محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1829664607
فاطمه(س) تجلی همه نیکیها و بهترینِ اهل زمین
واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
فاطمه(س) تجلی همه نیکیها و بهترینِ اهل زمین
بیان فضایل و اوصاف اهل بیت(ع) از جمله حضرت زهرا(س) و فرزندان و شوهر گرامیش نه از روی رابطه سببی و علاقه پدر و فرزندی پیامبر به آن بزرگواران، بلکه بیان حقایق کمالات آن منتخبین الهی بود.
روز نو : بیان فضایل و اوصاف اهل بیت(ع) از جمله حضرت زهرا(س) و فرزندان و شوهر گرامیش نه از روی رابطه سببی و علاقه پدر و فرزندی پیامبر به آن بزرگواران، بلکه بیان حقایق کمالات آن منتخبین الهی بود.
به گزارش روز نو، پیامبر اعظم(ص) مفتخر به افتخاری بسیار عظیم از سوی خداوند تبارک و تعالی بود و آن اینکه آنچه نبی برزبان جاری می ساخت غیر از وحی نبود. وحی ای که بخشی از آن آیات قرآن کریم را شامل شده و بخشی از آن بیانات آن بزرگوار بود که نبودن از روی هوی و هوس و هرچه بود وحی از سوی خداوند بزرگ بود.
مناقب بیان شده اهل بیت(ع) از زبان نبوی نیز از این قاعده تبعیت نموده و بیان فضایل و اوصاف اهل بیت(ع) از جمله حضرت زهرا(س) و فرزندان و شوهر گرامیش نه از روی رابطه سببی و علاقه پدر و فرزندی پیامبر به آن بزرگواران، بلکه بیان حقایق کمالات آن منتخبین الهی بود.
تأمل در این اوصاف، معرفت مسلمینی که در ادای اجر رسالت نبی خاتم (ص)به مودت اهل بیتش (ع)موظف شده اند را افزایش داده و عمل به علم حاصله را به دنبال خود فرامی خواند و عدم عمل، نیست مگر خسران و کم کاری که مطمئنا در عالم آخرت و در پای میزان، حسرت عظیمی را به دنبال خواهد داشت.
ابن عباس نقل می کند که روزی پیامبراکرم(ص)، عبدالرحمن بن عوف را مخاطب خود قرارداده و در حدیثی به بیان فضایل علی بن ابیطالب(ع) به عنوان وصی خویش و کسی که در تبیین قرآن همچون نبی خاتم(ص) صاحب فصاحت و درایت است، پرداخته و نسبت به جفا و اذیت آن بزرگوار اخطار می دهند. در خاتمه روایت، نبی بزرگوار که تفاوت اصحاب از علی(ع) را در اول روایت به صورت آشکار بیان و تبیین نموده بودند، می فرمایند:
«ولو کان الحلم رجلا لکان علیا (ع)، ولو کان الفضل شخصا لکان الحسن (ع) و لوکان الحیاء صوره لکان الحسین(ع) و لوکان الحُسن هیئه لکانت فاطمه(س) بل هی اعظم ان فاطمه(س) ابنتی خیر اهل الارض عنصرا و شرفا و کرما.»
«و اگر قرار بود حلم به صورت مردی جلوه کند، همانا آن علی(ع) بود و اگر قرار بود سخاوت به صورت شخصی تجلی نماید، همانا آن حسن(ع) بود و اگر قرار بود حیا را صورتی باشد، آن حسین(ع) بود و اگر قرار بود حُسن و نیکویی شکلی داشته باشد، همانا آن فاطمه(س) بود بلکه فاطمه(س) از آن فراتر است. به درستی که دخترم فاطمه(س) بهترین اهل زمین است از باب وجودی و شرف و کرامت.» (۱)
این بیان عظیم معرفی ای است از صفات بی بدیل اهل کساء برای همه آگاه اندیشانی که چشم دل را به ضیغ تعصب و مذهب موروثی، نبسته و آزاد می اندیشند. حلم و فضل و حیا صفات انسانی عظیمی که کلید حیات طیبه بوده و هر کدام به تنهایی می توانند عامل جلب حب و ارادت مخاطب و جامعه به سوی انسان صاحب این کمالات باشند.
حلم چیست؟ همان که در لغت از آن به کنترل کننده نفس از طغیان خشم معنی می شود و در احادیث از آن به فروبردن خشم و تسلط برخویشتن و یکی از آثار علم و عقل و حتی به عنوان وزیر عقل یاد می شود. حلمی که به صفت حلیم در قرآن یازده بار در باب خدای تبارک و تعالی ذکر شده و درذکر اوصاف نبی همچون ابراهیم و فرزند بزرگوارش اسماعیل به کار رفته، که نام این دو نیست مگر یادآور آزمایش عظیم ذبح. حلم را این فضیلت بس که از آن به عنوان بهترین عزت و بهترین یاور انسان یادشده و یکی از اصول هفتگانه مراودات اجتماعی شمرده می شود. حلم یکی از ده فضیلت اخلاقی برتر و از خصایص رسولان الهی و از نشانه های امام برحق است.
و فضل و سخاوت چیست؟ همان که در لغت به معنی جود و بخشش است و بذل مالی به مستحق بدون درخواست سائل و به میزان شایسته و در قرآن با اصطلاح انفاق از آن یاد می شود. انفاقی که اخلاص و تقوا و دوری از منّت می طلبد و بخشش و اعطا از بهترین مال ها و نتیجه آن برّ و رحمت الهی و امنیت در قیامت است و وسعت رزق وروزی. و سخاوت نیز از خصوصیات انبیاء بوده و نبی خاتم(ص) به آن از طرف خداوند دستور داده شده است و به فرموده علی(ع) سخاوت زینت اخلاق است و کسب کننده محبت و به فرموده معصوم ستون ایمان و در کلام نبوی سخاوت نزدیک کننده است به خدا و مردم و بهشت.
حیا چیست؟ همان که در لغت به شرم داشتن و در اصطلاح به خودداری از انجام اعمال زشت به سبب ترس از سرزنش شدن معنی می شود. در احادیث کلید همه خوبیها و زینت اسلام است و از نشانه های ایمان. در کلام نبوی حیا از سنتهای پنج گانه انبیاء شمرده شده و نبی خاتم(ص) حیا را تمام دین نامیده و آن را صاحب ده شاخه می داند شامل: نرمش، مهربانی، در نظرداشتن خدا در آشکار و نهان، سلامت، دوری از بدی، خوشرویی، گذشت، بخشندگی، پیروزی و خوشنامی.
معرفی الگو در اجتماع برای بهره گیری جامعه از آنان در سرمشق گیری رفتارهای اخلاقی و زیستی بهترین روش در تربیت است به شرط آنکه این الگوها دارای حیاتی ثابت در راه راست و غیر متغییر در طول دوران بوده، خواسته های نفسانی و منافع شخصی آنها را از کمالات خویش به سوی وسوسه های شیطانی منحرف ننماید و نبی خاتم(ص) هم او که برای تکمیل و نشان دادن کمال مکارم اخلاق مبعوث شده بود، سه الگوی کامل و بی نظیر برای فضایل اخلاقی حلم و فضل و حیا را در جامعه معرفی کرده و جامعه را هدایت به تبعیت از علی و حسن و حسین(ع) می نماید که حلم را جز علی(ع) و سخاوت را جز حسن(ع) و حیا را جز حسین(ع) سرمشق دیگری نباید.
خوشا به احوال جامعه ای که الگوهایی این چنین بی نظیر را در اختیار داشته باشد و طوبی به احوال جماعتی که عامل باشند و تابع. تجلی حلم و فضل و حیا در جامعه یعنی اوج کمال انسانیت و محوریت اخلاق. یعنی درک اوج زیبایی و حاکمیت فضایل و نابودی رذایل و در چنین جامعه ای زیستن آرزوست.
لیکن پیامبر اسلام(ص) بعد از بیان مقامات و فضایل سه عضو اهل کساء، به بیان مناقب والای محور اهل کساء می پردازد. آنجا که سخن از فاطمه(س) را می آغازد. سخن از دردانه نبوی، کفو علوی و ام الحسنین. نبی خاتم(ص) صدیقه طاهره(س)را معرفی می کند به فضیلتی دست نیافتنی به نهایت و اوج همه چیز به تمام و کمال.
«اگر حُسن و نیکویی و زیبایی و خوبی در هیاتی جلوه گر می شد آن فاطمه(س)است.»
فاطمه(س)است تمام زیبایی. فاطمه(س)است کمال نیکی. فاطمه(س)است نهایت خیر. گرچه حلم بالاترین عزت است و علی (ع) مظهر آن. گرچه سخاوت ستون ایمان است و نزدیک کننده به خدا و مردم و حسن(ع) نمود آن. گرچه حیا تمام دین است و حسین(ع) مثال آن ولیکن اینها جزئی از زیبایی و خیرند. اینها همه نیستند و یکی هست، که همه است. یکی که خیری نیست مگر او که همان است. زیبایی نیست مگر اینکه او عین آن است. نیکی نیست مگر آنکه اوست همان نیکی و او فاطمه(س)است.
و اینجا صحبت از نسبیت نیست، بلکه صحبت از عینیت است که طالبین خیر و نیکی و زیبایی چون خواهند ببینند عین حُسن را، کافی است در او بنگرند. صحبت از مقایسه، غلط است، سخن از خود عین است و دقت در این باب برای صاحبان اندیشه لازم. «و بلکه فاطمه(س) برتر از حُسن است.» بلکه او عظیم تر از خیر و نیکویی است. او اعظم از حُسن است.
آیا نبی خاتم(ص) از باب محبت به دختر دردانه اش چنین سخن می راند؟! صدالبته که خیر! محمد(ص) نمی گوید مگر وحی ای که به او می شود و فاطمه(س) را چنین توصیف می کند چون خدا او را چنین توصیف کرده است.
و جامعه ای که نهایت آرزویش نیل به سعادت است و زیست زیبا و آخرت آباد، فاطمه(س) را دارد که نهایت نیکویی است و خیر و بلکه عظیم تر از آن.
و چه بود زیبایی که فاطمه(س) بود عین آن:
حضورش که اعطای خیرکثیر بود به نبی(ص)
جسمش که حاصل از مسیری خاص بود در انعقاد نطفه و نقش آفرینی سیب بهشتی شب معراج
روحش که چنین جسمی را شایسته بود
تولدش که میزبانی ملائک و بهترین زنان عالم خلقت را به همراه داشت
نامهایش که همه در کمال معنا بودند و وصف کننده نهایت زیبایی ها
پدرش که منتخب کل دوران خلقت بود و مادرش شایسته چنین پدری
کودکیش که مادری بود برای پدرش و اوج وابستگی پدر و فرزند
وجودش که روح نبی بود
همسرش که کفو یکتایش در عالم بود
ازدواجش که اوج کرم بود و لطافت
زندگیش که اوج سادگی بود و صمیمیت
فرزندانش که سرورند بر جوانان اهل بهشت
حیاتش که سرتاسر درس بندگی بود و عبودیت و اطاعت از امام زمانش
نمازش، تسبیحش، رکوعش، سجودش، قنوتش همه در نهایت اخلاص
علمش، بیانش، خطابش، حمدش، ثنایش، دعایش همه در اوج
و او اوج زیبایی بود و نیکی ، قولاً و فعلاً و جسماً و روحاً
طاهر بود و معصوم. اهل کساء بود و محور مباهله. پاره وجود نبی بود و بهانه خلقت و او فاطمه(س) بود الگو و سرمشق همه زیبایی ها. آری فاطمه(س) اوج خوبی هاست و عظیم تر از همه خیرها. سخن بالاتر از این هم مگر می شود؟ آیا افتخاری بالاتر از این نیز قابل تصور است؟ «فاطمه دخترم بهترین اهل زمین است وجوداً و شرفاً و کرماً.»
نبی خاتم(ص) پرده ای دیگر از وجود پربرکت زهرای مرضیه(س) کنار زده و معرفتی افزون از ایشان را به دست می دهد. فاطمه(س) بهترین فرد اهل زمین است و این بهترین بودن از بابت خلقت و عنصر وجودی و شرافت و کرامت است. غیرقابل دسترسی و بالاتر از حد تصور. او را مثلی نتوان یافت که خلقتش مثالی ندارد. شرف و بزرگواری و کرامتش شبیهی ندارد.
او بهترین است و ستاره ای است بی نظیر. الگویی دست نیافتنی. الگویی که باید به او معرفت یافت اگر ممکن باشد به حد توان و غبطه بر احوال او خورد و گام در راه او نهاد و چه زیباست جامعه مسلمین حورای انسیه(س) را همچون امام حی و غایبشان الگوی خویش سازند که بهتر از او برای اهل زمین یافت نمی شود. بهترینی که دومی ندارد. بهترینی که بهترین ها را به ارمغان می آورد اگر بخواهیم و از او بطلبیم راه را. از او یادبگیریم چاره را. از او استمداد کنیم روش را و خود را شبیه او کنیم در عمل که شعار کفایت نمی کند و شور بی شعور را نتیجه حاصل نمی شود.
ای کاش پای تبعیت مان نلنگد و آثار کمالات عظیمی چون حلم و فضل و حیا در جامعه ما نمودار گردد تا شاید مقدمه ای باشد برای بهره گیری از الگویی همچون فاطمه(س) که اگر چنین گردد حیات طیبه در جامعه اسلامی شکل خواهد گرفت.
*این روایت در منابع زیر مورد اشاره بوده است:
مائه منقبه من مناقب امیرالمومنین و الائمه، ابن شاذان قمی، منقبت السابعه و الستون، ص ۱۳۵
غایه المرام و حجه الخصام، هاشم بحرانی موسوی، ص۵۱۲-ح۲۰
مقتل الحسین، خوارزمی، ج۱-ص۶۰
فرائد السمطین فی فضائل المرتضی و البتول و السبطین و الائمه من ذریتهم، ابراهیم محمد حموینی شافعی، ج۲- ص۶۸-ح۳۹۲
موده القربی علی ما فی الاحقاق، ج۱۵-ص۱۳۳
عوالم العلوم و المعارف و الاحوال من الایات و الاخبار و الاقوال، عبدالله بحرانی، ج۱۱-قسم۱-ص
منبع: مهر
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردين ۱۳۹۴ - ۲۱:۴۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 76]
صفحات پیشنهادی
حضرت زهرا(س) بهترینِ اهل زمین است/ فاطمه(س) تجلی همه نیکیها
بهمناسبت ولادت باسعادت صدیقه طاهره س حضرت زهرا س بهترینِ اهل زمین است فاطمه س تجلی همه نیکیها شناسهٔ خبر 2527325 جمعه ۲۱ فروردین ۱۳۹۴ - ۰۹ ۲۱ دین و اندیشه > آیین ها و تشکل های مذهبی بیان فضایل و اوصاف اهل بیت ع از جمله حضرت زهرا س و فرزندان و شوهر گرامیش نه از روی را-فاطمه(س) تجلی همه نیکیها و کمالات
فاطمه س تجلی همه نیکیها و کمالات بیان فضایل و اوصاف اهل بیت ع از جمله حضرت زهرا س و فرزندان و شوهر گرامیش نه از روی رابطه سببی و علاقه پدر و فرزندی پیامبر به آن بزرگواران بلکه بیان حقایق کمالات آن منتخبین الهی بود به گزارش مهر پیامبر اعظم ص مفتخر به افتخاری بسیار عنامت گل همیشه بهار است فاطمه(س)/ حضرت زهرا از نگاه اهل تسنن/ خطبه دختر رسول خدا برای همه تاریخ
نامت گل همیشه بهار است فاطمه س حضرت زهرا از نگاه اهل تسنن خطبه دختر رسول خدا برای همه تاریخ اصرار صدیقه کبرا س این بود که قرآنی زندگی کند حالا آن مقاماتی که در آیه تطهیر و مباهله هست جای خود دارد به گزارش نامه نیوز پرونده خبرآنلاین در سالروز شهادت بانوی بزرگ حضرتشعر/ این سرزمین قلمرو اولاد فاطمه است
شعر این سرزمین قلمرو اولاد فاطمه است شعر زیر سروده علی اکبر لطیفیان به مناسبت میلاد حضرت زهرا س در اختیار مخاطبان قرار می گیرد پرواز می دهیم که بال و پرت کنیممعراج می بریم که پیغمبرت کنیمدیگر بس است خلوت چله نشینی اتوقتش رسیده است مقرب ترت کنیمدسته گل قدیمی خود را از این بهتجلی حضرت فاطمه (س) در عرفان و تصوف ایران
تجلی حضرت فاطمه س در عرفان و تصوف ایران در ادبیات عرفانی حضرت فاطمه زهرا س مظهر جمال و رحمانیت حق وَ ستیز حق با باطل است به گزارش نامه نیوز سرودههایی که به نقش حضرت فاطمه س در عالم هستی و همچنین بیان مقام معنوی و عرفانی بی بی دو عالم میپردازد دارای رویکرد عرفانی استداعش همه کشورهای عربی را سرزمین کفر دانست
داعش همه کشورهای عربی را سرزمین کفر دانست داعش در موصل کتابچه ای میان مردم پخش کرده که در آن همه کشورهای عربی جز مناطق تحت اشتغال داعش در عراق و سوریه کشورهای غیر اسلامی محسوب شده اند آفتاب پایگاه خبری رأی الیوم نوشت بر اساس اخبار رسیده از موصل گروهک تروریستی تکفیری داعش برئیس مرکز تخصصی مهدویت حوزه علمیه قم: حضرت فاطمه(س) تجلی تربیت نبوی است
رئیس مرکز تخصصی مهدویت حوزه علمیه قم حضرت فاطمه س تجلی تربیت نبوی استرئیس مرکز تخصصی مهدویت حوزه علمیه قم گفت وجود حضرت فاطمه س تبلور و تجلی قرآن و تربیت نبوی است و حاصل برنامههای تربیتی پیامبر اکرم ص و قرآن کریم محسوب میشود حجتالاسلام مجتبی کلباسی امروز در گفتهمه کائنات از حضرت فاطمه(س) فیض میگیرند
پنجشنبه ۶ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۱ ۰۳ یک استاد حوزهعلمیه گفت حضرت فاطمه س امالموجودات است که به اذن خداوند تمام عالم هستی از آن حضرت که مادر همه کائنات است فیض میگیرند حجتالاسلام والمسلمین سیدابراهیم لواسانی در گفتوگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا - منطقه خعضو هیئت علمی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره): حضرت فاطمه(س) در زمینه عفاف و حجاب الگویی کامل است
عضو هیئت علمی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی ره حضرت فاطمه س در زمینه عفاف و حجاب الگویی کامل استعضو هیئت علمی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی ره گفت بحث حجاب و عفاف یکی از بارزترین مسائل در شخصیت حضرت زهرا س است و ایشان در این زمینه یک الگوی کامل محسوب میشود حجتاهمه باید در زمینه تحقق شعار سال کمک کنند
دوشنبه ۳ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۳ ۳۳ معاون اول رئیس جمهوری در سفر غیررسمی به استان کرمان با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان دیدار و گفتگو کرد به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه کویر اسحاق جهانگیری به منظور دیدار با والده و خانواده خود به صورت غینوشت فاطمه تکلیف نور روشن شد/دلیل خلق زمین و زمان معین شد
نتیجه تصویری زیبا برای میلاد حضرت زهرا س از سیدحمید برقعی نوشت فاطمه تکلیف نور روشن شد دلیل خلق زمین و زمان معین شد درادامه شعری زیبا به مناسبت میلادحضرت زهرا از شاعر متعهد کشورمان سیدحمیدبرقعی را باهم مرور می کنیم به گزارش خبرنگار معارف باشگاه خبرنگاران درادامه شعری زیبا بهجایگاه صدیقه طاهره از زبان اهل بیت(ع)/ مصحف فاطمه نزد ائمه(ع) است
یادداشت حجت الاسلام نصیری جایگاه صدیقه طاهره از زبان اهل بیت ع مصحف فاطمه نزد ائمه ع است شناسهٔ خبر 2520060 دوشنبه ۳ فروردین ۱۳۹۴ - ۰۹ ۱۷ دین و اندیشه > آیین ها و تشکل های مذهبی حجت الاسلام علی نصیری نوشت فاطمه س معیار رضایت و خشم خداوند و پیامبر ص است امام صادق ع درانتقاد الاهلی از زمین تبریز
انتقاد الاهلی از زمین تبریز تساوی 2-2 الاهلی در تبریز در ادامه موفقیتهای این تیم درلیگ قهرمانان آسیا بود به گزارش "ورزش سه" سرپرست تیم فوتبال الاهلی عربستان باسم ابوداوود در جمع هوارداران تیمش در فرودگاه گفت رسیدن ما به صدر جدول و کسب یک امتیاز از تبریز نتیجه ای عاهمه بايد در زمينه تحقق شعار سال کمک کنند
۳ فروردين ۱۳۹۴ ۱۵ ۲۵ب ظ جهانگيري همه بايد در زمينه تحقق شعار سال کمک کنند موج - معاون اول رئيس جمهوري در سفر غيررسمي به استان کرمان با نماينده ولي فقيه در استان و امام جمعه کرمان ديدار و گفتگو کرد به گزارش خبرگزاري موج اسحاق جهانگيري به منظور ديدار با والده و خانواده خود به۲۷ اداره برتر در زمینه مدیریت مصرف برق در همدان تجلیل شدند
یوسفی خبر داد ۲۷ اداره برتر در زمینه مدیریت مصرف برق در همدان تجلیل شدند شناسهٔ خبر 2529427 پنجشنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۴ - ۰۹ ۵۹ استانها > همدان همدان-رئیس گروه مدیریت مصرف شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با اشاره به برررسی مصرف انرژی ادارات نسبت به دوره مشابه سال گذشته گفت ۲۷فارس از حکایتهای مادرانه گزارش میدهد تجلی شاهکار شگفت خلقت در مادران سرزمین مینو
فارس از حکایتهای مادرانه گزارش میدهدتجلی شاهکار شگفت خلقت در مادران سرزمین مینوشگفتا که در گردش بینهایت گردون مخلوق ظریف خداوند که زن نام گرفته است شاهکار خلقت در سرزمین مینو میشود موجودی زنده به این دنیا میآورد و مادر نام میگیرد به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین درد دردر آستانه میلاد حضرت فاطمه (س) کارکنان زن امور عشایر گچساران تجلیل شدند
در آستانه میلاد حضرت فاطمه س کارکنان زن امور عشایر گچساران تجلیل شدندرئیس امور عشایر گچساران گفت در آستانه فرارسیدن روز زن از کارکنان پرتلاش اداره امور عشایر قدردانی و تجلیل شد به گزارش خبرگزاری فارس از گچساران بعد از ظهر امروز و طی مراسمی با حضور تعدای از مسئولان از کارکنان-
گوناگون
پربازدیدترینها