تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 15 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سزاوار است كه عاقل ، از مستى ثروت، قدرت ، دانش ، ستايش و مستى جوانى بپرهيزد، چرا ك...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1850437638




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

گزارشي مشروح از برگزاري همايش بزرگداشت مرحوم محمدتقي فلسفي؛ ناطق نوري:فراموش كردن فلسفي جفا به تاريخ است/عادل:فلسفي سرمايه بزرگ ايران بود/رفسنجاني:فلسفي حجت اسلام بود


واضح آرشیو وب فارسی:آفتاب: گزارشي مشروح از برگزاري همايش بزرگداشت مرحوم محمدتقي فلسفي؛ ناطق نوري:فراموش كردن فلسفي جفا به تاريخ است/عادل:فلسفي سرمايه بزرگ ايران بود/رفسنجاني:فلسفي حجت اسلام بود
خبرگزاري انتخاب : همايش بزرگداشت ياد مرحوم محمد تقي فلسفي با حضور رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام و جمعي از علما و انديشمندان ، در تهران روز چهارشنبه در سالن همايشهاي صدا و سيما برگزار شد.


همايش بزرگداشت ياد مرحوم محمد تقي فلسفي با حضور رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام و جمعي از علما و انديشمندان ، در تهران روز چهارشنبه در سالن همايشهاي صدا و سيما برگزار شد.

بر اساس اين گزارش، در اين همايش كه به مناسبت يكصدمين سالگرد تولد اين خطيب فقيد ، برگزار شده است محورهاي " گفتار فلسفي - آيه الكرسي ، پيام اسماني توحيد ؛ گفتار فلسفي ، سخن و سخنوري ؛ گفتار فلسفي، معاد از نظر روح و جسم ؛ گفتار فلسفي ، بزرگسالان و جوانان ، افكار و تمايلات ؛ گفتار فلسفي ، همزيستي و ارزش هاي اخلاقي ؛ گفتار فلسفي ، شرح و تفسير مكارم اخلاقي از صحيفه سجاديه " تبيين و چند سخنراني ارائه مي شود.

بر پايه اين گزارش، رئيس مجلس شوراي اسلامي طي سخناني در اين همايش گفت: مرحوم فلسفي يك سرمايه بزرگ براي كشور است و بايد كاري كنيم كه اين سرمايه باقي بماند و براي جامعه سودآوري داشته باشد.

حداد عادل با بيان اين كه فلسفي نيازي ندارد كه براي وي بزرگداشتي برگزار كنيم افزود: وي در جوار حق آرميده است و ما نيازمند بزرگداشت او هستيم تا اسرار توفيق او را بشناسيم و به كار بگيريم.

وي با بيان اين كه نسل ما مديون آقاي فلسفي است گفت: وي با مبارزات خود در پيروزي انقلاب اسلامي نقشي بي بديل داشت و پس از پيروزي انقلاب نيز همچنان پشتيبان انقلاب و رهبري بود.

رئيس مجلس شوراي اسلامي با بيان اين كه همچنان كه امام راحل (ره) در دوران معاصر، پرچمدار تحول در شئون ديني بودند و نقش ايشان از همه بيشتر است گفت: آقاي فلسفي نيز وعظ ، خطبه و منبر را متحول كرد و در ايجاد تحول در منبر به عنوان يك رسانه ديني سهم نخست را داشت و اين افتخار از آ‌ن اوست.

وي افزود: وي تحولات روز را مي شناخت و با جريانات فكري و همچنين نيازها ، آسيب ها و حسن و عيب جامعه آَشنا بود.

حداد عادل با اشاره به اين كه مرحوم فلسفي معرفي تازه اي از اسلام و قرآن و مكتب اهل البيت (ع) به جامعه عرضه كرد گفت: وي بدون اين كه تحت تاثير حوادث روز قرار بگيرد مطالب مفيدي به جامعه و مردم تحويل داد.

رئيس مجلس شوراي اسلامي توجه به تربيت و اخلاق و نوشتن كتاب درباره تربيت كودك را از خصوصيات مرحوم فلسفي دانست و گفت: وي از همان اوائل كه منبر را آغاز كرد به مسائل رواني و تربيتي توجه داشت.

وي به آگاهي مرحوم فلسفي به علم و دستاوردهاي روز اشاره كرد و گفت: وي مكاتب باطل و مرام هاي گمراه كننده را مي شناخت و مورد علاقه امام (ره) بود.

حداد عادل با بيان اين كه وي در خطابه يگانه بود خطاب به وعاظ گفت: سعي كنيد بدانيد علت توفيق فلسفي در اين زمينه چه بوده است.

وي گفت: يكي از اسرار توفيق فلسفي تسلط بر زبان و ادب فارسي بود و اهل منبر هم بايد به اين مهم توجه داشته باشند.

رئيس مجلس شوراي اسلامي با بيان اين كه وعاظ و اهل منبر در سخنوري به جاي تقليد، به مرحوم فلسفي اقتدا كنند، افزود: وي منبر را به يك رسانه براي تبليغ و ترويج دين و معارف مبدل كرد.

بر اساس اين گزارش، رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام نيز در همايش يادبود مرحوم محمدتقي فلسفي با برشمردن ويژگي هاي شخصيتي اين خطيب فقيد گفت: نبايد اجازه دهيم كه شخصيت هاي برجسته به فراموشي سپرده شوند.

آيت الله هاشمي رفسنجاني با اشاره به تاثير سخنراني ها، توصيه ها و حركت هاي مرحوم فلسفي در پيروزي انقلاب اسلامي افزود: فلسفي هيچ توقعي از انقلاب نداشت جز اينكه انقلاب پايدار بماند.

رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام با شرح شرايط دوره مشروطيت و دوره رضاخان گفت: زندگي مرحوم فلسفي در دوره حساس، متلاطم و غيرمستقر رضاخاني و استبداد بوده است؛ در آن دوره كه حزب توده فعاليت وسيعي را در كشور آغاز كرده بود، مرحوم فلسفي جلوه ويژه اي در ميان خطباي بزرگ آن زمان به منظور روشنگري مردم داشت.

آيت الله هاشمي رفسنجاني با بيان اينكه مرحوم فلسفي شخصيتي بااستعداد، هوشيار،‌ واقع بين و آشنا با رموز سياست و كشورداري بود اضافه كرد: آيت الله بروجردي اعتقاد خاصي به فلسفي داشت ومرحوم فلسفي مقالات شيوايي درباره مكتب تشيع در دوره ايشان نوشته است.

رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام جمع تاريخ و قرآن، اخلاقيات، ادبيات و شعر را از شيوه هاي مرحوم فلسفي در سخنراني ها برشمرد.

آيت الله هاشمي رفسنجاني همچنين از نكات برجسته دوره زندگي مرحوم فلسفي به استيضاح دولت علم در دوره محمدرضا شاه اشاره كرد و روشنگري مرحوم فلسفي در برهه هاي مختلف حكومت استبدادي ستم شاهي و نيز ياري رساندن در تهيه و تحويل اسناد مربوط به كاپيتولاسيون شامل متن مجلس سنا، شوراي ملي و كنوانسيون وين به حضرت امام خميني (ره) را از جمله مبارزات فلسفي دانست.

وي تهيه و تحويل اين اسناد به حضرت امام را نقطه عطفي در آغاز مبارزه با استبداد حكومت شاهنشاهي برشمرد و گفت: در شرايط آن روز، خطابه ها و سخنراني هاي مرحوم فلسفي در پيروزي انقلاب بسيار موثر بود.

رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام افزود: مرحوم فلسفي تا پايان عمر در خط مستقيم ولايت و اسلام بود و پس از رحلت حضرت امام، از رهبري نظام حمايت كرد و هر زمان نظر يا حرفي داشت نجيبانه مطرح مي كرد.

وي اضافه كرد: مرحوم فلسفي تلاش هاي بسياري براي آشنا كردن وعاظ با ريزه كاري هاي خطابه انجام داد و كتاب هايي هم درباره وعظ و ارشاد منتشر كرده است.

رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام گفت:‌ تحليل و برداشت مرحوم فلسفي از روايات عالمانه بود و درخصوص مسائل كشور هم اجتهاد داشت.

آيت الله هاشمي رفسنجاني با بيان اينكه بسياري از موفقيت هاي وي مرهون نشستن پاي خطابه هاي مرحوم فلسفي بوده است افزود: هنوز هم از يادداشت هايم در پاي منبرهاي ايشان استفاده مي كنم؛ بنده وعظ و خطابه را از مرحوم فلسفي آموخته ام.

رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام ، تعبير آيت الله بروجردي از مرحوم فلسفي را خاطرنشان كرد و گفت: مرحوم بروجردي خطاب به مرحوم فلسفي فرمود: حجت الاسلام واقعي شما هستيد و شما حجت اسلام را بر مردم تمام كرد.

بر پايه اين گزارش، دبيركل بنياد بين المللي غدير نيز در همايش بزرگداشت مرحوم محمد تقي فلسفي گفت: زبان خطابه هاي مرحوم فلسفي ، قويترين زبان در ميان سخنوران زمانه بود و بايد آثار وي در ميان نسل جوان ترويج شود.

آيت الله ابوالقاسم خزعلي افزود : مرحوم فلسفي فردي برتر در شور، شعور و شهود و بيان صريح ، آشنا به جامعه و عاشق اهل بيت (ع) بود.

وي تصريح كرد: مرحوم فلسفي بر عشق به اهل بيت (ع) تاكيد مي كرد و چاره سازي تمام نارسايي ها را از طريق عمل به اموزه هاي اهل بيت عصمت و طهارت (ع) ممكن مي دانست.

آيت الله خزعلي اضافه كرد: مرحوم فلسفي اهل شعور بود و مطالب مورد نياز مردم را در كتب مختلف فراهم و به مردم عرضه كرد.

دبيركل بنياد بين المللي غدير به دقت مرحوم فلسفي درباره مسائل ديني و شرعي اشاره كرد و گفت: بايد كتاب هاي اين خطيب فقيد را براي مطالعه نسل جديد ، ترويج كنيد.

حجت الاسلام والمسلمين ناطق نوري در سخنراني اختتاميه اين همايش گفت:‌ فراموش كردن شخصيت هاي برجسته انقلاب و كشور همچون مرحوم فلسفي ، جفاي به تاريخ است كه نبايد انجام شود.

رئيس همايش بزرگداشت مرحوم محمدتقي فلسفي با بيان اينكه شخصيت هاي برجسته و اثرگذاري در تاريخ كشورمان موج آفرين و تاثيرگذار بوده اند كه در لابه لاي تاريخ به دست فراموشي سپرده شده اند ، گفت: با اقدامات كينه توزان انقلاب، زندگي پرافتخار برخي از شخصيت هاي برجسته دستخوش تحريف و دگرگوني شده است.

ناطق نوري افزود: هم اكنون از زندگي سيدجمال الدين اسدآبادي كه فردي روشنفكر و خوش فهم و اثرگذار بوده است، چهره دقيق در دست نيست و با ترديد و بعضا با تحقير با او برخورد مي شود.

ناطق نوري به شيخ فضل الله نوري و آيت الله كاشاني اشاره كرد و گفت: شيخ فضل الله در مقابل خروج مشروطيت از مشروعيت با خردورزي و درايت ايستادگي كرد.

رئيس همايش بزرگداشت مرحوم محمدتقي فلسفي با بيان خدمات ويژه اين خطيب فقيد در راه انقلاب گفت: مرحوم فلسفي در طول زندگي خود فراز و نشيب هاي زيادي ديده است و روشنگري هاي او در مقابل خطر كمونيست و توده اي ها مملكت را از تهديد نجات داد.

وي افزود: در مقطعي كه بسياري از مسئولان حكومتي ، بهائيان را دست كم گرفته بودند، مرحوم فلسفي با دستور مرجعيت بر ضد بهائيت قيام كرد.

ناطق نوري يكي از اقدامات مهم فلسفي در دوره رژيم طاغوت در سال 41 را افشاگري درباره لايحه 6 ماده اي و رفراندوم دانست و گفت: فلسفي با روشنگري خود خطاب به پاي منبرها اعلام كرد" اي مردم اين كشور خفقان است، مرگ بر خفقان".

ناطق نوري تصريح كرد: سخنراني كوتاه فلسفي درباره رفراندوم تاثيرگذار و باعث حركت مردمي در اين باره شد.

ناطق نوري تاكيدكرد: فلسفي اهل مطالعه و با برنامه بود و تعبد و تدين اين خطيب فقيد زبانزد است.

وي گفت: فلسفي در بيان حق صريح اللهجه بود و در منبر در تمام طول تاريخ از مطالبي كه بوي خرافه پرستي و شبهه عوام زدگي داشت استفاده نمي كرد.

ناطق نوري طرح مسائل اخلاقي با شيوه نو و بهره گيري از آخرين نظريات علمي و آخرين فتاواي علما را از ويژگي هاي بارز مرحوم فلسفي برشمرد.

وي گفت: فلسفي از سخناني كه باعث تفرقه ميان فرقه هاي مذهبي مي شد پرهيز مي كرد و همواره از وحدت اسلامي سخن مي گفت.

ناطق نوري طرح انتقاد از دولت ها را كه با ادب و شخصيت خاص همراه بود از ويژگي هاي ديگر مرحوم فلسفي دانست.

ناطق نوري برگزاري اين قبيل همايش ها را باعث عدم تحريف زندگي و اقدامات شخصيت هاي برجسته دانست و گفت: اين همايش ها بايد ادامه يابد.

همايش بزرگداشت مرحوم محمد تقي فلسفي با ارائه مقالات سه نفر از محققان حاضر در اين همايش و سخنراني ناطق نوري پايان يافت.

در همايش امروز تمبر يادبود مرحوم فلسفي با حضور آيت الله هاشمي رفسنجاني رونمايي شد و سايت اينترنتي با نام مرحوم فلسفي راه اندازي شد.

بر اساس اين گزارش، همچنين سازمان تبليغات اسلامي درآستانه صدمين سال ولادت استاد محمدتقي فلسفي دوره 8 جلدي كتاب‌هاي تلخيص شده اين استاد را منتشر كرد.

اين دوره از اثار با تلاش پژوهشكده باقرالعلوم( ع) وابسته به سازمان تبليغات اسلامي و شركت چاپ و نشر بين‌الملل اين سازمان منتشر شد.

موضوع اين كتاب‌ها شامل ،كودك از نظر وراثت و تربيت، آيت‌الكرسي پيام آسماني توحيد، سخن و سخنوري، اخلاق، و جوان است كه حسين سوزنچي آنها را تلخيص و تنظيم كرده است.

در بخشي از پيش‌گفتار كتاب‌ها آمده است: مرحوم محمدتقي فلسفي (ره) خطيب توانايي بود كه حدود يك قرن پيش در طول حيات خود خدمات ارزنده‌اي به جامعه اسلامي ايران عرضه داشت.

سخنراني‌هاي پرشور و حرارت وي در زمان خويش نقش مهمي در هدايت جامعه به سمت تعاليم اسلام داشت و از افراد مورد اعتماد حضرت امام خميني (ره) براي طرح پاره‌اي از مسائل سياسي مهم در جامعه بود.
 چهارشنبه 1 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 497]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن