تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 9 تیر 1403    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):کسی که عبادت های خالصانه خود را به سوی خدا فرستد، پروردگار بزرگ ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802791455




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

توقف پروازهای باری بعد از افزایش نرخ سوخت


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:


صادرات بار بین المللی توسط شرکت‌های هواپیمایی داخلی؛
توقف پروازهای باری بعد از افزایش نرخ سوخت
صادرات کالا یکی از اهداف حمل و نقل هوایی است؛ اما در سال‌های اخیر از ۵۹ هزار تن در سال ۸۹ به ۲۶ هزار تن در سال ۹۲ کاهش یافته است.



  به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز، علاوه بر جابجایی مسافران، صادرات کالا نیز یکی از اهداف حمل و نقل هوایی است که به پروازهای کارگو یا باری معروف است اما طی سال های اخیر روند صادرات کالاها از طریق هواپیما روبه کاهش بوده است که یکی از دلایل آن قیمت بالای نرخ سوخت پروازهای باری است.

علی‌رغم اینکه نرخ سوخت برای پروازهای مسافری با قیمت ۵۰۰ تومان در هر لیتر در اختیار شرکت‌های هواپیمایی قرار می‌گیرد اما نرخ سوخت پروازهای باری در هرلیتر با نرخ ۲ هزار و ۷۰۰ تومان محاسبه می‌شود و قیمت بالای نرخ سوخت موجب شده تا صادرات کالا از طریق هواپیما برای صادرکنندگان و همچنین ایرلاین‌ها توجیه اقتصادی نداشته باشد.

بر اساس آمار به دست آمده، میزان بار جابه‌جا شده از طریق حمل و نقل هوایی کشور از سال ۸۹ که قانون هدفمندی یارانه‌ها اجرا شد روند نزولی داشته است به طوری که حجم صادرات بار با هواپیما در سال ۸۹ به میزن ۵۹ هزار و ۷۶۳ تن بود که این حجم در سال ۹۰ با کاهش حدود ۸ هزار تنی به ۵۱ هزار و ۶۳۰ تن کاهش یافت.

حجم صادرات بار از طریق هواپیما در سال ۹۱ نیز با کاهش بیش از ۲۲ هزار تنی به ۲۸ هزار و ۸۶۴ تن رسید که این حجم صادرات در سال ۹۲ به ۲۶ هزار و ۵۳۱ تن کاهش یافت.


صادرات بار بین المللی توسط شرکت‌های هواپیمایی داخلی
 
در همین زمینه قائم مقام فرودگاه پیام درباره علت کاهش صادرات بار از طریق حمل و نقل هوایی با بیان اینکه حجم بار وارداتی و صادراتی زمینی گمرکات طی چند سال اخیر تغییر نکرده است، گفت: این در حالی است که صادرات و واردات بخش حمل و نقل هوایی کاهش پیدا کرده است و دلیل آن نرخ بالای نرخ سوخت نسبت به قبل از افزایش نرخ سوخت است.

توقف پروازهای باری بعد از افزایش نرخ سوخت

کاوه حدادپور با بیان اینکه نرخ سوخت پروازهای باری بر اساس مصوبه سازمان هدفمندی از زمان اجرای این قانون به ۲۷۰۰ تومان در هر لیتر افزایش یافت افزود: قبل از این افزایش، نرخ سوخت پروازهای مسافری و بار یکسان بود اما بعد از اجرای قانون هدفمندی نرخ سوخت پروازهای باری افزایش یافت به طوری که پروازهای فرودگاه پیام به عنوان تنها فرودگاه تخصصی باری در کشور به صفر رسید این در حالی است که پیش از آن روزانه حدود ۱۰ پرواز باری از طریق این فرودگاه نشست و برخاست می‌شد.

قائم مقام فرودگاه پیام درباره برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی پروازهای باری به پایگاه خبری وزارت راه گفت: مذاکراتی با یکی از شرکت‌های هواپیمایی انجام شده و بر اساس وعده داده شده طی یک الی دو ماه آینده پرواز این ایرلاین باری از فرودگاه پیام آغاز به کار می کند.

وی افزود: با توجه به اینکه این ایرلاین با هواپیمای پهن پیکر در فرودگاه پیام فعالیت می کند نیازمند تغییر زیرساخت‌های فرودگاه بودیم که طی این مدت این زیرساخت‌ها تامین و تجهیز می‌شود.

نرخ بالای سوخت پروازهای باری برای صادرات مقرون به صرفه نیست

در همین زمینه مقصود اسعدی سامانی دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی نیز گران بودن نرخ سوخت پروازهای باری را دلیل کاهش صادرات بار از طریق حمل و نقل هوایی دانست و گفت: گران بون نرخ سوخت پروازهای کارگو باعث حمل بار از طریق هواپیما برای صادرکنندگان مقرون به صرفه نباشد.

وی ادامه داد: بسیاری از صادرکنندگان به طور خاص صادرات سبزیجات و میوه از کالاهایی بودند که از طریق هواپیمای به خارج از کشور صادر می شد اما بعد از افزایش نرخ سوخت، پروازهای باری برای صادرکنندگان و حتی شرکت‌های هواپیمایی مقرون به صرفه نبود که اگر دولت در این زمینه مساعدت کند این بخش رونق می‌یابد./ایسنا/110



۲۶/۰۱/۱۳۹۴ - ۱۰:۰۰




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن