد: در اين نقشه چشم انداز علم و فناوري كشور در افق هاي ميان مدت و بيست ساله مورد بررسي قرار گرفته است.

وي افزود: افق توليد علم و فناوري، تجاري سازي آنها، احراز رتبه نخست علمي در تعداد مشخصي از علوم و فناوريها در منطقه آسياي جنوب غربي به صورت كيفي و كمي در اين نقشه ترسيم شده است.

واعظ زاده گفت: هدفهاي نقشه در قالب شاخص هاي معيني تدوين و مقادير كمي آنها مشخص شده است.

وي افزود: براي آنكه اين نقشه بتواند در شرايط سياسي- امنيتي و علمي متعدد ما را به اهداف چشم انداز بيست ساله كشور برساند سناريوهاي مختلفي مورد بررسي قرار گرفته است به طوريكه اگر منطقه در شرايط صلح و امنيت باشد اين نقشه به صورتي در خواهد آمد كه به راحتي به چشم انداز آن دست يابيم و اگر مانند شرايط كنوني با مداخله قدرتهاي جهاني از ثبات كافي برخوردار نباشد راهكارهاي دستيابي به چشم انداز پيش بيني شده است .

وي با بيان اينكه راهبردهاي اين نقشه در حوزه هاي آموزش، پژوهش و فناوري بررسي شده است گفت:بر اساس اين نقشه علم ، فناوري ، محصولات و خدمات مبتني بر آنها بايد در چرخه كامل در تعامل با يكديگر باشند و علم توليد شده علمي نافع باشد.

واعظ زاده افزود: در اين نقشه نظام علمي كشور در سطوح مختلف سياست گذاري ، برنامه ريزي و اجرا از هم تفكيك و ارتباط آنها با يكديگر مشخص شده است.

معاون علمي و فناوري رئيس جمهور گفت: نقش مراجع اصلي تصميم گير مانند شوراي عالي انقلاب فرهنگي در جريان هاي علمي كشور مشخص و ايجاد مراجعي كه براي حركت سريع و پرشتاب نظام علم و فناوري در كشور لازم است پيش بيني شده است.

وي گفت: برقراري ارتباط بين مراكز پيش دانشگاهي و دانشگاهي نيز در اين نقشه در نظر گرفته شده است.

واعظ زاده افزود: الزامات اين نقشه در حوزه سياسي ، فرهنگي و اقتصادي براي تحقق

ان و همچنين ساز و كار اجرايي آن پيش بيني شده است.

وي با بيان اينكه تاسيس مراكز جديد علمي نيز در اين نقشه پيش بيني شده است افزود: براي علوم پايه، علوم انساني ، معارف اسلامي ، علوم كاربردي و هنر نقشه هاي ضميمه مجزايي تهيه و در آن پيش بيني شده است كه استعدادهاي برتركشور بايد بيش از گذشته به سمت اين علوم سوق يابد .

واعظ زاده ابراز اميدواري كرد اين پيش نويس پس از چند مرحله اصلاح و گرفتن بازخوردها در چند ماه آينده به صورت نهايي درايد و براي تصويب نهايي به شوراي عالي انقلاب فرهنگي ارسال شود.

معاون علمي و فناوري رئيس جمهور گفت : در اين كميسيون چند تن از وزيران و سه تن از معاونان رئيس جمهور عضويت دارند و در نخستين جلسه رئيس آن مشخص خواهد شد.

وي با اشاره به اينكه تشكيل اين كميسيون از حدود يك سال قبل به دولت پيشنهاد شده بود گفت: تاكنون مباحث علمي و فناوري در كميسيون هاي مختلف دولت بررسي مي شد و به طور عمده ذيل كميسيون فرهنگي قرار مي گرفت اما اكنون جايگاه مستقلي يافته است.

وي افزود:دولت با تشكيل كميسيون علوم، تحقيقات و فناوري، برنامه ها و سياست هاي علمي،‌ تحقيقاتي و فناوري كشور را به طور مستقل در اين كميسيون بررسي مي كند.
 چهارشنبه 1 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[مشاهده در: www.iribnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 373]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن