واضح آرشیو وب فارسی:تبیان: امارات؛ اين بار در دام بلكواتر در چند روز گذشته روزنامه نيويورک تايمز آمريكا خبري را در ارتباط با حضور شرکت خصوصي امنيتي بلک واتر در امارات منتشر کرده است که صرف نظر از ماهيت خبري آن حکايت از شيطنت جديد آمريکا در نزديکي مرزهاي ايران و روياهاي يک شيخ نشين کوچک براي بزرگ شدن داشت. اقدامي كه بارها از سوي اين كشور تكرار شده است.
روزنامه نيوريک تايمز با انتشار خبري تصريح كرده است كه کشور امارات با همکاري شرکت بدنام بلک واتر در حال راه اندازي يک ارتش مخفي است و نيروهاي اين ارتش از مزدوران کلمبيايي، آفريقاي جنوبي و چند کشور ديگر تشکيل شده اند. بر اساس اين گزارش، "اريک پرينس" ميلياردر و سرمايه دار بزرگ آمريکايي و موسس شرکت "بلک واتر ورلدوايد"، يک ارتش سري صحرايي در امارات راه اندازي کرده تا ضمن مقابله با شورش هاي داخلي در اين کشور ، بنيه دفاعي امارات را نيز در مقابل ايران آماده کند. به نوشته رسانه هاي غربي امير امارات هزينه 529 ميليون دلاري اين ارتش سري را تامين کرده است. براساس اعلام مسولان آمريکايي و اسناد مربوطه، پرينس سال گذشته در کشور امارات ساکن شد و اين در حالي است که کسب و کار او طبق قوانين امارات در اين کشور غيرقانوني محسوب مي شود. وي به توصيه شيخ "محمد بن زايد آل نهيان" مامور تشکيل اين ارتش سري شده است.اين اقدامات در راستاي سوداي امارات در مورد حاكم شدن در منطقه و ايفاي نقش در خليج فارس ميباشد كه چندين بار نيز تكرار شده است. اين كشور بارها با ادعاهاي واهي بحث جزاير سه گانه را پيش كشيده و در دامي دست و پا زده است كه آمريكايي ها و استعمار براي ايجاد اختلاف ميان كشورهاي منطقه و جهان اسلام افكندهاند. اساسا ايجاد سازمان همكاري خليج فارس با حضور برخي كشورهاي عربي كه اخيرا از اردن نيز براي حضور در آن دعوت شده بود نيز در راستاي اين سياست است. دامن زدن به اختلافات ميان كشورهاي منطقه و اسلامي از جمله اهدافي است كه از سوي غرب براي نفوذ در منطقه دنبال ميشود كه متاسفانه از جانب برخي كشورها درك نميشود.توجه غرب و آمريكا به اين كشورها نه به خاطر ارزش قايل شدن به اين كشورها و مهم بودن آنها، بلكه فقط براي مقابله با ايران صورت ميگيرد. حضور نيروهاي آمريكايي و فرامنطقهاي در منطقه خاورميانه با بهانههاي واهي مويد اين مساله است كه آنها خواهان نفوذ در منطقه هستند اما كشورهاي منطقه به جاي مقابله با آن زمينه اين مساله را فراهم مي كنند. طرح مباحثي نظير هلال شيعي، ايران هراسي و اسلام هراسي از جمله مسايلي است كه در راستاي اين هدف بيان ميشود. به راستي آيا كشور كوچكي چون امارات كه حاصل طمع و غرض ورزي غرب و به ويژه انگلستان بودهاند دشمني بالاتر از غرب را سراغ دارد؟ فريب كشورهاي عربي توسط غرب آنها را به بازي اي كشانده است كه نهايتا حذف آنان را در پي دارد. پيشنهاد تشكيل كميته مساعي حميده و طرح بحثهاي خليج عربي تنها در راستاي دست و پا زدن بيشتر در اين دام به اماراتيهاا تلقين ميشود. ايجاد ارتش با همكاري بلك واتر نه تنها توان نظامي امارات در مقابله فرضي با ايران را تقويت نمي كند بلكه تنها بخشي از ثروت آنها را در اختيار غرب قرار مي دهد. امري كه همواره ادامه داشته و دارد.
امارات هماكنون با 12 ميليلارد دلار حجم مبادلات با ايران در ردههاي نخست همكاري هاي اقتصادي ايران قرار دارد و هرگونه قطع ارتباط با اين كشور، همانگونه كه در مجلس مطرح است، زياني گسترده را به آنها وارد مي كند. نكتهاي كه بايد مورد توجه اين كشورهاي كوچك منطقه بايد قرار گيرد اين مساله است كه توجه غرب و آمريكا به اين كشورها نه به خاطر ارزش قايل شدن به اين كشورها و مهم بودن آنها، بلكه فقط براي مقابله با ايران صورت ميگيرد. اين مقوله با دادن برخي امتيازات جزيي به اين كشورها حاصل ميشود كه نهايتا ثمري جز بدنامي براي آنها نخواهد داشت. در اين ميان بهتر است نظري به زندگي حاكمان اين كشور بي افكنيم تا دلايل اي وابستگي مشخص شود. شاهزاده شيخ محمد بن زايد آل نهيان وليعهد امارات و امير ابوظبي بوده و از شاهزادگان طرفدار غرب است. وي فارغ التحصيل آکادمي نظامي "سندهورتس" انگليس است و روابط نزديکي با مقامات نظامي آمريکايي دارد. بر اساس شواهد و مدارک اين شيخ اماراتي داراي روحيات ضد ايراني است و معاونت فرماندهاي ارتش امارات را نيز بر عهده دارد.با اين شرايط دليل چنين عملكردي از سوي اين حاكم اماراتي معلوم ميوشد كه به بهانههاي واهي و عمدتا تلقين شده از سوي غرب شركت بد نام بلك واتر را كه در عراق و افغانستان پرونده سنگين و خفتباري را دارد به اين كشور فراميخواند.به نظر مي رسد ادامه اين روند تنها باعث حضور بيشتر نيروهاي آمريكايي در منطقه مي شود و نتيجه ديگري در بر ندارد. از اين رو بايد كشورهاي منطقه با همكاري يكديگر ضمن تامين امنيت منطقه در جهت همكاري بيشتر و نه تقابل گام بردارند.هاتف پوررشيديبخش سياست تبيان
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تبیان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 277]