تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خداوند روزه را واجب كرده تا بدين وسيله دارا و ندار (غنى و فقير) مساوى گردند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798353987




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

راه‌های کاهش تعریق و پیروزی بر بوی بد عرق


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین:


راه‌های کاهش تعریق و پیروزی بر بوی بد عرق
جام جم سرا- ساختار بدن انسان برای تنظیم دما دارای سیستمی به نام تعریق است. تعریق توسط غددی به نام غدد ترشح‌کننده عرق اتفاق می‌افتد، این غدد همیشه فعالیت می‌کنند ولی در مواقعی که گرمای بدن بیش از اندازه بالا می‌رود، فعالیت خود را چندین برابر می‌کنند تا دمای بدن را به حال تعادل درآورند.
بعضی افراد از تعریق بیش از حد بدنشان به ستوه می‌آیند زیرا مشکلاتی را برای آنها به وجود می‌آورده. در این مطلب به راه‌های درمانی برای اشخاصی که دچار تعریق زیاد می‌شوند اشاره شده است. شکایت از تعریق زیاد زیر بغل تعریق زیر بغل بسیار شایع است و تعداد زیادی از مردم دچار تعریق بیش از حد زیر بغل هستند. سیستم عصب‌رسان غدد عرق در این افراد بیش از حد فعالیت می‌کند. سن شروع افزایش فعالیت غدد عرقی معمولا از هجده تا پنجاه و چهار سالگی است. عرق زیاد معمولا باعث آزار بیمار و حتی اطرافیان او می‌شود. آنچه فعالیت غدد را کنترل می‌کند عصب سمپاتیک است. در این افراد عصب سمپاتیک بیش از حد فعال است، گاهی نیز آسیب به این عصب مثلا در بیماران نخاعی، مبتلایان به پرکاری تیروئید و دیابت، باعث پرکاری عصب سمپاتیک و تعریق زیاد می‌شود. تعریق زیاد باید علامت‌هایی داشته باشد مثلا دوطرفه باشد، حداقل یکبار در هفته تکرار شود، در زندگی روزمره اثر منفی بگذارد، در هنگام خواب متوقف شود و قبل از بیست و پنج سالگی شروع شود.

درمان تعریق درمان موضعی: می‌توان با درمان موضعی آلومینیوم کلراید شروع کرد. این پمادها باید به صورت شبانه‌روزی استفاده شوند. دارو در ابتدا با غلظت پایین استفاده می‌شود و اگر تعریق با این غلظت بهبود نیافت دوز آن بیشتر می‌شود. تزریق بوتاکس: تزریق زیر پوستی بوتاکس نیز درمان خوبی است. بوتاکس دارویی است که برای پرکردن چین و چروک پوست از آن استفاده می‌شود، اما تزریق بوتاکس کاربرد خوبی برای درمان تعریق زیاد دارد. معمولا این درمان دوامی دو ساله دارد ولی باید هر شش ماه تا یک سال تکرار شود. بوتاکس برای زیر بغل استفاده می‌شود، ولی می‌توان برای دست و پا نیز از آن استفاده کرد. تزریق بوتاکس معمولا در دست و پا دردناک است و نیاز به بی‌حسی قبل از انجام دارد. بوتاکس با بلوکه کردن موقتی اعصاب محرک غدد عرق، تعریق را مهار می‌کند. آراف فرکشنال: روش جدید دیگری نیز وجود دارد به نام آراف فرکشنال. این روش ماندگاری بیشتری نسبت به بوتاکس دارد و در بعضی از بیماران نیز بهبودی دائمی دیده می‌شود. تعداد جلسات درمانی در آراف فراکشنال سه تا شش جلسه است. جراحی: گاهی هم می‌توان مقداری از غدد عرق را با جراحی برداشت. این روش آخرین خط درمانی است چون عوارضی دارد که برای بیماران مشکلات دیگری را به‌وجود می‌آورد. یکی از مشکلات عمده، خشکی بیش از حد دست و پاست که بیمار را مجبور می‌کند تا مدام از کرم‌های مرطوب کننده استفاده کند. یونئوفورز: روشی هم به نام یونئوفورز وجود دارد که در آن با ایجاد حرکت یونی توسط جریان الکتریسیته در آب، دو اتم هیدروژن و اکسیژن تجزیه شده و اتم هیدروژن که بار مثبت دارد روی مجاری غدد عرق که به طور طبیعی بار منفی دارد جمع می‌شود. این مکانیسم درمانی باعث کاهش ترشح عرق از غدد عرقی می‌شود. چگونگی انجام یونئوفورز: در این روش دو ظرف نسبتا گود را از آب معمولی پر می‌کنند و بیمار باید تمام وسایل فلزی خود مانند انگشتر، ساعت، دستبند و... را خارج کند و دست و پاها را داخل آب قرار دهد. وقتی درمان برای زیر بغل انجام می‌شود از دو صفحه فلزی استفاده می‌شود که اسفنجی روی آن قرار گرفته و به آب آغشته شده است. بعد از این کارها جریان الکتریسیته برقرار می‌شود. در این هنگام باید از بیمار پرسیده شود که آیا احساسی مانند گزگز دارد یا نه؟ اگر جواب مثبت بود جریان در همان درجه به مدت 10 تا 30 دقیقه نگه داشته می‌شود، اما درمان باید ادامه یابد و بیمار تقریبا 8 تا 10 جلسه دیگر برای این کار مراجعه کند. مراجعات باید یک روز درمیان باشد. ولی بعد از 8 تا 10 جلسه درمان‌های نگه‌دارنده شروع می‌شود که معمولا هفتگی یا ماهانه هستند. در هر بار مراجعه بعدی مقدار جریان و غوطه‌وری عضو افزایش می‌یابد. احتمال عود بیماری با قطع کردن درمان وجود دارد ولی اغلب بیماران آن‌قدر از این روش درمانی راضی هستند که معمولا خودشان به طور داوطلبانه برمی‌گردند. (دکتر محمدعلی نیلفروش‌زاده - متخصص بیماری‌های پوست و مو/ سیب، ضمیمه سه شنبه روزنامه جام جم)
91



شنبه 22 فروردین 1394 08:33





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 80]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن