تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 3 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):در تفسير آيه «با مردم به زبان خوش سخن بگوييد» فرمود: يعنى با همه مردم، چه مؤمن و ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832576480




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

توليد بيش از 750 هزار تن گوشت قرمز


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
توليد بيش از 750 هزار تن گوشت قرمز
رئيس مركز اصلاح نژاد و بهبود توليدات دامي گفت: امسال با اجراي طرح هاي اصلاح نژاد دام ميزان توليد گوشت قرمز به 785 هزار تن و ميزان توليد شير خام نيز به 9 ميليون و 140 هزار ليتر مي رسد.


به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران،محمدرضا ملاصالحي با اشاره به اينكه به زودي نژاد جديد گوسفند كه نسبت به شرايط آب و هوايي کشور و گرما و خشكي مقاوم است به دامداران معرفي مي شود افزود: دام سبك موجود در كشور مناسب با چراي مرتعي است و نمي توان اين نژاد را با روش پرواربندي و دامداري صنعتي نگهداري کرد و مقرون به صرفه نيست، بنابراين مركز اصلاح نژاد و بهبود توليدات دامي از چند سال پيش از تركيب ژنتيكي 5 نژاد بومي و يك نژاد خارجي به گونه جديدي رسيده است كه علاوه بر كم خوراك بودن و مقاومت به آب و هواي گرم و خشك قابليت پرورش و نگهداري در دامداري هاي صنعتي را نيز دارد.

وي گفت: اين گونه جديد گوسفند چند قلوزاست و ميزان توليد شير و گوشت مناسبي دارد، بنابراين پرورش و نگهداري آن براي دامدار مقرون به صرفه است.

رئيس مركز اصلاح نژاد و بهبود توليدات دامي افزود: 50 درصد ژن هاي اين گونه جديد گوسفند از نژادهاي بومي، 25 درصد آن مربوط به نژاد چند قلوزاي رومانوف و 25 درصد باقي نيز از نژاد مقاوم به گرما تركيب شده است.

ملاصالحي گفت: طرح اصلاح نژاد دام سبك با همكاري دامداران و بخش تحقيقات دانشگاه تهران و مركز اصلاح نژاد و بهبود توليدات دامي وزارت جهاد كشاورزي در مزارع دامداران انجام شده است.

وي افزود: اين نژاد هم اكنون موجود است و پس از دو نسل تولد و تثبيت ژن هاي مورد نظر به عنوان نژاد جديد نامگذاري و به دامداران براي توليد و پرورش در واحدهاي پرواربندي معرفي مي شود.

رئيس مركز اصلاح نژاد و بهبود توليدات دامي گفت: براساس برنامه ريزي هاي انجام شده تا دو سال آينده چهار نژاد جديد گوسفند به دامداران براي پرورش در واحدهاي پرواربندي معرفي مي شود.

ملاصالحي افزود: دانش علمي و تكنيك هاي اصلاح نژاد و ژنتيك در كشور بومي سازي شده است و هم اكنون مواد ژني مورد نياز براي توليد و تكثير دام در كشور توليد مي شود.

وي گفت: مواد ژني که در داخل توليد مي شود به لحاظ كيفيت و قيمت مناسب است و قيمت مواد ژني وارداتي در مقايسه با مواد توليد داخل 5 برابر گرانتر است.

رئيس مركز اصلاح نژاد و بهبود توليدات دامي افزود: ميزان توليد شير و گوشت در نژادهاي جديد در مقايسه با نژادهاي بومي فعلي دو برابر است.

ملاصالحي همچنين از اجراي طرح ها تحقيقاتي توليد و تكثير نژاد جديد بز در مركز اصلاح نژاد و بهبود توليدات دامي خبر داد و گفت: هم اكنون ميزان توليد شير از دام سبك گوسفند و بز 500 هزار تن است و براساس برنامه ريزي هاي انجام شده با توليد و پرورش نژاد جديد بز ميزان توليد شير فقط از محل پرورش بز شيري تا 10 سال آينده به 700 هزار تن در سال مي رسد.

وي افزود: نژاد جديد بز ويژه واحدهاي پرواربندي است و مي توان آن را در دامداري هاي صنعتي بدون نياز به چرا در مراتع پرورش داد كه اين اقدام به اجراي طرح تعادل دام و مرتع براي حفظ منابع طبيعي اين عرصه هاي ارزشمند منجر خواهد شد.

رئيس مركز اصلاح نژاد و بهبود توليدات دامي همچنين از دستيابي اين مركز به دانش و تكنيك توليد و انجماد مواد ژني بز خبر داد و گفت: هم اكنون اين مواد ژني براي تكثير نژاد جديد بز در مزرعه نمونه آزمايش مي شود.

ملاصالحي با بيان اين كه هم اكنون ميزان بره گيري از نژادها معمول در دام سبك كمتر از يك بره در سال است افزود: سرعت تكثير اين نژادها بالاست و به علت چند قلوزايي بره گيري از نژادهاي جديد آسان تر و اقتصادي تر است.

وي گفت: نژادهاي جديد بز و گوسفند 2 و 2 دهم بره در سال خواهند داشت.

رئيس مركز اصلاح نژاد و بهبود توليدات دامي ادامه داد: طرح پرورش گونه جديد و اقتصادي گوسفند در مرتع از ديگر اقدامات اين مركز است.

ملاصالحي افزود: اين نژاد جثه كوچكي دارد و مصرف علوفه در آن پايين و زادآوري بالايي دارد، بنابراين پرورش و نگهداري آن براي دامداران اقتصادي تر است و با توجه به كمبود علوفه در مراتع نگهداري از اين نژاد جديد آسان تر است.

وي گفت: براي توليد نژاد جديد از مواد ژني گونه وارداتي با تلفيق مواد ژني نر بزرگ جثه استفاده مي شود تا ويژگي هاي مورد نياز همچون مقاومت در برابر بي آبي و كمبود غذا و همچنين زادآوري بالا حفظ و منتقل شود.

رئيس مركز اصلاح نژاد و بهبود توليدات دامي همچنين درباره روند اصلاح نژاد در بخش صنعت دام سنگين كشور افزود: هم اكنون يك ميليون واحد دامي سنگين نژاد اصيل يك سوم شير خام مورد نياز را در كشور توليد مي کنند، بنابراين مركز براي افزايش توليد گوشت قرمز در نظر دارد با توسعه نژادهاي دو منظوره شيري - گوشتي ميزان توليد و كيفيت گوشت قرمز را در كشور افزايش دهد.

وي تاكيد كرد: طرح توسعه نژادهاي دو منظوره شيري - گوشتي ويژه واحدهاي جديد دامداري است و اجراي اين طرح به معناي جايگزيني اين نژاد به جاي نژاد شيري هلشتاين نخواهد بود.

رئيس مركز اصلاح نژاد و بهبود توليدات دامي افزود: هم اكنون 90 درصد نياز كشور به مواد ژني براي توليد و پرورش نژادهاي اصيل در داخل توليد مي شود و به زودي نيز مركز بزرگ ديگري در استان مازنداران براي توليد مواد ژني نژادهاي شيري - گوشتي بهره‌برداري مي‌رسد.

انتهای پیام/



اخبار مرتبط

افزایش صادرات محصولات لبنی و پروتئینی به بازارهای هدف
ورود نهاده‌های دامی به بورس کالا هزینه تولید را کاهش می‌دهد
لزوم اعطای بیشترین تسهیلات به بخش کشاورزی
توزیع 978 تن ميوه شب عيد در اردبیل




۲۲ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۳:۴۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 128]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن