واضح آرشیو وب فارسی:فارس: پروژه قدسيسازي - حميد كاوياني
1- زماني كه آقاي عليمحمد بشارتي وزير كشور بود، سفري به تبريز داشت كه بحثبرانگيز شد. ايشان در يكي از سخنرانيهايش در جمع گروهي از مردم پس از بيان گزارشي از عملكرد دوران وزارتش، گفته بود: و پس از چند لحظه سكوت خطاب به حاضران تاكيد كرده بود: ! من در آن ايام دبير سرويس خبر روزنامه سلام بودم و وقتي خبرنگار روزنامه از تبريز اين خبر را ارسال كرد ابتدا ترديد كردم تا اينكه نوار سخنراني به دستمان رسيد و مشروح آن در سلام چاپ شد. از آن زمان بيش از يك دهه ميگذرد.
2- آقاي احمدينژاد رئيس دولت نهم در جمع گروهي از طلاب مشهد تصريح كردهاند: و اينكه و خصوصا اينكه به زعم ايشان اين مديريت حتي در جزئيات و رويدادهاي جاري نيز مستقيما سرايت دارد: و در توضيح ماجرا اينگونه نقل ميكنند كه: اگر يك دهه پيش وزير كشور وقت ادعا ميكرد نظر خداوند را نسبت به عملكردش با نوعي الهام دريافت ميكند، امروز رئيسجمهور به مردم چنين القا ميكند كه اعمال و رفتارش به نوعي تحت مديريت امام زمان قرار دارد.
3- مقام معظم رهبري به عنوان بالاترين مقام رسمي نظام طي ماههاي گذشته در چند مناسبت نسبت به رواج خرافات و برداشتها و آموزههاي انحرافي از دين در كشور هشدار دادند و احتمالا در همين راستا هم بوده است كه طي اين مدت نيروهاي امنيتي و مقامات قضايي با تعدادي از كساني كه ادعاي ارتباط با امام زمان(عج) را داشتند و از اين طريق به جلب نيروهاي سادهلوح و سوءاستفاده از آنان ميپرداختند، برخورد كردند كه اخبار آن از طريق رسانهها به اطلاع مردم رسيد. اما يكي از پروژههايي كه رئيس دولت نهم به فاصله كوتاهي از به قدرت رسيدن، آن را كليد زد، پروژه قدسيسازي دولت و به طور مشخص قدسيسازي خودش بوده است و در همين راستا هم هست كه به روشني و صراحت بين خود و امام زمان(عج) پيوندي از آنگونه كه ذكر شد تصوير ميكند تا هالهاي از قداست بر عملكرد خود و دولتش ايجاد كند و بدين ترتيب از اين ابزار به عنوان يك ابزار انحصاري در خدمت قدرت رسمي استفاده نمايد. شگرد اصلي رئيس دولت نهم تاكنون تلاش در جهت عاميسازي روندها و رويهها در حوزه سياسي و اجتماعي بوده است بهطوري كه سطح گستردهاي از عامه مردم را به سوي خود جلب كند (صرفنظر از اينكه تا چه حد موفق بوده باشد) و امروز با صراحت بيشتري در جهت قدسيسازي عملكرد خود و دولتش پيش ميرود تا از يك طرف خطاها و اشتباهها تحتالشعاع باورها و اعتقادهاي مذهبي مردم قرار گيرد و از طرف ديگر در جهت پيشبرد اهداف مورد نظر به كار گرفته شوند.نكته اين است كه اگرحكومتها بتوانند به ماهيت خود، عوامل و عملكردشان قداست مذهبي هم ببخشند، آن وقت پياده نظامهاي چنين حكومتي بر اثر تكليف شرعي ممكن است با نيت قرب الهي به هر كاري دست بزنند، حتي اگر از نظر كميت در اقليت باشند.
4- آقاي احمدينژاد گفته است بايد به فكر مديريت جهان باشيم و در همين سخنراني اخير هم تصريح كرده است: معمولا دولتهايي كه براي خودشان رسالتهاي جهاني يا قلمرو جهاني تعريف ميكنند، هم خود و هم ديگران را دچار مشكل ميكنند. يكي از نمونههاي جاري آن ايالات متحده است كه پس از پايان جنگ سرد و تلاش براي استقرار نظم نوين جهاني و خصوصا روي كار آمدن نومحافظهكاران، رسالتهايي مثل گسترش دموكراسي در جهان يا جنگ با تروريسم را در هر نقطه از كره زمين براي خود تعريف كرده است كه روزبهروز هزينههاي بيشتري هم خود ميپردازد و هم به ديگران تحميل ميكند و دقيقا از همين مقطع ميتوان گفت ايالات متحده دوران افول خود را آغاز كرده است.
5- آقاي احمدينژاد به نظر ميرسد هيچ تمايلي به برقرار كردن ارتباط دوسويه با نخبگان سياسي و اجتماعي از هر دو جناح از خود نشان نميدهد، سهل است كه با رفتارهاي خودمحورانه و غيرمنعطفكه از خود صادر ميكند، عناصر اصولگرا را هم به واكنش مياندازد. (پس از انعكاس سخنراني احمدينژاد درباره امام زمان(عج)، مخبر فراكسيون حزبالله مجلس در واكنشي اعلام كرد: پس به راستي تكيهگاه رئيس دولت و حلقه كوچك ياران نزديك او كجا است؟ اگر تكيهگاه او صرفا اعتماد به نفس خودش باشد كه دوامي نخواهد داشت و بسيار زودتر از آنچه خود تصور ميكند مانند يك موج ميگذرد؛ هرچند اين موج هزينههايي به كشور و ملت تحميل ميكند اما اگر اين حلقه، مثلا بر هستهاي نظامي و امنيتي با مديريتي حسابشده تكيه داشته باشد، وضعيت پيچيدهتر ميشود.
انتهاي خبر // روزنا - وب سايت اطلاع رساني اعتماد ملي//www.roozna.com
------------
------------
چهارشنبه 1 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 382]