واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: مدیر کل بهزیستی استان مرکزی: بهزیستی بخشی از سرمایه اجتماعی را به دوش می کشد خبرگزاری پانا: مدیر کل بهزیستی استان مرکزی گفت: بهزیستی بخشی از سرمایه اجتماعی را به دوش می کشد و می تواند با این مهم موجب تقویت همکاری و بطور همزمان گسترش روابط حمایتی دو جانبه در اجتماعات و ملت ها شود.
۱۳۹۴ دوشنبه ۲۴ فروردين ساعت 08:28
به گزارش خبرگزاری پانا، بهروز رفیعی در کنگره سرمایه اجتماعی که در سالن آمفی تئاتر بیت امام راحل در شهرستان خمین برگزار شد، اظهار داشت: سرمایه اجتماعی می تواند ابزاری ارزشمند برای مبارزه با بسیاری از نارسایی های اجتماعی در جوامع مدرن، همچون جرائم، که جزء جدایی ناپذیر آنها هستند، باشد.
وی ادامه داد: سرمایه اجتماعی ابزاری برای دستیابی به اطلاعات، تخصص و قدرت بیشتر است که بر این اساس، افراد می توانند به جای استفاده از سرمایه اجتماعی در جهت نفع سازمان، از آن برای پیشرفت شغلی خود استفاده کنند.
مدیر کل بهزیستی استان مرکزی بیان کرد: سرمایه اجتماعی به ارزش جمعی همه شبکههای اجتماعی و تمایلات ناشی از این شبکهها برای کمک به یکدیگر اشاره دارد و عنصری کلیدی در بنا و برقراری مشارکت های مردمی است.
رفیعی ابراز داشت: اداره بهزیستی با 150 خدمت تخصصی در سه حوزه پیشگیری، توانبخشی و اجتماعی مسئولیتی خطیر و بسیار مهم را عهده دار است و سرمایه اجتماعی شبکهای است که هر یک از اعضای خود را از پشتیبانی سرمایه جمعی برخوردار میکند و آنان را مستحق اعتبار میسازد.
وی در ادامه با اشاره به اهمیت خانواده گفت: کانون خانواده مهمترین اساس حفظ و افزایش سرمایه اجتماعی جامعه است و حضور افراد در محیط های مختلف علمی و آموزشی شرایط لازم در کاهش آسیب های اجتماعی را فراهم می کند.
رفیعی افزود: بهزیستی به عنوان یک نهاد اجتماعی- خدماتی برای اینکه بتواند 150 نوع وظیفه ذاتی و تخصصی خود در قالب خدمات قبل از تولد تا میان سالی را به گروه های مختلف جامعه ارائه دهد همواره نیازمند مشارکت خیرین و نیکوکاران است.
وی خاطر نشان کرد: هم اکنون 300 مجموعه خیریه در سطح استان مرکزی با بهزیستی همکاری دارند که این مهم در افزایش و بهبود خدمات ارائه شده در حوزه های پیشگیری، آموزش و درمان به مراجعه کنندگان نقش تعیین کننده ای دارد.
مدیر کل بهزیستی استان مرکزی اضافه کرد: لازمه افزایش سرمایه اجتماعی، اعتماد متقابل افراد به یکدیگر در خانواده و جامعه، افزایش احساس مسئولیت و جلب مشارکت شهروندان است که این شاخصه ها از ارکان مهم حرکت در مسیر توسعه یافتگی جوامع قلمداد می شود.
وی ادامه داد: بهزیستی یکی از نهادهای حمایتی است که برحسب وظیفه خود، با آگاه سازی و افزایش شناخت شهروندان از سرمایه اجتماعی، در افزایش و کاهش آسیب های اجتماعی نقشی تعیین کننده دارد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]