واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۸ فروردين ۱۳۹۴ (۱۶:۴۷ب.ظ)
لاريجاني؛ تربيت نيروي انساني متخصص و متعهد، کشور را به مرجعيت علمي در منطقه و دنيا تبديل مي کند موج - معاون آموزشي وزارت بهداشت گفت: با کمک خدا و اساتيد و متخصصان بستري عظيم در برهه هاي مختلف ايجاد شده است که گواه آن، وجود 160 هزار دانشجوي پزشکي است که 35 هزار نفر از آنان در تحصيلات تکميلي مشغول به تحصيل مي باشند.
به گزارش خبرگزاري موج، دکتر باقر لاريجاني در جلسه معارفه خود به سمت معاونت آموزشي وزارت بهداشت گفت: علاوه بر وجود 160 هزار دانشجوي پزشکي، حدود 60 دانشگاه و دانشکده پزشکي و 200 رشته مقطع در کشور فعاليت ميکنند که اين ميتواند منشأ تحولات و پيشرفت ايران باشد.
وي تصريح کرد: بايد سعي کنيم آموزشهاي متناسب با شرايط کشور را گسترش دهيم، توجه بيشتري به اخلاق پزشکي داشته باشيم و براي اينکه در منطقه و دنيا بهعنوان مرجع علمي مطرح شويم نيروي انساني متعهد و متخصص را تربيت کنيم.
دکتر لاريجاني داشتن برنامه مدون را لازمه موفقيت دانست و عنوان کرد: اسناد بالادستي مانند سياستهاي سلامت ابلاغي از سوي مقام معظم رهبري، سند توسعه علمي کشور، سند تحول سلامت و سندهاي علمي وزارت بهداشت ميتواند در ارائه راهکارها و قدم برداشتن بهسوي پيشرفت مؤثر باشد.
لاريجاني سند آمايش سرزمين را تضمينکننده عدالت آموزشي دانست و گفت: براي رسيدن به عدالت آموزشي بايد وضعيت موجود را شناسايي کنيم و در کنار آن چالشهاي جدي را که در دهه گذشته وجود داشته بشناسيم تا بتوانيم با استفاده از تکنيکهاي جديد دنيا بهسرعت بهسوي عدالت و توسعه آموزشي حرکت کنيم.
وي گفت: بايد از فناوريهاي روز دنيا در پزشکي استفاده کنيم بهعنوان نمونه استفاده گسترده از فناوري نانو در ايران به اين دليل بود که در کشور آموزش آن بهخوبي ارائه شد، همچنين بايد شبکهاي نيرومند از دانشگاهها جهت همافزايي و بوميسازي دانش، ايجاد کنيم.
رئيس سابق دانشگاه علوم پزشکي تهران اظهار کرد: در حال حاضر جايگاه سلامت در کشور تقويتشده است و اين به همت رياست محترم جمهور و وزير محترم بهداشت بوده است که سلامت يکي از محوريترين مسائل کشور شده است. ضمن اينکه بنده باسابقهاي حدود دو دهه در وزارت بهداشت و دانشگاه، خود را محتاج هدايت و راهنماييهاي اساتيد و دستاندرکاران حوزه آموزش پزشکي ميدانم و سعي دارم در اين راه بدون توجه به مسائل حاشيهاي، خدمتگزار حوزه سلامت باشم.
لاريجاني افزود: دانشگاههاي دولتي و غيردولتي همواره کانون اجرايي برنامههاي آموزش سلامت هستند و هيچ معياري بهجز گسترش برنامههاي آموزشي براي آنها وجود ندارد ضمن اينکه از پيشنهاد و کمک کارشناسان و متخصصان استقبال ميکنم.
وي در پايان با آرزوي موفقيت براي دکتر ضيايي در جمعيت هلالاحمر ايران، از استاد يلدا، استاد پيشکسوت خود تقدير و تشکر کرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]