تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اى جوانان! آبرويتان را با ادب و دينتان را با دانش حفظ كنيد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826659556




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

لوگوی گوگل زیردریایی ژول‌ورن شد +عکس


واضح آرشیو وب فارسی:نیک صالحی: آخرین نیوز: لوگوی گوگل امروز، سه شنبه 8 فوریه به مناسبت سالروز تولد ژول ورن، نویسنده برجسته فرانسوی و خالق بزرگترین آثار علمی تخیلی به شکل زیردریایی رمان 20 هزار فرسنگ زیر دریا شد. به گزارش خبرگزاری مهر، ژول ورن با رمانهای 20 هزار فرسنگ زیر دریا، 5 هفته پرواز با بالن، سفر به اعماق زمین، از زمین به ماه، بازگشت به ماه، پرتو سبز، دور دنیا در 80 روز، جزیره اسرارآمیز و ... شناخته می شود. عناوینی که در ذهن تمام کودکان جهان در دو قرن اخیر جاودانه شده اند.  این رمانها حاصل تخیل عمیق و اندیشه بزرگ ژول ورن، نویسنده بزرگ فرانسوی است که در چنین روزی یعنی در 8 فوریه 1828 متولد شد. رمانهای ژول ورن که یکی از پدران داستانهای علمی تخیلی مدرن است ریشه بسیاری از اختراعات و تحولات بزرگ علمی و فناوری در دو قرن اخیر بوده است.

ساخت زیردریایی، هواپیما، سفینه فضایی، تلویزیون و بسیاری دیگر از وسایلی که امروز در زندگی روزمره مردم دنیا وارد شده اند نخستین بار در ذهن خلاق این نویسنده شکل گرفتند. ژول ورن به گونه ای محیطهای درون دریا، آسمان، فضا، زیرزمین و... را شرح می دهد که به نظر می رسد حکایتهای واقعی برجسته ترین دانشمندانی باشند که واقعا دست به این اکتشافات زده اند. کتابهای ژول ورن به تمام زبانهای دنیا ترجمه شده اند. وی سومین نویسنده دنیا است که کتابهایش بیشترین خواننده را به زبانهای خارجی داشته است. به همین منظور امروز گوگل، بزرگترین موتور جستجوی دنیا لوگوی خود را به مناسبت سالروز تولد این پدر داستانهای علمی تخیلی به ژول ورن اختصاص داده است به طوریکه لوگوی امروز گوگل شبیه به پنجره های زیردریایی رمان 20 هزار فرسنگ زیر دریا شده است. در کنار پنجره یک اهرم قرار گرفته است.

این اهرم را می توان با مکان نمای ماوس حرکت داد. با تکان دادن اهرم به جهتهای بالا، پایین، راست و چپ می توان منظره اقیانوس را از پشت پنجره های زیردریایی مشاهده کرد. با حرکت ماوس بر روی اهرم در منظره های پشت پنجره صحنه هایی از ماهی ها، مرجانهای دریایی، بستر اقیانوس و سایر موجودات اعماق دریاها نمایان می شوند. ژول ورن در 8 فوریه 1828 از "پیر ورن" و "سوفی آلوت دو لا فویی" در غرب فرانسه متولد شد. ژول اولین فرزند خانواده بود و پس از وی 4 خواهر و برادرش به دنیا آمدند. پدر داستانهای علمی تخیلی در سال 1839 درحالیکه تنها 11 سال داشت از خانه فرار کرد و سوار بر کشتی مستقیما به هند رفت اما پدرش وی را فوراً بازگرداند. در جوانی قلم ادبی ژول به شدت با مخالفت پدرش که وکیل بود و می خواست که پسر بزرگش شغلش را دنبال کند روبه رو شد. در این راستا وی به پاریس فرستاده شد تا در رشته حقوق تحصیل کند. زندگی در پاریس این فرصت را به ژول داد تا با افرادی چون "الکساندر دوما" آشنا شود و در کتابخانه ملی مطالعات بسیاری در حوزه های عملی و تاریخی داشته باشد. شاید اگر ذهن خلاق نویسندگانی چون ژول ورن نبود که ایده های نوآوریهای علمی را به دانشمندان ارائه کنند امروز علم و فناوری تا این حد پیشرفت نکرده بود.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نیک صالحی]
[مشاهده در: www.niksalehi.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 356]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سرگرمی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن