واضح آرشیو وب فارسی:مهر: 6 دهه جنايت، 60 سال مقاومت/لزوم تحريم اقتصادي اسرائيل و تقويت فرهنگ مقاومت در برابر فرهنگ سازش
نماينده جنبش جهاد اسلامي در لبنان با تاكيد بر ضرورت تقويت فرهنگ مقاومت و شهادت طلبي و وحدت امت اسلامي براي مقابله با توطئه هاي صهيونيستي آمريكايي، كشورهاي عربي را مسئول تاسيس رژيم اشغالگر قدس و فاجعه اشغال فلسطين، دانست.
"ابوعماد الرفاعي" در گفتگو با خبرنگار گروه بين الملل خبرگزاري مهر به مناسبت شصتمين سالگرد فاجعه اشغال فلسطين درباره سوء استفاده از دين يهود براي توجيه اشغالگري صهيونيستها گفت : نمي توان به اين پرسش بدون در نظر گرفتن عنصر دين و طمع ورزي هاي استعماري در زمينه هاي جغرافيايي و سياسي براي انتخاب فلسطين به عنوان وطن يهود پاسخ گفت. اين ابعاد(جغرافيايي و سياسي) در حقيقت تاثير زيادي در رويكردهاي صاحبان نظر و سران ديني و سياسي امپراتوري انگليس تاثير گذاشت. قدرتي كه به دسيسه صهيونيستي فرصت رشد و نمو داد. به اين ترتيب ابعاد ديني و طمع ورزي هاي استعماري دسيسه غرب يكي از مهمترين عوامل سوق دادن اين توطئه به سوي فلسطين و ائتلاف آن با حركت صهيونيستي شد.
وي افزود : به اين ترتيب كشورهاي بزرگ از يهود و مشكل يهود خلاص شدند و اين دسيسه شامل سيطره و تسلط بر موقعيت استراتژيكي فلسطين بين قاره ها و ايجاد مانعي بين مصر و مشرق است كه از يكپارچگي امت جلوگيري مي كرد وسرانجام منافع غربي در منطقه با استفاده از رژيم جعلي حمايت مي شد.
"ابوعماد الرفاعي" درپاسخ به اين پرسش كه چگونه مي توان با دسيسه ها و طرحهاي صهيونيستي مقابله كرد، اظهار داشت : بدون هيچ شكي دسيسه صهيونيستي با وضعيت كنوني اش شر مطلق و در واقع خطري دائمي و دركمين نه فقط براي فلسطين بلكه براي همه امت عربي و اسلامي به شمار مي رود. به ويژه كه نقش كاركردي آن در ارعاب ملتهاي منطقه و جلوگيري از رشد ما، يكي از مهمترين توجيهات براي وجودش است و به اين ترتيب، قطعا مقابله با اين شر مطلق در درجه اول بر دوش كل امت اسلامي است كه بايد وارد مقاومت مسلحانه شوند و از همه وسائل و امكانات حمايت شوند.
وي درباره راههاي مقابله با توطئه هاي صهيونيستي غربي گفت : نكته مهم،تكيه بر مقاومت به عنوان پايگاه ايجاد رعب و وحشت براي دشمن با هدف اعمال توازن در مقابله با قدرت نظامي دشمن است و اين ترس روحيه دشمن را تضعيف مي كند. التزام مقاومت به عمليات استشهادي و پرتاب موشك به سوي شهركهاي صهيونيستي در چارچوب روند جهادي مقاومت عليه دشمناني است كه سرزمين ما را اشغال و به مقدسات ما اهانت كردند به ويژه اينكه فايده اين موشكها ايجاد توازن وحشت است.
دوم : گسترش فرهنگ مقاومت، شهادت طلبي و تقويت وحدت امت اسلامي براي مقابله با فرهنگ سازش و تسليم همسو با دسيسه ها و طرحهاي تفرقه افكني و طايفه گري دشمن صهيونيستي و غرب كه هدف از اين طرحها تسلط اسرائيل بر تمام كشورهاي منطقه است،يك ضرورت به شمار مي رود.
نماينده جنبش جهاد اسلامي در لبنان، خاطر نشان كرد : مقابله با طرحهاي سازشكارانه،عادي سازي روابط و مذاكرات بيهوده كه تنها حقوق ملت فلسطين را ناديده گرفته و آن را نقض مي كند؛ متاسفانه شمار زيادي از كشورهاي عربي به صورت علني يا پنهاني با رژيم صهيونيستي رابطه دارند.
الرفاعي گفت : دراينجا لازم است به اين نكته اشاره شود كه تحريم كالاهاي اسرائيلي و آمريكايي و حمايت از گروههاي مقاومت يك عامل بازدارنده مهم در برابر دسيسه هاي غربي صهيونيستي است.
نماينده جنبش جهاد اسلامي در لبنان درباره نقش قدرتهاي استعماري و سلطه گر در تاسيس رژيم صهيونيستي گفت : دراينجا بايد علاوه بر نقش مهم استعمارگر انگليس، به نقش آمريكا در تاسيس رژيم صهيونيستي اشاره كرد كه حمايتش از اين رژيم درآن تاريخ آغاز نشد، بلكه به قبل از آن مشخصا در دهه چهل برمي گردد؛ به گونه اي كه اسناد و مدارك آمريكايي در آن زمان نشان مي دهد كه سياست آمريكا دو موضوع مهم را از همان زمان ورودش به صحنه خاورميانه مشخص كرد؛ اول به آينده درخشان منطقه نفتي با توجه به اينكه منابع نفتي آمريكا در حال تمام شدن است و قيمت ها هم افزايش پيدا مي كند و دوم به موقعيت ، منابع و شرايط موجود منطقه برمي گردد. در حقيقت آمريكا براين باور است كه خاورميانه،قلب استراتژيكي جهان است و اين موضوع آمريكا را به حضوري طولاني مدت در همه زمينه هاي سياسي، اقتصادي و نظامي در منطقه سوق مي دهد.
وي افزود :حركت صهيونيستي اروپايي درپي جنگ جهاني، برنامه ها و وظايف خود را به حركت صهيونيستي آمريكايي انتقال داد و يكي از مهمترين اين برنامه ها تاكيد و تثبيت تشكيل دولت يهودي و به رسميت شناختن آن از سوي كشورهاي عربي با اين عنوان كه اين كشورها تنها ضامن قانوني براي اسرائيل به شمار مي روند.
نشست "بالتيمور" در مي 1942 در نيويورك شاهد آميختن حركت صهيونيستي اروپايي با حركت صهيونيستي اروپايي بود تا اين دو يك قدرت واحد در پي هر دسيسه حكومت صهيونيستي در فلسطين تحت حمايت آمريكا باشند.
الرفاعي گفت : به اين ترتيب كشورهاي بزرگ در ايجاد رژيم صهيونيستي و حمايت از آن نقش داشتند. اين طرح را ابتدا، فرانسه و بعد انگليس و سپس آمريكا كه همچنان حامي اول اين رژيم و جنايتهاي آن در منطقه عربي و اسلامي است، دنبال كردند.
"ابوعماد الرفاعي" درباره مسئولان بروز فاجعه اشغال سرزمين فلسطين به مهر گفت : درباره دلايلي كه منجر به از بين رفتن فلسطين و غصب سرزمين آن در سال 1948 شد، اتفاق آرا وجود دارد. ديدگاه ما درباره آنچه كه در دهه چهل اتفاق افتاد، بر وجود اسرائيل به عنوان دستاورد عواملي كه درآن نقش جهاني صهيونيستي با منافع كشورهاي بزرگ دركنار عجز و ناتواني عرب اشتراك دارد، يكسان است.
دراينجا به مسئوليت كشورهاي عربي و نقش آنان در به وجود آمدن فاجعه اشغال ملت فلسطين اكتفا مي كنم. آنچه كه بعد از سال 1948 به وقوع پيوست، مسئوليت به وجود آمدن مصيبت اعلام رژيم صهيونيستي را متفاوت مي كند،زيرا اين مراحل همراه چند جنگ عربي- اسرائيلي و چند توافقنامه و معاهده صلح يا قطعنامه هاي بين المللي كه به اجرا درنيامد، همراه بود به طوري كه مصيبتهاي جديدي را براي ملت فلسطين درپي داشت و اسباب به وقوع پيوستن سلسله شكستها و مصيبتها فرق داشت و همچنين مسئولان آن در مراحل مختلف اين درگيري متفاوت خواهد بود، اما به طور كلي كشورهاي عربي نتوانستند ماهيت دسيسه غربي صهيونيستي را درك كنند.
نماينده جنبش جهاد اسلامي درباره اين پرسش كه آيا مبارزات ملت فلسطين در به شكست كشاندن دسيسه هاي صهيونيستي نتيجه بخش بوده است؟ اظهار داشت : در ابتدا، بايد به دسيسه هاي صهيونيستي استعماري، به عنوان شروعي براي ارزيابي موفقيت مبارزه فلسطين بپردازيم. دسيسه صهيونيستي در اشغال فلسطين موفق شد، اما از سوي ديگر در تثبيت اين رژيم شكست خورد. مسئله مشهور اين است كه دسيسه صهيونيستي محدود به مرزهاي تاريخي فلسطين نمي شود. درعين حال رژيمهاي رسمي عربي از اين مناقشه در آن زمان كه مصر معاهده صلح با رژيم صهيونيستي را امضا كرد، كنار كشيدند.
وي افزود: درست است كه مقاومت نتوانست رژيم صهيونيستي را از بين ببرد، اما توانست با تشكيل جبهه استراتژيكي با ديگر گروه هاي مقاومت در منطقه، توازن را به اين درگيري بازگرداند. به معني ديگر مقاومت فلسطين كه امروز به اين مرحله رسيده است، بي هيچ شكي توانست مانع ادامه دسيسه صهيونيستي و تسلط آن بر امت شود.
الرفاعي درباره وضعيت كشورهاي عربي در شصتمين سال اشغالگري رژيم اسرائيل گفت : امروز پس از گذشت 60 سال از اين مناقشه، كشورهاي عربي نتوانستند از خطر صهيونيستي خلاص شوند و كشتار ملت فلسطين را متوقف كنند،زيرا ماهيت اين رژيمهاي عربي و منافع آن، با دسيسه هاي صهيونيستي آمريكايي تطابق دارد.
دوشنبه 30 ارديبهشت 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 121]