محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843592405
میرتاج الدینی: ناآرامیهای زمان احمدینژاد از تحريمها بود/ از صدا و سيما جدا شدم تا به فعاليت هاي انتخاباتي بپردازم
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: میرتاج الدینی: ناآرامیهای زمان احمدینژاد از تحريمها بود/ از صدا و سيما جدا شدم تا به فعاليت هاي انتخاباتي بپردازم
برای ارزیابی دولت احمدینژاد باید دو مقطع تاریخی را در نظر بگیریم. بخش اول، ۶ سال اول و بخش دوم، دو سال پایانی که زمان تشدید تحریمها و فشارهای سیاسی و اقتصادی است.
به گزارش نامه نیوز، با وجود اينكه دو سال از دولت احمدينژاد گذشته است اما همچنان بحثهايي بر سر دولت نهم و دهم وجود دارد. بر همين اساس گفتوگويي با معاون پارلماني دولت پاك دستان ترتيب داده شد تا بخشي از حواشي مانده از دولت گذشته بررسي شود. سيد محمدرضا ميرتاجالديني كه بعد از رفتن احمدينژاد، از معاون پارلماني دولت به معاونت پارلماني صداوسيما رفت، علل روي برگرداني اصولگرايان از دولت احمدينژاد را توضيح ميدهد. او كه اين روزها ديگر در مسند معاون پارلماني صدا و سيما نيست، علت اصلي مشكلات اقتصادي درسالهاي پاياني دولت احمدينژاد را تحريمها عنوان كرد؛ تحريمهايي كه از نگاه احمدي نژاد كاغذ پارهاي بيش نبود. ميرتاجالديني دليل جدایی از صدا و سیما را حركتهاي انتخاباتي براي مجلس دهم عنوان كرد.
در ادامه گفتوگوي «قانون» با وي را بخوانيد:
دولت احمدینژاد به دولت پاکدست معروف شد اما در سال گذشته اختلاسهای زیادی که به دولت سابق مربوط بود، خبری شد و اين موضوع با پاكدستي در تضاد است.چه پاسخي دراين مورد داريد؟
این بحث طولانی است و بايد مورد به مورد بررسي شود. اما آقای احمدی نژاد و مجموعه وزرا در دوره دولت نهم و دهم پروندهای ندارند وفقط خدمت كردند. حرف هایی که بدون ملاحظه و بدون سند زده میشود بیاخلاقی سیاسی است. مثل موردي كه چندي پيش مطرح شد ۷ هزار میلیارد اختلاس شد. بعد اصلاح کردند گفتند رقم آن ۷۰۰ میلیارد بود و بعد از مدتی عنوان شد ۷۰ میلیارد تومان بود و درآخر آقاي محسني اژهای مصاحبه کرد که این اعداد درست نبود و تنها ۷ میلیارد تومان از بانک وام گرفته شده که به نظر میرسد در دریافت وام تخلفی صورت گرفته و اصل پول برگشته است. این نوع حرف زدنها تخریب است، اینکه فساد را به دولت قبلی بچسبانیم قابل قبول مردم نیست. عدهاي فساد را رمز تخریب دولت احمدی نژاد انتخاب كردهاند در حالی که چنین نبوده است. زمانهایی رقمهای درشتی اعلام میکنند که آثار سوئی برای نظام دارد. سال گذشته حرف يكي از دولتمردان در مورد اينكه 700 ميليارد دلار معلوم نيست در دوره گذشته چگونه هزينه شده است حرف پختهای نبود. آنها بعد از مدتی اعلام كردند، نمیگویم اختلاس شده! مگر میشود یک دلار در مملکت جابهجا شود. هر دلار از فروش نفت به خزانه واریز میشود. همین فردی که امروز رئیس خزانه است، در دولت احمدی نژاد هم مسئول خزانه کل کشور بود، از او سوال کنند ببینند آیا رقمی خلاف هزینه شده است. ریالی از بودجه را نمیتوان بدون مصوبه مجلس برداشت کرد. در کلان حرف زدن و کلی گویی کردن فقط تخریب است، اخلاق سیاسی را رعایت نکردن است. امروز میتوانند حساب و کتاب کنند و اگر ایرادی بود از دولت قبل سوال کنند اما درست نیست اقدامات و خدمات دولت احمدینژاد را زیر سوال ببرند. كساني كه مرتب رقمهاي درشتي را در رسانهها اعلام ميكنند و دولت قبل يا اصولگرايان را متهم كنند و عدهاي هم طرف مقابل را به فساد مالي متهم كنند، نتيجه چنين برخوردها تخريب اصل نظام اسلامي است كه دشمنان نظام در صدد آن هستند.
اين حرفها از دو طرف اجماع مركب عليه اصل نظام است كه اعتماد مردم را از بين ميبرد. اگر كسي تخلف كرده باشد و پرونده فساد مالي داشته باشد چه از جمع اصولگرايان باشد چه اصلاحطلبان، بايد با آن برخورد شود. اما اينكه همه را متهم به فساد مالي كنيم، اين يك توطئه و نقشه دشمن براي بياعتماد كردن مردم به مسئولان است. آقاي احمدي نژاد معتقد است دولت او دولت پاكياست،اين به اين معني نيست كه دولتهاي ديگر پاكدست نبودهاند. اكثر مسئولان در همه دولتها پاكدست بودهاند. در اين ميان ممكن است در ردههاي مختلف، خطا، تخلف يا فسادي صورت گرفته باشد، اين را به طور كلي نفي نميكنم.يكي از موانع رشد اقتصادي رخنه كردن فساد در مجاري و شريانهاي اقتصادي است كه بايد از آن جلوگيري شود. ولي بزرگ كردن يك مسئله كه نمونهاش را گفتم و سياسي كردن آن راه و شيوه درستي نيست. اين كارها با انگيزههاي تخريب صورت ميگيرد. در پرونده فساد 3 هزار ميلياردي،چه اندازه فضا را سياسي كردند. اما در نهايت حكم قضايي معلوم شد پاي دولتمردان در ميان نيست و فساد در بخشي از سيستم بانكي صورت گرفته است كه بسياري از مديران بانكي چه در دولت گذشته و چه در دولت فعلي از آن مبرا شدند و كساني كه در آن پرونده فساد يا تخلف داشتند محكوم شدند. هر كس در هر دولتي مسئول عملكرد و كارنامه خودش است و اگر تخلفي صورت گرفته باشد بايد پاسخگو باشد.
چه عاملی باعث شد که اصولگرایان در دو سال آخر دولت دهم، از احمدینژاد فاصله بگیرند؟
اولا همه اصولگرایان نبودند بلکه بخشی از اصولگرایان از دولت آقای احمدینژاد فاصله گرفتند. بخشی از این روی برگردانی هم برمیگردد به کارهای اجرایی و مدیریتی در دولت. معمولا کسی که کار اجرایی انجام میدهد حتما اشکالاتی هم دارد. اصولگرایان هم به برخی موارد در این موضوع با نگاه انتقادی مینگریستند. بخشی دیگر به انتصابات مربوط میشد که این مسئله در هر مجموعهای وجود دارد. بخش دیگر اختلافات به حواشی سیاسی که در دولت ایجاد شده بود بر میگشت. آقای احمدینژاد با دیدگاههای اصولگرایان در برخی قسمتها تفاوتهای سیاسی داشت و این موجب تشدیدد اختلاف میشد.
بخشی از اصولگرایان ادعا میکنند که احمدینژاد اصولگرا نبوده و نیست. نظر شما در این باره چیست؟
بستگی دارد وقتیميگويم اصولگرایی و غیر اصولگرایی چه معنایی را دنبال میکنیم. اگر اصولگرایی گروهی و حزبی بگویم، بله آقای احمدینژاد گفته بود که کاندیدای این جریان نیست و مستقل وارد انتخابات ریاست جمهوری شد. سال ۸۴ زمانی که شورای هماهنگی نیروی انقلاب کاندیدای اصولگرایان را انتخاب میکرد به آقای احمدینژاد نرسیده بودند. حتی به آقای قالیباف هم نرسیده بودند، آن زمان آقای لاریجانی رئیس مجلس کاندیدای آنها بود. اگر با این تعریف اصولگرایی را معنا کنیم که یک جریان گروهی است، بله احمدینژاد کاندیدای آنها نبود اما از نظر مفهومی اصولگرایی را معنی و ارزش گذاری کنیم، آقای احمدی نژاد اصولگراست چرا که به ولایت فقیه، آرمانهای انقلاب، استکبار ستیزی و عدالتخواهی اعتقاد دارد حتی بیشتر از همه کسانی که انقلابی هستند این موضوعات را قبول دارد. البته میزان علاقهمندی او به این شاخصها کم و زیاد بود، با این حال اعتقاد داشت. مقام معظم رهبری در سال های آخر دولت احمدینژاد عنوان کردند که شعارهای انقلاب احیا شد، اصولگرایان هم همین را میخواستندو اما اختلاف وجود دارد. اختلاف در داخل هر جریانی وجود دارد. نباید این انتظار را داشته باشیم که همه در یک قالب فکر کنند.
اگر احمدینژاد وارد انتخابات شوند، بازهم اصولگرایان از او حمایت میکنند؟
الان زود است در اینباره قضاوت کنیم. اکنون نگرشها نسبت به سال گذشته تغییر کرده است و چهرههای شاخص اصولگرا از افزایش میزان علاقهشان به احمدینژاد میگویند. البته حرف آخر را مردم در انتخابات میزنند. با وجود اینکه میزان وجوه اشتراکها بین آقای احمدینژاد و طیف عظیم اصولگرايان بیشتر است اگر آنها بخواهند بر افتراق و اختلافها پافشاری کنند همراهی بین آنها شکل نمیگیرد. اما اگر بخواهند روی اشتراکها پافشاری کنند و تلاش بر این باشد که اختلافها را کنار بگذارند و از میزانش کم کنند، همراهی شکل میگیرد. همیشه گفتهام فاصله گرفتن بین احمدینژاد و اصولگرایان دو طرفه بوده و اگر بخواهند به هم نزدیک شوند باید هر دو طرف نسبت به کم کردن اختلاف گام بردارند. هر دو طرف باید جهتها را بر گردانند تا این کار امکان پذیر شود.
آیا احمدینژادقصد دارد با تغيير موضع در ائتلاف اصولگرايان براي انتخابات دهم شركت كند؟
آقاي احمدي نژاد قصدي براي شركت در انتخابات مجلس ندارد و در حال حاضر چنین بحثهایی مطرح نشده است. اما میخواهم بگویم که نکات مشترک با اصولگرايان زیاد است و البته این راهبرد را باید ابتدا اصولگرایان تعريف كنند و هر دو طرف نسبت به رفع اشكالات پيش آمده اقدام كنند.
ولي برخي معتقدند سفرهاي استاني و تكاپوهايي كه احمدي نژاد دارد در راستاي فعاليت هاي انتخاباتي است!
بر اساس صحبتهایی که با ایشان داشتم، میگویم او قصدی برای انتخابات مجلس ندارد و از احمدینژاد رویکرد صریحی برای چنین کاری ندیدم. احمدي نژاد بنا ندارد پرچم جدا گانهای بلند و لیستی منتشر کند.
آيا احمدي نژاد از كسي در انتخابات حمايت مي كند؟
احمدینژاد اگر بخواهد وارد شود به صورت فردی از مجموعه نیروهای ارزشی اصولگرا که مورد قبولش است، حمایت میکند. اما به صورت علنی هم از کسی حمایت نخواهد کرد، چنین برنامهای ندارد. البته فعلا که برنامه این است بعدا ممکن است توافقی بین اصولگرایان صورت بگیرد.
قبول داريد امروز جامعه آرامش بیشتری به نسبت سالهای آخر دولت احمدینژاد دارد؟
این نگاه را قبول ندارم. برای ارزیابی دولت احمدینژاد باید دو مقطع تاریخی را در نظر بگیریم. بخش اول، ۶ سال اول و بخش دوم، دو سال پایانی که زمان تشدید تحریمها و فشارهای سیاسی و اقتصادی است. در دوره ۶ سال اول شاهد رشد اقتصاد قابل توجهی بودیم. در آن زمان هم تورم پایین بود و هم کارهای اقتصادی اساسی و بزرگ انجام شد. دولت احمدینژاد در دوره اول کارهایی انجام داد که هیچکدام از دولتهای گذشته نتوانستند انجام دهند. اما در دوسال آخر ما با تحریمهای شدیدی روبه رو شدیم، حتی بانک مرکزی هم تحریم شد. دولت یکسال را توانست مدیریت کند تا اینکه آثار تحریم در جامعه نمود پیدا کرد. این ناآرامی که عنوان کردید بخش عمدهاش مربوط به تحریمها است که خوشبختانه با رویکردهای کلان نظام یعنی رویکرد مقابله با تحریم، اقتصاد مقاومتی و توجه به تولید داخلی مهار شد. ما در دوره دولت هاشمی افزایش دوبرابری را ارز داشتیم که تورم به ۴۵ درصد رسید اما در دولت احمدینژاد در اثر تحریمها افزایش قیمت ارز سه برابر شد اما وقتی دولت را تحویل میداد بالاترین رقم تورم به ۳۴ درصد رسیده بود.
یکی از اصلی ترین شعارهايي که انقلاب داشت، بازگشت اخلاق به سياست بود. اما این روزها شاهد روند معکوس در این زمینه هستیم و تهمتهای بیسند به افراد زده میشود که هیچ کس هم پاسخگو نیست. دلیل اصلی این رويداد چیست؟
مطلب خیلی مهمی را مطرح کردید. این موضوع آفتي در نظام سیاسی و جامعه ما است که به سرعت باید نسبت به اصلاح آن اقدام کنیم. این با آرمانها و اهداف انقلاب اسلامی کاملا فاصله دارد و در تضاد است. فعالیتهای سیاسی مقبول و امری لازم در جامعه است ولي اینکه فعالان سیاسی برای مبارزه در جامعه اخلاق سیاسی را کنار بگذارند خطرناک است. اگر احزاب و رقابت سیاسی نباشد جامعه از پویایی میافتد اما تفاوتی بین نظام اسلامی با مکاتب غربی و جریانهای سیاسی دنیا وجود دارد. غرب برای دستیابی به قدرت از مسیرهاي نادرستی استفاده میکند و به عبارتی در مكتب سياسي غرب هدف وسیله را توجیه میکند. اما اسلام به شدت با استدلال هدف وسیله را توجیه میکند، مخالف است و آن را محکوم میکند.
ما برای رسیدن به اهداف مقدس باید از راههای درست و صحیح برویم. تهمت، افترا و رقیب را از میدان به در کردن با هر روش غیر اخلاقی در اسلام پذیرفته نیست. نظام اسلامی برای سیاست نیز الگویی دارد که یکی از شاخصهای آن اخلاقمداری و پرهیز از قدرت طلبی است. امام بارها به حدیث «حب الدنیا راس کل خطیئه» اشاره میکردند و میفرمودند اگر همه انبیاء در شهر جمع شوند اختلافی پیش نخواهد آمد چرا که اختلاف از قدرت طلبی ناشی میشود. اگر رسیدن به قدرت و پیروزی یک جناح از راههای صحیح باشد موجب پویایی جامعه میشود اما اگر قدرت طلبی افراطی شکل بگیرد و از طریقی باشد که هزینههای کلان تبلیغاتی و تهمتهای ناروا زده شود آن پیروزی به معنای شکست اخلاق در جامعه است و فاصله گرفتن از آرمانهای انقلاب اسلامی رخ میدهد.
شما به عنوان نماینده در مجلس هشتم حضور داشتید. گفته میشود نمایندگان آن دوره از قوه مقننه برای ورود به بهارستان پولی دریافت کردهاند. آیا چنین اتفاقی رخ داده است؟
وارد این بحثها نشوید دامن زدن به این موضوعات را به صلاح جامعه نمیدانم. اما کلی میگویم که ستادهای انتخاباتی هزینههایی دارند بنابراین گرفتن پول از ستاد مرکزی کاری طبیعی و عادی است و کار خلافي نيست. اگر نمایندهای بداند از جایی کمک میگیرد که محلش درست نیست نباید بگیرد. اما اگر جای شناخته شده اي به آنها کمک میکند که انتظاری هم در قبال آن ندارد، کمک خارج از عرف نیست و کاری است عادی. نباید فراموش کرد که ستادها بر اساس کمک مردمی و دوستان شکل میگیرد.
خود شما کاندیدای مجلس دهم خواهيد شد؟
طرح چنین سوالی کمی زود است. انتخابات پایان سال است و اگر کاری بخواهیم شروع کنیم با مجموعههای مختلف از جمله دوستان در تبریز مشورت میکنم، لطف فراوان از سوي مردم دوست داشتني تبريز زياد است. ان شاءا... بعدا اعلام ميكنم.
چرا ديگر معاون پارلماني صدا و سيما نيستيد؟
از صدا و سيما جدا شدم تا به فعاليت هاي انتخاباتي بپردازم.
احمدینژاد بخواهد، شما به نمایندگی از طیف او وارد مجلس میشوید؟
من اگر بيايم با جمع اصولگرایان میآیم و آقاي احمدينژاد را هم از جمع اصولگرايان جدا نميدانم.
وضعیت نشستهای ولنجک چگونه است؟
اوایلی که دولت احمدینژاد کارش تمام شده بود نشستهایي برگزار میشد اما دیگر به آن شکل ادامه ندارد.ولي به هر حال آقای احمدینژاد به عنوان رئيس جمهور سابق دفتری دارند که بسياري از اقشار مختلف به ديدن ايشان ميروند.
زمان بررسی لایحه بودجه سال ۹۴، نکاتی درباره هدفمندی یارانهها و نحوه اجرای آن در دولت نهم و دهم مطرح شد. چه اندازه روند اجرای هدفمندی تغییر کرده است؟
هدفمندي نباید متوقف شود، تعبیری که آقای مصباحی مقدم از مقام معظم رهبری مطرح کردند حرف درستی بود، هدفمندي يارانهها مانند ساختمانی است كه اگر ناقص رها شود از بین میرود. الان نزدیک سه سال است كه گام اول اين قانون اجرا شده و بايد گام دوم آغاز شود. سال آخر دولت احمدی نژاد مجلس با شروع گام دوم موافقت نکرد تا اين گام متوقف شد و با شروع دولت آقاي روحاني اين توقف همچنان ادامه دارد. رفتار و روندی که دولت يازدهم نشان میدهد، حاكي از آن است كه اين دولت بنایی بر اجراي مرحله دوم هدفمندي يارانهها ندارد. بر اين اساس دوباره به خط اول برگشتهايم اين در حالي است كه شرايط براي آغاز و ورود به گام دوم مناسبتر و مهياتر است . شرايط اقتصادي كشور تثبيت شد و قيمت نفت كاهش يافته است، بنابراين با ملاحظاتي ميتوانند گام دوم هدفمندي را بر دارند. اعتقاد دارم رمز موفقيت اجرای هدفمندي يارانهها در دولت احمدينژاد نگاه جبرانی به افزایش قیمتها بوده. دولت احمدی نژاد راه جبرانی فشار و افزایش قیمتها را در نظر ميگرفت اما دولت روحاني چنين سياستي را ندارد. در دولت دهم راههاي شناسايي ثروتمندان و كنارهگيري داوطلبانه ديده شده بود اما مجلس اجازه كار به دولت را نداد. نبايد فراموش كنيم كه هدفمندي يارانهها سه هدف عمده دارد؛ کاهش مصرف سوخت و انرژي، جلوگیری از قاچاق و اجراي عدالت از جمله اين اهداف است. با اين حساب اگر اجراي اين قانون در مرحله اول بماند يا متوقف شود قاچاق افزایش مییابد که اكنون شاهد افزايش قاچاق هستیم. از سوي ديگر با توقف در اين قانون، عدالت به معناي واقعي اجرا و عملي نخواهد شد.
۲۲ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]
صفحات پیشنهادی
ناآرامیهای زمان احمدینژاداز تحريمها بود
ناآرامیهای زمان احمدینژاداز تحريمها بود بر اساس صحبتهایی که با ایشان داشتم میگویم او قصدی برای انتخابات مجلس ندارد و از احمدینژاد رویکرد صریحی برای چنین کاری ندیدم احمدي نژاد بنا ندارد پرچم جدا گانهای بلند و لیستی منتشر کند آفتاب با وجود اينكه دو سال از دولت احمدينناآرامیهای زمان احمدینژاد از تحريمها بود |اخبار ایران و جهان
ناآرامیهای زمان احمدینژاد از تحريمها بود برای ارزیابی دولت احمدینژاد باید دو مقطع تاریخی را در نظر بگیریم بخش اول ۶ سال اول و بخش دوم دو سال پایانی که زمان تشدید تحریمها و فشارهای سیاسی و اقتصادی است کد خبر ۴۹۰۱۰۲ تاریخ انتشار ۲۲ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۷ ۳۵ - 11 April 2015 بایک نامه سرگشاده به رئیس سازمان صداوسیما
یک نامه سرگشاده به رئیس سازمان صداوسیماتاریخ انتشار دوشنبه ۱۷ فروردين ۱۳۹۴ ساعت ۱۷ ۱۱ اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاههای سراسر کشور در نامهای به محمد سرافراز رئیس سازمان صدا و سیما نکاتی را درباره پوشش مذاکرات هستهای به وی تذکر داده استیک نامه سرگشاده به رئیس سازمان صداوسیما |اخبار ایران و جهان
یک نامه سرگشاده به رئیس سازمان صداوسیما در نامه اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل آمده مجموعه تحت مدیریت شما تا این لحظه متهم است که منافع جناحی و حزبی مد نظر دولتمردان را بر منافع ملی ترجیح داده و در مورد مسئله هستهای هیچگاه رویکرد انتقادی اعمال نکرده است کد خبر ۴۸۸۸پهلوان در گفتوگو با فارس: زمان برداشتن تحریمها در توافق نهایی باید دقیقا مشخص شود/ بیانیه مذاکرات سوئیس بیشت
پهلوان در گفتوگو با فارس زمان برداشتن تحریمها در توافق نهایی باید دقیقا مشخص شود بیانیه مذاکرات سوئیس بیشتر شبیه توافقنامه بوددبیرکل اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان با اشاره به مذاکرات هستهای سوئیس گفت متأسفانه این ابهام وجود دارد که تحریمها در دو مرحله برداشته خواهند شد بامظفر: تیم ایرانی با پافشاری بر لغو همزمان تمام تحریمها در هنگام امضای توافقنامه روزنههای شیطنتآمیز را مسدود
مظفر تیم ایرانی با پافشاری بر لغو همزمان تمام تحریمها در هنگام امضای توافقنامه روزنههای شیطنتآمیز را مسدود کند نماینده مردم تهران در مجلس گفت تیم هستهای باید تا رسیدن به توافق نهایی همچنان بر حقوق ملت ایران پافشاری و بر لغو همزمان تحریمهای اقتصادی پولی بانکی نفتی در هنگافارس گزارش می دهد ابتکار صدا و سیما برای حضور موافقان و منتقدان مذاکرات هستهای در تلویزیون/ نقد و دفاع آزادان
فارس گزارش می دهدابتکار صدا و سیما برای حضور موافقان و منتقدان مذاکرات هستهای در تلویزیون نقد و دفاع آزادانه راهکار برون رفت از فضای احساسیدر شرایطی که برخی تلاش می کردند در روزهای پس از مذاکرات لوزان در فضایی احساسی به نتایج آن بپردازند ابتکار رسانه ملی برای حضور منتقدان و مزارعی در گفتوگو با فارس: عبارات در بیانیه لوزان دو پهلو و قابل تفسیر هستنند/زمان رفع تحریمها نامشخص است
زارعی در گفتوگو با فارس عبارات در بیانیه لوزان دو پهلو و قابل تفسیر هستنند زمان رفع تحریمها نامشخص استنماینده تهران در مجلس با بیان اینکه عبارات در بیانیه لوزان دو پهلو و قابل تفسیر هستنند گفت در این بیانیه زمان مشخصی را برای برداشتن تحریمها تعیین نکردند و این موضوع عملاً موزمان لغو تحریمهای ایران مشخص نشده است
وزیر خارجه فرانسه زمان لغو تحریمهای ایران مشخص نشده است لوران فابیوس روز جمعه در مصاحبهای اعلام کرد که مسئله بغرنج زمان لغو تحریمها علیه ایران هنوز حلنشده و در این باره هنوز توافقی امضا نشده است به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز یک روز پس از تفاهم اتمی ایران با گروادامه رایزنیهای هستهای در قالب سه نشست جداگانه و همزمان ساعت 16 بهوقت محلی
مذاکرات هستهای لوزان ادامه رایزنیهای هستهای در قالب سه نشست جداگانه و همزمان ساعت 16 بهوقت محلی در نشست سهگانه هستهای که ساعت 16 به وقت محلی همزمان صورت میگیرد ظریف و کری صالحی و مونیز عراقچی و روانچی هم با شرمن و اشمیت مذاکره و گفتگو میکنند بهگزارش خبرنگار سیااز خبرنگاری در صدا و سیما تا ریاست فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس
خوش و بش عیدانه با جلالی از خبرنگاری در صدا و سیما تا ریاست فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس فرا رسیدن ایام عید نوروز بهانهای شد تا گفتگویی صمیمانه با نماینده مردم شاهرود که اکنون ریاست فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس شورای اسلامی را نیز بر عهده دارد داشته باشیم باقتصاد مقاومتی مختص زمان جنگ و تحریم نیست/ تکیه بر سرمایههای دردسترس در هنگامه تحریمها
روستاآزاد در گفتگو با باشگاه خبرنگاران اقتصاد مقاومتی مختص زمان جنگ و تحریم نیست تکیه بر سرمایههای دردسترس در هنگامه تحریمها رئیس سابق دانشگاه صنعتی شریف گفت در زمان تحریمها که از ارتباط کشور با دنیا جلوگیری میشود باید به سرمایهای که در دسترس است تکیه کرد رضا روستاآزااز اشک شوق ظریف تا انتقادهای مردم از صداوسیما
تیم هسته ای کشورمان صبح امروز از طریق فرودگاه مهرآباد به تهران بازگشت و مورد استقبال خودجوش مردم و رسانه هایی قرار گرفت که از ساعات اولیه صبح حضور داشتند به گزارش خبرنگار ایلنا تیم مذاکره هستهای کشورمان به ریاست محمدجواد ظریف صبح امروز از طریق پایوون دولت فرودگاه مهرآبادماجرای پخش تصاویر نامناسب از صدا و سیمای ایران
عزت الله ضرغامی بیان داشت ماجرای پخش تصاویر نامناسب از صدا و سیمای ایران وقتی در مسابقات واليبال جهانی بازی ايران با کشورهای بزرگ پخش می شد تشخيص می داديم برخی از نکات نظارتی را مورد اغماض قرار دهيم چون اصل بازی برای مردم خيلی مهم بود به گزارش جام نیوز هفته نام مثلث درانتصاب رییس جدید سازمان صدا و سیما/ اهداء پرچم بارگاه ملکوتی امام حسین (ع) به برنامه «آفتاب شرقی»
حاشیههای رادیو تلویزیون در آبان 93 انتصاب رییس جدید سازمان صدا و سیما اهداء پرچم بارگاه ملکوتی امام حسین ع به برنامه آفتاب شرقی طی حکمی از سوی مقام معظم رهبری محمد سرافراز به عنوان رییس جدید سازمان صدا و سیما منصوب شد به گزارش خبرنگار رادیو تلویزیون باشگاه خبرنگاران درميرتاجالديني:ناآرامی های زمان احمدی نژاداز تحريم ها بود
ميرتاجالديني ناآرامی های زمان احمدی نژاداز تحريم ها بود روز نو با وجود اينكه دو سال از دولت احمدينژاد گذشته است اما همچنان بحثهايي بر سر دولت نهم و دهم وجود دارد بر همين اساس گفتوگويي با معاون پارلماني دولت پاك دستان ترتيب داده شد تا بخشي از حواشي مانده از دولت گذشته بررپس لرزههای باج خواهی صنفی و قومیتی از صداوسیما
پس لرزههای باج خواهی صنفی و قومیتی از صداوسیمانعیمه موحد 22 فروردین 94تاریخ انتشار شنبه ۲۲ فروردين ۱۳۹۴ ساعت ۰۹ ۲۱ «سريال "ساختمان پزشکان " از طنز خارج شده وبيشتر بهسخره گرفتن روانشناس روانپزشك و بيمار رواني بهطور واضح است براي-
سیاسی
پربازدیدترینها