واضح آرشیو وب فارسی:مهر: اجراي اصل 44 قانون اساسي موجب رونق سرمايه در كشور مي شود
ساري - خبرگزاري مهر: معاون اجرايي بورس كشور گفت: اجراي اصل 44 قانون اساسي موجب رونق سرمايه در كشور خواهد شد.
به گزارش خبرنگار مهر، احمد احمد پور، عصر امروز در همايش نقش، سهم و جايگاه جوانان در اصل 44 قانون اساسي در محل دانشگاه مازندران اظهار داشت: اصل 44 نقطه عطفي در سازماندهي مجدد اقتصاد ايران است و بر اساس اين اصل روند اقتصاد كشور دگرگون شده است.
وي بيان داشت: به منظور توسعه كشور، دولت بايد از حالت تصميم گيري خارج شود و به كارهاي نظارتي بپردازد.
احمدپور سياستهاي كلي اصل 44 را شتاب بخشيدن به رشد اقتصادي و گسترش مالكيت در سطح عمومي توصيف و خاطرنشان كرد: اجرايي شدن اصل 44، زمينه افزايش رقابت پذيري در اقتصاد، كاستن از بار مالي دولت در تصدي فعاليتهاي اقتصادي، افزايش سطح اشتغال عمومي و تشويق اقشار مردم به پس انداز و سرمايه گذاري را به دنبال خواهد داشت.
وي در خصوص مزاياي اصل 44 نيز بيان داشت: اجراي اين اصل باعث فعال شدن بخش خصوصي و ايجاد بخش رقابتي مي شود و در نتيجه كيفيت محصولات، خدمات و بهره وري افزايش و نرخ تورم كاهش خواهد يافت.
احمدپور افزايش سرمايه گذاري در كشور را نيازمند شفافيت در قوانين مربوط به سرمايه گذاري برشمرد و تصريح كرد: خصوصي سازي نيازمند خلاقيت و نوآوري براي حضور در بازار رقابتي است از اينرو جايگاه نيروهاي جوان و مستعد در اين بخش حائز اهميت مي شود.
معاون تحقيقات و مطالعات سازمان ملي جوانان كشور نيز در اين همايش با مهم دانستن حضور موثر جوانان در عرصه فعاليتهاي اقتصادي بر لزوم حمايتهاي لازم از سوي دستگاههاي اجرايي تاكيد كرد.
به گفته مهدي اسحاقي، جوانان با مجموعه اي از توانمنديها مي توانند در اقتصاد ملي و منطقه اي وارد شوند و با نشاط و سرزندگي جواني و نيروي انگيزه آينده روشني را براي شكوفايي اقتصادي كشور رقم زنند.
وي تقليل اصل 44 به دادن برخي امتيازات و تسهيلات به جوانان را نامناسب ارزيابي و تصريح كرد: اين رويه نمي تواند حركت ماندگاري را در ساختار اقتصادي كشور رقم زند.
وي گفت: تجربه نشان داده كه با اعطاي تسهيلات اقتصادي نمي توان زمينه موفقيت جوانان را فراهم كرد بلكه بايد ساز و كارهاي ديگري نيز براي تحقق برنامه هاي آنان و ايجاد قدرت رقابت با بازار برايشان ايجاد شود.
اسحاقي گسترش ارتباطات و جهاني شدن را از ويژگيهاي دنياي معاصر توصيف و خاطرنشان كرد: در اين فضا، حضور نيروهاي جوان كه داراي افكار و ايده هاي جديد هستند در كنار تجربه مديران با سابقه موجب رشد و توسعه مناسبتر كشور مي شود.
معاون پژوهشي دانشگاه مازندران و از اقتصاددانان كشور در اين همايش نيز مقاله اي با عنوان ريشه هاي تاريخي مداخله بخش غير دولتي در اقتصاد، ارائه و طي آن به تبيين آسيبهاي ناشي از اقتصاد دولتي پرداخت.
جعفري صميمي يادآور شد: الگوي اتحاد جماهير شوروي ثابت كرد كه اقتصاد دولتي با چه چالش هايي روبرو خواهد شد.
وي مهمترين مزاياي مداخله بخش غيردولتي را افزايش كارايي و بهره وري، ايجاد انگيزه، كاهش هزينه، افزايش سرمايه گذاري در بخش خصوصي و در نتيجه شكل گيري بازار رقابتي عنوان كرد.
وي ادامه داد: اين پروسه زمينه افزايش رفاه اقتصادي در جامعه، افزايش شفافيت اقتصادي و كاهش فساد، توسعه بازارهاي مالي و مشاركت بيشتر مردم، توسعه نقش ابتكارات و ايجاد فضاي مناسب براي جوانان و انگيزه براي استفاده از فناوريهاي برتر را فراهم خواهد كرد.
جعفري صميمي با اشاره به اهميت جايگاه جوانان در اجراي اصل 44 قانون اساسي اظهار داشت: با ايجاد خصوصي سازي و ايجاد فضاي رقابتي، شركتها به دنبال حضور نيروهاي پرانرژي، نوآور و جوان براي رقابت با بازار هستند و در اين صورت بايد شرايط براي استراحت بازنشستگان پس از اتمام دوران خدمتشان ايجاد شود.
در همايش بررسي نقش سهم و جايگاه جوانان در اصل 44 كه با همكاري سازمان ملي جوانان استان و دانشكده علوم اقتصادي و اداري دانشگاه مازندران برگزار شد از 130 دانشجوي ممتاز دانشكده علوم اقتصادي و اداري دانشگاه مازندران با اهداء لوح تقدير تجليل شد.
شنبه 28 ارديبهشت 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 602]