تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 26 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس يك روز ماه رمضان را (بدون عذر)، بخورد - روح ايمان از او جدا مى‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1865488351




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کوثری: تیم مذاکره‌کننده به لغو تحریم‌ها توجه کند |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: کوثری: تیم مذاکره‌کننده به لغو تحریم‌ها توجه کند
نماینده مردم تهران در مجلس از تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای کشورمان خواست تا در توافق نهایی هسته‌ای به لغو یک جای تحریم‌‌ها و نیز موضوع نظات‌ها توجه جدی داشته باشند.
کد خبر: ۴۸۹۴۲۳
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۲ - 08 April 2015


نماینده مردم تهران در مجلس از تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای کشورمان خواست تا در توافق نهایی هسته‌ای به لغو یک جای تحریم‌‌ها و نیز موضوع نظات‌ها توجه جدی داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، اسماعیل کوثری نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز مجلس در تذکر شفاهی ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن سالروز میلاد حضرت فاطمه(س) و روز زن، گفت: لازم است که در این مجال نکاتی را درباره بیانیه لوزان مطرح کنم.

وی افزود: به لطف خدا باید بگوییم که با زحمات ملت عزیز ایران ما توانستیم پیروزی‌ها و موفقیت‌های بسیار بزرگی در مسائل هسته‌ای به دست آوریم؛ مخصوصا دانشمندان عزیز شهدای ما که واقعا با جان و خون خودشان توانستند این عزت را به ملت عزیز ایران تقدیم کنند.

نماینده مردم تهران در مجلس با تأکید بر اینکه درباره مذاکرات هسته‌ای این موضوع مطرح است که تیم مذاکره‌کننده از این دستاوردها در جهت دفاع از این اقدامات کارهای بسیار زیادی انجام داده است، اظهار داشت: البته یک سری مسائل در این مذاکرات است که باید به آن توجه کنیم.

کوثری اضافه کرد: بنده انتظارم این است که همان‌طوری که ما به مفاد توافقات اولیه در ژنو سال گذشته عمل کردیم و براساس آن غنی‌سازی 20 درصدی را تعطیل کردیم و نیز از 196 کیلو اورانیوم، نیمی را اکسید و نیمی دیگر را نیز به 5 درصد تبدیل کردیم و امروز نیز در این بیانیه تیم مذاکره‌‌کننده ما قبول کرده که 19 هزار دستگاه سانتریفیوژ را به 6 هزار دستگاه تقلیل دهد، انتظار ما این است که تیم مذاکره‌کننده چند کار اساسی را باید انجام دهند.

وی تأکید کرد: تیم مذاکره‌کننده که خودشان و به خصوص آقای رئیس‌جمهور و هیئت مذاکره‌‌کننده قول داده‌اند و گفته‌اند که تحریم‌ها ترک برداشته، لازم است به این مسئله توجه کنند که لغو تحریم‌ها و اقداماتی که ما انجام داده‌ایم باید همزمان باشد و طوری نباشد که مانند گذشته که ما یک طرفه همه اقدامات‌مان را انجام دهیم و آنها بخواهند تحریم‌ها را گام به گام انجام دهند؛ این مسئله بسیار مهم است و باید مورد توجه قرار گیرد.

نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه رسیدگی به حل و فصل اختلافات، به خصوص در رابطه با زمان‌بندی و پروتکل الحاقی و نیز بازرسی و نظارت حتما باید در توافق نهایی هسته‌ای مورد توجه قرار گیرد، خاطرنشان کرد: وزارت خارجه ما موضع رسمی‌اش را در قبال بیانیه لوزان اعلام کند و این‌طور نباشد که هر چیزی را که ما مطرح می‌کنیم، بگویند که موضع رسمی ما نیست تا مردم نیز دقیقا بدانند که با چه مواضعی باید روبرو شوند.











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 196]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن