تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 16 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خداوند روزه را واجب كرده تا بدين وسيله دارا و ندار (غنى و فقير) مساوى گردند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805016132




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تاسی به اهل بیت (ع) نگهدارنده ملک و آیین است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: دکتر انصاری لاری: تاسی به اهل بیت (ع) نگهدارنده ملک و آیین است خبرگزاری پانا: دکتر انصاری لاری با بیان اینکه تاسی به اهل بیت (ع) نگهدارنده ملک و آیین است، گفت: برخورد خشونت آمیز به دور از سیره ائمه (ع)‌ است
۱۳۹۴ جمعه ۲۸ فروردين ساعت 11:49

خبرگزاری پانا+

به گزارش خبرگزاری پانا، دکتر محمد ابراهیم انصاری لاری شامگاه در مراسم هفته یزرگداشت مقام زن که با همت جمعیت زنان مسلمان نو اندیش و دفتر فارس انجمن اسلامی پزشکان برگزار شده بود، اظهار داشت: درباره زنان، نقش زنان، جایگاه زنان، جنبش زنان،منزلت زنان ونقش و تاثیری که زنان در دوام و قوام جامعه دارند سخن به تفصیل گفته شده است.
رییس هیات امنای دانشگاه حافظ ابراز داشت: اما آنچه که در مقدمه بحث به عنوان یک نکته جدی وموثر می تواند بیان شود، اشاره به تغییرى پر سرعت است که در دو و سه دهه اخیر در جهان در حال رخ دادن است.
وی گفت: البته تغییریک اتفاق همیشگی است، بوده هست و خواهد بود اما سرعت این تغییر در دو سه دهه اخیر بسیار بالا و شگفت انگیز بوده است و تمام حوزه ها از جمله حوزه زنان را به شدت تحت تاثیر قرار داده است.
انصاری لاری افزود: ضرورت های زمان و شدن های همیشگی جهان و آنهایی که فکر می کنند زمام این ضرورت ها وشدن ها را در اختیار دارند به دنبال این هستند که زنان را نیز در این تغییرآنگونه که می خواهند ترسیم کنند و نقشی را که می پسندند برای او تببین کنند.
وی تصریح کرد:در بسیاری از نقاط دنیا نیز به این هدف دست یافتند و به طور نسبی این نقش را ترسیم کرده اند.
رییس هیات امنای دانشگاه حافظ خاطر نشان کرد: در این شرایط همان پرسشی که همیشه وجود دارد یعنی اینکه چگونه باید بود و چه باید کرد مطرح می شود، به خصوص برای زنان ما که این تاثیر می تواند به دلیل نقشی که آنها دارند جدی تر و سرنوشت ساز تر باشد.
وی بیان کرد: پرسش این است که از یک سو در مقابل این تغیرات، ضرورت ها و شدن های همیشگی جهان و از سوی دیگردر برابرسنت های موروثی کهنه قدیمی و حتی آمیخته با خرافه چگونه باید بود.
انصاری لاری ادامه داد: یکی می خواهد زن را همچنان در قالب های گذشته نگه دارد ،هرچند که با پیروزی انقلاب اسلامی و نگاه جدیدی که حضرت امام ( ره) داشتند و شرایطی که برای حضور زنان در جامعه ایجاد شد بخشی از این آسیب منتفی شد اما هنوز این سنت های موروثی قدیمی را می توان مشاهده کرد ودیگری با فشارهای خود می خواهد از زن نقشی مناسب دنیاى مدرنى كه خود مى پسندد بسازد.
وی تاکید کرد: در میان این دو راه این زن آگاه مسلمان ایرانی است که باید تصمیم بگیرد که خودش خود را بسازد و آنچه که می خواهد برای خود ترسیم کند.
رییس هیات امنای دانشگاه حافظ یادآور شد: اگر این ایده آل برای زن غیر ایرانىو غیر مسلمان دشوار است برای زن ایرانی مسلمان با توجه به پشتوانه غنی فرهنگ ایرانی و سرمایه ای که از اسلام دارد کار سختی نیست و می تواند چهره ای به خود بگیرد که نه حالت کهنه قدیمی باشد و نه عروسک بزک کرده مقلد دنیای مدرن.
وی اظهار داشت: وقتی در این مسیر زن مسلمان ایرانی به دنبال الگو می گردد به نام آشنای فاطمه (س) برخورد می کند.
انصاری لاری ابراز داشت: اما چالش اصلی اینجا شکل می گیرد که با وجود گذشت بیش از سه دهه از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی چه در كسب اراده قوی برای ایستادن در مقابل این فشارها و چه در تلاش برای شناخت الگوی مناسب هنوز آنگونه که شایسته است در حوزه فرهنگی کار نکرده ایم.
وی گفت: این نقص و این ضعف سبب شده است که جامعه زنان ما و به ویژه جامعه زنان جوان ما دچار یک بحران هویتی، یک حیرت، یک سرگردانی و یک خسارت جدی شوند.
استاندار اسبق استان فارس افزود: جامعه به نام مبارك حضرت فاطمه (س) می رسد منقلب میشودو در دهه شهادت ایشان عمیقا سوگوار است و هزاران مجلس ومراسم ها برپا می کند اما در شناخت وی متاسفانه تنها به اختصار بسنده می شود.
وی تصریح کرد: فاطمه(س) دختر رسول خداست، فاطمه(س) همسر ولی خدا است، فاطمه(س) مادر ائمه هدی است، این ها فضایلی است که ما مطرح می کنیم که البته هرکدام فضایلی بزرگ است و غیر قابل تکرار که کسی به آن نمی رسد و هرکدام بر اساس عنایت الهی است.


انصاری لاری خاطر نشان کرد: این فضایل بزرگ خدادای از اراده حضرت هم خارج بوده و عنایت الهی است و این فضایل نه قابل تکرار است، نه قابل تقلید و نه قابل پیروی.
وی بیان کرد: آنچه که باید مطرح شود بعد دیگری است که مربوط به خود حضرت است، اینکه خود حضرت چگونه از فرصت دختر رسول خدا بودن، از فرصت همسر ولی خدا بودن و مادر ائمه هدی بودن استفاده کرد و به قله بلند فضیلت و معرفت رسید.
رییس هیات امنای دانشگاه حافظ ادامه داد: به قله ای که از زبان رسول خدا جایگاه وی یکی از چهار زن بزرگ دنیا است که او آخرین آنها و در نتیجه کامل ترین آنها است.
این استاد دانشگاه اضافه کرد: مریم، آسیه همسر فرعون به دلیل پرورش موسی،حضرت خدیجه کبری و در آخر حضرت فاطمه (س) این چهار زن هستند.
وی گفت: در معرفی حضرت معمولاًما بسنده می کنیم به روایات تكرارى كه درزمان حمل وی حضرت خدیجه فرمودند او در بطن من است و با من سخن می گوید و یا به زمان رحلت پیامبر اکرم(س) و آن دو نجوای معروف رسول خدا که یکبار حضرت فاطمه (س) را اندوهگین و یک بار او را مسرور ساخت.
استاندار اسبق استان بوشهر افزود: در ادامه نیز ماجرای غصب فدك توسط ابوبکر و حمله عمر به خانه ان حضرت مطرح می شود و نیز عزلت و اندوه ایشان در بیت الاحزان و شهادت ایشان و وصیت اینکه ابوبکر و عمر در تشییع ایشان نباشند که شبانه و مخفیانهمراسم خاکسپاری صورت می گیرد.
وی یادآور شد: این ماجراها همه آن چیزی است که در ذهن عمومی ما مطرح می شود، آن هم ذهن عمومی مردمی که تمام عشق خود را وارادت واخلاص خودرادر حدی که یک ملت می تواند در آستانه خانه فاطمه ( س) گذاشته اند.
انصاری لاری تاکید کرد: با وجود آنکه امروز ما سعادت زیستن در دوران انقلاب اسلامی را داریم که استقرار نظام مقدس اسلامی حاصل تاسی از خاندان اهل بیت (ع) و به ویژه امام حسین (ع) است ، اما هنوز به مضامینی مختصر وغالباً تكرارى در معرفی این شخصیت های والا مقام بسنده می کنیم.
رییس اسبق سازمان ثبت و احوال کشور با اشاره به اینکه نام بردن از حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س) در تاریخ هزینه های بسیاری داشته است با اشاره به ماجراى متوكل عباسى وبرخوردى كه با ابن سكیت داشت به خاطر اینكه حاضر نشد در حضور متوكل فضایل على وفرزندان على را انكار كندگفت: انقلاب اسلامی یک فرصت تاریخی است که در اختیار ما قرار دارد و به عنوان کشوری که افتخار پرچمداری مکتب اهل بیت (ع) را به عنوان تنها کشور شیعه داریم فرصت کمی نیست و ارزان به دست نیامده لذا باید از این فرصت در تبیین همه جانبه شخصیت ائمه برای جامعه خود و جوامع پیرامون تلاش کنیم.
وی خاطر نشان کرد:تشیع در طول تاریخ سختی ها و مظلومیت های بسیاری را به خود دیده و علما، فقها و فضلای بسیاری با بذل مال و جان خود تشیع را حفظ کرده اند و ما نباید از این فرصت تاریخی برای گسترش مکتب تشیع که همان اسلام ناب محمدی است تلاش کنیم.
انصاری لاری ابراز داشت: مردم ما همه عشق و ایثار واخلاصشان را براىاهل بیت(ع) گذاشته اندو تاسی خود را به اهل بیت(ع) و امام حسین (ع) در دوران مبارزات مقابل نظام ستم شاهی و در دوران دفاع مقدس به خوبى نشان داده اند.
وی تصریح کرد: همین تاسی به اهل بیت (ع) است که نگهدارنده ملک و آیین ایران اسلامی است.
رییس هیات امنای دانشگاه حافظ خاطر نشان کرد: اما چرا این عشق ها و فداکاری ها تاثیر خود را در جامعه ان گونه كه شایسته و بایسته جامعه ونظام اسلامى ماست نگذاشته است و ما تعالیم واموزشهاى انسان ساز ائمه هدى و پیشوایان دین این را که سرشار از صلح و دوستی ، مودت و مهربانی، حقیقت و عدالت است را فراموش کنیم.
وی تاکید کرد: چرا ما این ها را فراموش می کنیم و به خود اجازه می دهیم که در برخورد با مخالف که نه، معاند که نه ، در مقابل برادری که به گونه ای متفاوت از ما می اندیشد،با دوست معتقدی که متفاوت از ما می اندیشد چنین بی پروا، خشن، دور از عقل و منطق برخورد کنیم.ان هم در شهرى كه منتسب به یكى از فرزندان پاك ان خاندان است .
انصاری لاری بیان کرد: در کنار این شور و عشق واین ایمان واخلاص اگر رسانه های ما و سخنرانان ما سیره ائمه را جدى تر وعمیقترو بهترمعرفی کرده بودند قطعا شناختی به وجود می آمد که دیگر جوانان پر شور ومتدین ما اسباب دست و ابزار سیاست بازان وکینه ها و عداوت ها ى انهانمی شدند.
وی اظهار داشت: چرا بزرگان دین را به گونه ای در فضایی رمزگونه معرفی می کنیم که امید به پیروی آنها نه تنها در دل جوانان ما شکوفا نمی شود که پژمرده نیز می شود.
استاندار اسبق فارس گفت: نباید به گونه ای سخن بگوییم که برای جوانان ما که اسیر فضای گذار از سنت به مدرنیته هستند جذابیت نداشته باشد.
وی بیان کرد: ما هر چه داریم از حوزه تبلیغ و ترویج دین است و نباید اجازه داد برخی عیر مسولانه این حوزه را دچار خسارت کنند.
انصاری لاری ابراز داشت: على القاعده باید بهترین ها ،فاضل ترین ها و با استعدادترین افراد در امر تبلیغ فعال باشند.
وی تاکید کرد: اگر این مبلغان در ایام و مناسبت ها به نقاط مختلف نروند ما بسیار آسیب می بینیم اما باید در این حوزه ضابطه مند عمل کنیم.


رییس اسبق سازمان ثبت و احوال کشور تاکید کرد: البته که شناخت و معرفی شخصیت حضرت فاطمه (س) سخت است، ایشان یک دختر بود برای پدرش آنگونه که باید باشد، یک همسر بود براى شویش انچنان كه باید باشدو یک مادر بود برای فرزندانش انطور كه شایسته است و یک مسول بود در مقابل جامعه و سرنوشت و مردمش آنگونه که باید.
وی اظهار داشت: این مسولیت اجتماعی بسیار مهم است، باید دید چگوه فاطمه(س) فاطمه (س) شد، فاطمه (س)‌ اگر به این جایگاه رسید به دلیل دوران ریاضت سختى بود كه در كنار رسول خدا وبه عنوان دختر رسول خدا تحمل كرده بود، به دلیل همین نقش آفرینی اجتماعی و مسولیت اجتماعی بودتاریخ به ما میگوید سخت گیریهایى كه پیامبر نسبت به فاطمه روا میداشتند هرگز نسبت به دختران دیگرشان اعمال نمی كردند زیرا فاطمه باید خودش را براى صفت بزرگى چون سیدة نساء العالمین اماده میكرد این لقب را كهپیامبر به دختران دیگرش نداد.
دکتر انصاری لاری گفت: اگر حضرت پس از رحلت رسول خدا به سراغ انصار می رفتند برای این بود که مردم را با حق خودشان آشنا کنند،نه براى اینكه از حق شوهرش دفاع كند برای این بود غدیر خم را یادآور کنند، برای حق مردم بود که همان حکومت عدالت است نه برای حق علی (ع) به عنوان همسرش که متاسفانه برخی این گونه منعکس می کنند.
وی خاطر نشان کرد: البته که فضیلت دختر رسول خدا(ص) بودن و همسر ولی خدا و مادر ائمه هدی بودن کم فضیلتی نیست، اما خودسازی، ریاضت،معرفت اندوزی، عبادت، خدمت به خلق و... بود که از فاطمه ، فاطمه ساخت.
استاندار دولت اصلاحات در استان های فارس و بوشهر ادامه داد: با این ترتیب دختران ما مقصر نیستند، چمن نمی دانند، نشنیدند، برایشان نگفته اند، به درستی ابعاد وجودی این شخصیت ها را نمی شناسیم و نمی توان بدون اینکه جوانان بشناسند از آنها انتظار الگوبرداری داشت. خبرنگار: مهدی سوداگران  













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن