تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):عقل راهنمايى مى  كند و نجات مى  دهد و نادانى گمراه مى  كند و نابود مى  گرداند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826511497




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

دلارام با یاد او


واضح آرشیو وب فارسی:تبیان: دلارام با یاد او
کودک و توکل
یکی از مفاهیم کلیدی در تربیت کودک که مورد توجه ویژه برخی از روانشناسان قرار می گیرد موضوع دلبستگی است. دلبستگی نوعی پیوند عاطفی است که بین کودک و مراقب اصلی او مثل مادر به وجود می آید. نوع دلبستگی، رفتارها و عملکردهای مختلفی را برای فرد در زندگی در هنگام مواجهه با مشکل و یا خطر به وجود می آورد. همین دلبستگی است که بر نوع رابطه هر شخص با پروردگار نیز تأثیر گذار است. در کودکان آشفته که دارای دلبستگی ایمن نیستند. مادر یا مراقب اولیه برای کودک فضایی را به وجود می آورد که احساس در دسترس بودن او را ندارد به طوری که در هنگام نیاز بتواند در حضورش آرامش داشته و به کندوکاو بپردازد. کودکان با دلبستگی ایمن در حضور مادر به راحتی بازی می کنند، گوشه گیر نیستند، به کشف محیط می پردازند. مادر در آنها پایگاهی امن و آرامش بخش است و کودک در هنگام جدایی مادر معترض بوده و در هنگام بازگشت، او را مورد استقبال قرار می دهد. کودکان ناایمن دارای خشم و اضطراب هستند و از همیشگی بودن مهر و دوستی مادر در دوران خردسالی و محبت اطرافیان در بزرگسالی در تعارض و تردیدند. آنان چنین تصور می کنند که دیگران قابل اعتماد نیستند و من قابل ارزش نیستم. یکی از علل اختلافات زناشویی خشم است. و این خشم می تواند ریشه در دلبستگی ناایمن در افراد باشد. لذا زن یا مرد در اثر عدم دریافت پیوستگی در محبت مدام به این فکر می کنند که ممکن است دیگری در تعهد خود وفادار نبوده و او را ترک نماید. بنابراین اگر محبت و عشق در میان همسران به صورت مداوم و به میزان لازم و کافی موجود باشد منجر به ایجاد دلبستگی ایمن می گردد و در آرامش زوجین تأثیرگذار است.کودکان ناایمن دارای خشم و اضطراب هستند و از همیشگی بودن مهر و دوستی مادر در دوران خردسالی و محبت اطرافیان در بزرگسالی در تعارض و تردیدند.در مورد دلبستگی می توان حتی به چگونگی انتخاب همسر نیز نگاهی داشت. افراد با دلبستگی ایمن با رعایت اصول عقلانی دست به انتخاب های شایسته می زنند و این در حالی است که فرزندان با دلبستگی ناایمن مدام در انتخاب شخص به دنبال برطرف نمودن کمبودها و محرومیت های دوران کودکی خود داخل خانواده هستند.تأثیر نوع دلبستگی بر رابطه با خدا: همه ما لحظاتی را همراه با استرس و تشویش تجربه کرده ایم. در این مواقع نیاز به یک پایگاه امن را حس و درک نموده ایم. که با رجوع به آن و دعا و مناجات آرامش نداشته خود را بدست می آوریم.
کودک و توکل
  جالب است بدانید تحقیقات حاکی از آن است که الگوی دلبستگی ایمن در خانواده، باعث همسانی و الگوی دلبستگی ناایمن در خانواده به ناهمسانی نوع رفتارهای فرزندان با پدر و مادر می انجامد. لذا در خانواده های مذهبی، همسانی قوی در  دلبستگی به خدا بین والدین و فرزندان وجود دارد. یعنی دلبستگی در خانواده به دلبستگی به خدا منجر خواهد شد. همچنین دلبستگی ناایمن در خانواده های غیر مذهبی نیز باعث خواهد شد که عدم همسانی صورت گرفته و فرزندان دلبستگی عمیقی را با خداوند برقرار نمایند. پس دلبستگی به خدا نوعی آرامش فطری بوده و بقدری قوی است که در هر دو دسته افراد می جوشد.   حتی عرفا معتقدند که داشتن رابطه ای خوب و شایسته و درخور، در مخلوقات در گرو داشتن رابطه ای تنگاتنگ با خداست. عشق به خدا باعث می شود که به خاطر رضایت او از دیگران نرنجیم و آنها را ببخشیم و رابطه ای ایمن ایجاد نماییم. عرفا معتقدند که داشتن رابطه ای خوب و شایسته و درخور، در مخلوقات در گرو داشتن رابطه ای تنگاتنگ با خداست. عشق به خدا باعث می شود که به خاطر رضایت او از دیگران نرنجیم و آنها را ببخشیم و رابطه ای ایمن ایجاد نماییم. لذا اگر بدانیم که نوع تربیت و عملکرد ما در مورد فرزندانمان تا چه حد بر عملکرد آینده آنها حتی در رابطه آنها با خالق هستی اثرگذار است. از هیچ عاملی فروگذار نخواهیم کرد. و خواهیم دانست که برای داشتن فرزندانی مومن و معنوی باید بر نوع پاسخ گویی به نیازها و ارتباط خود با آنها دقت نماییم.اَلا بذکرالله تطمئنّ القلوب فهیمه کهتری- خانواده و زندگی  غمش را بخوان بابوسه ای بهشتی شوید سرمایه گذاری در بانک احساسات راهکارهای تربیت ماندگار دموکرات باشیم یا دیکتاتور؟ به نظر شما مقصر کیست؟ من میتونم خدا رو ببینم؟





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تبیان]
[مشاهده در: www.tebyan.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 184]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن