محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1831608973
نگاهی به تاریخچه اندروید؛ از کیک فنجانی تا آبنباتچوبی
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
نگاهی به تاریخچه اندروید؛ از کیک فنجانی تا آبنباتچوبی
چند سالی است که برای خیلی از مردم جهان، «اندروید» جزئی از زندگی روزمره شده است.
یک پزشک: چند سالی است که برای خیلی از مردم جهان، «اندروید» جزئی از زندگی روزمره شده است. این سیستمعامل قدرتمند و محبوب، بیشتر از تمام سیستمعاملها بر روی دستگاههای الکترونیکی نصب شده است. نهتنها گوشیها و تبلتها، بلکه تلویزیونها، ساعتها و حتی برخی عینکها نیز توسط اندروید، کار میکنند و هوشمند میشوند.
البته موفقیت امروزی اندروید از همان اول همراه آن نبود. بااینکه اندروید در سال ۲۰۰۳ شروع به کار کرد ولی سالها طول کشید تا به قد و قوارهٔ یک سیستمعامل موبایل برسد. امروز میخواهیم نگاهی به تاریخچهٔ اندروید بیندازیم.
شرکت اندروید در سال ۲۰۰۳ توسط اندی روبین، ریک ماینر، نیک سیِرز و کریس وایت در کالیفرنیا تأسیس شد. هدف شرکت این بود که موبایلها به دستگاههای هوشمندتری تبدیل شوند و از مکان و علایق صاحبشان آگاهی داشته باشند. در ابتدا شرکت اندروید در پی ساخت سیستمعاملی پیشرفته برای دوربینهای دیجیتالی بود ولی وقتی متوجه شد بازار دوربینهای دیجیتالی آنقدر خوب نیست که برای این شرکت سودآور باشد، تمرکزش را به گوشیهای موبایل جلب کرد.
هدف اندروید در این زمان ساخت سیستمعاملی برای گوشیهای موبایل بود که با سیمبیان و ویندوز موبایل رقابت کند. بااینکه پایهگذاران اندروید افراد سرشناسی در صنعت فناوری بودند و موفقیتهای قابلتوجهی درگذشته داشتند، ولی از همان ابتدا مشکلات مالی گریبان گیر این شرکت شد.
شرکت اندروید در سال ۲۰۰۵ توسط گوگل خریده شد و برخی کارمندانش نیز به استخدام گوگل درآمدند. اندی روبین و تیمش مشغول ساخت سیستمعاملی بر پایهٔ هستهٔ لینوکس برای گوشیهای موبایل شدند و اولین نسخهٔ آزمایشی اندروید در ۵ نوامبر ۲۰۰۷ عرضه شد.
اندروید ۱.۰
اولین نسخهٔ تجاری اندروید در ۲۳ سپتامبر ۲۰۰۸ عرضه شد و بر روی گوشی HTC Dream به بازار آمد.
بااینکه اندروید ۱ اولین نسخهٔ رسمی اندروید بود، ولی برنامهها و قابلیتهای خوب و کاربردی مثل مرورگر، Gmail، پخشکننده یوتیوب، نقشه گوگل، پشتیبانی از دوربین و … داشت. دیگر برنامهها را نیز میتوانستیم از «مارکت» دانلود کنیم.
در اولین نسخه از اندروید صفحهکلید مجازی وجود نداشت. البته HTC Dream خود مجهز به صفحهکلید فیزیکی بود، لذا کمبود خیلی مهمی بهحساب نمیآمد.
بهروزرسانی اندروید ۱.۱ در ۹ فوریه ۲۰۰۹ عرضه شد که شامل چند قابلیت جدید و رفع برخی اشکالات بود.
اندروید ۱.۵ کیک فنجانی (Cupcake)
اندروید ۱.۵ در ۲۷ آوریل ۲۰۰۹ عرضه شد و اولین نسخهای بود که نام یک شیرینی بر روی آن گذاشته شد. این روش نامگذاری در نسخههای بعدی اندروید نیز ادامه یافت و تاکنون هر نسخه از اندروید، به ترتیب حروف الفبای لاتین به نام یک شیرینی است.
اندروید ۱.۵ برای اولین بار از ویجتها پشتیبانی میکرد. یعنی میتوانستید نسخههای کوچکشده از برخی برنامهها را بر روی صفحهٔ خانه ببینید و به قابلیتهای دمدستی، دسترسی سریع داشته باشید. هماکنون نیز پشتیبانی از ویجتها یکی از برتریهای اندروید نسبت به دیگر سیستمعاملها بهحساب میآید. از دیگر قابلیتهای جدید در اندروید ۱.۵ میتوان به ضبط فیلم با فرمت MP4، قرار دادن تصویر برای مخاطبین، اتصال خودکار دستگاههای بلوتوث به گوشی و ارسال صدا از این طریق اشاره کرد.
اندروید ۱.۶ پیراشکی (Donut)
اندروید ۱.۶ بااینکه تنها ۰.۱ با نسخهٔ قبلی تفاوت داشت ولی شامل بهبودهایی خیلی بزرگتر از ۰.۱ بود. یکی از ویژگیهای مهم این نسخه پشتیبانی از انواع صفحههای نمایش با وضوح مختلف مثل QVGA و WVGA بود. بهاینترتیب اندروید خیلی زیباتر از قبل به نظر میرسید.
کادر جستجوی سریع روی صفحه در اندروید ۱.۶ ارتقا پیدا کرد و نهتنها اینترنت، بلکه بخشهایی از گوشی را نیز جستجو میکرد. برای مثال کاربر میتوانست برنامهها، مخاطبین یا حتی وضعیت آبوهوا را در این کادر جستجو نماید و جواب آن را سریع مشاهده کند.
برنامهٔ دوربین نیز در این نسخه بهبود یافت و بهتر با گالری ارتباط برقرار میکرد. مارکت اندروید در این نسخه میتوانست کاربر را راهنمایی کند و بهترین و پرطرفدارترین برنامهها را در گروههای مختلف به او نشان بدهد.
اندروید ۲ نان خامهای (Éclair)
اندروید ۲ سومین نسخهٔ اندروید بود که در سال ۲۰۰۹ عرضه شد. پشتیبانی از ایمیل Microsoft Exchange و مدیریت همزمان چند حساب ایمیل در یک Inbox از ویژگیهای این نسخه بود.
برنامه ناوبری گوگل دیگر قابلیت مهمی بود که در نسخهٔ ۲ به اندروید اضافه شد. این برنامه با گرفتن نام مقصد، کاربر را تا رسیدن به آن راهنمایی میکرد.
برنامه دوربین در اندروید ۲ از فلاش، فوکوس بر روی اشیاء خیلی نزدیک و گرفتن عکس ماکرو و جلوههای رنگی پشتیبانی میکرد.
بهروزرسانی اندروید ۲.۱ در ۱۲ ژانویه ۲۰۱۰ عرضه شد و قابلیت استفاده از تصویر پسزمینهٔ متحرک را به همراه رفع برخی ایرادات برای کاربران به ارمغان آورد.
گوگل میخواست گوشی روانه بازار کند که تجربهای ناب از اندرویدی باشد که خودش ایجاد کرده است. لذا با همکاری HTC گوشی Nexus One تولید شد. این گوشی نازک صفحهٔ AMOLED با وضوح WVGA داشت و در آن دوران یک گوشی سطح بالا بهحساب میآمد.
اندروید ۲.۲ ماست یخی (Froyo)
نسخهٔ ۲.۲ که عرضه شد، گوشی Nexus One نخستین گوشی بود که این بهروزرسانی را دریافت میکرد. اینجا بود که مزیت گوشیهای Nexus در دریافت بهروزرسانیها نشان داده شد.
در این نسخه علاوه بر بهبود سرعت و عملکرد اندروید، برنامهٔ گالری نیز ارتقا یافته بود. اکنون در گالری حالت سهبعدی و انیمیشنهایی وجود داشتند که با کج کردن صفحه یا حرکت بین آلبومها به نمایش درمیآمدند.
کاربران در این نسخه میتوانستند بهوسیلهٔ Tethering USB یا Wifi HotSpot اینترنت موبایل را با رایانه یا دیگر گوشیها به اشتراک بگذارند. علاوه بر این قابلیت غیرفعال کردن Data برای صرفهجویی در هزینهٔ اینترنت در ماست یخی معرفی شد.
استفاده از رمز عددی و حرفی برای قفلکردن گوشی در این نسخه اندروید ارائه شد. از این به بعد کاربران میتوانستند بهغیراز الگو (Pattern Unlock) گزینههای PIN و Password را نیز انتخاب کنند.
اندروید ۲.۳ نان زنجبیلی (Gingerbread)
رابط کاربری و صفحهکلید مجازی اندروید در نسخه ۲.۳ که ۶ دسامبر ۲۰۱۰ عرضه شد، بهبود زیادی داشتند. گوشی Nexus S با همکاری سامسونگ ساخته شد که ازلحاظ زیبایی ظاهری بهتر از Nexus One بود.
NFC قابلیتی بود که در نسخه ۲.۳ به اندروید آمد ولی تا مدتها استفادهٔ خاص و مهمی برای آن وجود نداشت.
در این نسخه از اندروید میتوان مصرف باتری را بهصورت نمودار زیر ذرهبین گرفت و برنامههایی که مسئول استفادهٔ بیشازحد از باتری هستند را پیدا کرد.
اندروید ۲.۳ از سنسورهایی مثل ژیروسکوپ و بارومتر پشتیبانی میکند و به برنامهنویسان و سازندگان امکان میدهد کاربریهای جدیدی با استفاده از این سنسورها به وجود بیاورند.
اندروید ۳ شانه عسل (Honeycomb)
اندروید ۳ که مخصوص تبلتها است در ۲۲ فوریه ۲۰۱۱ عرضه شد. دو روز بعد اولین تبلت مجهز به این نسخه از اندروید یعنی Motorola Xoom معرفی شد.
چون اندروید ۳ مخصوص تبلتها بود، رابط کاربری خاصی نیز برای آن طراحیشده بود. دکمههای بازگشت، خانه، و لیست برنامههای اخیر به همراه ساعت و نوتیفیکیشنها در نواری در پایین صفحهنمایش داده میشدند. در این نسخه برای اولین بار دکمههای فیزیکی حذف شدند و تولیدکنندگان میتوانستند فضای بیشتری را به صفحهٔ نمایش اختصاص دهند.
در این نسخه با پشتیبانی از پردازندههای چندهستهای، دستگاههای اندرویدی قدرت تازهای یافتند.
بهروزرسانی به نسخههای ۳.۱ و ۳.۲ مدتی بعد عرضه شدند و شامل رفع برخی ایرادات و برخی قابلیتهای جدید مثل تغییر اندازهٔ ویجتها بر روی صفحه بودند.
اندروید ۴ بستنی حصیری (Ice Cream Sandwich)
این نسخه از اندروید در ۱۸ اکتبر ۲۰۱۱ به همراه گوشی Samsung Galaxy Nexus عرضه شد. در آن زمان گوگل اعلام کرد هر دستگاهی که دارای اندروید ۲.۳ به بالا است میتواند به اندروید ۴ بهروزرسانی کند.
رابط کاربری اندروید در این نسخه تغییرات بسیار گستردهای داشت و فونت Roboto بهعنوان فونت جدید پیشفرض در اندروید استفاده شد. در این نسخه از اندروید، گوشیها میتوانستند از دکمههای مجازی پایین صفحه بهجای دکمههای فیزیکی استفاده کنند. قابلیت دیگر در صفحهٔ خانه بود که میتوانستیم بهراحتی با کشیدن و رها کردن آیکونها بر رویهم پوشه ایجاد کنیم.
قابلیت Android Beam در این نسخه از اندروید به دو گوشی که NFC داشته باشند امکان میدهد اطلاعاتشان را تنها با نزدیک شدن به یکدیگر بفرستند.
در اندروید ۲.۳ میزان مصرف باتری بهصورت نمودار نمایش داده میشد و در اندروید ۴ میزان مصرف اینترنت به تفکیک برنامهها و بهصورت کلی بر روی نمودار نمایش داده میشود. حتی میتوان برای مصرف اینترنت حد بیشینهای تعیین کرد تا در هزینهٔ اینترنت صرفهجویی شود.
قابلیت تشخیص چهره یکی از پر سر و صداترین قابلیتهای اندروید ۴ است که قفل گوشی را با تشخیص چهرهٔ کاربر توسط دوربین جلو، باز میکند. اما دقت و کارایی این روش آنقدر ضعیف است که هنوز این سؤال برایمان مطرح است که چرا اصلاً گوگل روی چنین قابلیتی وقت گذاشت.
اندروید ۴.۱ آبنبات پاستیلی (Jelly Bean)
اندروید ۴.۱ در ۹ جولای ۲۰۱۲ با تمرکز بر بهبود گرافیک و زیبایی سیستمعامل عرضه شد. در این نسخه از اندروید از فناوری استفاده شد که اجازه میداد تغییرات و انیمیشنها در رابط کاربری با سرعت ۶۰ فریم بر ثانیه اجرا شوند تا کاملاً روان به نظر برسند.
Google Now که برای اولین بار در این نسخه به اندروید آمد، دستیار شخصی اندروید است که میتواند بهطور هوشمند برخی اطلاعات موردنیاز کاربر را در اختیار او قرار دهد، قرارهای ملاقات او را یادآوری کند و …
تنظیم آلارم، جستجوی نقشه برای مواردی مثل رستورانهای نزدیک، تنظیم قرار ملاقات و … ازجمله کارهایی است که میتوان با دادن دستور صوتی به Google Now انجام داد.
اندروید ۴.۲ در ۱۳ نوامبر ۲۰۱۲ عرضه شد. در این بهروزرسانی، پشتیبانی از ویجتها در صفحهٔ قفل ایجاد شد و کاربر میتوانست دوربین را با یک حرکت انگشت، مستقیماً از صفحهٔ قفل باز کند.
Daydream قابلیت دیگری است که در اندروید ۴.۲ ایجاد شد و درصورتیکه فعال باشد، هنگام شارژ گوشی، تصویر متحرکی مثل Screensaver نمایش میدهد. در صفحهکلید اندروید ۴.۲ کاربر میتواند تنها با کشیدن انگشت بر روی حروف، کلمهٔ کامل را بنویسد. این قابلیت در صفحهکلیدهایی مثل Swype نیز وجود دارد و بسیار پرطرفدار است.
تبلتهای مجهز به اندروید ۴.۲ از چند کاربر پشتیبانی میکنند. برای مثال اگر یک خانواده از یک تبلت استفاده میکنند، هرکدام از افراد میتوانند حسابهای کاربری جدا و برنامههای جداگانهای داشته باشند.
اندروید ۴.۳ که تکمیلکنندهٔ آبنبات پاستیلی بود، در ۲۴ جولای ۲۰۱۳ عرضه شد. موتور بازی Open GL ES 3 در این نسخه به اندروید آمد که گامی مهم در بالا بردن کیفیت بازیها محسوب میشود.
اندروید ۴.۴ کیت کت (KitKat)
اندروید ۴.۴ در ۳۱ اکتبر ۲۰۱۳ عرضه شد و Nexus 5 اولین دستگاهی بود که با اندروید ۴.۴ به بازار آمد. تغییرات ظاهری گستردهای در این نسخه از اندروید به وجود آمد که باعث مدرنتر شدن هرچه بیشتر آن شد. این دفعه رنگ آبی در آیکونها و المانهای صفحه به سفید تغییر پیداکرده بود و نوار سیاهرنگ بالای صفحه نیز در صفحهی خانه بیرنگ شده بود.
حالت Immersive به برنامهها اجازه میدهد تمام صفحه را اشغال کنند و حتی جای نوار بالای صفحه و دکمههای پایین صفحه را نیز بگیرند. بعد هر وقت کاربر با دکمهها یا نوار بالای صفحه کار داشت کافی است انگشتش را از لبهٔ بالا به سمت پایین بکشد یا از لبهٔ پایین به سمت بالا ببرد.
در اندروید ۴.۴ بهبود زیادی در کارایی سیستمعامل و استفادهٔ بهینه از حافظه صورت گرفته و تنها به ۵۱۲ مگابایت رم احتیاج دارد تا عملکرد خوبی داشته باشد. این بهینهسازی برای سازندگان گوشیهای موبایل اهمیت زیادی دارد و باعث شده گوشیهای ارزانقیمتشان عملکرد بهتر و روانتری داشته باشند. همینطور سازندگان را ترغیب کرده که این بهروزرسانی را برای دستگاههای قبلی نیز عرضه کنند.
کارایی Google Now در اندروید ۴.۴ بهبودیافته و اکنون با صفحهٔ خانه نیز یکپارچه شده است. بهگونهای که در Nexus 5 با کشیدن انگشت از چپ به راست بر روی صفحهٔ خانه، و در دیگر گوشیها نیز با کشیدن انگشت از دکمهٔ خانه به بالا باز میشود. حتی در صفحهٔ خانه اگر بگویید Ok, Google جستجوی صوتی Google Now فعال میشود.
Android Wear
در ۱۸ مارس ۲۰۱۴ نسخهای از اندروید مخصوص ساعتهای هوشمند عرضه شد که Android Wear نام دارد.
Android Wear با استفاده از Google Now و نوتیفیکیشنهایی که بر روی گوشی میآیند، اطلاعات مهم و دمدستی را بر روی ساعت هوشمند نشان میدهد.
Samsung Gear Live و LG G Watch اولین ساعتهای هوشمندی بودند که با سیستمعامل Android Wear عرضه شدند و بعدازآن دیگر تولیدکنندگان نیز دست به تولید ساعت هوشمند Android Wear زدند. هماکنون انواع مدلهای ساعت هوشمند را میتوان در بازار یافت.
اندروید ۵ آبنباتچوبی (Lollipop)
آخرین نسخه از اندروید در ۲۵ ژوئن ۲۰۱۴ در کنفرانس Google I/O معرفی شد و کمی بعد، گوشیهای نکسوز و موتورولا بهروزرسانی به اندروید ۵ را دریافت کردند.
در اندروید ۵ انقلابی در طراحی رابط کاربری اندروید به وجود آمد و شیوهٔ جدید طراحی پایهگذاری شد که به آن Material Design میگویند. رابط کاربری تخت و مینیمالیستیک اندروید ۵ با انیمیشنهای زیبا و تأثیرگذار حس مدرن بودن را به انسان میدهد. کمتر بخشی از اندروید را میتوان یافت که تحت تأثیر این شیوهٔ طراحی قرار نگرفته باشد. حتی بسیاری از برنامهنویسان نیز برنامههایشان را با شیوهٔ Material Design طراحی میکنند و برنامههای قبلیشان را با بهروزرسانی به شکل جدید درمیآورند.
قابلیتهای جدید اندروید ۵ زیاد است. استفاده از رانتایم ART بهجای Dalvik باعث شده سرعت اجرای برنامهها بالاتر برود ولی در عوض فضای بیشتری به هر برنامه اختصاص مییابد.
برای مدیریت مصرف باتری نیز ابزارهای بیشتری وجود دارد و قابلیت Power Saver امکان میدهد در زمانی که شارژ زیادی باقی نمانده، با کاهش عملکرد سیستمعامل در مصرف باتری صرفهجویی شود.
در اندروید ۵ میتوان حسابهای کاربری مختلف در گوشی تعریف کرد تا افراد متفاوتی که با یک گوشی کار میکنند، وارد اطلاعات شخصی یکدیگر نشوند. حتی میتوان برای افرادی که فقط مدت کوتاهی با گوشی شما کاردارند، حساب میهمان ایجاد کرد.
مدیریت بیصدا بودن گوشی بهکلی تغییر کرده و اکنون در قسمتی به نام Interruptions میتوانید تنظیم کنید که گوشی در زمان خاصی بیصدا باشد یا فقط برای برخی اعلانهای خاص، زنگ زده شود.
در صفحهٔ قفل دیگر خبری از ویجتها نیست ولی پیامها در صفحهٔ قفل نمایش داده میشوند و حتی میتوانید همانجا جواب پیامهایتان را بدهید.
اگر میخواهید کسی از برنامهای استفاده بکند ولی به برنامههای دیگر در گوشی شما سرک نکشد، قابلیتی وجود دارد که آن برنامه را به صفحه «پین» کنید. یا حتی اگر میخواهید بازی بکنید ولی نمیخواهید اشتباهاً با زدن دکمهٔ خانه از بازی بیرون بروید، با پین کردن بازی به صفحه مشکل حل میشود.
بهروزرسانی اندروید ۵.۱ در ۹ مارس ۲۰۱۵ معرفی شد که قابلیتهایی مثل پشتیبانی از چند سیمکارته بودن گوشی، تماس صوتی با کیفیت بالا، تنظیم وای فای و بلوتوث مستقیماً از منوی تنظیمات سریع و … را برای کاربر به ارمغان میآورد.
تاریخ انتشار: ۲۴ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 63]
صفحات پیشنهادی
طرز تهیه کیک فنجانی
آشپزی طرز تهیه کیک فنجانی در صورت دلخواه ميتوانيد كيكها را از بالا به دو قسمت کرده و ما بين آنها خامه بگذاريد خامه شيرينشده را ميتوان از قنادي فروشي تهيه كرد امام صادق عليه السلام اگر دوست دارى كه خداوند عمرت را زياد كند پدر و مادرت را شاد كن به گزارش سنگاهی به آخرین اخبار از تحولات یمن
نگاهی به آخرین اخبار از تحولات یمن تهران - ایرنا - شبکه خبری الجزیره قطر دوشنبه شب از وقوع انفجارهای شدید در منطقه فج عطان شهر صنعا پایتخت یمن خبر داد به گزارش ایرنا به نقل از بخش عربی شبکه الجزیره این انفجارهای شدید ناشی از بمباران انبارهای تسلیحاتی در کوه فج عطان است اینعکس: این ها کیک هستند یا غذا؟!
عکس این ها کیک هستند یا غذا تاپ ناپ کیک هایی شبیه به غذاها تاریخ انتشار ۰۹ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۳ ۴۴نگاهی به برخی موضع گیریهای دولت در سال 93
گزارش نگاهی به برخی موضع گیریهای دولت در سال 93 در روزهای آغازین سال 1394 با ورق زدن کارنامه دولت برخی از مواضع افراد برجسته آن بالاخص رئیس جمهوری را بازنگری میکنیم اما قضاوت در مورد اینکه دولتمردان تا چه حد بر مواضع خود پایدار بوده اند بر عهده خوانندگان است به گزارش خبرننگاهی بر آرامگاه بابا طاهر+تصاویر
مکان های تاریخی ایران نگاهی بر آرامگاه بابا طاهر تصاویر بقعه یا آرامگاه باباطاهر یکی از محل های مهم برای ایرانی هاست که نشان از شاعر بزرگ دارد و در خرم آباد است به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران بقعه یا آرامگاه باباطاهر یکی از محل های مهم برای ایرانی هاست که نشان از شانگاهی از نزدیک به تاریخ دور ایران + فیلم
مجموعه میراث جهانی پاسارگاد مجموعهای از سازههای باستانی برجایمانده از دوران هخامنشی است که در پاسارگاد در استان فارس جای گرفتهاست این مجموعه دربرگیرنده ساختمانهایی چون آرامگاه کوروش بزرگ باغ پادشاهی پاسارگاد کاخ دروازه پل کاخ بارعام کاخ اختصاصی دو کوشک آبنماهای باغنگاهی به ورزشگاه خانگی تیم ملی سوئد
تصویر نگاهی به ورزشگاه خانگی تیم ملی سوئد سهشنبه شب دیدار ایران و سوئد در ورزشگاه فرندزآرنا برگزار میشود این ورزشگاه در منطقه سولنای سوئد قرار دارد و ظرفیت آن 50 000 نفر است ورزشگاه خانگی تیم ملی سوئد در دسامبر 2009 شروع به ساختن شد و در اکتبر 2012 بود که به بهرهبرداری رسیدکارشناس اهل سنت بعثه مقام معظم رهبری در مدینه منوره: نگاه قرآن و اسلام به وحدت نگاهی استراتژیک است نه تاکتیکی
کارشناس اهل سنت بعثه مقام معظم رهبری در مدینه منوره نگاه قرآن و اسلام به وحدت نگاهی استراتژیک است نه تاکتیکیکارشناس اهل سنت بعثه مقام معظم رهبری در مدینه منوره گفت نگاه قرآن و اسلام به وحدت نگاهی استراتژیک است نه تاکتیکی حجت الاسلام والمسلمین احمد حاتمیان امروز در گفت وگو با خبدیالوگ های مستهجن و رکیک بازیگر تئاتر دردسر ساز شد!!
دیالوگ های مستهجن و رکیک بازیگر تئاتر دردسر ساز شد مدیر تماشاخانه ایرانشهر شخصا نمایش پاییز با بازی امیر جعفری را توقیف کرده و مسئولیت این موضوع به عهده اوست مجید سرسنگی در گفتوگویی درباره دلایل توقیف نمایش پائیز به کارگردانی نادر برهانی مرند که فقط 5 شب دیگر اجرا داردیک چشمه و چند پله شکستنی بکرترین و رویاییترین چشمه ایران محروم از نگاهی دلسوزانه + تصاویر
یک چشمه و چند پله شکستنیبکرترین و رویاییترین چشمه ایران محروم از نگاهی دلسوزانه تصاویرچشمه آب معدنی سورت در نوروز میزبان گردشگران زیادی از سراسر کشور است چشمهای با سکوت مطلق جای دنج و صداهایی که به کوه برخورد میکند به گزارش خبرگزاری فارس از ساری چشمه آب معدنی باداب سورتطرز تهیه کیک بستنی شکلاتی و نعنایی
طرز تهیه کیک بستنی شکلاتی و نعنایی از ترکیب دو طعم شکلات و نعنا طعم بسیار مطبوعی بوجود میآید همشهری آنلاین از ترکیب دو طعم شکلات و نعنا طعم بسیار مطبوعی بوجود میآید مواد لازم شکر 10 5 قاشق غذاخوریپودر شکر 115 گرمپودر کاکائو 3 قاشق غذاخوریسفیده تخم مرغ 4 عددبستنی 1 135نگاهی به مسیر تورم در اقتصاد 93/ حرکت به سمت کاهش 6 درصدی تورم
نگاهی به مسیر تورم در اقتصاد 93 حرکت به سمت کاهش 6 درصدی تورم رئیس کل بانک مرکزی می گوید در سال 94 باید کاهش 6 تا 7 درصدی نرخ تورم را داشته باشم تا به اهداف تک رقمی شدن نرخ تورم در سال 95 دستیابی داشته باشیم به گزارش نامه نیوز بانک مرکزی نرخ تورم در دوازده ماه منتهی به اسفند منیم نگاهی به آثار تاریخی و اماکن مقدس ری تجربه بهاری خرم در شهر تاریخی، مذهبی و فرهنگی ری
نیم نگاهی به آثار تاریخی و اماکن مقدس ریتجربه بهاری خرم در شهر تاریخی مذهبی و فرهنگی ریسابقه و قدمت 6 هزار ساله ری و وجود اماکن و عناصر با ارزش تاریخی بهویژه آستان حضرت عبدالعظیم ع ویژگیهای بسیار بارز و خاصی به این منطقه بخشیده و آن را نسبت به سایر مناطق تهران مجزا و متفاوتنگاهی نو به یادگیری |اخبار ایران و جهان
نگاهی نو به یادگیری کد خبر ۴۸۶۲۲۶ تاریخ انتشار ۰۸ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۳ ۱۳ - 28 March 2015 یکی از ویژگیهای منحصربهفرد انسان یادگیری است و بسیاری از دانشمندان آن را به همراه زبان وجه تمایز انسان از سایر حیوانات میدانند برخی پا را فراتر گذاشته و براساس این سخن فردوسی که زگهوارهصد دروازه شهری با پیشینه ای به وسعت تاریخ/نگاهی به سنت های گذشته
مهر گزارش می دهد صد دروازه شهری با پیشینه ای به وسعت تاریخ نگاهی به سنت های گذشته شناسهٔ خبر 2523377 شنبه ۸ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۲ ۰۵ استانها > سمنان دامغان – صد دروازه از کهن ترین شهرهای ایران در استان سمنان واقع شده که بنای آن را به دوران هوشنگ نبیره کیومرث از پادشاهان پیشدادینگاهی نو به یادگیری
شنبه ۸ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۱ ۴۹ یکی از ویژگیهای منحصربهفرد انسان یادگیری است و بسیاری از دانشمندان آن را به همراه زبان وجه تمایز انسان از سایر حیوانات میدانند برخی پا را فراتر گذاشته و براساس این سخن فردوسی که زگهواره تا گور دانش بجوی گفتهاند یادگیری رمز بقا و حیات انسان استطرز تهیه کیک اسفنجی ساده
آشپزی طرز تهیه کیک اسفنجی ساده ابتدا تمام تخم مرغ ها را با وانیل خوب میزنیم و بعد شكر را اضافه می كنیم و آنقدر می زنیم تا حجم مایع 2 برابر شود بعد روغن را اضافه می كنیم امام صادق عليه السلام اگر دوست دارى كه خداوند عمرت را زياد كند پدر و مادرت را شاد كن به-
علم و فناوری
پربازدیدترینها