تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤمن بازگشت كننده به خدا، آمرزش خواه و توبه كننده است و منافق نيرنگباز، زيانبار و ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871879778




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چهار رايزن در چند روز آتي اعزام خواهند شد/ رویکردهای کیفی ملاک انتخاب و اعزام رایزنان است


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: معاون سازمان توسعه تجارت:
چهار رايزن در چند روز آتي اعزام خواهند شد/ رویکردهای کیفی ملاک انتخاب و اعزام رایزنان است
معاون امور بازاريابي و تنظيم روابط سازمان توسعه تجارت با بيان اين‌كه يكي از برنامه‌هاي مهم ما در سال‌جاري تداوم بر اعزام رايزنان بازرگاني است، گفت: چهار رايزن در چند روز آتي به كشورهاي هدف اعزام مي‌شوند.



به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل ازسازمان توسعه تجارت، ميرابوطالب بدري  با اعلام اين خبر، افزود: اعزام رايزنان بازرگاني محور اساسي برنامه‌هاي ما در سال 94 است و در همين راستا رايزنان كشورهاي امارات، آفريقاي جنوبي، افغانستان و هندوستان در چند روز آينده در اين كشورها مستقر مي‌شوند.


وي با بيان اين‌كه ارتقاي تجارت تا حد زيادي بستگي به عملكرد رايزنان بازرگاني دارد، تصريح كرد: رفع مشكلات تجار و بازرگانان، ارتباط با مقامات تصميم‌گير كشورهاي هدف، شناسايي پروژه‌هاي فني ـ مهندسي، اطلاع‌رساني به تجار و بازرگانان ایرانی از اخبارها و رويدادها مهم کشور محل ماموریت، ارتباط با سفارتخانه‌ها، دعوت از اتاق‌های بازرگانی، تجار و بازرگانان براي حضور در نمايشگاه‌ها و همايش‌ها و تشکیل مذاكرات رودررو از جمله وظايف رايزنان است كه این وظایف در سال جاري با توجه به آموزش‌هاي سازمان توسعه تجارت بيش از پيش از رايزنان بازرگاني انتظار مي‌رود.


بدري با تاکید بر اینکه عملكرد رايزنان به طور مرتب رصد مي‌شود، خاطرنشان كرد: تاكنون افرادی به عنوان رايزن در كشورهاي عراق، لبنان، چين، آذربايجان، ونزوئلا، ارمنستان، قزاقستان و پاكستان مستقر شده‌اند و با توجه به هدف‌گذاري‌هاي انجام‌شده در اين زمينه و مصوبه دولت، تعداد رايزنان را به 30 تن افزايش خواهيم داد.


وي يادآور شد: تونس، اندونزي، ويتنام، ايتاليا، روسيه، تركمنستان، ازبكستان، اسپانيا، عمان، عراق، كره جنوبي، شانگهاي چين، نيجريه، كنيا و افغانستان كشورهايي هستند كه رايزنان بازرگاني در آنجا مستقر خواهند شد. حتي براي برخي كشورها علاوه بر رایزن، چند نفر دستيار نيز اعزام خواهند شد.


معاون بازاريابي و تنظيم روابط سازمان توسعه تجارت علاوه بر اعزام رایزن به پايتخت برخی کشورها، آستاراخان روسيه، اقليم كردستان و بصره در عراق و هرات افغانستان را از جمله شهرهايي دانست كه به آن‌جا رايزن اعزام خواهد شد.


وي در پاسخ به سوالي در مورد عملكرد رايزنان بازرگاني گفت: بسياري از كشورها براي اعزام رايزنان دفاتر بزرگي را در كشورهاي هدف تهيه كرده و همراه با اعزام رايزن، 10 تا 30 تن را نيز در اين كشورها مستقر مي‌كند. اين رايزنان بازارهاي كشورهاي محل استقرار خود را موشكافي كرده و تحليل مي‌كنند، اما ضعف در امكانات ما را مجبور كرده كه به اعزام يك رايزن اكتفا كنيم.


بدري در تشريح برنامه‌هاي سازمان توسعه تجارت براي بهبود عملكرد رايزنان بازرگاني، يادآور شد: رویکرد کیفی در انتخاب و اعزام رایزنان اتخاذ شده است و در این زمینه دو كميته وجود دارد که در آنها آزمون‌ها و سوالات متنوعي طراحي شده و رايزنان طبق نتایج این آزمون‌ها مورد محك قرار می‌گیرند. رايزنان منتخب كساني هستند كه به صورت نسبي از پس آزمون‌هاي مختلف از قبيل تحليل‌هاي اقتصادي، مديريت بحران، سوالات اقتصادی و تسلط به زبان انگليسي بر آمده‌اند.


وي ادامه داد: در يك سال گذشته اين رايزنان منتخب در بيش از 50 جلسه مختلف حضور پيدا كرده، از توانمندي‌هاي شهرك‌هاي صنعتي و كارخانه‌ها در سراسر ايران بازديد به عمل آورده و با يك برنامه‌ريزي منسجم و هدفمند به كشورها محل مأموريت خود اعزام خواهند شد.


بدري در پایان تصريح كرد: فراخوان سازمان براي داوطلبان پست رايزني همچنان پابرجاست و كميته‌هاي تشكيل‌شده بدين منظور در حال شناسايي و گزينش افراد برتر هستند.


انتهای پیام/



اخبار مرتبط

سرمایه‌گذاران به شرکت‌های عراقی نمایندگی بدهند/ عراقی‌ها خواهان حضور مستمر و مستقیم تجار ایرانی
صادرات 11.5 میلیارد دلاری ایران به ترکیه/ تراز تجاری با نفت مثبت است




۲۳ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۰:۴۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن